![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tinder, kobiety i przypadek.
Ja nie rozumiem tego, czemu zgodziłeś się na warunki stawiane Ci przez mężatkę, z którą już wcześniej się nie dogadywałeś do końca, i która nie była dla Ciebie niczym więcej jak rozrywką, bo związku by z tego nie było i tego nie planowaliście.
Jeżeli dziewczyna Cię nadal kocha, i Ty ją to podtrzymałabym kontakt z nią. Nie wiem tylko, jak chciałbyś jej wyjaśnić, że nigdy nie miałeś żony, a to był tylko układ z zaborczą kochanką której się podporządkowałeś. Bo temat żony na pewno wyjdzie w przyszłości.
#62 |
BAN stały
|
Wybacz skończyłem czytać gdzieś w 1/3;
Wchodzisz w relację z żonata kobieta, jesteście kochankami; Potem ona Ci stawia warunki, Ty masz jakieś żale... Przestałem czytać. Jak Cię przerastaja romanse to zostań przy monogamii. I jeżeli kobieta (lub facet bo co za różnica) stawia Ci warunki to tylko współczuję. Ps a tinder to w tej historii dla atencji występuje . Bo mogliście się poznać wszędzie. Też nie widzę nic dziwnego w spotkaniu kogoś w galerii,w Warszawie zdarza mi się to non stop, a są po dwie duże galerie w każdej dzielnicy Edytowane przez InterferonAlfa Czas edycji: 2018-11-29 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
Przecież całe to konto jest dla atencji
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Już abstrahując, że to wątek edana, to właśnie chciałam sobie wyobrazić tą opisywaną sytuację i kiedy to facet by mi się przyznał, że żadnej żony nie było i sorry - wzięłabym go za jakiegoś nienormalnego i nie chciałabym mieć z nim nic do czynienia.
Albo jak M. zakłada wątek na wizażu z jej perspektywy, kiedy już dowiedziała się, że żadnej żonki nie było i nie ma, a to były kłamstwa, bo "umowa" ![]()
#65 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tak, wiem. I nie istnieję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"Jeżeli kobieta (lub facet) stawia ci warunki, to tylko współczuję". Gdyby to nie był twój wątek, tylko jakiegoś randoma, to właśnie identyczną lub bardzo podobną wiadomość widziałabym, napisaną z twojego nicku.
Nic tak nie rozpala człowieka, jak gorąca herbata. Edytowane przez matcha Czas edycji: 2018-11-29 o 21:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Przeczytałem resztę i nic to nie zmienia.
Przesadnie analizujesz szczegoly niczym 13 latka zamiast przemyśleć co robisz, dokąd Cię prowadzą jakie działania. Wtedy rozstrzygnąłbys jaka chcesz podjąć decyzję i nie pisal eseju o swoich emocjach w czasie, o tym dokąd Cię zaprowadziły. Gdybyś miał cele to... Zastanów się nad relacjami z tymi osobami, nad tym co w nich robisz i dokąd to zmierza. Jak Cię to przerasta to zakończ i żyj dalej na luzie Edytowane przez InterferonAlfa Czas edycji: 2018-11-29 o 21:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Nie spotykam się z żonatymi facetami, ale gdyby powiedzmy tak się stało, to po wytłumaczeniu historii z zamężną kochanką i całą tą umową podziękowałabym za znajomość.
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Wróć jak uda Ci się dobrnąć do końca. Wiem, że ściana tekstu, ale wierzę w Ciebie. ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
Ja pisałem głównie o tym, że jeśli w związku, relacji para nie uzgodniła pewnych warunków, że będąc już razem nie umówili się na pewne rzeczy co to oznacza być razem, to żadna ze stron nie może mieć pretensji, że druga strona zrobiła tak a nie inaczej. ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Jesteś serio zaburzony - jesteś w jakiejś seksrelacji z mężatką, której składasz przysięgę (ale dlaczego
![]() ![]() ![]() Przy okazji kozaczysz na wizażu, aż miło, a taka dupa z Ciebie w życiu. Weź chociaż przyznaj się, że chcesz zwyczajnie bliskości i miłości kobiety, w związku, a nie walisz w co drugim wątku jakieś gadki o 'hulaj dusza' etc. |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
BAN stały
|
Cytat:
I nie pisałem o żadnej hulaj duszy. Pisałem co najwyżej o tym, że wolna osoba nie odpowiada za zdradę tej drugiej z nią samą, bo za zdradę odpowiada tylko zdradzający. Ale zdrada z kolei jest tylko wtedy, jeśli partnerzy umawiają się między sobą na wyłączność. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Przyznam sie szczerze, ze nie rozumiem, dlaczego od pierwszego postu ludzie tutaj na ciebie najezdzaja. Odnosze wrazenie, ze gdyby ten watek zostal zalozony przez inna osobe, to dyskusja odbylaby sie na zupelnie innym poziomie.
Od siebie dodam, ze przy tym calym zagmatwaniu, grze, dziwnych umowach, klamstwach, moze dla odmiany warto by bylo sprobowac... powiedziec prawde. Przyznac sie M, w jakiej relacji tkwiles, dlaczego ja oszukales. Byc moze dla M jakas zagmatwana historia z J bedzie latwiejsza do przelkniecia niz to, ze masz zone? I przede wszystkim powiedz, co czujesz. To, co tutaj napisales, ze M jest wyjatkowa, ze ci jej brakuje. Moze wyjdzie ci to na dobre, ze raz po prostu ''walniesz prosto z mostu''? Tak dla odmiany. I tak tkwisz w martwym punkcie, wiec jakakolwiek zmiana, czy na lepsze, czy na gorsze, bedzie chyba zdrowsza niz ten punkt bez wyjscia. A tak poza tym to moze warto by bylo od czasu do czasu wylaczyc tego tindera i rozejrzec sie na lewo i prawo. Szukanie partnerki - ok, ale jak opisywales o twoim ciagu alkoholowo-trawkowym i ze przy tym obrazales jakies losowe dziewczyny na tinderze i ze to ci sprawialo dzika satysfakcje?? Jesli dobrze cie zrozumialam, to jest to troche dziwne. |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
Byłeś tym drugim i tylko do seksu ale postanowiłeś udawać że to ty jesteś mężem i nr 1. Nie wiem o czym jest ten wątek, jak lubisz zgadzać się na niedorzeczne ustalenia i je realizować to jesteś dorosły.
Z tą twoją koleżaneczką od czegoś więcej, spotykaj się lub się nie spotykaj. A skoro tak chcesz ją chronić przed sobą to daj jej spokój. W koncu ponoć przewala towary w ilościach hurtowych a aktualnie ma chłopaka więc jej się nie nudzi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty w żadnym związku nie byłeś, tylko toksycznym seksukładzie, więc tym bardziej poraża mnie twoja logika pt. "Niehonorowe jest zerwanie umowy z toksyczną mężatką (gdzie czas trwania umowy nie był jasno określony, a ty wcale nie musiałeś się jej spowiadać czemu zrywasz umowę), bo s-e-k-s-i-k, ale już kłamanie i oszukiwanie w żywe oczy osoby, do której się coś czuje (może nawet zakochanie?), to już niehonorowe nie jest". Ale jeszcze taka myśl mnie naszła - idąc twoją logiką, jeśli J. w umowie na gębę nie zastrzegła sobie prawa do szczerości w przypadku zerwania umowy, to co stało na przeszkodzie, żeby tą umowę zerwać, nie podając żadnego powodu? ![]()
Nic tak nie rozpala człowieka, jak gorąca herbata. Edytowane przez matcha Czas edycji: 2018-11-30 o 07:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
Rozmawiacie z trollami, bo wierzycie że mogą być prawdziwi czy dlatego, że trollowe wątki są ciekawsze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
BAN stały
|
2
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dejze spokój tej biednej dziewczynie. Nie kontaktuj się z nią, niech sobie żyje. Zrobiłeś z niej pannę na ruchanie, oklamywales, rzuciłeś w podły sposób, a teraz "ojej, cały czas o niej myślę". Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Taa... Prędzej ja dostanę osta za obrażanie go od trolli, niż on za swoje trollowanie, ale przyznaję ten trollowy wątek jest zabawny.
