|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjaciółka zaproponowała mi pożyczkę swojego chłopaka
Treść usunięta
|
|
|
|
#62 |
|
BAN stały
|
Trzepotka, wiem jaki on jest i jakie ma preferencje wprost od przyjaciółki. Wiem to od dawna, bo przyjaciółka mi to opowiada jak im razem jest już od samego początku. Przyjaciółka zresztą też wie co ja lubię, więc między innymi dlatego to zaproponowała.
Sylvviiaa, nie jestem naiwna. Znam siebie. Wiem, że nie będę im rozwalać związku. |
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
To po co ten wątek, skoro tak doskonale się znasz i ich również? Mieliśmy przyklasnąć i napisać "super pomysł, cudowna przyjaciółka, każdy taką by chciał"?
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
A może by tak się skupić na tym, że obie i przyjaciółka i autorką były pijane. Pijana przyjaciółka miała już dość wysluchiwania żali pijanej autorki. Więc jak to po alkoholu, większa swoboda i wypaliła na tzw. "od☠☠☠☠☠☠☠", że Ci wypożyczy swojego chłopaka. No bo ileż można słuchać że komuś się chce seksu a jest singlem. Nawet najlepszą przyjaciółkę by w końcu szlag trafił.
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(to, co piszesz jest mocno prawdopodobne, ale Autorka wie lepiej)
|
|
|
|
|
#67 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Takie przyjaciółki że jedna rozważa, aby przespać się z chłopakiem drugiej, bo tamta po pijaku zaproponowała. No i jeszcze te teksty o nie zakochiwaniu się. Gorzej jak się temu chłopakowi tak spodoba, że będzie chciał dziewczynę wymienić ![]() A i tak obstawiam, że tamtej parze chodzi o trójkąt, a autorka pragnie sobie połechtać ego, bo dla niego będzie nowością itp. |
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie to ma jakieś drugie dno. Może marzy im się trójkąt? Albo kręci ją zdrada kontrolowana
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Z drugiej strony - gdyby Jej chodziło o trójkąt to czemu od razu by nie zaproponowała?
|
|
#71 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86057424]Mogę sie założyć, że niektórzy faceci z którymi spałam nie odczuwali żadnych emocji :p. Z jednym wręcz było tak jak sie autorka tego obawia, czyli mechaniczny seks, nastawiony tylko na jego przyjemność. Oczywiście na kolejne spotkanie nie miałam ochoty, to już lepsza jest masturbacja... Ale przynajmniej teraz wiem, że do seksu musze faceta przynajmniej lubić bo to właśnie te emocje, poczucie bliskości z kimś jest w tym najfajniejsze. I coś mi się wydaje,że autorka tez szuka podobnych rzeczy wiec dla bezpieczenstwa powinna tego szukać u kogoś innego niż u chłopaka przyjaciółki, bo źle się to może skończyć.
[/QUOTE] Od takich facetów wiadomo, że lepszy jest wibrator. Tylko, że pewnie mówimy w tym momencie o mocno przypadkowych osobach. Natomiast tutaj jest przypadek ludzi, którzy się znają, lubią, więc na pewno jakieś emocje będą. |
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) sklamac i zyc w strachu, ze sie kiedys dowie. Np. po alkoholu kolega wypali, ze wie, gdzie ona ma taki jeden pieprzyk lub cokolwiek innego. 2) powiedziec prawde i stracic partnera. |
|
|
|
|
#74 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Patrząc na odpowiedzi autorki, to ten wątek to zwykły troll i prowo
![]() Na pytanie czego ona oczekuje od tego wątku zero odpowiedzi.
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Prowo
ale czyta się smiesznie
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do tematu - obstawiam kilka opcji: 1) Koleżanka była pijana i powiedziała to w żartach. 2) Szukają kobitki do trójkąta. 3) Jej koleżankę kręci zdrada kontrolowana. 4) Koleżanka traktuje swojego faceta jak przedmiot i facet nic nie wie, ale ta opcja jak dla mnie jest najmniej prawdopodobna.
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#82 | |
|
Femme fatale
|
Cytat:
No niektórzy mogą być w szoku po takim wątku/poście/wyznaniu. Zapytaj przyjaciółkę czy jest za otwartym związkiem bo Ty tak to widzisz, skoro jest skłonna ''wypożyczyć'' Ci swojego chłopaka, ze wiesz, raz on z Tobą uprawia seks, spotyka się, spędza czas, raz ze swoją laską. Hm, nie do końca normalne, ale co kto lubi ![]() Myślę, że taki rodzaj znajomości, to co Ci zaoferowała...to nie jest dobre. Skończy się tak, że, rozwali się Twoja przyjaźń z przyjaciółką i jej facetem, albo tylko z nią, a on może związe się z Tobą. Różnie może być. Weź wszystkie możliwe opcje pod uwagę. Chyba bym się w to nie pakowała. Jakbym będąc samotną chciała tylko seksu, to nie ma problemu -zakładam sobie Tindera czy inny portal i spoko, spotykam się z facetem na jednorazowe spotkanie, które odbywa się w łóżku, albo szukam do relacji wielomiesięcznej etc. No a jak chce mieć faceta do poważnej relacji, związku to go szukam ![]() Możesz uczynić tak samo ![]() Jednak widzę, że po prostu doskwiera Ci brak faceta więc jedyna słuszna opcja to znalezienie sobie tzw. ''drugiej połowy'', faceta. I masz go na wyłączność. Chciałabyś się dzielić z jakąś laską swoim facetem? Wątpię. Może propozycja Twojej przyjaciółki wydaje się fajna, ale do czasu, dopóki nie postawisz się na jej miejscu jest super i ciekawie, a potem już wszystko opada bo przychodzi świadomość. Nie skorzystałabym z opcji przyjaciółki. Zbyt wiele problemów z tego potem wyniknie. Co jak Ty w jej facecie się zakochasz albo on w Tobie? Ryzyko wszystkiego ogromne. Ty wiele ryzykujesz. Ona myślę też. Lepiej się w to nie pakować. Edytowane przez MsN Czas edycji: 2018-10-30 o 18:41 |
|
|
|
|
#83 |
|
BAN stały
|
A dlaczego autorka, która tak obawia się braku zaspokojenia swoich potrzeb z facetem z aplikacji, z góry zakłada, że facet przyjaciółki, który kocha inna kobietę, jest w związku z inną kobieta, to będzie się przejmował inna panna i dbał o jej przyjemność w łóżku?
Strasznie się napalilas na tego faceta i nie mydl nam tu oczu, że są jakieś inne powody dlaczego akurat on, a nie obcy facet |
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86057590]Jest jeszcze trzecie wyjście, nie wiązać się z osobą dla której przeszłość jest ważna.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Moze taka osoba nie chciec wiedziec, ile razy i z kim. Ale trojkaty, to troche inny kaliber i moze ten ktos byc niemilo zaskoczony, gdyby sie o tym dowiedzial. Dlatego tez potrzebna by byla konkretna rozmowa i na ten temat. Osobiscie czulabym sie oszukana, gdyby chlopak ogolnie zapytal, czy mnie ineresuje jego przeszlosc a po jakims czasie dowiedzialabym sie, ze moj chlopak i jego zaprzyjazniona para uprawiali razem seks. |
|
|
|
#85 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie nie interesuje, czy potencjalny partner był w trojkatach czy innych wielokatach (a jeśli już to nie przeszkadzaloby mi to) i nigdy nie brałam tego pod uwagę szukając chłopaka. I vice versa nie chciałabym być z kimś, kto interesowalby się w taki sposób moja przeszłością. Wiec równie dobrze ktoś autorkę może skreślić za przeszłość jak i ona może skreślić za podejście do tej przeszłości. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[COLOR="Silver"] |
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę to jednak szalone kierować się w życiu oczekiwaniami swojego nieznanego przyszłego partnera ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autorka pyta, bo nie jest pewna. Kazdy cos od siebie powie, jak to widzi i bedzie miala caly obraz. Edytowane przez wiekanka Czas edycji: 2018-10-30 o 23:49 |
|
|
|
|
#88 |
|
Kobieta z klasą
|
Dlaczego byś nie zaproponowała? Napisz konkretny powód.
|
#89 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Dziwna sprawa z twoją koleżanką, ale jak sama wspomniałaś ciężko nawiązać Ci nowy kontakt z innymi, wtedy łatwiej się zakochać(chyba). Najlepiej to zapomij o tym co powiedziałaWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#90 |
|
lokalna gwiazda
|
A czy tego faceta, który ma świadczyć usługi seksualne "po koleżeńsku" ktoś w ogóle zapytał o zdanie? Bo chyba na razie to dzielenie skóry na niedźwiedziu?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

(to, co piszesz jest mocno prawdopodobne, ale Autorka wie lepiej)

ale czyta się smiesznie 

. Dziwna sprawa z twoją koleżanką, ale jak sama wspomniałaś ciężko nawiązać Ci nowy kontakt z innymi, wtedy łatwiej się zakochać(chyba). Najlepiej to zapomij o tym co powiedziała