![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z rodziną mojego chłopaka
Zgadzam sie. Do tego skoro obydwie strony mają z tym taki problem to czemu nie postawic prostego konsensusu, że wszyscy robią sobie testy i jeżeli wszystko jest ok to obiecujesz wpaść z wizytą? Tak - to zzawansowana operacja, ale mam wrazenie ze uwieralaby was i tak mniej niz obecne tkwienie w zawieszeniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślisz, że rodzina od razu bombardowałaby z grubej rury parę, która nie jest jeszcze małżeństwem, ba, nawet narzeczeństwem, a w dodatku nie zdążyli poznać dobrze wybranki syna? Zazwyczaj początki są łagodne, dopóki rodzina nie zorientuje się dokładnie na ile może sobie pozwolić, a później się zaczyna.. I moim zdaniem takie pretensje o to, że w dobie koronawirusa Autorka nie odwiedza ich, musi się tłumaczyć przed chłopakiem, bo on z kolei dostaje bęcki od nich, jest tylko szczytem góry lodowej.. Inaczej miałaby się sytuacja, gdyby chłopak Autorki jasno i stanowczo wyjaśnił rodzinie powód braku odwiedzin. Cytat:
Edytowane przez evonla Czas edycji: 2020-11-17 o 14:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
BAN stały
|
Cytat:
Być może jest to wierzchołek, ale wcale nie musi być. Nie dowiemy się póki dziewczyna nie pobędzie z tym chłopakiem dalsze kilka lat. Może to być przecież chwilowy problem, który minie kiedy dziewczyna pojedzie do jego rodziców i wszyscy będą szczęśliwi, że się w końcu widzą. Może też być inaczej (Tak, piszę to zdanie, bo przecież zaraz znowu będzie że generalizuje, o nie) I znowu, czepiamy się słówek, bo przedstawiłam jeden z najgorszych typów matki. Boże dziewczyno, miałam Ci wymienić od razu matkę alkoholiczkę, matkę narkomankę, matkę lekomankę, matkę bokserkę, matkę chorą psychicznie, matkę sadystkę, matkę psychopatkę, matkę tak jak to napisałaś znęcającą się psychicznie? Kochana, ja tu nie piszę wypracowań i nie muszę wszystkim mówić jakie typy matek znam. Masakra, to co robisz to już takie doczepianie się do wszystkiego co powiem i szukanie dziury w całym. Tylko po co? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.