Dziwna postawa kolegi z pracy - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2020-01-17, 13:44   #61
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
BAN stały

Dot.: Dziwna postawa kolegi z pracy

Ja bym gościa ignorowała, a jakby się narzucał dalej to bym poszła do przełożonego i oskarżyła typa o molestowanie. Z tego co pamiętam były jakieś akcje, że pakował ci się do pokoju i rzucał teksty z podtekstem?
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-01-17, 20:14   #62
Andziullka666
Zadomowienie

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87511813]dokladnie
plus te jej przytyki ze powinien byc szczesliwy bo ma partnerke
tak jakby zal ze kolega sie odczepil ale czasami daje jakies sygnaly ze moze jednak nie
i moze jak zaloze nowy watek to ktos mi napisze ze na mnie leci i chce ze mna byc tylko nie wie jak to zrobic[/QUOTE]

Też mi się tak wydaje, chce żeby ktoś napisał że te chamskie przytyki to takie końskie zaloty

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;87511850]Ja bym gościa ignorowała, a jakby się narzucał dalej to bym poszła do przełożonego i oskarżyła typa o molestowanie. Z tego co pamiętam były jakieś akcje, że pakował ci się do pokoju i rzucał teksty z podtekstem?[/QUOTE]

Zwłaszcza teraz, w czasach kiedy najmniejszy niewinny gest można podciągnąć pod molestowanie.

13.08.2016
Andziullka666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-01-17, 21:34   #63
Wizazanka1988rok
BAN stały

Nie wiem co w tym dziwnego?
Nie znam takich którzy by tak nie robili pracowałam w różnych miejscach z różnymi facetami mieli żony,narzeczone,kobiety każdy podobnie się zachowywał każdy był skłonny do zdrady gdybym tylko wyraziła na to chęć.
Mało widocznie znasz facetów
Jeżeli jest się szcuzplym atrakcyjnym nie wiele trzeba

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Wizazanka1988rok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-01-18, 09:07   #64
Ilfirin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Tak, oczywiście Autorko, najwyraźniej wszyscy się mylą, a Ty masz rację i zazdrość nas zżera o Twoje barwne biurowe życie z prawie, że romansem w tle.

Porady "jak sobie z nim poradzić" już dostawałaś w poprzednim wątku, a założyłaś kolejny. Poza tym opisy, które popełniasz wcale nie wskazują, że o to dokładnie chodzi. Sprawę mogłabyś streścić w kilku zdaniach. Co ma np. do tego, czy facet ma narzeczoną, czy nie ma. Kogo Ty chcesz oszukać tak naprawdę?
Wiesz co ma do tego narzeczona? To, że od tego się zaczęło! I to była dla mnie pierwsza informacja, że z gościem jest coś nie halo. Teraz zakończył się u niego etap żartów z podtekstami, bo wyobraź sobie, że zrobiłam tak jak mi ludzie pisali w poprzednim wątku! Ograniczyłam z nim kontakt do minimum. I przez to, że jest przeze mnie ignorowany stosuje nowy zabieg czyli poniżanie i naśmiewanie się ze mnie na każdym kroku.
Nie kocham tego typa, nawet nie mogę powiedzieć że go lubię. Więc skończcie z takimi pierdołami.
Może faktycznie wam by się przydał jakiś romansik w pracy bo najwyraźniej wszystko wam się z tym kojarzy. A głodnemu wiadomo co na myśli.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Wizazanka1988rok Pokaż wiadomość
Nie wiem co w tym dziwnego?
Nie znam takich którzy by tak nie robili pracowałam w różnych miejscach z różnymi facetami mieli żony,narzeczone,kobiety każdy podobnie się zachowywał każdy był skłonny do zdrady gdybym tylko wyraziła na to chęć.
Mało widocznie znasz facetów
Jeżeli jest się szcuzplym atrakcyjnym nie wiele trzeba

Eeee. .. Znam praktycznie samych facetów. Po prostu żaden z nich nigdy się tak nie zachowywał i nie zachowuje.
Może po prostu ty znasz tych...nieporządnych.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Andziullka666 Pokaż wiadomość
Też mi się tak wydaje, chce żeby ktoś napisał że te chamskie przytyki to takie końskie zaloty

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Zwłaszcza teraz, w czasach kiedy najmniejszy niewinny gest można podciągnąć pod molestowanie.
O tak. Więc napisz mi to, bo tego właśnie pragnę.
Co to niby zmieni wg ciebie?
Rozumiem, że gdybym napisała to samo ale ON byłby NIĄ to wtedy nie byłoby takich rozkminek na poziomie gimnazjum z waszej strony.
Ilfirin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-01-18, 12:42   #65
Andziullka666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ilfirin Pokaż wiadomość
Wiesz co ma do tego narzeczona? To, że od tego się zaczęło! I to była dla mnie pierwsza informacja, że z gościem jest coś nie halo. Teraz zakończył się u niego etap żartów z podtekstami, bo wyobraź sobie, że zrobiłam tak jak mi ludzie pisali w poprzednim wątku! Ograniczyłam z nim kontakt do minimum. I przez to, że jest przeze mnie ignorowany stosuje nowy zabieg czyli poniżanie i naśmiewanie się ze mnie na każdym kroku.
Nie kocham tego typa, nawet nie mogę powiedzieć że go lubię. Więc skończcie z takimi pierdołami.
Może faktycznie wam by się przydał jakiś romansik w pracy bo najwyraźniej wszystko wam się z tym kojarzy. A głodnemu wiadomo co na myśli.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Eeee. .. Znam praktycznie samych facetów. Po prostu żaden z nich nigdy się tak nie zachowywał i nie zachowuje.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Rozumiem, że gdybym napisała to samo ale ON byłby NIĄ to wtedy nie byłoby takich rozkminek na poziomie gimnazjum z waszej strony.
Nie, napiszę Ci inaczej. Facet cierpi na urażoną męska dumę bo chciał mieć odskocznie i Cię przeleciec. Pewnie myślał że już prawie połknęłaś haczyk a tu pudło, zaczęłaś go trzymać na dystans. Więc jego ego ucierpiało i tym dogryzaniem sobie odreagowuje. Rozwiązań w tej sytuacji jest kilka:
1. Zmiana pracy
2. Odgryzanie mu się bezpośrednio lub ironiczne, jak ktoś już proponował coś w stylu "och tak, faktycznie zapomniałam" z miną słodkiej idiotki. Ale z tego co czytam to raczej nie Twoja bajka bo to trzeba umieć żeby wychodziło naturalnie i było skuteczne.
3. Ignorowanie aż mu się znudzi
4. Złożyć na niego skargę u przełożonego

13.08.2016
Andziullka666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-01-18, 17:50   #66
skazana_na_bluesa
.

Zapytaj wprost, o **uj mu chodzi.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-01-18, 20:02   #67
Hultaj
BAN stały

Cytat:
bo np.przez ostatni tydzień spał tylko po 2 godziny na dobę.
Ta, na pewno. W jego snach.
Zachowujesz się dziecinnie.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2020-01-18 o 20:03
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-01-18, 22:22   #68
Wizazanka1988rok
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ilfirin Pokaż wiadomość

Widocznie wszędzie mnie tacy otaczali

Wizazanka1988rok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-01-19, 18:56   #69
Ilfirin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andziullka666 Pokaż wiadomość
Nie, napiszę Ci inaczej. Facet cierpi na urażoną męska dumę bo chciał mieć odskocznie i Cię przeleciec. Pewnie myślał że już prawie połknęłaś haczyk a tu pudło, zaczęłaś go trzymać na dystans. Więc jego ego ucierpiało i tym dogryzaniem sobie odreagowuje. Rozwiązań w tej sytuacji jest kilka:
1. Zmiana pracy
2. Odgryzanie mu się bezpośrednio lub ironiczne, jak ktoś już proponował coś w stylu "och tak, faktycznie zapomniałam" z miną słodkiej idiotki. Ale z tego co czytam to raczej nie Twoja bajka bo to trzeba umieć żeby wychodziło naturalnie i było skuteczne.
3. Ignorowanie aż mu się znudzi
4. Złożyć na niego skargę u przełożonego
Ok. Rozumiem.
Czyli mogę od razu powiedzieć, że nr 1. odpada. Za miesiąc dostanę umowę na czas nieokreślony i w sumie gdyby nie ten typ praca byłaby spełnieniem moich marzeń... a trochę już tej idealnej dla mnie roboty szukałam więc nie chciałabym zmieniać.
Spróbuję pkt.2 zobaczę czy zadziała. Ewentualnie będę kontynuować pkt.3.
Z pkt.4 to też nie w moim stylu...niestety? nie chciałabym 'donosić'

Dzięki za odpowiedź

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Dlaczego dziecinnie?
Przecież to, że spał 2h/24 to dla mnie kpina. Mogłam zapytać czy w związku z tym powinnam go przytulić do cyca i pogłaskać po główce....
Ale mógłby to odebrać zbyt entuzjastycznie ;-)

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Wiesz, ja w ogóle nie wierzę w połowę z tego co on mówi.
Już jakiś czas temu stał się dla mnie niewiarygodny.
Ostatnio śmiałam z kolegą, bo przypomniał mi się taki stary film. A ten jak usłyszał, że o tym filmie opowiadam i się śmieję zapytał z taką kpiną w głosie: to ty dopiero teraz ten film widziałaś?
Nawet nie wie o co chodzi, nie jest w temacie ale szpileczkę wbić musi.
Wkurza mnie to, bo naprawdę nigdy nic złego ani mu nie zrobiłam, ani nie powiedziałam, a czepia się czego tylko może.
W piątek - no niestety ale ponownie muszę dla niego zrobić projekt - przejrzałam dokumentację dotyczącą ścian w budynku. A on mówi: te ściany są wszystkie takiej samej wysokości więc nie będzie problemu. Na co ja mówię: nie, są ściany wysokie i są takie o połowę niższe. A on stwierdził, że przecież dopiero co sprawdził rysunki i widział wszystkie jednakowe. (oczywiście kłóci się, przy wszystkich, a nie ma racji) więc mu powiedziałam, że najwyraźniej źle sprawdził.
I teraz punkt kulminacyjny! Oczywiście nie sprawdził ponownie dokumentacji. Powiedział mi tylko: eh... to rób jak uważasz. Typ ewidentnie nie potrafi się przyznać do błędu. Takie pierdoły niby ale współpraca z takim człowiekiem może być problematyczna.
Ilfirin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości