![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wspólnie schudniemy w 2019. Wątek motywacyjny.
Kocham omlety posmarowane masłem orzechowym
![]() Dzięki za życzenia powrotu do zdrowia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nie wiem co to fitatu
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
[1=1b006c1cc4b33fb32b0a741 c96d131cb0dc83f78_5f5d531 644303;86371242]Kocham omlety posmarowane masłem orzechowym
![]() Dzięki za życzenia powrotu do zdrowia ![]() ![]() Narobiłaś mi smaka i dziś na śniadanie wleciał omlet z masłem orzechowym ![]() Cytat:
Bardzo chętnie! U mnie wczoraj: - kawa z mlekiem - serek wiejski z razowcem i pomidorkami cherry - omlet z prażonymi jabłkami z cynamonem - makaron z mięsem i sosem pomidorowym - banan i kefir Trening: Zajęcia Tabata |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj zrobiłam kulki http://kulinarnyszal.blogspot.com/20...owe-z.html?m=1 oczywiście z proporcjami na oko i z 3 kostkami czekolady zamiast kakao i wyszły pyszne
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyglądają super! ![]() ![]() ![]() Ale na te kuleczki to mam ochotę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z dwojga złego lepszy cukier z bakalii chyba ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Konto usunięte
|
Wiedzminka92 zdrówka! 🤗
Dziewuszki skąd bierzecie motywację na treningi? Tylko ja tu jestem takim leniem cwiczeniowym, nie umiem się wykopać na siłownię po karnet😝 Jak często się mierzycie/ wazycie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
[1=bb51a4d8262b29b292c7ad8 29e0e2a7b07e4d160_6276f9f 2aa70f;86378276]Wiedzminka92 zdrówka!
![]() Dziewuszki skąd bierzecie motywację na treningi? Tylko ja tu jestem takim leniem cwiczeniowym, nie umiem się wykopać na siłownię po karnet ![]() Jak często się mierzycie/ wazycie? ![]() Dzisiaj kupiłam karnet open siłownia+basen. Ale dzisiejszy trening to porażka. Tak bardzo spadła mi kondycja i siła od grudnia że to aż żałosne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- [1=1b006c1cc4b33fb32b0a741 c96d131cb0dc83f78_5f5d531 644303;86371242]Kocham omlety posmarowane masłem orzechowym ![]() Dzięki za życzenia powrotu do zdrowia ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
[1=bb51a4d8262b29b292c7ad8 29e0e2a7b07e4d160_6276f9f 2aa70f;86378276]
Dziewuszki skąd bierzecie motywację na treningi? Tylko ja tu jestem takim leniem cwiczeniowym, nie umiem się wykopać na siłownię po karnet😝 Jak często się mierzycie/ wazycie? ![]() Wcześniej to był element mojego życia, widziałam, jak ciało się zmienia, jak mięśnie robią się widoczne. Bardzo motywował mnie też progress w ciężarach. Teraz muszę się do tego zmuszać. Motywuje mnie na pewno to, że chodzę na zajęcia, mam fajną ekipę, więc idę z chęcią wtedy na trening ![]() Na razie się nie mierzę, a waże się najczęściej raz w tygodniu, chociaż zdarza się, że wchodzę na wagę codziennie. Wczorajsza szamka: - kawka z mlekiem - omlet z masłem orzechowym - jabłko - pieczona pierś z kurczaka, ziemniaki, marchewka, cebula i bataty - powtórka j/w ![]() Wczoraj bez treningu bo byłam u endo. Wyniki się poprawiły ale i tak dostałam glucophage, bo lekarka podejrzewa u mnie IO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Czarna owca
|
FitPleasure, kciuki za zdrowie
![]() Właśnie siedzę w pracy popijając zielona herbatę. Zrobiłam wczoraj zupę i ciekawe, czy będzie dobra, bo zawsze dawałam do niej śmietany, ale z racji rezygnacji z nabiału zamiast śmietany dałam mleko migdałowe ![]() Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
Mi najciężej idzie oganianie śniadania rano..
![]() W sumie nawet bym zjadła coś fajnego, ale ja rano jak się obudzę, to lecę na takim autopilocie, że nie mam głowy ani do wymyślenia, ani do zrobienia czegoś sensownego ![]() Chyba zacznę po prostu wieczorem robić sobie gotowe pudełko na rano |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
[1=1b006c1cc4b33fb32b0a741 c96d131cb0dc83f78_5f5d531 644303;86381714]
Chyba zacznę po prostu wieczorem robić sobie gotowe pudełko na rano[/QUOTE] Ja tak robię, bo jem dopiero w pracy. Jak wstaję o 5 to nie ma mowy o jedzeniu o tej porze. Zawsze miałam problem ze śniadaniami. Nie mówiąc już o braku czasu ![]()
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
[1=1b006c1cc4b33fb32b0a741 c96d131cb0dc83f78_5f5d531 644303;86381714]Mi najciężej idzie oganianie śniadania rano..
![]() W sumie nawet bym zjadła coś fajnego, ale ja rano jak się obudzę, to lecę na takim autopilocie, że nie mam głowy ani do wymyślenia, ani do zrobienia czegoś sensownego ![]() Chyba zacznę po prostu wieczorem robić sobie gotowe pudełko na rano[/QUOTE] Warto ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Wspólnie schudniemy w 2019. Wątek motywacyjny.
Ech, dziewczyny, porozkladalo mnie ;( siedze w domu na zwolneniu i jedyna aktywnosc teraz to wyprawy do kuchni po herbatke ;(
Co do sniadan to u mnie rano zawsze sa jajca. Czasem jajecznica, czasem sadzone. Smazone na samym masle a do tego na surowo jakies warzywo (pomidor lub papryka). Przynajmniej nie mam problemow z decyzja ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Miss Saeki Czas edycji: 2019-01-17 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
I ten omlet na zimno jesz? W sumie nigdy nie próbowałam. W ogóle to jest mój główny problem z jedzeniem w pudełkach, że większość "konkretnych" posiłków mi na zimno nie podchodzi... np taki makaron. Wszyscy to szamią w sałatkach, a mi na zimno totalnie nie smakuje ![]() Cytat:
No to teraz przelazło na Ciebie... mi powoli przechodzi. Tzn myślałam, że mi przeszło, dzisiaj się o wschodzie słońca pięknie zebrałam z psem na spacer... a jak wróciłam to takie osłabienie na mnie spadło, że się walnęłam znowu pod kołdrę. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja na śniadania jem owsiankę, a jak potrzebuję od niej przerwy, to kanapkę z chrupkiego pieczywa. Jutro jedziemy na większe zakupy i właśnie przeglądam przepisy na coś zdrowszego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No, ale FitPleasure oczywiście jak mus to mus, przy faktycznej IO. Zresztą trzymam kciuki, że podejrzenie się nie potwierdzi ![]() Szamałabym takiego omleta z masłem orzechowym jak dzik żołędzie, ale niee mogę ![]() Higurashi z mlekiem migdałowym? Na to bym nie wpadła ![]() Wiedzminka92 Ja też wieczorem przygotowuję sobie śniadanie na dzień następny, przykrywam drugim talerzem i do lodówki, rano tylko szamam, ewentualnie na 10 sekund do mikro żeby nie było takie lodowate ![]() Co tam dziewczyny dziś jadłyście? Ja według planu diety, ale mega zasmakowały mi tosty z ciemnego pieczywa z ananasem i mozarellą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Czarna owca
|
Malinka, dobre, ale trzeba znacznie mocniej doprawic
![]() Kupiłam sobie dzisiaj w końcu te klocki do jogi ![]() Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Dołączam się! Mocno przytyło mi się w tym roku, zatem chcę zrzucić niepotrzebne kilogramy i znów czuć się dobrze! Mam rozpisany plan żywieniowy od dietetyka, zaczynam działać.
CEL: 55 kg Trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
Melduję dzisiaj znów poranny marsz z psem
![]() Od poniedziałku zacznę odpalać przy tym endomondo i codziennie zwiększać dystans ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ten sam cel ![]() Ale bez planu od dietetyka, po prostu zaczęłam jeść bardziej "fit" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Korzystałyscie może z diet pudełkowych? Mam możliwość skorzystania z 20% rabatem i kusi. Szczególnie ze wszystko co lubi mój facet jest mało dietetyczne wiec i tak często gotuje dla nas osobno
Kliknięte z iPhone ![]() Czasem słownik wie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Czarna owca
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#87 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak mieszkałam w Krk testowałam. Dla mnie genialny motyw, niestety teraz na moją wieś żadna sensowna firma nie dowozi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Hej.
Trochę późno, ale dołączam. Do zrzucenia mam jakieś 20-25kg, czyli bardzo dużo. Najgorsze, że tyle zyskałam w ciągu ostatnich 2 lat. Nieregularna praca, takież jedzenie, zajadanie słodyczami stresu i efekt opłakany. Największy obecnie problem dla mnie to to, że nie smakuje mi kurczak. W ogóle. A indyk drogi ![]() Do tego praca po południami powoduje, że jakoś mi się nie chce ćwiczyć rano, bo jest cała masa innych rzeczy do zrobienia i tak to wszystko leci. Ale postanowiałam, że teraz to się zmieni. Bez ćwiczeń nie schudnę na pewno, sama dieta mi nic nie da. Więc pozostało zacisnąć zęby i ułożyć plan działania i wcielić go w życie ![]()
![]() |
#89 |
Czarna owca
|
Właściwie to dieta jest najważniejsza
![]() Ja teraz testuję wegańskie przepisy/produkty i jakie to jest niekaloryczne! ![]() Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Też się dołączam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.