|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. XI
Cytat:
No pewnie, każdemu odpoczynek się należy ![]() Ja proponowałam mężowi, że możnaby zrobić wigilię u nas. Ja bym miała okazję się wyszaleć kulinarnie, świątecznie itd a teściowa by odpoczęła. Ale w sumie jakoś tak wyszło, że chyba teściowa woli wszystko ogarniać na swoich warunkach a po wigilii zarzucić nas wałówką którą dojadamy po Sylwestrze ![]() Ostatecznie już nic nie proponuję, nie namawiam i tyle. Czekam aż mąż sam na to wpadnie ale się raczej nie doczekam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
[1=5f083cc4357a17874313628 5878af065567fa4f9_687ec67 2557c2;88120455]
![]() ![]() ![]() ![]() To musicie się szybko zastanawiać, bo większość hoteli ma już komplet (np. te w Zakopanem). Ja ten nasz załatwiałam pod koniec lipca/z początkiem sierpnia ![]() Sama się trochę zdziwiłam, że jest to takie popularne. Nawet nie wiedziałam.
![]() |
#64 | ||
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() Również na nią czekam ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja już któryś rok z rzędu odkładam"świąteczną kasę" 365 dni w roku (wiadomo, zdarza się, że zapomnę, ale wtedy na drugi dzień wrzucam więcej), a prezenty kupuję stopniowo i dla mnie to chyba najlepsza opcja. Gdybym miała nagle w grudniu wyskoczyć z kasy na wszystkie prezenty, chyba bym się zapłakała (a później sprzedała nerkę ![]() ![]() Byliśmy dziś z mężem w lesie zobaczyć, czy są już grzyby (troszkę zebraliśmy - jutro robię sos ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
Co do pająków to u mnie tak samo pełno. Poszliśmy się przejść do lasu i co rusz pajęczyny z bestią na środku 🤷☠♀️
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ostatnio się zastanawiałam czy już są grzyby... pojechalabym. I może pojadę, skoro mówisz, że są ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
#67 | ||
Rozeznanie
|
I niech się ciągnie
![]() [1=5f083cc4357a17874313628 5878af065567fa4f9_687ec67 2557c2;88115845] ![]() U mnie zakwitły wrzosy, ale jeszcze dokupię. Mam miejsca w ogrodzie, gdzie ziemia ma kwaśne pH i fajnie rosną. Kupiłam marcinki, zakwitły astry... Mam w planach dokupienia marcinków i chryzantem. Pomyślę nad klonem palmowym małym... W ogóle zastanawiam się nad posadzeniem klonu... Kiedyś myślałam, że mam hektary, ale jak zaczęłam kupować rośliny, to jednak tak różowo nie jest ![]() ![]() ![]() Zbieram się do robienia porządku w warzywniku ![]() Cytat:
Cytat:
Kocica za mną nerki mi wygrzewa ![]() ![]() ![]() [1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;88120663]Co do pająków to u mnie tak samo pełno. Poszliśmy się przejść do lasu i co rusz pajęczyny z bestią na środku â☠âď¸ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Babie lato się zbliża ![]() Bossska_Nat Super psiak ![]() ![]() 1 sierpnia mojej ciotce odszedł 4 letni border c. ![]() ![]() A to moja Scarlett. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#68 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Jakoś tak zimno mi się zrobiło i wyciągnęłam już swoją górę od piżamy na długi rękaw z Grinchem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
Byłam dziś w lesie na spacerze, jak już wcześniej pisałam to pająków pełno i tak samo wrzosów to co kawałek! Bardzo kojarzą mi się z jesienią i dniem wszystkich świętych. Tak samo lubię dzień wszystkich świętych. Najbardziej lubię tą pogodę taką mglistą i zapach palonych zniczy na cmentarzach.
Wybieram się niedługo do Czas na herbatę. Jaki smak polecicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny chwalcie sie co ciekawego zamawiacie na ali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;88121078]Byłam dziś w lesie na spacerze, jak już wcześniej pisałam to pająków pełno i tak samo wrzosów to co kawałek! Bardzo kojarzą mi się z jesienią i dniem wszystkich świętych. Tak samo lubię dzień wszystkich świętych. Najbardziej lubię tą pogodę taką mglistą i zapach palonych zniczy na cmentarzach.
Wybieram się niedługo do Czas na herbatę. Jaki smak polecicie?[/QUOTE] My wczoraj bylismy zobaczyc nad jeziorem zachod slonca i w pewnym momencie widok sie zrobil piekny,cudowny cieply, juz nawet jesienne zdjecie mozna zrobic , pozalowalam ze nie wzielismy aparatu |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
Nic straconego, bo piękne dni dopiero przed nami!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Ja jak debil czekam na poprzedniej części na cd , a tu już tyle się dzieje w nowym wątku
![]() Psy,koty- cudowne wszystkie ![]() Do tej pory używałam easygroom jeśli chodzi o szczotki dla psa , zobaczymy jak będzie w przypadku bordera . U mnie pogoda już jesienna - mokro,zimno rano,mgły . Herbatki,sweterki,botki już uskuteczniam. Mogłabym tak cały rok. W piątek mamy nockę z przyjaciółkami w domu pod lasem u jednej z nich,i jest plan rano iść na grzyby ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
u mnie drobiazgi do pakowania + wisiorek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Ja zawsze przepadam w obudowach do mojego Xiaomi
![]() ![]() Plus ostatnio zamówiłam taki łańcuszek i kolczyki mikołajoweScreenshot_2020-09-07-14-35-34-940_com.alibaba.aliexpresshd-picsay.jpgScreenshot_2020-09-07-14-35-46-611_com.alibaba.aliexpresshd-picsay.jpgIMG_20200907_143639.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
To tak jak ja ![]() Cytat:
![]() Pierdykłam sobie wielką latarnię z IKEA, zastanawiam się jeszcze nad tą poszewką bo jest w klimacie świątecznym ![]() https://www.ikea.com/pl/pl/p/rotera-...ialy-00252861/ https://www.ikea.com/pl/pl/p/evaloui...wzor-30472526/
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Ja może nie tak typowo świątecznie, ale zamówiłam srebrny brokat - żel do paznokci, będą gwiazdki świąteczne na paznokciach i choinki ![]() A jeśli chodzi o etui, zamówiłam już w zeszłym roku, ale niestety, doszło po świętach ![]() ![]() Adjustments.jpg Przyszło mi dzisiaj też moje zamowienie, które zamawiałam na początku czerwca, szło równo 3 miesiące, więc myślę, że żeby być spokojnym, że dojdzie na święta to na pewno warto zamówić do końca września, do pierwszej połowy października... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Planuje w tym roku uderzyc przed swietami do naszego pierwszego Primarka ![]() Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Już tu chyba pisałam ale BARRRDZO liczę na świąteczny asortyment w Prajmanim xD Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Konto usunięte
|
Mika93- biały lampion przepiękny! Gdybym miała gdzie postawić, to też bym sobie kupiła....
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
[1=5f083cc4357a17874313628 5878af065567fa4f9_687ec67 2557c2;88120914]
My tylko mamy maly balkon mamy przynioslam dwa wrzosy kilka innych roslin porozsadzalam i przytulnie juz jest moze jeszcze kilka malych dyniek kiedys kupie .............sunia sliczna ![]() Wcale nie musi być wszystkiego dużo ![]() Dziękujemy ![]() Byłyśmy z koleżankami rok temu w Szklarskiej Porębie (rzut beretem mam) - było super ![]() ![]() ![]() W tym roku też chciałyśmy , ale odwołali, bo...śniegu nie było ![]() Cytat:
Obudowy mega! Też muszę kupić kolczyki ![]() U mnie dzisiaj chłodno... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bateria trzyma prawie dwa dni. Mam mi 9t. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić to zdjęcia. No tu dla mnie samsung jest bezkonkurencyjny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | ||
Holy Crap!
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podsunęłyście mi pomysł ze świątecznym etui na telefon, kupię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;88123444]Mika93- biały lampion przepiękny! Gdybym miała gdzie postawić, to też bym sobie kupiła....[/QUOTE]
Ja też na razie nie mam gdzie postawić ![]() ![]()
![]() |
#88 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A aparat potrzebuję dobry, bo robię dużo zdjęć ![]() U mnie wczoraj rano 3*C tylko były. Znalazłam w parku pierwszy prawdziwie jesienny liść ![]() A to moja kocica i dekoracja kuchenna z zeszłego roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No ja przez ten aparat chyba jednak wrócę za jakiś czas do Samsunga. Dla mnie pod kątem zdjęć jest bezkonkurencyjny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.