Jak to możliwe, że nie mogę nikogo znaleźć? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-07-14, 16:30   #61
Dwight_Schrute
BAN stały

Dot.: Jak to możliwe, że nie mogę nikogo znaleźć?

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Napisała, że trudno zazwyczaj odróżnić 25-latkę od 28-latki (co jest prawdą), więc nie naciągaj, że chodziło o lekko po 20-tce, a przekroczona 30-tka. Mam do czynienia z kobietami w różnym wieku, czasami widać, że ktoś jest młody, a czasami mam opad szczęki widząc rocznik urodzenia (ktoś starszy ode mnie a dałabym z 5 lat mniej, albo ktoś w moim wieku, a myślałabym, że po 40-tce). Moja szefowa przekroczyła 50-tkę. Nawet mój TŻ stwierdził, że myślał, że jest ode mnie jedynie kilka lat starsza i świetnie wygląda. Także serio, masz fiksację na punkcie wieku kobiet, ale nie rób z tego przykładu na coś.

[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86992715]Bez przesady, o północy w 30. urodziny twarzy nagle nie pokrywa sieć zmarszczek.
Ja tam często nie jestem w stanie powiedzieć, czy dziewczyna jest lekko po 20., czy może juz przekroczyła te magiczna 30. Juz bez przesady, że jest aż taka różnica, może jeśli ktoś o siebie nie dbal i się zaczął szybko starzec.
Juz te kilka lat po 30. rzeczywiście widać różnicę ale bez przesady, że np. 28-latce tak strasznie daleko do 25-latki.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Także Ellen_Ripley jeśli masz coś do mnie personalnie to pisz, a nie próbujesz wojny na argumenty kiedy nie masz racji. ZONK nie?
Dwight_Schrute jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-14, 16:44   #62
I am Rock
lokalna gwiazda

[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;86993142]super watek sie zrobil xD to nie ma zadnego znaczenia kto na ile lat wyglada[/QUOTE]
No, bo to wiele wnosi do tematu.

Ja polecam wyjść z zaklętego kręgu znajomych. Zmienić terytorium łowieckie.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-14, 16:47   #63
robcia
Zakorzenienie

Ja rozumiem ,ze z daleka to sie mozna pomylic jesli babka szczupla , mlodziezowo ubrana, sama tak mam ale z bliska face to face chyba ciezko? No juz bez przesady ,ze odmlodzenie kobiety , 2 ,3 lata czyni jej roznice?
robcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-14, 16:56   #64
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
lol
ha ha grube i samo sedno
a z kolei jak nie łysieje ^^ (po drodze się robi za to szpakowaty) to się można zastanawiać czy wszystko z jego testosteronem oki a im starszy to czy aby na pewno mu staje? panowie się roztrząsają tutaj, ale i nauka obnaża ich bezlitośnie, najbardziej wydajni seksualnie są młodzi 20+, potem libido i moce to już loteria.

każdy ma jakieś tam swoje widełki i bywa że zakochuje się w kimś kogo nie brał pod uwagę. także tego nie ma się co spinać.
kobiety też preferują młode zgrabne męskie ciała a nie tylko grubawych miśków z seks-dopalaczem; no i co z tego.

ale trzeba być naprawdę zdesperowanym frajerem żeby wierzyć że 20latka to marzy o 30letnim kolesiu.

jeszcze jak jest gwiazdorem filmowym to wiadomka inne kryteria. ale tak to po co.
Właśnie, kiedyś to widziałam wyraźnie każdą oznakę starzenia w nawet 28-letnich facetach, każdą zmarszczkę, siwy włos i jakąś taką inną cerę (rozszerzone pory?), więc na te ich przekonywania, że przecież mają dużo mniej lat, tylko wybuchałam śmiechem. Widać było od razu, kto kłamie. I to jest kolejna rzecz, którą przypisuje się kobietom, a ja się z nią spotkałam u mężczyzn (tak jak z leceniem na kasę).
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-14, 17:00   #65
kotyksiazki
Raczkowanie

Stewardesa, kocham Cię faktycznie, pamiętam, jak kiedyś podrywal mnie pewien 28-latek (miałam wtedy jakoś 20-22). Dałam mu wizualnie 40 lat - ogromne zmarszczki, zakola na pół głowy, wyraźna siwizna. Nie było to złośliwe, byłam świecie przekonana, że tyle ma. Dla wszystkich czas płynie nieubłaganie.
kotyksiazki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-14, 17:14   #66
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dwight_Schrute Pokaż wiadomość
Także Ellen_Ripley jeśli masz coś do mnie personalnie to pisz, a nie próbujesz wojny na argumenty kiedy nie masz racji. ZONK nie?
Napisała też, że już te kilka lat po 30-tce to jednak najczęściej widać, natomiast w przypadku przykładowych 3 lat różnicy (25 kontra 28) nie. A ona nie widzi różnicy również często (nie napisała, że ogólnie nie widać, tylko że ona tak ma) nawet w przypadku kogoś po 20-tce i tuż po 30-tce. Czytam ze zrozumieniem, serio i przede wszystkim odróżniam argumenty bardziej obiektywne od "ja tak mam, inni niekoniecznie". Kurtyna.
Stary 2019-07-14, 17:33   #67
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4
Konto usunięte

dzien jak codzien na wizazu - autorka prosi o rady, a zamiast tego tych samych 10 stalych uzytkownikow cytuje w kolko wzajemnie fragmenty swoich postow w offtopowej przepychance. serio czytam to forum od ponad 10 lat, a przez ostatnie 2-3 KAZDY watek umiera w ten sam sposob - ostatnie 5 stron to rozne warianty "NIE UMIESZ CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM" "Z LOGICZNYM MYSLENIEM CHYBA CI NIE PO DRODZE", "POKAZ GDZIE TAK NAPISALAM" "A MOI ZNAJOMI TAK NIE UWAZAJA" etc etc

czesto mam ochote odpisac w watku, ale jest juz za pozno bo gownoburza zdazyla sie rozkrecic i leci 3cia strona offtopu. Przypuszczam, ze same autorki opuszczaja swoje watki z podobnego powodu
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-07-14, 17:37   #68
thirky
on tired little feet

Ta już akurat można rozróżnić kto ma 24 a kto 27 lat, tak małych różnić nie widać zwykle

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-14, 17:37   #69
I am Rock
lokalna gwiazda

[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;86993902]dzien jak codzien na wizazu - autorka prosi o rady, a zamiast tego tych samych 10 stalych uzytkownikow cytuje w kolko wzajemnie fragmenty swoich postow w offtopowej przepychance. serio czytam to forum od ponad 10 lat, a przez ostatnie 2-3 KAZDY watek umiera w ten sam sposob - ostatnie 5 stron to rozne warianty "NIE UMIESZ CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM" "Z LOGICZNYM MYSLENIEM CHYBA CI NIE PO DRODZE", "POKAZ GDZIE TAK NAPISALAM" "A MOI ZNAJOMI TAK NIE UWAZAJA" etc etc

czesto mam ochote odpisac w watku, ale jest juz za pozno bo gownoburza zdazyla sie rozkrecic i leci 3cia strona offtopu. Przypuszczam, ze same autorki opuszczaja swoje watki z podobnego powodu[/QUOTE]

A wystarczy podnieść wzrok i przeczytać tytuł wątku.

LUDZIE! DO RZECZY!
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-14, 17:40   #70
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Ta już akurat można rozróżnić kto ma 24 a kto 27 lat, tak małych różnić nie widać zwykle
Nasi wizażowi panowie potrafią.

Autorko, a próbowałaś swatania przez znajomych? Nie ma się czego wstydzić - może warto zacząć mówić głośno o tym, że chciałabyś kogoś poznać i nie masz nic przeciwko temu, aby Cię z kimś poznano. Znam sporo par, które tak zostały sobie przedstawione. Sama w ten sposób połączyłam jedną parę małżeńską.

Edytowane przez Ellen_Ripley
Czas edycji: 2019-07-14 o 17:45
Ellen_Ripley jest teraz online Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-14, 17:51   #71
stewardesa
BAN stały

Takich wątków jest mnóstwo, a przynajmniej 1 autorki. Często autorki z takich nowozałożonych kont już się nie pojawiają. Większość wątków jest trollowych. Nasze rady, jak zawsze, nie będą brane pod uwagę, bo nikt dobrze nie znosi krytyki. Zresztą już padły, co jeszcze można wymyślić? Ja bym się nie martwiła off-topem.
Chyba że modom będzie chciało się go wydzielić i zatytułować "Niedługo 30-tka, jaką wybrałyście trumnę? A buty?".
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-14, 17:55   #72
robcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Takich wątków jest mnóstwo, a przynajmniej 1 autorki. Często autorki z takich nowozałożonych kont już się nie pojawiają. Większość wątków jest trollowych. Nasze rady, jak zawsze, nie będą brane pod uwagę, bo nikt dobrze nie znosi krytyki. Zresztą już padły, co jeszcze można wymyślić? Ja bym się nie martwiła off-topem.
Chyba że modom będzie chciało się go wydzielić i zatytułować "Niedługo 30-tka, jaką wybrałyście trumnę? A buty?".
robcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-14, 19:30   #73
megamag
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Dwight_Schrute Pokaż wiadomość
Mówię o realiach. Facet w wieku lat 30 może mieć i preferuje młodsze.
Zmień sobie nazwę użytkownika na Face Palm.
megamag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-07-14, 22:01   #74
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Ale słuchajcie, znowu mamy kilka stron offtopicu na temat różnicy wieku w związkach. W dziale Intymnie mamy DWA wątki poswięcone starszym mężczyznom i kobietom w związkach. I tam proszę przenieść tę dyskusję.
Tu prosze się skupić na Autorce i jej wątku.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości