Apel dot. podpisów -przeczytaj koniecznie !! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-06-27, 20:50   #61
gaga87
Zakorzenienie

Dot.: Apel dot. podpisów -przeczytaj koniecznie !!

niektore daja po oczach i jakos malo tresciwe sa, mimo ilosciu uzytych slow (czyli dlugosci). Wedlug mnie - co innego cytat, a co innego jakies malo znaczace oczodajki... mimo wszystko opcji wylaczenia podpisow nie wlacze, bo niektore Wizazanki posiadaja w nich bardzo madre tresci No a sama mam krotki podpis

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-27, 20:53   #62
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diamentowa
Malusieńkie, szarobure literki i przypadają mi do gustu niestety...
A ja od takich podpisów jak Twój dostaję oczopląsu
Aż mi mrowi przed oczami od ciągłych zmian kolorów...

Kasieńko.b - ale co Ci daje taki długaśny podpis? Tak z ciekawości...
Odwraca uwagę od tekstu.

I nie piszcie "jak Wam się nie podoba, to sobie wyłączcie podpisy", bo ani mądra, ani funkcjonalna rada
Podpisy potrafią wiele mówić. I na korzyść, i na niekorzyść...
Cytat:
Napisane przez Ancesia
Przecież nie chcemy by każda Wizażanka miała podobny podpis, tyle tu indywidualistek i wyjątkowych osób
Może i dużo, ale nie uważam, że podpis to najlepsze miejsce na pokazywanie swojego indywidualizmu.
Pozwolisz, że też zadam Ci podobne pytanie, co Kasieńce - po co w Twoim podpisie tyle spacji?...

Widzicie, niby taki drobiazg, ale takie wielgachne kolorowe podpisy już kilkakrotnie sprawiły, że się pogubiłam, szukając właściwej wypowiedzi; pomijając fakt, że kilka wypowiedzi użytkowniczki z tasiemcem w podpisie, a wątek wydaje się nie mieć końca

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-27, 20:55   #63
elly2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nika135
Dlaczego
Nie mam ochoty sie klocic, ale skoro pytasz, wiec pomysl jest dla mnie poroniony. Nie podobaja Ci sie dlugie/kolorowe podpisy? to wylacz sobie ta funkcje a nie namwiaj innych do zmiany. Nie chcesz wylaczac? to nie czytaj skoro sa dla Ciebie malo inteligentne. Ja nigdy nie mialam podpisu rzucajacego sie w oczy mimo wszystko potrafie 'zaakceptowac' opisy innych i nie robie tragedii z powodu jakiegos glupiego podpisu, to w koncu forum. Skoro jest taka opcja to z niej korzystam, miedzy innymi po to jest kolorowa czcionka czy wybor wielkosci literek by z tego korzystac.
Najpierw krzyczeli na osoby, ktore pisza kolorowa czcionka teraz opisow sie czepiaja...jezuu naprawde nie mozna sie zajac czyms bardziej interesujacym?

elly2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-27, 21:02   #64
gorzkawa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elly2
Nie mam ochoty sie klocic, ale skoro pytasz, wiec pomysl jest dla mnie poroniony. Nie podobaja Ci sie dlugie/kolorowe podpisy? to wylacz sobie ta funkcje a nie namwiaj innych do zmiany. Nie chcesz wylaczac? to nie czytaj skoro sa dla Ciebie malo inteligentne. Ja nigdy nie mialam podpisu rzucajacego sie w oczy mimo wszystko potrafie 'zaakceptowac' opisy innych i nie robie tragedii z powodu jakiegos glupiego podpisu, to w koncu forum. Skoro jest taka opcja to z niej korzystam, miedzy innymi po to jest kolorowa czcionka czy wybor wielkosci literek by z tego korzystac.
Najpierw krzyczeli na osoby, ktore pisza kolorowa czcionka teraz opisow sie czepiaja...jezuu naprawde nie mozna sie zajac czyms bardziej interesujacym?
Zgadzam sie z Tobą Elly2

