Jak spławić świadków Jehowy... - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zabawa > Uśmiechnij się

Notka

Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-12-16, 13:27   #61
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Dot.: Jak spławić świadków Jehowy...

hihi ja mialam 2 takie akcje
kiedys slysze domofon, a mama wyszla chwile wczesniej do sklepu wiec myslalam ze to ona i otworylam nie pytajac kto tam. odkluczylam drzwi i zostawilam uchylone, iposzlam do pokoju. muzyka na maksa prawie, a slucham muzyki raczej... y... niereligijnej ze tak powiem slysze dzwonek do drzwi i ysle co mame tknelo zeby dzwonic jak zostawila otwarte. ide do drzwi i z tekstem "czego dzwonisz, niech Ci bulwa [siora] pomoze zakupy wniesc.... i nagle staje oko w oko z sj... oni zdziwieni, ja nie mniej. facet do mnie: chyba nie nas sie pani spodziewala... a ja : NIE i *** drzwiami im przed nosem
druga akcja, juz w mieszkaniu studenckim. dzwonek, otwieram drzwi a tam sj. oczywiscie nie dali mi dojsc do slowa tylko od razu gadke zaczynaja. ze ja nie umiem raczej ludzi splawiac jak juz mnie zgadaja to stwierdzilam ze zawolam chlopakow. i wolam: Mojzesz, Pilat [takie mamy "religijne" ksywy akurat] ktos do was! sj konsternacja zatkalo ich. przyszedl mojzesz z piwem, w pdkoszulce z napisem kill your idols i glowa jezusa i pilat w dlugich czarnych wlosach w jakiejs czarnej koszulce... nie musieli nic mowic, zwiewali az sie kurzylo
Stary 2007-12-16, 13:51   #62
the_kasias
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
hihi ja mialam 2 takie akcje
kiedys slysze domofon, a mama wyszla chwile wczesniej do sklepu wiec myslalam ze to ona i otworylam nie pytajac kto tam. odkluczylam drzwi i zostawilam uchylone, iposzlam do pokoju. muzyka na maksa prawie, a slucham muzyki raczej... y... niereligijnej ze tak powiem slysze dzwonek do drzwi i ysle co mame tknelo zeby dzwonic jak zostawila otwarte. ide do drzwi i z tekstem "czego dzwonisz, niech Ci bulwa [siora] pomoze zakupy wniesc.... i nagle staje oko w oko z sj... oni zdziwieni, ja nie mniej. facet do mnie: chyba nie nas sie pani spodziewala... a ja : NIE i *** drzwiami im przed nosem
druga akcja, juz w mieszkaniu studenckim. dzwonek, otwieram drzwi a tam sj. oczywiscie nie dali mi dojsc do slowa tylko od razu gadke zaczynaja. ze ja nie umiem raczej ludzi splawiac jak juz mnie zgadaja to stwierdzilam ze zawolam chlopakow. i wolam: Mojzesz, Pilat [takie mamy "religijne" ksywy akurat] ktos do was! sj konsternacja zatkalo ich. przyszedl mojzesz z piwem, w pdkoszulce z napisem kill your idols i glowa jezusa i pilat w dlugich czarnych wlosach w jakiejs czarnej koszulce... nie musieli nic mowic, zwiewali az sie kurzylo
jesteś the best
the_kasias jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-16, 17:28   #63
surykata
Zadomowienie

GG do surykata

ekstar sa te sposoby, jak nastepnym razem przyjda ta musze zapamietac przynajmniej jeden
surykata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-16, 18:22   #64
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez the_kasias Pokaż wiadomość
jesteś the best
no ba
Stary 2007-12-23, 22:59   #65
Ila23
Raczkowanie

Śmiejecie się z tego,że chodzą po domach i głoszą a czy wogule wiecie dlaczego?Jak by się twojej sąsiadce czy sąsiadowi palił w nocy gdy ona śpi dom to czy nie poszła byś do niej ją o tym powiadomić a dzięki temu byś ją uratowała przed spaleniem na tym przykładzie ŚJ traktują głoszenie informują nas o tym że jest jeden prawdziwy Bóg Jehowa i to jemu powinniśmy służyć a nie modlić się w kościołach pod obrazami lub traktować krzyż jako święty a niby czemu jest on święty a jak by za czasów Jezusa Chrystusa wieszali na stryczkach to teraz uważali byśmy za święty stryczek?Tak samo jak śmiejecie się ze ŚJ tak samo ja śmieje się z tych waszych krzyży oraz spowiadania się z grzechów księdzą którzy się na was bogacą jeżdżą drogimi furami i chodzą po burdelach.Tak samo jak mówicie na swojego boga Pan a czy do własnego ojca też zwracacie się Panie?niby czemu Bój objawił nam swe imie w biblii po to żebyśmy go używali.Podkreślam że nie jestem ŚJ ani katoliczką więc na wszystko mam postronny punkt widzenia ale nie popieram tych waszych wyśmiewanek.Prosze o komentarze
Ila23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-24, 03:18   #66
Betty83
Zakorzenienie

