![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyszczuplenie twarzy???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
xxyy
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio nawet juz o tym myślę
![]() Ale póki co spróbuję się nieco całościowo odchudzić - chociaż niegdy w życiu, gdy specjalnie się odchudzałam, to nigdy mi to nie wyszło - za to po zakochaniu się jakoś chudne sama z siebie. Tylko jak tu się zakochać, jak jestem taka pyzata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
A co ma piernik do wiatraka?
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Szeroko pojęty ciąg myślowy (należy traktować z przymrużeniem oka).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Ja bardzo za to bym chciala sie pozbyc tego co wisi mi na dole twarzy. Jak sie usmiecham to robi mi sie taka duza zmarszczka. I co mam zrobic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Fajna rzecz,tylko,że tego się nie wykonuje(prawdopodobieńst wo uszkodzenia nerwu twarzowego i te sprawy)
![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Operacja była 15 miesięcy temu - więc podobno teraz to kwestia tego, że tak już się ułożyły tkanki. Ale dzisiaj siódmy dzień na diecie - w życiu tyle nie wytrzymałam - może będzie dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
normalnie az strach robic cokolwiek, nie? ;Ppp
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
są to rzadkie przypadki, ale usunięcie wlosa z twarzy, moze uszkodzic nerw, co powoduje paraliz. W ksiazce od biologii na ten temat bylo
![]()
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Jesli mowa o brwiach i okraglej twarzy jednoczesnie to odpowiednio wyregulowane brwi tez moga wyszczuplic twarz. Musza byc dosyc ostro zarysowane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
`. Sposoby na schudnięcie twarzy. ;P
Mam pytanie .
Czy są jakieś sposoby na schudnięcie twarzy . ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: `. Sposoby na schudnięcie twarzy. ;P
Oh, ja żartowałam z moim postem ;p Nie wiedziałam że istnieje nawet osobny wątek na ten temat ;p Przepraszam i kasuje te głupoty ;p
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
pyzate policzki to mój kompleks od kiedy pamiętam hyym i co tu poradzić
![]()
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Tak czytając Wasze wypowiedzi podniosłam się na duchu, że nie tylko ja mam taki problem.. chociaż wokół mnie większość osób ma smukłą twarz.
ech to w końcu jaka metoda najlepsza?krem ten odpada.. ćwiczenia nic nie dają takie ogólnorozwijające-chudnie wszystko oprócz twarzy grr więc chyba zostało nam się pogodzić...ale nie ja się nie dam! jakieś propozycje jeszcze?
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Wiecie co mi pomogło na wysmuklenie twarzy?Zmiana fryzury-w moim przypadku z krotszych wlosow i grzywki na dlugie wlosy i dluga grzywke
![]() ![]()
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
Ojej.... A WIEC NIE JESTEM SAMA... nawet nie wiecie jak mi teraz lzej. Zawsze bylam pyzata, czy bylam chudzielcem czy mialam kilka kg wiecej. Zawsze mialam pycholki. Moj TZ zawsze mi je podgryza. Kiedys czytalam w gazecie ze mozna je wyszczuplic operacyjnie ale gdziesz posialam ta kartke. Kiedys napewno sobie cos takiego zafunduje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy ktos wie gdzie mozna cos takiego kupić?????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
moje rady na wyszczuplenie twarzy (mój największy kompleks
![]() 1) fryzura - włosy proste, długie z długą grzywką, ciemne (przynajmniej u mnie to działa) 2)raczej nie żucie gumy - ponoć ćwiczy się mięsnie, przez co w efekcie ma się "końską" twarz.. 3)makijaż!!! w skrócie to podkład jasny nos, brodę i policzki pod oczami, ciemniejszy (albo wcale, ja tak robie i jest ok) na poliki pod kościami policzkowymi ![]() no i hmm.. co do tego fryzu to mówią że opadające napoliki proste kosmyki wyszczuplają twarz.. ja mam taką fryzurę i nie moge się odzwyczaić CHOCIAŻ gdy je założe za ucho mowia że mi ładniej.. i to raczej racja ale jestem pewna że to zasługa tego podkładu!! (używam soray'i ton 02 16zł rossman, tusz maybelline błękitne opakowanie 19zł rossman i szafa gra ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
Czy samo ćwiczenie na orbitreku może pomóc w utracie tłuszczyku z twarzy?? Zastanawia mnie to chociaż to trochę nielogiczne, ale może... ????
Jak myślicie?? Edytowane przez 17shagya Czas edycji: 2009-03-16 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
uf ja to tak moje policzki lubie i nie lubie,chodzi mi o to ze twarz mam raczej kwadratowa z biegiem czasu troche mi schudla i rysy sie wyostrzyly wiec niemam juz okragles jak wszyscy sadzili tylko kwadratowac,ale policzki mam takie dziwne z przodu jest ok,na fotkach wyglada jakbym miala kosci policzkowe wystajace itp ale z boku jest tragedia,zawsze mowie ze wygladam z profila jak d...pa goryla.niestety to prawda,mam maly nos i policzki praktycznie go zaslaniaja,broda tez sie nie wyroznia wiec w zasadzie wygladam jakbym przywalila w sciane
![]() ![]() ![]() makijaz ani fryzura mi w tym wypadku nie pomoga bo nie naciagna mi nosa,zle sie z tym czuje i paskudnie wychodze na zdjeciach ![]() rzucie gumy tez nic nie daje,rzuje bardzo czesto,jak jestem w pracy to codzinnie po kilka nawet i zero rezultatow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Najlepiej malować kości policzkowe pionowo, lekko schodząc w stronę noska, różem! To pomaga, serio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
najlepiej chyba zaakceptować siebie
może ktoś z pociągłą twarzą wcale nie traktowałby okrągłej jako kary boskiej a jaka byście wolały mieć pociągłą z zapadniętymi policzkami, czy okrągłą?? ![]()
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
z zapadniętymi policzkami przynajmniej mogłabym nosić każdą fryzurę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja mam podobny problem ![]() Rok temu miałam robiony zabieg( przewiercanie szczęki itp.) Po tym zabiegu przez tydzień miałam spuchniętą jedną część twarzy. Potem miałam inny problem i zostało mi zalecone wykonywanie ćwiczeń twarzy, masaży itp.( też po tej stronie twarzy). Po tym moja twarz się nie poprawiła( a może i bardziej opuchła).Teraz mam jedną część twarzy bardziej "wystającą" od drugiej ![]() Dziewczyny, jak myślicie czy może mi też tłuszcz jeszcze zniknąć? Co może pomóc? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Hmm, dołączam do pyzowatych
![]() ![]() ...I gdyby tylko było mnie stać,...a może którąś z Was tak...to słyszałam o różnych zabiegach np Hydrolift ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.