wymiana książek

wymiana kosmetyków

wymiana szafa
gorzkawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-27, 21:13   #65
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Wiecie co? Jak nie urok to sraczka... Jak już nie ma do czego się przyczepić (bo karme już wyrzucili przez co po niektóre), to teraz podpisy... co następne? avatarki, nicki? Może poprostu chcecie, żeby tu było jak na gazecie, co? No bez przesady... dla mnie ten apel jest niedorzeczny. Jak komuś przeszkadza- niech wyłączy tą opcję. Mnie bardziej rażą np. błędy ortograficzne i pokemony, oraz wszelkie "bielusie" "milusie" "kochaniusie", a nie rozstrzelone podpisy i ich kolory. A głupie posty Was nie rażą? Full takich jest i jakoś jeszcze nikt nie wymyślił, żeby likwidowac durnowate posty
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-27, 22:46   #66
Blair
Zadomowienie

GG do Blair

Cytat:
Napisane przez Impersona
Wiecie co? Jak nie urok to sraczka... Jak już nie ma do czego się przyczepić (bo karme już wyrzucili przez co po niektóre), to teraz podpisy... co następne? avatarki, nicki? Może poprostu chcecie, żeby tu było jak na gazecie, co? No bez przesady... dla mnie ten apel jest niedorzeczny. Jak komuś przeszkadza- niech wyłączy tą opcję. Mnie bardziej rażą np. błędy ortograficzne i pokemony, oraz wszelkie "bielusie" "milusie" "kochaniusie", a nie rozstrzelone podpisy i ich kolory. A głupie posty Was nie rażą? Full takich jest i jakoś jeszcze nikt nie wymyślił, żeby likwidowac durnowate posty
Zgadzam się w 100%
Stary 2006-06-27, 23:14   #67
oshinek
Wtajemniczenie

1. Czytałam wątek na technicznym zanim ten się pojawił.No i nie sądziłam że ktoś zrobi z tego wielkie halo na plotkowym, no ale cóż.

2. Jeśli już to decyzję o skróceniu podpisów powinni podjąć administratorzy, a z tego co wiem Zło chyba wyraźnie powiedział co o tym myśli.

3. A mówienie że właścicielki kolorowych, rozstrzelonych podpisów tracą w czyichś oczach to śmieszne. No chyba, że ktoś nie będzie mógł spokojnie spać, bo właśnie stracił w oczach kogoś na drugim końcu Polski

Ehhh....

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-27, 23:24   #68
tak-po-prostu
Zadomowienie

ja nigdy nie mialam takiego kolorowego i rozciagnietego podpisu. sama nie wiem czemu. moze przyjdzie czas ze zachce mi sie to zmienic
nigdy nie przyszlo mi na mysl ze te podpisy moga komus przeszkadzac. bardzo lubie je czytac czy sa duze czy male.
rzeczywiscie chyba po to jest opcja w podpisach wiekszej i mniejszej czcionki, czy roznych kolorow zeby z tej opcji korzystac.
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 00:20   #69
monyczkaaa
Zakorzenienie

Mi też przeszkadzają

TAKIE

WIELKIE

KOLOROWE

PODPISY

Z

OGROMNĄ

ILOŚCIĄ

EMOTEK

Bolą mnie od nich oczy.
Stary 2006-06-28, 00:37   #70
paulakrk
BAN stały

GG do paulakrk

A jaki bedzie kolejny apel?

O ujednolicenie awatarków? By np. te ladniejsze Wizazanki nie wklejały swoich fotek bo mogą wpędzić w kompleksy te mniej urodziwe?!

A moze ograniczenie długości wypowiedzi do xx znaków bo te, ktore nie lubią czytać, nudzą takie posty ( i w dodatku 'burzą obraz strony' ! )

A może zakaz uzywania madrych slow bo te, których erudytkami nazwać nie można, nie zrozumieją w 100 % danej wypowiedzi?

O tolerancji wobec rażących błędów stylistycznych i ortograficznych jakoś cicho a tu nagle kolorki zaczęły przeszkadzać..