Hehe
Jak mieszkalam na parterze to byli niemal co tydzien.
Od kiedy mieszkam na czwartym pietrze bez windy to nie widzialama ani razu...
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-24, 09:58   #67
the_kasias
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ila23 Pokaż wiadomość
Śmiejecie się z tego,że chodzą po domach i głoszą a czy wogule wiecie dlaczego?Jak by się twojej sąsiadce czy sąsiadowi palił w nocy gdy ona śpi dom to czy nie poszła byś do niej ją o tym powiadomić a dzięki temu byś ją uratowała przed spaleniem na tym przykładzie ŚJ traktują głoszenie informują nas o tym że jest jeden prawdziwy Bóg Jehowa i to jemu powinniśmy służyć a nie modlić się w kościołach pod obrazami lub traktować krzyż jako święty a niby czemu jest on święty a jak by za czasów Jezusa Chrystusa wieszali na stryczkach to teraz uważali byśmy za święty stryczek?Tak samo jak śmiejecie się ze ŚJ tak samo ja śmieje się z tych waszych krzyży oraz spowiadania się z grzechów księdzą którzy się na was bogacą jeżdżą drogimi furami i chodzą po burdelach.Tak samo jak mówicie na swojego boga Pan a czy do własnego ojca też zwracacie się Panie?niby czemu Bój objawił nam swe imie w biblii po to żebyśmy go używali.Podkreślam że nie jestem ŚJ ani katoliczką więc na wszystko mam postronny punkt widzenia ale nie popieram tych waszych wyśmiewanek.Prosze o komentarze
Jestem wyłącznie zażenowana Twoją wypowiedzią. My śmiejemy się wyłącznie z tego, że ŚJ są natarczywi. A jeśli Ciebie śmieszy krzyż czy spowiadanie się to może to zostaw dla siebie. A końcówką 'Prosze o komentarze' to mnie rozwaliłaś. Ale cóż...

Wesołych Świąt życzę, WSZYSTKIM!
the_kasias jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-24, 10:09   #68
degra
Raczkowanie

ja tam mieszkam na parterze i nie byli u mnie ani razu ale mam za to nauczycielkę fizyki, która jest śj.. powiem wam, że ona ma taki dziwny wzrok.. niby patrzy się na ciebie a ten wzrok jest taki nieobecny.. czasami aż się boje w mikołajki całą godzinę nas pytała bo ona tego święta nie obchodzi itp. cały rok chodzi w spódnicach , bo taka wiara.. to już ich wybór w co wierzą, ale chyba to nie wina katolików lub protestantów , że mają taką opinie.. sami sobie na to zapracowali.

Cytat:
Napisane przez the_kasias Pokaż wiadomość
A końcówką 'Prosze o komentarze' to mnie rozwaliłaś. Ale cóż...
nie tylko ciebie
Stary 2007-12-24, 10:11   #69
mmm_marlena
Raczkowanie

ludzie ;d jak was razi ten temat, to po co zaglądacie do tego wątku ?:d w temacie ewidentnie jest napisane "JAK SPŁAWIĆ ŚJ" .. a nie : czy to jest taktowne czy nie . sratatata

a co do samych ŚJ to tak tak są natrętni, a te sposoby do spławienia ich hehe śmieszne xD ja zazwyczaj mówię że nie jestem zainteresowana

wesołych świąt niech mikołaj nie da wam prezentów

yes, I am

mmm_marlena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-24, 12:53   #70
Ila23
Raczkowanie

Tak samo jak wierze katolickiej tak samo u ŚJ są ludzie którzy popełniają błędy nie jesteśmy doskonali i niektóży ŚJ może i są lekko nachalni ale to nie znaczy że trzeba wyłazić w szlafroku czy na golasa albo krzyczeć przez dżwi jakieś epitety bo to dla nikogo nie jest miłe nie jesteś zainteresowany otwórz drzwi podziękuj powiedz że nie jestem zainteresowana i tyle a nawet jak człowiek ich posłucha i się zastanowi nad tym co mówią to nikomu korona z głowy nie spadnie czemu z góry zakładacie że to jakaś sekta czy coś mają taką samą biblije jak katolicka jak nie wierzycie to następnym razem jak do was zapłukają podajcie im swoją biblije i powiedzcie żeby ten werset który mają u sibie znaleźli w waszej biblii.Nie popieram wyśmiewania się z tego że głoszą bo to jest niemądre przecierz Jezus Chrystus tak samo chodził i głosił i wtedy też go wyśmiewali.Zastanówcie się czemu przez internet nie głoszą lub TV?A katolików na każdym kanale pełno!
Ila23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-24, 15:13   #71
degra
Raczkowanie

