![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niemoralna propozycja
No to sam sobie odpowiedziałeś.
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Pomijając inne względy, ja bym odradzała. Chytry traci dwa razy.
No, ale korci Cie, zdaje się decyzja już podjęta.Tak jak ktoś wyżej napisał, już udzieliłeś sobie odpowiedzi. Nie wiem, po co przyszedłeś z tym na forum - pochwalić się okazją/pochwalić się znajomościami/że Cię stać/czy oczekujesz że gremium przyklepie Twojej decyzji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Na ile interes jest legalny? Bo dla mnie tutaj jest pies pogrzebany, nie wchodzę w nic, przez Ci może mi CBŚ czy inne ABW zrobić nalot na chatę o 6 rano. Partnerka widzę, że Cię nie martwi i ok, takie są Twoje priorytety.
Ogólnie zastanów się dlaczego ta J. akurat ciebie zaczepiła - rozstaliście się w złej atmosferze z twojej winy i myślisz że tak bezinteresownie chce ciebie uczynić zamożnym człowiekiem? Naiwne myślenie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ona sama na tym zarobi. Potrzeba dość sporo kasy. Ani ona sama tyle nie ma, ani ja. Razem uzbieramy. Druga sprawa jest taka, że się znamy. I że w razie czego wzajemnie na siebie mamy brudy. Tak w dużym skrócie. I chyba nadal nie rozumiecie. Zależy mi na mojej dziewczynie. I co jak się okazalo J. jest na reke. Bo układ by miał polegać na tym, że mam być nadal z moja obecna dziewczyna. Tak jak J. ze swoim mężem. Wzajemna samokontrola, aby nie było tak jak wcześniej. Każdy ma coś do stracenia w razie czego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
No jednak sobie przeczysz, piszesz, że zależy Ci na dziewczynie, a wcześniej : "A dziewczyny przychodzą i odchodzą. Okazje trafiają się dużo rzadziej.,, Na zasadzie, jak nie ta, to inna. No to jak w końcu?
No właśnie, skoro Ci zależy, to co dziewczyna na to? Może jej prędzej spytaj, niż obcych ludzi na forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
No a co z Twoją dziewczyną? Czy ona wyrazi zgodę na otwarty związek? Czy bierzesz pod uwagę po prostu zdradę?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
No ale co ma pytać, czy będzie zdradzana?
![]() To zdaje się inny poziom etyki i moralności, która do mnie nie przemawia ![]() Edytowane przez RenWier Czas edycji: 2020-06-14 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
No właśnie. Ja nie rozumiem, skąd te dylematy? Przecież tyle było kłapania na forum, że on nikomu nie obiecał wyłączności i monogamii. Nagle to jednak problem?
![]() To nie są pytania retoryczne jakby co, naprawdę nie rozumiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 Czas edycji: 2020-06-14 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
Chłopie ponoć na pieniądzach śpisz, smigasz porszakiem, zarabiasz grubaśny hajs, masz kilka mieszkań, wykupileś pół Bergamo w 2021 r. I jeszcze mało i chcesz się mieszać w nielegalne machloje bo chcesz się dorobić i coś znaczyć? Ale masz naryte w głowie. Współczuję.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
Nie przeczę sobie. Oceniłem prawdopodobieństwo zajścia tych dwoch rzeczy. Miałem wiele kobiet, także parę związków. Akcja jaką proponuje J. sprawiłaby, że na dobrą sprawę mógłbym resztę zycia siedzieć na "emeryturze" i nie musieć martwić się klientami, użerać się z banda debili, którzy myślą, że umieją programować.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez edan84 Czas edycji: 2020-06-14 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;87927827]Chłopie ponoć na pieniądzach śpisz, smigasz porszakiem, zarabiasz grubaśny hajs, masz kilka mieszkań, wykupileś pół Bergamo w 2021 r. I jeszcze mało i chcesz się mieszać w nielegalne machloje bo chcesz się dorobić i coś znaczyć? Ale masz naryte w głowie. Współczuję.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Kluczowe słowo: ponoć ![]() A i należy przyjąć, że są ludzie, którym zawsze będzie mało, ile by nie mieli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;87927827]Chłopie ponoć na pieniądzach śpisz, smigasz porszakiem, zarabiasz grubaśny hajs, masz kilka mieszkań, wykupileś pół Bergamo w 2021 r. I jeszcze mało i chcesz się mieszać w nielegalne machloje bo chcesz się dorobić i coś znaczyć? Ale masz naryte w głowie. Współczuję.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Nie śpię na pieniądzach. Mam od tego fajny, wygodny materac. Tak, śmigam porszakiem. Ale porszaka może mieć każdy idiota. Nie rozumiem czemu się pyrzeczepilyscie do posiadania porszaka. To żaden rarytas. Psuje się jak inne auta. Naprawa kosztuje więcej. Ubezpieczenia też są znacznie droższe. Ale jest wygodny i ja go lubię. Nie czepiam się osób w skodach. Jak ktoś lubi - spoko. Ja lubię moją Panamerę. Nie, nie zarabiam grubasnego hajsu. Pisałem ile zarabiam w innych wątkach. Znam wiele osób zarabiających więcej. Tak, mam kilka mieszkań. No ale z wynajmu idzie taka sobie kasa. Starcza na opłacenie rachunków, odświeżenia mieszkania po lokatorze, na opłaty za biuro zarządzające mieszkaniem. Przesadzasz z tym, że posiadanie mieszkań to taka wielka sprawa. No z Bergamo się nie udało niestety. Z wielu powodów. Żadne machloje - pisałem, że legalny biznes. Tak, fajnie jest coś znaczyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
No, dobra, pomijając już moralne niuanse, bo akurat aspekty moralne przez Ciebie nie przemawiają; a skoro to takie klarowne, sprawa wydaje się jasna, interes rentowny i dochodowy (my Ci przecież nie oszacujemy ryzyka, brak danych) no to brnij w to. Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi
![]() Smak może i nie jest kłamstwem, ale jak ktoś wiedząc, znajomy, przyjaciel powiedzmy, że jestem wege (już nawet może nie jakimś ortodoksyjnym) znając moje stanowisko, ideologię i filozofię jaką prezentuję, dodałby mi składnik pochodzenia zwierzęcego do posiłku, to jak to nazwiesz? I nie wiem, po co miałby to robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87927825]No właśnie. Ja nie rozumiem, skąd te dylematy? Przecież tyle było kłapania na forum, że on nikomu nie obiecał wyłączności i monogamii. Nagle to jednak problem?
![]() To nie są pytania retoryczne jakby co, naprawdę nie rozumiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Bo wie, że jego dziewczyna, jak się dowie, że sypia z J. i ma z nią seksualny układ za pieniądze o dziwo poczuje się zdradzona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
Nie nie każdy idiota może mieć panamere. Mnie np. Nie stać, kim jestem kuwa? Hajs nie sprawia, że coś znaczysz. Chyba że ktoś ma nawalone w głowie. Jak uważasz, że mało znaczysz, bo nie masz tyle hajsu, to masz problem, ale psychiczny i powinieneś to leczyć. Bez złośliwości w tej kwestii. Zawsze będzie ktoś bogatszy, bo raczej drugim Billem albo Bezosem się nie staniesz. Ani nawet sp. Kulczykiem.Załącznik 7719232
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Wchodź w ten biznes jak najbardziej, przynajmniej wizażanki może zobaczą w końcu Twoją fotkę, bo wszystkie tak bardzo jej pragniemy, wprawdzie z zakrytymi oczami, ale zawsze coś. Legalne machloje, na śliskim gruncie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Masz zamiar być oszustem w stosunku do swojej dziewczyny, masz zamiar dorabiać się na oszustwie. Żaden z Ciebie bizmesmen tylko zwykły oszust. Nazywajmy rzeczy po imieniu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
BAN stały
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;87927860]Nie nie każdy idiota może mieć panamere. Mnie np. Nie stać, kim jestem kuwa? Hajs nie sprawia, że coś znaczysz. Chyba że ktoś ma nawalone w głowie. Jak uważasz, że mało znaczysz, bo nie masz tyle hajsu, to masz problem, ale psychiczny i powinieneś to leczyć. Bez złośliwości w tej kwestii. Zawsze będzie ktoś bogatszy, bo raczej drugim Billem albo Bezosem się nie staniesz. Ani nawet sp. Kulczykiem.Załącznik 7719232
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]No i? Koszt małej kawalerki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;87927860]Nie nie każdy idiota może mieć panamere. Mnie np. Nie stać, kim jestem kuwa? Hajs nie sprawia, że coś znaczysz. Chyba że ktoś ma nawalone w głowie. Jak uważasz, że mało znaczysz, bo nie masz tyle hajsu, to masz problem, ale psychiczny i powinieneś to leczyć. Bez złośliwości w tej kwestii. Zawsze będzie ktoś bogatszy, bo raczej drugim Billem albo Bezosem się nie staniesz. Ani nawet sp. Kulczykiem.Załącznik 7719232
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Ja zawsze myślałam, że żeby coś znaczyć, trzeba coś znaczącego robić, a nie tylko posiadać, bo mieć to każdy debil może i to bez wysiłku, wystarczy się dobrze urodzić. Liczba mieszkań, albo pieniędzy stanowiąca o znaczeniu, dawno czegoś takiego nie słyszałam. Tak Edan, z tym, że pieniądze same w sobie nie mają znaczenia miałeś rację, ważne jest to co się z nimi robi. Szkoda, że nie posiedziałeś dłużej nad tą myślą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
No kurde, nie piszcie tak
![]() ![]() To kimże ja jestem ![]() Czuję się deczko skonsternowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bycie jakimś anonimowym pionkiem z kasą = cos znaczyć ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Konto usunięte
|
[1=f4dc90dff2e2b615c19266a 8122ebdaa1aaf3285_639bb50 290b9a;87927869]Jaką piękną ideologie mozna sobie dorobić do czegos co po prostu nazywa się OSZUSTWEM
![]() ![]() Masz zamiar być oszustem w stosunku do swojej dziewczyny, masz zamiar dorabiać się na oszustwie. Żaden z Ciebie bizmesmen tylko zwykły oszust. Nazywajmy rzeczy po imieniu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] To, ze jest oszustem to juz od dawna wiemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87927946]To, ze jest oszustem to juz od dawna wiemy
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;87927959]Spoko, nawet do polskiego Kulczyka mu daleko, będzie musiał z tym żyć i jeździć ta swoją panamerą w cenie małej kawalerki
![]() Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] No jasne, że daleko, skoro zamiast iść po porady biznesowe do jakiegoś prawnika i się dowiedzieć jak zabezpieczyć tyły, jak to robią poważni ludzie, to wchodzi na damskie forum wizażowe, na dział Intymnie, żeby jakieś randomki wróżyły mu z kuli, czy go była lasia wrobi czy nie wrobi na biznesie. No ale może któraś się połasi na pana biznesmena i napisze na privie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Edan, jeśli ona również będzie miała korzyść finnsową, to zaproponuj interes bez układu. Czemu miałbyś wkładać w to więcej niż ona?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo tu nie chodzi o poradę. Pewnie historia wyssana z siusiaka. Tak jak te jego biznesy we Włoszech. Jakaś nowa da sie złapać na jego kłamstwa. Najpierw prowokacje a potem „niech do mnie nie piszo na priv” |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.