![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czysta micha - cz. 4
Melduję czystą michę, dużo wody i 30 minut na bieżni. Dzisiaj już wcale nie było tak fajnie jak ostatnio, umęczyłam się że hoho
![]() Na glodnego pojechałam do sklepu, jaki to był błąd! Tyle rzeczy mnie wołało... Kupiłam jakieś batony 0 kcal, ale póki nie sprawdzę składu to nie próbuję. Coś mnie ramię zaczyna dziwnie ciągnąć od środka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#62 |
Spaceroholiczka
|
Witam się w nowej części. Nadrobię Was jutro, bo dzisiaj świętuję urodziny
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Dziś odprawialiśmy urodzinki starszaka. Nie muszę mówić co i ile zjadłam?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#64 |
Zadomowienie
|
Powiedz, powiedz ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;86654174]:facepalm: coś pokręciłam, myślałam, że już 2 macie
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Wiem Gryziu, pamiętam ![]() ![]() Cytat:
Nie chodzę teraz aktualnie na żadne ćwiczenia, więc zaczęłam ćwiczyć w domu z Choda. Kupiłam nawet wczoraj ciężarki. ![]() Ale na razie efekty słabe. Tak 3 tygodnie jestem w fazie odchudzanie i oczywiście jakieś grzeszki były, ale mam na minusie dopiero 3 kg. Wczoraj byliśmy na grillu i były drinki i bylo jedzenie. Obudziłam się bardzo glodna, masakra. I mam wyrzuty sumienia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#66 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- Cytat:
![]() Też mam myśl aby dzisiaj zrobić grilla, ale czuję że kiełbasa z majonezem za bardzo by mnie kusiła... Ale z racji tego iż mamy otwarte sklepy, może uda mi się kupić pierś z kuraka, zamarynować i cieszyć podniebienie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś na pewno grilla nie będzie. Za to pewnie będzie jakiś zamówiony obiad.
Zostałam dziś sama z moim Młodym. Mąż pojechał na Motor Show do Poznania. Ja teraz siedzę i pije kawkę, czekam aż dziecko wstanie i chciałabym trochę wziąć się za sprzątanie, bo wczoraj cały dzień byłam na uczelni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Konto usunięte
|
My dziś w planach piknik i podchody w parku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
My pewnie poganiamy po ogrodzie
![]() ![]() ![]() Kejti, o której Wojtek chodzi spać, że tak długo śpi rano? U nas dzisiaj Aleks miał zamiar zrobić pobudkę o 6.30 (stara 5.30), ale jakoś go ululaliśmy i spał do 8 ![]() ![]() Nie mam pomysłu na obiad dzisiaj... Ja pewnie warzywa na patelnię, kasza i pierś z kurczaka z papirusa, a chłopaki nie wiem co ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;86655881]My pewnie poganiamy po ogrodzie
![]() ![]() ![]() Kejti, o której Wojtek chodzi spać, że tak długo śpi rano? U nas dzisiaj Aleks miał zamiar zrobić pobudkę o 6.30 (stara 5.30), ale jakoś go ululaliśmy i spał do 8 ![]() ![]() Nie mam pomysłu na obiad dzisiaj... Ja pewnie warzywa na patelnię, kasza i pierś z kurczaka z papirusa, a chłopaki nie wiem co ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Wczoraj poszedł bardzo późno, bo po 22 (byliśmy na grillu u mojej siostry i tak późno wróciliśmy), ale na codzień zasypia tak o 19.30 i wstaje właśnie około 6.30, czasami o 7. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#72 |
Zadomowienie
|
Kejti 3 kg w 3 tygodnie to super wynik!