Ila23 , przecież ten wątek nie został stworzony do śmiania się z ich religii, tylko po to, żeby się dzielić historiami związanymi z ich wizytami, a raczej pozbywania się ich wizyt.
wiadomo, że każdy ma prawo wierzyć w co chce i nikt mu tego nie zabroni, a tym bardziej nie mamy prawa się z tego naśmiewać, ale już natura ludzka taka jest i nic tego nie zmieni.. a w ogóle można ich wizyty raz posłuchać.. ale nie za każdym razem.. zrozum a że śj nie rozumieją, że ktoś nie ma czasu to sposoby pozbywania ich są jakie są..

WESOŁYCH ŚWIĄT LUDZISKA !!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-26, 18:42   #72
Vaanilkaa
Raczkowanie

ehhehe przypomniała mi sie taka jedna akcja o której opowiadał mi kolega

Kiedys zadzwonili do niego świadkowie jechowy ,a ze jego tatus nie chciał otwierac i sie schował za szafą otworzył własnie ten mój kolega.Wszystko byłoby ok ,gdyby nie to ze był mały i naiwny.Wiec świadkowie szybko wprosili sie do jego mieszkania i usiedli sobie w salonie (tam gdzie był schowany jego ojciec).Stwierdzili ze zaczekają na rodziców.
Po jakiejś godzinie,starszy nie wytrzymał,bo ledwo stał,wyskoczył zza szafy i krzyknął :"niespodzianka!" xD haha
uda się

Będę silna
czuję, że tam w głębi duszy jeszcze
tak wiele kryje się

Vaanilkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-27, 09:29   #73
degra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vaanilkaa Pokaż wiadomość

Kiedys zadzwonili do niego świadkowie jechowy ,a ze jego tatus nie chciał otwierac i sie schował za szafą otworzył własnie ten mój kolega.Wszystko byłoby ok ,gdyby nie to ze był mały i naiwny.Wiec świadkowie szybko wprosili sie do jego mieszkania i usiedli sobie w salonie (tam gdzie był schowany jego ojciec).Stwierdzili ze zaczekają na rodziców.
Po jakiejś godzinie,starszy nie wytrzymał,bo ledwo stał,wyskoczył zza szafy i krzyknął :"niespodzianka!" xD haha
dobre !!
Stary 2008-01-01, 13:37   #74
girl96
Zadomowienie

Dot.: Re: Jak spławić świadków Jehowy...

Przydatne
girl96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-02, 14:54   #75
miu miu
Wtajemniczenie

Świetne te sposoby, uśmiałam się jak nigdy! Chętnie zrobiłabym z nich użytek, zwłaszcza ten o dilerach jest świetny! A do wszystkich krytykujących - temat nie jest o wierze ŚJ tylko o sposobach jak ich spławić. Część tych numerów można wykorzystać na np. akwizytorów. Poza tym trochę więcej dystansu, zwłaszcza do samych siebie jeśli ktoś jest ŚJ.
Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
Rewelacja!!! Fajnych masz kolegów
Cytat:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-02, 16:50   #76
olik04
Zakorzenienie

to z szlafrokiem jest super
Stary 2008-01-02, 16:53   #77
panterka214
Raczkowanie

efka08 tak samo reagujesz na kawaly o: blondynkach, policjantach itp??
panterka214 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-03, 01:12   #78
una creatura bella
Wtajemniczenie

Cytat:

O rany
Stary 2008-01-03, 15:42   #79
magdalencja
Raczkowanie

Taka jedna babcia znajoma zaprosiła ŚJ do domu i zaczęła z Nimi gadkę na temat Boga i wiary. Gadali chyba z godzinę. Wyszli z różańcami w rękach, obrazkami z Chrystusem itp. i wieloma chrześcijańskimi mądrościami w głowach...:P
magdalencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-04, 19:55   #80
candibar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ila23 Pokaż wiadomość
mają taką samą biblije jak katolicka jak nie wierzycie to następnym razem jak do was zapłukają podajcie im swoją biblije i powiedzcie żeby ten werset który mają u sibie znaleźli w waszej biblii
no właśnie to mnie najbardziej śmieszy, że mają taką samą biblię, po prostu kopię, a rozpowszechniają ją jako biblię Świadków Jechowy. Tak naprawdę to ja nie mam nic do tej religii, wręcz przeciwnie, to ciekawe poznawać inne spojrzenia. Natomiast te sytuacyjki są dla mnie naprawdę śmieszne, proponuję abys potraktowała je z przymrużeniem oka jeśli to możliwe. Większość osób naprawdę nie czepia się tej religii, tylko zwykłych ludzkich zachowań, które denerwują. Zgadzam sie z opiniami, że możnaby zamiast ŚJ wsadzić obnośnych sprzedawców...
candibar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-04, 22:46   #81
elianka
Zakorzenienie

