![]() |
#61 | |
BAN stały
|
Dot.: Jak to możliwe, że nie mogę nikogo znaleźć?
Cytat:
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86992715]Bez przesady, o północy w 30. urodziny twarzy nagle nie pokrywa sieć zmarszczek. Ja tam często nie jestem w stanie powiedzieć, czy dziewczyna jest lekko po 20., czy może juz przekroczyła te magiczna 30. Juz bez przesady, że jest aż taka różnica, może jeśli ktoś o siebie nie dbal i się zaczął szybko starzec. Juz te kilka lat po 30. rzeczywiście widać różnicę ale bez przesady, że np. 28-latce tak strasznie daleko do 25-latki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Także Ellen_Ripley jeśli masz coś do mnie personalnie to pisz, a nie próbujesz wojny na argumenty kiedy nie masz racji. ZONK nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
lokalna gwiazda
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;86993142]super watek sie zrobil xD to nie ma zadnego znaczenia kto na ile lat wyglada[/QUOTE]
No, bo to wiele wnosi do tematu. ![]() Ja polecam wyjść z zaklętego kręgu znajomych. Zmienić terytorium łowieckie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Ja rozumiem ,ze z daleka to sie mozna pomylic jesli babka szczupla , mlodziezowo ubrana, sama tak mam ale z bliska face to face chyba ciezko? No juz bez przesady ,ze odmlodzenie kobiety , 2 ,3 lata czyni jej roznice?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Stewardesa, kocham Cię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Napisała też, że już te kilka lat po 30-tce to jednak najczęściej widać, natomiast w przypadku przykładowych 3 lat różnicy (25 kontra 28) nie. A ona nie widzi różnicy również często (nie napisała, że ogólnie nie widać, tylko że ona tak ma) nawet w przypadku kogoś po 20-tce i tuż po 30-tce. Czytam ze zrozumieniem, serio i przede wszystkim odróżniam argumenty bardziej obiektywne od "ja tak mam, inni niekoniecznie". Kurtyna.
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
dzien jak codzien na wizazu - autorka prosi o rady, a zamiast tego tych samych 10 stalych uzytkownikow cytuje w kolko wzajemnie fragmenty swoich postow w offtopowej przepychance. serio czytam to forum od ponad 10 lat, a przez ostatnie 2-3 KAZDY watek umiera w ten sam sposob - ostatnie 5 stron to rozne warianty "NIE UMIESZ CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM" "Z LOGICZNYM MYSLENIEM CHYBA CI NIE PO DRODZE", "POKAZ GDZIE TAK NAPISALAM" "A MOI ZNAJOMI TAK NIE UWAZAJA" etc etc
czesto mam ochote odpisac w watku, ale jest juz za pozno bo gownoburza zdazyla sie rozkrecic i leci 3cia strona offtopu. Przypuszczam, ze same autorki opuszczaja swoje watki z podobnego powodu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
on tired little feet
|
Ta już akurat można rozróżnić kto ma 24 a kto 27 lat, tak małych różnić nie widać zwykle
![]() |
#69 |
lokalna gwiazda
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;86993902]dzien jak codzien na wizazu - autorka prosi o rady, a zamiast tego tych samych 10 stalych uzytkownikow cytuje w kolko wzajemnie fragmenty swoich postow w offtopowej przepychance. serio czytam to forum od ponad 10 lat, a przez ostatnie 2-3 KAZDY watek umiera w ten sam sposob - ostatnie 5 stron to rozne warianty "NIE UMIESZ CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM" "Z LOGICZNYM MYSLENIEM CHYBA CI NIE PO DRODZE", "POKAZ GDZIE TAK NAPISALAM" "A MOI ZNAJOMI TAK NIE UWAZAJA" etc etc
czesto mam ochote odpisac w watku, ale jest juz za pozno bo gownoburza zdazyla sie rozkrecic i leci 3cia strona offtopu. Przypuszczam, ze same autorki opuszczaja swoje watki z podobnego powodu[/QUOTE] ![]() A wystarczy podnieść wzrok i przeczytać tytuł wątku. LUDZIE! DO RZECZY! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Autorko, a próbowałaś swatania przez znajomych? Nie ma się czego wstydzić - może warto zacząć mówić głośno o tym, że chciałabyś kogoś poznać i nie masz nic przeciwko temu, aby Cię z kimś poznano. Znam sporo par, które tak zostały sobie przedstawione. Sama w ten sposób połączyłam jedną parę małżeńską.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2019-07-14 o 17:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
Takich wątków jest mnóstwo, a przynajmniej 1 autorki. Często autorki z takich nowozałożonych kont już się nie pojawiają. Większość wątków jest trollowych. Nasze rady, jak zawsze, nie będą brane pod uwagę, bo nikt dobrze nie znosi krytyki. Zresztą już padły, co jeszcze można wymyślić? Ja bym się nie martwiła off-topem.
Chyba że modom będzie chciało się go wydzielić i zatytułować "Niedługo 30-tka, jaką wybrałyście trumnę? A buty?". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wizażowy Kot Igor
|
Ale słuchajcie, znowu mamy kilka stron offtopicu na temat różnicy wieku w związkach. W dziale Intymnie mamy DWA wątki poswięcone starszym mężczyznom i kobietom w związkach. I tam proszę przenieść tę dyskusję.
Tu prosze się skupić na Autorce i jej wątku.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.