Do mnie wczoraj dziewczyny przyjechaly opijac koniec examow i wiadomo jak sie skonczylo... Postawilam sery, wędliny, oliwki, ciabatty i oliwę z solą i pieprzem... No i oczywiscie wino... Ehh... Będzie źle w piątek, oj będzie... ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
IMG_2061.jpg
Jajeczny makaron buraczany z kozim serem, burakiem, oliwą, pestkami dyni i ruloką. Polecam, bo pyszka! ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Konto usunięte
|
Ale się najadłam. Pieczone nugetsy z kurczaka. Zabrakło płatków kukurydzianych, to część jest w opiekanych płatkach jęczmiennych.Załącznik 7670594
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba poproszę o wyłączenie z tabelki na 9 m-cy
![]() Moja czysta micha nie istnieje. Wymiotuje,jem to co mi wchodzi. Dzisiaj tylko zjadam środek chleba z masłem, serem żółtym mierzwionym i zagryzam pomidorami z solą. Naszykowalam obiad i przekąski dla gości,patrzeć na to nie mogę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Moje zdjęcie nie jest takie ładne jak wasze, ale też się pochwalę, bo akurat zrobiłam:
Omlet czekoladowy z dżemem pomarańczowym ;p Dla mnie aktualna tabelka jest nieco wyjątkowa, bo akurat mi mija pół roku na diecie, a w tym 3 miesiące z Wami. W dodatku, jestem akurat w połowie drogi do celu ![]() ![]() Ogólna średnia mi wychodzi jakieś 2 kg na miesiąc, mogłoby być lepiej, choć podobno powolne odchudzanie jest lepsze. Pamiętam, że kiedyś te 12-13 kilo schudłam w 3 miesiące - ale jadłam mniej, byłam młodsza i zdrowsza. Pora na więcej ruchu ![]() Ze złych wieści, to wczoraj jadłam na mieście i troszkę popłynęłam - wyszło 1800 za duużoo ja wszystko podliczyłam. Dziś waga poszła w górę sporo, no ale to woda. Planuję w przyszłym tygodniu poucinać kcal, żeby wyrównać, ale nie wiem jak to wyjdzie. Na ten tydzień wypada mi okres - pierwszy od 3 miesięcy i pierwszy na nowych tabletkach, więc nie wiem jak będę reagować. Do tego jeszcze zamknięcie kwartału w robocie - czyli mnóstwo pracy i nadgodziny - trudniej mi wtedy jeść rozsądnie. Dziś spałam do 13 prawie, więc pewnie zjem mniej. W planach pulpety w sosie koperkowym z trendy lunchem i pieczone warzywa z hummusem na kolację. P.S. coś słabo mi wychodzi dodawanie zdjęć :< Edytowane przez Aisha_Q Czas edycji: 2019-03-31 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Ja rowniez mialam dzisiaj pyszny obiad😍jednak juz zdjecia nie wstawie bo zjedzony😉Uciekamy na miasto😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj pierwszy dzien wychodzenia😊Przepisy biore z ksiazki na wychodzenie, ktora niedawno kupilam. Mam pewnosc, ze wszystko robie poprawnie😊
Na obiad jadlam makaron z cukinii duszonu z cebulka, suszonymi pomidorami, mlekiem kokosowym. Na to jajko w koszulce i awokado (+ odpowienie pzyprawy). Niebo w gębie 😉😊 |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
Witam! Czy mogę się do Was przyłączyć? Zdaję sobie sprawę że "Czysta micha" już swoje istnieje a Wy się pewnie od dawna znacie, ale potrzebuję grupy w której mogłabym się udzielać i motywować
![]() ![]() ![]() Mój plan: jeść 1600 kalorii pod postacią 4 zdrowych posiłków. Zero słodyczy, podjadania - to moja zmora 🤤. Dołączę też ćwiczenia - zaczynam od 20 minut dziennie, bo moja kondycja to jakiś żart ![]() Mój cel - 60 kg. Mam nadzieję że mnie tu zaakceptujecie ![]() ps Bardzo Was podziwiam!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też jestem tu od stosunkowo niedawna i bardzo sobie cenię te grupkę. I też jestem na 1600 kcal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Jak mnie ciągnie do słodkiego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Później Was pocytuję, teraz zmykam na ogród ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#86 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |||
Zakorzenienie
|
Dzięki Gryzia za wsparcie
![]() Dałam radę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() Jak minął dzień? Udało się przeżyć z czystą michą? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#88 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U mnie czysto ![]() Ś: kiełbasa śląska, 2 kanapki z sałatą i ogórkiem O: kawałek fileta z kurczaka w panierce (miałam gotowy w lodówce), kasza (jakiś biedronkowy mix), warzywa na patelnię, kilka frytek od młodego ![]() P: pomarańcza K: będzie kiełbasa śląska, 2 kanapki z serkiem topionym i pomidorem ![]() Coś mam dzisiaj apetyt na kiełbasę ![]() ![]() ![]() Dziewczyny z IO - jaka powinna być tak z grubsza wtedy dieta? W sensie co się powinno jeść w większych ilościach a co ograniczać? Co prawda jeszcze nie robiłam badań w tym kierunku, ale mimo że z cukrami nigdy nie miałam problemu to jak czytałam w internecie mam pewne symptomy, które mogłyby zostać przypisane do IO... Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;86657308] ![]() U mnie czysto ![]() Ś: kiełbasa śląska, 2 kanapki z sałatą i ogórkiem O: kawałek fileta z kurczaka w panierce (miałam gotowy w lodówce), kasza (jakiś biedronkowy mix), warzywa na patelnię, kilka frytek od młodego ![]() P: pomarańcza K: będzie kiełbasa śląska, 2 kanapki z serkiem topionym i pomidorem ![]() Coś mam dzisiaj apetyt na kiełbasę ![]() ![]() ![]() Dziewczyny z IO - jaka powinna być tak z grubsza wtedy dieta? W sensie co się powinno jeść w większych ilościach a co ograniczać? Co prawda jeszcze nie robiłam badań w tym kierunku, ale mimo że z cukrami nigdy nie miałam problemu to jak czytałam w internecie mam pewne symptomy, które mogłyby zostać przypisane do IO... Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj popłynęłam..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.