![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Apel dot. podpisów -przeczytaj koniecznie !!
niektore daja po oczach i jakos malo tresciwe sa, mimo ilosciu uzytych slow (czyli dlugosci). Wedlug mnie - co innego cytat, a co innego jakies malo znaczace oczodajki... mimo wszystko opcji wylaczenia podpisow nie wlacze, bo niektore Wizazanki posiadaja w nich bardzo madre tresci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż mi mrowi przed oczami od ciągłych zmian kolorów... Kasieńko.b - ale co Ci daje taki długaśny podpis? Tak z ciekawości... Odwraca uwagę od tekstu. I nie piszcie "jak Wam się nie podoba, to sobie wyłączcie podpisy", bo ani mądra, ani funkcjonalna rada ![]() Podpisy potrafią wiele mówić. I na korzyść, i na niekorzyść... ![]() Cytat:
Pozwolisz, że też zadam Ci podobne pytanie, co Kasieńce - po co w Twoim podpisie tyle spacji?... Widzicie, niby taki drobiazg, ale takie wielgachne kolorowe podpisy już kilkakrotnie sprawiły, że się pogubiłam, szukając właściwej wypowiedzi; pomijając fakt, że kilka wypowiedzi użytkowniczki z tasiemcem w podpisie, a wątek wydaje się nie mieć końca ![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najpierw krzyczeli na osoby, ktore pisza kolorowa czcionka teraz opisow sie czepiaja...jezuu naprawde nie mozna sie zajac czyms bardziej interesujacym?
![]() |
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Jak nie urok to sraczka... Jak już nie ma do czego się przyczepić (bo karme już wyrzucili przez co po niektóre), to teraz podpisy... co następne? avatarki, nicki? Może poprostu chcecie, żeby tu było jak na gazecie, co? No bez przesady... dla mnie ten apel jest niedorzeczny. Jak komuś przeszkadza- niech wyłączy tą opcję. Mnie bardziej rażą np. błędy ortograficzne i pokemony, oraz wszelkie "bielusie" "milusie" "kochaniusie", a nie rozstrzelone podpisy i ich kolory. A głupie posty Was nie rażą? Full takich jest i jakoś jeszcze nikt nie wymyślił, żeby likwidowac durnowate posty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
1. Czytałam wątek na technicznym zanim ten się pojawił.No i nie sądziłam że ktoś zrobi z tego wielkie halo na plotkowym, no ale cóż.
2. Jeśli już to decyzję o skróceniu podpisów powinni podjąć administratorzy, a z tego co wiem Zło chyba wyraźnie powiedział co o tym myśli. 3. A mówienie że właścicielki kolorowych, rozstrzelonych podpisów tracą w czyichś oczach to śmieszne. No chyba, że ktoś nie będzie mógł spokojnie spać, bo właśnie stracił w oczach kogoś na drugim końcu Polski ![]() Ehhh....
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
ja nigdy nie mialam takiego kolorowego i rozciagnietego podpisu. sama nie wiem czemu. moze przyjdzie czas ze zachce mi sie to zmienic
![]() nigdy nie przyszlo mi na mysl ze te podpisy moga komus przeszkadzac. bardzo lubie je czytac czy sa duze czy male. rzeczywiscie chyba po to jest opcja w podpisach wiekszej i mniejszej czcionki, czy roznych kolorow zeby z tej opcji korzystac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
A jaki bedzie kolejny apel?
O ujednolicenie awatarków? By np. te ladniejsze Wizazanki nie wklejały swoich fotek bo mogą wpędzić w kompleksy te mniej urodziwe?! A moze ograniczenie długości wypowiedzi do xx znaków bo te, ktore nie lubią czytać, nudzą takie posty ( i w dodatku 'burzą obraz strony' ! ) A może zakaz uzywania madrych slow bo te, których erudytkami nazwać nie można, nie zrozumieją w 100 % danej wypowiedzi? O tolerancji wobec rażących błędów stylistycznych i ortograficznych jakoś cicho a tu nagle kolorki zaczęły przeszkadzać.. Lekka Paranoja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Wielkie halo ??
Skromna prosba ale nie oczywiscie trzeba sie uczepic Czy to tak trudno zrozumiec ze dla niektorych liczy sie tresc wypowiedzi a nie podpis :kocham boruca " w stylu niekonczacego sie węza w kolorach jak gówno w lesie? Od siebie tylko tyle osoby ktore maja dlugi kolorowy rozstrzelony podpis o dupie maryni wylądowaly tam gdzie powinny juz dawno. z blędami walczę ale jak widac zawsze znajdzie sie jaka mądrala ktorej to nie przeszkadza bo tak pieknie napisal o tym ze bledy mozna mu wybaczyc ,itp Glupia wypowiedz zawsze ode mnie dostanie riposte ale tez zawsze znajdzie sie jakas obronczyni potrafiaca wytlumaczyc ze 100 watek na ten sam temat ma prawo istniec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
pisalam wczoraj, ale zawisil mi sie wizaz.
jak sama nazwa wskazuje - to jest PODPIS. a nie linkownia+200 emotikonow+ wszystkie kolory teczy w dodatku czesto gesto zajmuje ponad 2/3 calego posta. to jest dla mnie paranoja. i moze dzieki temu tematowi ktos swoj ograniczy, by nie walic innym wizazankom po oczach bo nie tylko pauli to przeszkadza. i ja mam takie samo prawo, do powiedzenia ze takie podpisy mi sie nie podobaja, i draznia, co wy do ich posiadania Moze niektorzy sobie nie zdaja sprawy? uwazam, ze watek potrzebny. tyle.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Nie przeszkadza mi dlugość podpisu,ani to jaką czcionką i kolorem są napisane.
Raz tylko spotkalam się z podpisem,który zawierał chyba ze cztery slowa, a zajmowal pół strony,więc może byla to lekka przesada, ale skoro nie ma ograniczenia np.do30 czy 40 znaków, to znaczy,że wolno pisać ich znacznie więcej. No,ja mam na szczęście krótki podpis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wg Pauli trafiłam tam gdzie powinnam. Cóż no dla mnie akurat mój podpis nie jest taki bezwartościowy. Może dla innych dziewczyn ich podpisy też coś znaczą...
![]() |
![]() |
#78 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba do niego należy uderzać z tym tematem, co z tego że kilka osób skróci podpis jeżeli codziennie na forum przybywa nowych użytkowników ![]() Walka z wiatrakami moim zdaniem
![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() twoj podpis mi nie przeszkadza gdyby go zmniejszyc .kolor nie kluje w oczy ,jest zgrabny,do ograniecia ,nie meczący. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może wprowadzimy cenzurę na Boruca???? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
hhhmmm
![]() ![]() ![]() ![]() Ale mi sie bardzo mój podoba mogę ewentualnie kolorek zmienic jak kogos razi po oczach ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
niech pisze ale po ludzku a nie w 3 rostrzelonych linijkach we wszytskcih kolorach teczy plus 10 emotikonek ---oto przede wszystkim chodzi.
twoj pdpis tez jest do wyciecia tak trudno sie zdecydowac na jeden cytat? napisany skromna czcionka ? korona z glowy nikomu nie spadnie jak to ugrzeczni a i milosc do boruca nie zmaleje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I nie używaj takich formułek ze mój podpis "jest do wycięcia" bo nie masz takiej władzy żeby go "wyciąć" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
dołączam się do apelu
![]() czasami dziewczyny piszą jedno zdanie, a w podpisie mają cały esej przekładany emotkami... dziwnie to wygląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Mnie też denerwują wielkie opisy niektorych wizażanek,ale wtedy najczęściej poprostu je "olewam".Chociaż przyznaję ,ze przy
![]() ![]() ![]() Co burzy w jakiś sposób sens tego forum. Dlatego jestem zdania ,ze można mieć w opisie czego dusza zapragnie ale....w granicach zdrowego rozsądku. Ktoś może się przyczepić ,ze moj opis też jest rozciągnięty....ale watpie ze razi w oczy i dezorientuje.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.