Lekka Paranoja
paulakrk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 07:45   #71
Sanderek
Wtajemniczenie

GG do Sanderek Send a message via Skype™ to Sanderek

Cytat:
Napisane przez Impersona
Zgadzam się

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-28, 07:57   #72
paula78
Zakorzenienie

Wielkie halo ??

Skromna prosba ale nie oczywiscie trzeba sie uczepic

Czy to tak trudno zrozumiec ze dla niektorych liczy sie tresc wypowiedzi a nie podpis :kocham boruca " w stylu niekonczacego sie węza w kolorach jak gówno w lesie?

Od siebie tylko tyle osoby ktore maja dlugi kolorowy rozstrzelony podpis o dupie maryni wylądowaly tam gdzie powinny juz dawno.

z blędami walczę ale jak widac zawsze znajdzie sie jaka mądrala ktorej to nie przeszkadza bo tak pieknie napisal o tym ze bledy mozna mu wybaczyc ,itp

Glupia wypowiedz zawsze ode mnie dostanie riposte ale tez zawsze znajdzie sie jakas obronczyni potrafiaca wytlumaczyc ze 100 watek na ten sam temat ma prawo istniec.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 08:02   #73
awia
Zakorzenienie

pisalam wczoraj, ale zawisil mi sie wizaz.

jak sama nazwa wskazuje - to jest PODPIS.
a nie linkownia+200 emotikonow+ wszystkie kolory teczy
w dodatku czesto gesto zajmuje ponad 2/3 calego posta.
to jest dla mnie paranoja.
i moze dzieki temu tematowi ktos swoj ograniczy, by nie walic innym wizazankom po oczach
bo nie tylko pauli to przeszkadza.
i ja mam takie samo prawo, do powiedzenia ze takie podpisy mi sie nie podobaja, i draznia, co wy do ich posiadania

Moze niektorzy sobie nie zdaja sprawy?
uwazam, ze watek potrzebny.
tyle.
a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach
a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 08:05   #74
wild_rose
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa
Mi też przeszkadzają

TAKIE

WIELKIE

KOLOROWE

PODPISY

Z

OGROMNĄ

ILOŚCIĄ

EMOTEK

Bolą mnie od nich oczy.
Dokładnia a pozatym po co w podpisie zamieszczać jakieś infantylne banały typu : "kocham Boruca", czy jaka to będzie pogoda w najbliższych dniach i jak ja wytzrymam takie upały..... Zawsze mi się wydawało, że podpis powinien nieśc za sobą jakąś tresc uniwersalną i nie powinno się go zmieniać co godzinę. Śmiać mi się chce z wizażanek które za każdym razem jak zmienia im się humor to zmieniają podpis. Co to kogo obchodzi że one np. mają doła przez faceta. A za 10 minut już nie mają doła. Albo , ze teraz kochają Boruca, a za 10 minut Owena. Za to bardzo przydatne są w podpisie wszelkiego rodzaju linki do prywatnych stron wizażanek, lub do co ciekawszych wątków na wizażu.
Stary 2006-06-28, 08:09   #75
ellaella
Raczkowanie

Nie przeszkadza mi dlugość podpisu,ani to jaką czcionką i kolorem są napisane.
Raz tylko spotkalam się z podpisem,który zawierał chyba ze cztery slowa,
a zajmowal pół strony,więc może byla to lekka przesada,
ale skoro nie ma ograniczenia np.do30 czy 40 znaków, to znaczy,że
wolno pisać ich znacznie więcej.

