![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwietniówki 2019 - cz. 3
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
https://mamaginekolog.pl/usg-iii-trymestru-28-32-tyg/
Tu jest opisane o co chodzi, sama w sumie nigdy nie słyszałam, żeby to było jakieś mega ważne badanie ![]() Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak wracaliśmy wczoraj z ikei to wjechalismy do maka, tz miał całą noc rewolucje żoładkową ![]() A dzisiaj kuchnia staropolska ![]() Co do bóli różnego typu, chyba się nie ma co dziwić, bo zwróccie uwagę jak te dzieciaki rosną. Ja mam wrażenie, że dosłownie rosną w oczach. I przedstawiam Wam Antoniusza. Kupiony za piątala w Ikea. Domek sama malowałam na biało ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Mi sie tak chcialo wczoraj lodow z maca ale nie mielismy nic po naszej stronie w drodze powrotnej wiec jestem niezaspokojona
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My też wybieramy ten wózek ![]() Z tą położną to moja też kazała się dowiedzieć czy mogę ćwiczyć, ale zapomnialam gina zapytac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Temat kołderki, to jednak poważna sprawa
![]() Do tego kupiłam nową flanelowa pościel i jest miód malina. Cieplutko, jestem owinięta jak naleśnik, a dzisiaj rano to nawet TŻ mnie zawinął jak bobasa ![]() U nas wcześniej spanie wyglądało tak, że ja spałam pod ścianą i z racji tego, że oboje preferujemy na prawym boku, to spaliśmy przytuleni. Niestety już na początku ciązy robiło mi się duszno, TŻ się tulił i miałam za mało miejsca. Więc się zamieniliśmy. Ja go nie tulę teraz , bo mała naparza na prawo i śpię na lewym boku. Dwie noce pod nową kołderką i muszę przyznać, że całkiem nieźle się wysypiam. Oby jak najdłużej. U nas już po kolędzie, obskoczyliśmy sklep i może namówię TŻ na zakupy u Hubiego. W planach też basen z młodym i prasowanie małych ubranek. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Albo znów mi zaczyna coś brać gardło albo mała mi już uciska oddychanie. Robię się coraz wolniejsza. W dodatku jak mi czasem przywali w pęcherz to aż mnie zgina. Byle do wiosnyyyyyy. |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Ja część pieluch i innych rzeczy zamówiłam jeszccze z babymarket24, ale jeszcze nie mam tego zamówienia w domu
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to mąż stwierdził, że woli mi do kfc jechać niż mi plecki drapać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
![]() pphu_kameleon2 i sklep-pelzak Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Właśnie złożyłam zamówienie u hubiego, faktycznie te tetrowe pieluchy podrożały ale już trudno. Czeka mnie jeszcze zamówienie z gemini i troche jeszcze z allegro u innych, koszulę chyba wezmę podobną co większość z Was i zastanawiam się jeszcze jaki rożek wybrać czy może śpiworek czy może to i to :P |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A na jutro właśnie w planach burgery z pieczonymi bułeczkami. Zabrałam specjalnie do rodziców książkę z przepisami na burgery, bułeczki i sosy którą jakiś czas temu kupiłam. Jest tam przepis na mojego ukochanego burgera Pesto Pollo (niestety pesto się robi na parmezanie) ![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Czy zamawiał ktoś ubranka dziecięce od dolce donno?
Jak wypada r. 56? Bardzo male ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam dziś chińczyka z krewetkami na obiad, i teraz czuje taki niesmak
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
#77 |
Zakorzenienie
|
Cocci buleczki byly z termomiksa na ciescie drozdzowym. Chcesz nadal przepis?
![]() U nas byl dzis ksiadz po koledzie ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Tereska zamawiałas piżamy ze strony bon prix? zawsze zamówienia tak dłuuuugo idą???
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
My dzisiaj pojechaliśmy na pierogi. Umieram z przejedzenia. A teraz wyczyściłam wszystkie swoje (i nie swoje
![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Ale jedzeniowe tematy
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
My sobie siedzimy z moją mamą i debatujemy nad kolorem paneli podłogowych z winem (ja mam glogga bezalkoholowego). Zeszło na temat łóżeczka dla Małego i zaczęłyśmy oglądać filmiki o tych dostawkach. I jest nowa wersja Chicco Next2Me - Magic.
https://www.chicco.pl/produkty/80586...dzieciece.html Całkiem fajna ![]()
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajna ta wersja ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A kupowałyście coś w tym Babyhit? Ja to jestem bardzo powściągliwa z zakupami przez internet, zwykle kupuję wszystko w sprawdzonych sklepach bo się obawiam problemów zawsze ![]()
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm mi się wydawało ze te kolory się jakoś nazywały ale nie mam zapisanego a na necie podaje że to jest ten 301 ![]() ![]() zapomniałam tylko dopytać w tym sklepie czy jak kupię u nich to reklamacja tez ewentualna u nich, czy potem to już trzeba się samemu kontaktować z producentem, orientujecie się jak to jest zazwyczaj przy wózkach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień dobry! Tak mnie suszyło w nocy po sosie czosnkowym, że wypiłam 1,5 litrowy sok. Także jak nie piłam, to byłam siku i tak wkółko. Jestem taka zmęczona ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas większość sklepów jest w stanie obniżyć do 10%, czyli do 2200. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, kupiłam tam baby huga z chicco i właśnie łóżeczko next2me, jestem zadowolona ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Witam się w nowym wątku. Ostatnio nie mam za dużo czasu, ale staram się podczytywać na bieżąco. My coraz bardziej rośniemy, chyba powinnam czasem trochę zwolnić. Mały dość ciężko przechodzi wychodzenie 3 dolnej, ale jakoś dajemy radę. W sprawach dziciowych w sumie nic nie poszło do przodu. Dziś na drzemce synka mamy usiąść i zrobić jakiś harmonogram rzeczy które trzeba zrobić z datami. Zawsze mnie to uspokaja jak mam kontrolę. Tak to zaczynam myśleć "co z łóżeczkiem, przynieść ubranka, dokupić, pranie, prasowanie, apteka, dostawka, imię, położna aaaaaaaa!". A jak każda czynność ma swoje miejsce w szeregu to jakoś tak spokojniej i może ruszymy do przodu ![]() Super, że wszystkie wątkowe dzieciaczki i mamy zdrowe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Mam jeszcze pytanko do mam już doświadczonych. Kiedy przeniosłyście dzieci do łóżeczek bez szczebelków? Mały ma 18 miesięcy i chcemy wziąć jego łóżeczko dla maluszka a jemu coś kupić. I nie wiem na ile przyszłościowo patrzeć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.