#79 |
Czarna owca
|
Jeśli ten wątek nie jest trollowy, to daj aktuariuszce spokój. Zacząłeś znajomość od kłamstw i krętactwa, tkwiąc w jakimś chorym układzie. Ona może się z tego wyleczyć i zbudować normalny związek przy facecie, który da jej stabilizację i normalną relację. Nie ten, to następny. Ale między Waszą dwójka raczej nic dobrego nie wyjdzie. Każda kobieta jest inna, więc dowód anegdotyczny to żaden dowód, ale ja (i wiele innych osob) bym od Ciebie uciekała za takie kłamstwa
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
po drugiej stronie szafy
|
Ja bym się z M spotkała i powiedziała prawdę jak było z J. Jeśli historia jest prawdziwa, to ta dziewczyna musi mieć koszmarny bigos w głowie przez zakochanie się w kimś tak potwornie źle umiejscawiającym życiowe priorytety i moim zdaniem po prostu należy jej się prawda.
Tylko w tej ewentualnej rozmowie z nią przydałoby się jeszcze określenie Twojego obecnego stanu emocjonalnego jeśli chodzi o M i powiedzenie jej wprost jakie masz oczekiwania od ewentualnie kontynuowanej znajomości z nią. Dość gierek, kłamstw, niedopowiedzeń, kawa na ławę.
#81 |
Raczkowanie
|
Chciałabym, żeby wszyscy ludzie tak dotrzymywali słowa jak Edan. Serio.
#82 |
Czarna owca
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Z tej ostatniej rozmowy z nią wyszło, że zaczęła sobie budować stabilne, spokojne życie. Ale tym bardziej nie rozumiem czemu do mnie napisała. Niby to przez to spotkanie i emocjonalną huśtawką jaką spowodowało te dwie sekundy kiedy się do siebie uśmiechnęliśmy. Nie chcę pakować się jej z buciorami w życie, bo nie jestem pewien co by było. Już raz jej wyrządziłem krzywdę. Edytowane przez edan84 Czas edycji: 2018-11-30 o 08:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
BLACK&WHITE
|
Odezwij się do tej M. Przecież jasno ci powiedziała, że czeka na ciebie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Żadna to moralnośc, tylko jakieś zwykłe pajacowanie. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
po drugiej stronie szafy
|
Nie zozumiałeś - bigos w głowie to uczucie do żonatego faceta, które to uczucie nie wygasło mimo wielu prób wyleczenia się z tej znajomości. Prawda jej wszystko wyjaśni i może pomóc w chociażby przyjaźniejszym patrzeniu w odbicie w lustrze.
No to się z łaski swojej dowiedz. Czas by było w końcu zacząć podejmować konkretne decyzje i brać za nie odpowiedzialność.
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym uciekla z krzykiem i zmienila numer jakby mi facet sie przyznal t do takich wariackich gierek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
po drugiej stronie szafy
|
Przynajmniej będzie wiedziała, że nie wdała się w romans z żonatym.
#89 |
BAN stały
|
Jak dla mnie obiektywnie rzecz ujmując nie ma to wiele do rzeczy. Wchodziła w układ przekonana o czymś innym.
Po drugie i tak była zawsze obok inna - mężatka, co prawda nie moja, ale co to za różnica? I naprawdę nie wiem, czy lepiej kiedy jest się tą drugą obok żony, czy tą drugą obok kobiety, której sam byłem tylko kochankiem? |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy za debila. Ale na pewno jakieś braki sobie na forum rekompensujesz. Może w inteligencji, kto wie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.