No,ja mam na szczęście krótki podpis
ellaella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 08:14   #76
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa
Mi też przeszkadzają

TAKIE

WIELKIE

KOLOROWE

PODPISY

Z

OGROMNĄ

ILOŚCIĄ

EMOTEK

Bolą mnie od nich oczy.
mnie też rażą i to bardzo-nie mam nic przeciwko kolorom, ale jeśli napis jest zbyt pstrokaty, rozstrzelony i pisany większą czcionką oraz zajmuje pół strony to naprawdę oczy bolą. Weźcie pod uwagę że niektóre z nas pracują i spędzają mnóstwo czasu przed komputerem, wchodząc na wizaż choć na chwilę chcą się zrelaksować co jest mało prawdopodobne gdyż oślepiają je skutecznie takie napisy

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 08:23   #77
jessy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oshinek

3. A mówienie że właścicielki kolorowych, rozstrzelonych podpisów tracą w czyichś oczach to śmieszne. No chyba, że ktoś nie będzie mógł spokojnie spać, bo właśnie stracił w oczach kogoś na drugim końcu Polski

Ehhh....
Dokładnie . Uważam, że ważna jest treść postu, a nie to, czy ktoś ma w opisie "Kocham Zdzicha". Jego opis - jego sprawa. Po to te opisy są, żeby można było z nich korzystać.
A wg Pauli trafiłam tam gdzie powinnam. Cóż no dla mnie akurat mój podpis nie jest taki bezwartościowy. Może dla innych dziewczyn ich podpisy też coś znaczą...
Stary 2006-06-28, 08:26   #78
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez awia
pisalam wczoraj, ale zawisil mi sie wizaz.

jak sama nazwa wskazuje - to jest PODPIS.
Skoro tak to dlaczego Zło nie skróci długości PODPISU???
Chyba do niego należy uderzać z tym tematem, co z tego że kilka osób skróci podpis jeżeli codziennie na forum przybywa nowych użytkowników .Zawsze będzie was coś razić po oczach.
Walka z wiatrakami moim zdaniem

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 08:28   #79
Ancesia
Zadomowienie

GG do Ancesia

Cytat:
Napisane przez rachela
Pozwolisz, że też zadam Ci podobne pytanie, co Kasieńce - po co w Twoim podpisie tyle spacji?...
W tym wątku spytałam się Wizażanek czy właśnie te odstępy komuś przeszkadzają, gdyż jest to chyba jedyne co może drażnić w moim podpisie. Skoro jednak to przeszkadza i jest irytujące skróciłam to troche.

Studentka Budownictwa na PK.
Ancesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-28, 08:29   #80
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jessy
A wg Pauli trafiłam tam gdzie powinnam. Cóż no dla mnie akurat mój podpis nie jest taki bezwartościowy. Może dla innych dziewczyn ich podpisy też coś znaczą...
i tu zonk
twoj podpis mi nie przeszkadza gdyby go zmniejszyc .kolor nie kluje w oczy ,jest zgrabny,do ograniecia ,nie meczący.

Stary 2006-06-28, 08:32   #81
jessy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula78
i tu zonk
twoj podpis mi nie przeszkadza gdyby go zmniejszyc .kolor nie kluje w oczy ,jest zgrabny,do ograniecia ,nie meczący.
Auć To przepraszam. Ostatnio jestem drażliwa (wiadome kobiece sprawy). I myślałam, że gdy pisałaś coś o bezsensownych podpisach, zabierających dużo miejsca, to było skierowane poniekąd do mnie. Jeszcze raz przepraszam, że naskoczyłam
Stary 2006-06-28, 08:34   #82
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jessy
Auć To przepraszam. Ostatnio jestem drażliwa (wiadome kobiece sprawy). I myślałam, że gdy pisałaś coś o bezsensownych podpisach, zabierających dużo miejsca, to było skierowane poniekąd do mnie. Jeszcze raz przepraszam, że naskoczyłam

Stary 2006-06-28, 08:38   #83
satine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wild_rose
Dokładnia a pozatym po co w podpisie zamieszczać jakieś infantylne banały typu : "kocham Boruca", czy jaka to będzie pogoda w najbliższych dniach i jak ja wytzrymam takie upały..... Zawsze mi się wydawało, że podpis powinien nieśc za sobą jakąś tresc uniwersalną i nie powinno się go zmieniać co godzinę. Śmiać mi się chce z wizażanek które za każdym razem jak zmienia im się humor to zmieniają podpis. Co to kogo obchodzi że one np. mają doła przez faceta. A za 10 minut już nie mają doła. Albo , ze teraz kochają Boruca, a za 10 minut Owena. Za to bardzo przydatne są w podpisie wszelkiego rodzaju linki do prywatnych stron wizażanek, lub do co ciekawszych wątków na wizażu.
A co Cię to obchodzi kto co umieszcza w opisach ?? jesli ktoś ma pragnienie napisać że "Kocha Boruca" to niech pisze i Tobie nic do tego :/

Może wprowadzimy cenzurę na Boruca????

satine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 08:41   #84
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

hhhmmm pół strony, kolorowy, zostrzelony, o niczym heh to pewnie moj
Ale mi sie bardzo mój podoba mogę ewentualnie kolorek zmienic jak kogos razi po oczach
Stary 2006-06-28, 08:41   #85
paula78
Zakorzenienie

niech pisze ale po ludzku a nie w 3 rostrzelonych linijkach we wszytskcih kolorach teczy plus 10 emotikonek ---oto przede wszystkim chodzi.

twoj pdpis tez jest do wyciecia tak trudno sie zdecydowac na jeden cytat? napisany skromna czcionka ?

korona z glowy nikomu nie spadnie jak to ugrzeczni a i milosc do boruca nie zmaleje.

Stary 2006-06-28, 08:56   #86
satine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula78
niech pisze ale po ludzku a nie w 3 rostrzelonych linijkach we wszytskcih kolorach teczy plus 10 emotikonek ---oto przede wszystkim chodzi.

twoj pdpis tez jest do wyciecia tak trudno sie zdecydowac na jeden cytat? napisany skromna czcionka ?

korona z glowy nikomu nie spadnie jak to ugrzeczni a i milosc do boruca nie zmaleje.
Tak trudno jest mi się zdecydowacna jeden cytat i nikt nikt bedzie decydował o tym co w nim umieszczam i jakiej czcionki używam. Moge jedynie go pomniejszyć :/

I nie używaj takich formułek ze mój podpis "jest do wycięcia" bo nie masz takiej władzy żeby go "wyciąć"

satine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 08:59   #87
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Impersona
Wiecie co? Jak nie urok to sraczka... Jak już nie ma do czego się przyczepić (bo karme już wyrzucili przez co po niektóre), to teraz podpisy... co następne? avatarki, nicki? Może poprostu chcecie, żeby tu było jak na gazecie, co? No bez przesady... dla mnie ten apel jest niedorzeczny. Jak komuś przeszkadza- niech wyłączy tą opcję.
Zgadzam sie

Cytat:
Napisane przez Impersona
Mnie bardziej rażą np. błędy ortograficzne i pokemony
...i brak interpunkcji,tym bardziej u kogos,kto z "bledami walczy"...

Pozdrawiam.
Stary 2006-06-28, 09:00   #88
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez satine

I nie używaj takich formułek ze mój podpis "jest do wycięcia" bo nie masz takiej władzy żeby go "wyciąć"
kolejny zonk

Stary 2006-06-28, 09:02   #89
mary poziomkowa
Zakorzenienie

dołączam się do apelu

czasami dziewczyny piszą jedno zdanie, a w podpisie mają cały esej przekładany emotkami... dziwnie to wygląda

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 09:05   #90
Papryczkaa
Zakorzenienie

Mnie też denerwują wielkie opisy niektorych wizażanek,ale wtedy najczęściej poprostu je "olewam".Chociaż przyznaję ,ze przy takim tekscie trudno jest się skupić na tekscie wypowiedzi.
Co burzy w jakiś sposób sens tego forum.
Dlatego jestem zdania ,ze można mieć w opisie czego dusza zapragnie ale....w granicach zdrowego rozsądku.

Ktoś może się przyczepić ,ze moj opis też jest rozciągnięty....ale watpie ze razi w oczy i dezorientuje.

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości