|
|
#61 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Kwietniowe 2020 cz. 2
Cytat:
oby do 30 tyg... Chociaż... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#62 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
Ja bym nie dała tyle rady bez córki. Współczuję sytuacji. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#63 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale nie ciagnijmy tematu, znikne chyba stad na jakis czas, zeby Wam tu nie smecic... Mam zly dzien, a takie sugerowanie, zeby podwazac decyzje lekarza naprawde w niczym nie pomaga... Wysłane z mojego LM-X410.F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Sugar nie wypisuj się ani stąd ani ze szpitala. Dużo siły życzę. Synek da sobie radę, na pewno ma super opiekę. A ty też jesteś teraz pod dobrą opieką. Ten czas w końcu minie i będziecie wszyscy razem cali i zdrowi z maluszkiem. A to jest teraz najważniejsze!
Trzymam kciuki żeby się szybko podniosło i lekarze wypuścili cię do domu. Ja wiem, że mimo najszczerszych chęci w domu z dwulatkiem nie da się leżeć.... No nie ma takiej siły. Wg mnie wyjście i mówienie że będę się oszczędzać to nierealne. Trzymaj się! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Sugar nie wypisuj się że szpitala. Mam nadzieję, że za niedługo jak będziesz tylko leżeć będzie lepiej i wrócisz do domu na ostatnie miesiące.
Życzę dużo zdrowia i wytrwałości ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#67 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
duzo sił dla Was i szybkiego powrotu do domu ![]() Cytat:
Cytat:
ja ide do lekarza 2.01 i boje sie ze mnie polozy do konca... nie spie po nocach ze strachu... choc odpukac nie ma u mnie krwawienia ale mam swiadomosc, że to moze pojawic sie w kazdej chwili choc pamietam, jak kiedys polozna mi powiedziala: starsze sobie poradzi, to w brzuszku jest calkowicie zalezne od Ciebie Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oby nowy rok był bardziej łaskawy!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego dobrego w nadchodzącym lepszym roku
Czy mogę któraś z Was prosić o wiadomość prywatną czy widać co pisze. Znowu nie widzę 2 strony mimo że wcześniej była czytałam i pisałam tam. Nie ogarniam co się dzieje jestem zalogowana o co chwile taki cyrk. Nie moge tez odpowiadac na dany komentarz mam cos chyba zrypane😞 |
|
|
|
|
#71 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oby się szybko podniosło i mogła wrócić do synka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Sugar kochana zostań, przecież po to tu jesteśmy, żeby dzielić dobre i złe momenty i się wspierać.
Też uważam, że nie powinnaś się wypisywać na żądanie, lekarze wiedzą co jest najlepsze dla ciebie i maluszka. Pamiętaj, że to nie jest na zawsze, zostało nam raptem 3 miesiące do donoszonej ciąży! A potem masz całe życie i synek to zrozumie. Cały ten czas już w trójkę z maluchami odbijesz. Życzę duzo siły! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja nam wszystkim życzę zdrowia.
Ja spędzilam dobę z małą corką w szpitalu ale juz jest z mężem. Tylko w innym a ja nie mogę ich odwuedzic bo są w szpitalu zakaznym z wirusem. Podobno z tydzien. Od 17 jestem w domu. Przeplakalam milion łez mimo, ze wiem, ze mąż sobie z nią poradzi. Ja jestem w domu z czterolatką ale mężowi bylo chyba psychicznie łatwiej. O22 spalysmy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Zaliczyłam 4kroplowki , czuję się fantastycznie teraz nwm co w nich było . Spałam od 9 do teraz 8:30 ,a strzelali to wiem . Policja i straż była rabneli a raczej puszczali fajerwerki pod męża firmową lawetę .
Idiotów nie brakuję ) Muszę też się wpisać na głównej stronie ) 2, stycznia idę na 1 lekcję do szkoły rodzenia sama, chociaż opcja z partnerem była . |
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
Sugar zostan w szpitalu. Mam kolezanke co urodzila jakies 3,5mca przed terminem moze. Miala juz pessar i puscili ją do domu. Po 3 dniach kontrola u najlepszego lekarza, profesora. Kolo 17 ok, miala wytrzymac jeszcze ze 2 mce a o 23 juz ze skurczami byla w szpitalu. Mala urodzila sie przed 1 w nocy. Na szczescie juz ma ponad miesiąc, wagą minęła kikogram wlasnie ale idzie ku dobremu. Odpoczynek w domu to nie odpoczynek
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Pytanko mam fotelik samochodowy dobiera się do auta ?
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Powinno. Bo każde auto ma inaczej pochylony kanapę, inna długość pasów itp.
W lupinie to aż tak ważne nie ejst ale w kolejnych fotelikach już tak. Witam się w nowym roku. Najlepsze życzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę że z łupina można zaryzykować. Kolejny fotelik do auta. Na dobierałam w osiem gwiazdek. Miałam dwa upatrzone pan od razu stwierdził że w moim aucie nie zagrają. Nawet zamontował żeby pokazać. Zaproponował inny i mega różnica. Także drugi tylko z fachową obsługa. Ja mam tyłem do kierunku jazdy ten drugi a to na pewno obowiązkowo trzeba do auta dopasować.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#79 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Witam w Nowym Roku
![]() Przymierzam się do zakupu ręcznika dla dzidzi, doświadczone mamy ile sztuk zamówić na początek? 3 wystarcza? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nic mi o takim zestawie nie było wiadomo. Ani na szkołę rodzenia ani w szpitalu też nie wspominali. Ale myślę że krzywda się dziecku nie stała z tym że synek należy do tych co to nawet odparzeń na pupie właściwe nie miał, może kilka razy. Zero wysypek i problemów ze skórą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam 3 ręczniki
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
A mamy jeden fotelik nowy w domu . Może jakoś się dowiem czy on spoko . Przejechało dziecko kolegi cała Norwegię i Polskie w nim . Tylko coś bym dokupiła . U mnie nie ma nic takiego z fotelikami zwykłe sklepy ,Panie słabo znały się na wózkach jak pytałam ,a foteliki to jakieś 3 na krzyż ;/ W Trójmieście nie ma tego co wy piszecie niestety.
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale zaczęłam nowy rok... Anginą
️. Jutro lekarz i pewnie antybiotyk. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Do Gdańska mam 70 km ,ale na FB pytałam to napisali , że nie ma . Ja znam tylko Gdańsk na zasadzie jadę obwodnicą . Ale fakt dopiero jak młody będzie większy to fotelik ,bo te kubełkowe na te jazdę 1 km może być . Cenowo to pewnie kosmos będzie. Gdynia to wgl czarna magia .
Na kolkę wszyscy mówią niemieckie kropelki ,nawet sąsiadka przybiegła czy nie mamy już kupione to pożyczy. Ja to nawet nie wiedziałam , że to się już kupuję... Dobra patrzyłam na inną stronę xd fotelik.info Bo to wyskakuję na FB ciągle i tego w Trójmieście nie ma . Myślam , że to samo . |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

Mam jeszcze propozycje żeby rozbudować ten pierwszy post np. Dopisać listę wizyt, jakie mamy wózki, listę wyprawkową taką podstawową albo podpiąć jakieś przydatne linki. Co wy na to? 

oby nowy rok był bardziej łaskawy!

nic mi o takim zestawie nie było wiadomo. Ani na szkołę rodzenia ani w szpitalu też nie wspominali. Ale myślę że krzywda się dziecku nie stała
z tym że synek należy do tych co to nawet odparzeń na pupie właściwe nie miał, może kilka razy. Zero wysypek i problemów ze skórą.
️. Jutro lekarz i pewnie antybiotyk.