do mojej teściowej kiedys przyszli sj... ale nawet słowa nie musiała mówić bo zwiali

była akurat zajętświniobiciem- fartuch cały nakrwawiony, zakrwawione łapska i wieeeelki nóż w ręce
Stary 2008-01-04, 23:13   #82
miu miu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elianka Pokaż wiadomość
do mojej teściowej kiedys przyszli sj... ale nawet słowa nie musiała mówić bo zwiali

była akurat zajętświniobiciem- fartuch cały nakrwawiony, zakrwawione łapska i wieeeelki nóż w ręce
Stary 2008-01-13, 21:33   #83
goldfish3000
Wtajemniczenie

Dziś przegieli
Ktoś puka...
Zerkam ukradkiem w wizjer...
A tam za drzwiami dwóch panów w garniturach.
Myślę sobie - Czizaz
CBA, FBI albo NASA

A oni mi tą gazetką przed oczami.

Straszą ludzi...

Jestem w szoku.
Zaraz wracam.

Mój suwaczek
goldfish3000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-27, 20:58   #84
syzyf 7
BAN stały

puk puk to ja FBI popatrz miła kobieto nawet w sieci ci nie daja spokoju Jak mogłaś sie wypowiadać o tej religii jak jestes przeciwnikiem nr 1 co zrobić i jak zniewarzyc tych spokojnych ludzi którzy potrafia zrozumiec czy ktos ma ochote posłuchac czy nie gdy zapukaja do drzwi jestes dwulicowa z jednej strony chcesz porozmawiać na ten temat religii a z drugiej strony wrogo sie wypowiadasz jak splawić tych ludzi miły facet
syzyf 7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-27, 21:22   #85
syzyf 7
BAN stały

poskarż sie złosliwcowi że cie inwigiluja sama zaczełas zamknięto mi usta niemogłem sie wypowiedziec bo dostałem bana ale na wszystko jest lekarstwo ty śmiejesz sie ze ŚJ ,a tvn polsat , smieje sie z nieuczciwych kleryków,napietnowuje ich . Proponowano im załozenie partii i wtedy wygłaszanie na forum publicznym programów politycznych ,a nie nagadywanie z ambony kiedy sa wybory na którego polityka czy partie głosować ,bo .... różnie to bywa potrzebuja datków i skaptowania wyborców .
Stary 2008-01-27, 21:27   #86
olik04
Zakorzenienie

coś ci się wątki pomyliły
Stary 2008-01-27, 21:35   #87
syzyf 7
BAN stały

bo na wątku na którym chciałem sie wypowiedzieć szefowa agaz zamknęła odbierajac mi szanse wypowiedzi do mojej ulubionej użytkowniczki goldfish 3000 która jest jak wilk w owczej skórze pisze pierw jak spławić i jaka czerpie z tego przyjemność a tam w tamtym wątku udaje zainteresowaną tematem atakujac innych uczestników forum i uchodzi jej to płazem tylko dlatego ze jest dłużej uczestnikiem tego forum
Stary 2008-01-27, 21:37   #88
olik04
Zakorzenienie

wątki konfliktowe zawsze są zamykane, jeśli uważasz że coś jest niesprawiedliwe to napisz PW do administratorów forum, a nie kontynuujesz kłótnię w kolejnym wątku
Stary 2008-01-27, 21:43   #89
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Ostrzegam i przypominam, że to jest forum Uśmiechnij się. Była okazja i możliwość wymiany poglądów na forum plotkowym. Jeśli pociągniecie temat na tym forum, potraktuję to jak zaśmiecanie forum i usunę te wątki. Zapraszam na plotkowe.
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-27, 21:46   #90
syzyf 7
BAN stały

sprawiedliwości można szukac na ksieżycu nie na naszym świecie ,po co mam zawracać głowe adminowi .Poprostu chciałem podyskutować z osobą która niemając żadnych argumentów wiedzy potrafi oceniać krytykować innych słabszych uzerów dobrej nocy dziekuje za twoją wypowiedz
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Uśmiechnij się

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości