|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Różnica wieku w związku
LOL... a gdzie ja wypowiedziałam się, że moja opinia dotyczy WSZYSTKICH Polaków
To że tak to interpretujecie to już nie moja broszka
|
|
|
|
|
#62 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Generalizujesz, ot i wszystko w temacie.
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Powinni nadrobić czymś innym, aby dorywnac reszcie z zachodu. Tak czy siak, brzmi tak samo beznadziejnie. No i oczywiście ten mityczny zachód. Wiadomo, że na zachodzie wszyscy wyglądają tak samo. tak samo dobrze oczywiście! Co tam Polacy, z czym do ludzi. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez 7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 Czas edycji: 2019-01-26 o 14:39 |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
ParasolkaMaryPoppins świetny nick, ja też uwielbiam tę postać literacką, i to od najmłodszych lat. Pozdrawiam dziewczęta z wątku i sorki za Offtop. P.S. Czy któraś wie, gdzie znajdę instrukcje do Tapatalk: jak zmienić preferencje forum przez aplikację Tapatalk? Nie widzę zasubskrybowanych wątków w tym cholerstwie, a nie chce się odpalać komputera stacjonarnego, żeby udzielać się na Wzażu!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#67 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapewne chodziło koleżance o to, że polscy mężczyźni chcą kobiet wyglądających jak milion dolarów, a sami niekoniecznie wyglądają jak ten przysłowiowy milion dolarów... Mężczyźni szukają kobiet o nieskazitelnej cerze - polecam artykuł o zmianach hormonalnych w cyklu miesięcznym i ich wpływie na wygląd ciała kobiety oraz jej samopoczucie. Łabędziem być - jestem za powstaniem takiego programu. Chcesz mieć w łóżku odstrzeloną supermodelkę - sam zostań odstrzelonym supermodelem! ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#69 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Twoja zupełnie niczego nie wyjaśnia. Poza tym nie wiem skąd wzięłaś opinię, że faceci szukają kobiet o nieskazitelnej cerze.
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci szukają idealnych kobiet ergo... Dla Was kobieta ma być porcelanową lalą, która ma błyszczeć w towarzystwie urodą i ubiorem, ma być nieskazitelna i zadbana, a do tego...dobrze, żeby nie miała własnych ambicji oraz zainteresowań, a także żeby nie chciała robić kariery w męskim świecie, bo będzie za dużo chciała, bo..."kobieta ma siedzieć w domu, prowadzić gospodarstwo domowe, urodzić dzieci i je wychowywać"...=>kobieta ma leżeć i pachnieć, a w międzyczasie dom i stodołę obrobić i gromadkę dzieci Wam urodzić. Normalnie jak suka rozpłodowa z rodowodem, championki wystawiane na pokazach Związku Kynologicznego w Polsce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#71 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
PW?
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
PW? Czemu nie? ;-) Powiedz Ty mi lepiej, gdzie to włączyć na Tapatalk i czy muszę włączyć wersję desktopową Wizaż, żeby pisać PW??? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

To że tak to interpretujecie to już nie moja broszka

tak samo dobrze oczywiście! 

Twoja zupełnie niczego nie wyjaśnia. Poza tym nie wiem skąd wzięłaś opinię, że faceci szukają kobiet o nieskazitelnej cerze.