![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokument "Chłopaki do wzięcia", cz. 3.
Cytat:
W jakimś odcinku ekscytowali się z ojcem, że był na jakichś spotkaniach z dziewczyną (i w sumie nie było wiadomo, czy to w końcu nie było jedno spotkanie, bo tak to opisywał, że...) i już praktycznie była gadka, jakby to była miłość. Nawet majątek jej wyliczali. To, że jest deficytowy nie wyklucza, że był w związku 5 lat kiedyś tam. Przecież takie osoby tworzą związki, nawet mają dzieci.
![]() |
![]() |
#62 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wymagania dziewczyn tak bardzo się chyba nie zmieniły przez ostatnie 20 lat. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybacz, ale Marcin i 20 lat temu nie łapałby się w wymagania większości kobiet. Przecież po nim widać, że coś poszło jednak nie tak. To nie chodzi o brak przebojowości. Serio, nie podciągaj facetów z tego programu pod "kobiety mają wymagania", bo to śmieszne. Miałeś pracować nad zmianą myślenia, ale widzę, że nic z tego. Większość ludzi z tej serii to albo ofiary AZP, albo deficyty rozwojowe, albo efekty nadużywania alkoholu itp. Rzadko któryś jest w miarę w normie. Zresztą i wtedy często się okazuje, że jednak jest sporo "na rzeczy" czemu nie ma dziewczyny. Świat się zmienił i bardzo dobrze. Kobiety już się po prostu w większości nie godzą na złe traktowanie. Więc serio, skończ już te swoje wycieczki. Nawet z upośledzenia próbowałeś zrobić "kobiety mają lepiej, bo po nich nie widać". Taaa. W każdej wsi i każdym mieście zostawali "starzy kawalerowie", z którymi jednak coś było nie tak. I to w czasach aranżowanych małżeństw. Poznaj nieco historii, zamiast własnych wizji pt. kiedyś to każdy znalazł, bo baby nie wybrzydzały.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2021-02-10 o 10:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
Z upośledzenia niczego nie próbowałem zrobić. Podałem jedynie fakty o budowie mózgu, które pozwalają kobietom lekko przykryć swoje deficyty inteligencji. Z resztą dużo mniej jest kobiet z bardzo niskim IQ, tak samo jak z bardzo wysokim.
Ale ja wcale nie mówię, że każdy facet powinien mieć przydział. Wymagania nastolatki podałem w ramach żartu, odnośnie bajerki. ![]() ![]() Więc wymagań nie uważam za jakoś zawyżone, a ewentualnie czasami za dziwne. Jestem w stanie uwierzyć, że facet przebojowy albo z pieniędzmi, a z wyglądem Marcina mógłby sobie znaleźć kobietę. I w różnych konfiguracjach to mogłoby funkcjonować. Dla wielu kobiet liczy się "to coś", bo nie wszystkie stawiają najwyżej wygląd, kasę czy "wymów". U naszego bohatera dochodzi wiele takich cech, które są mało atrakcyjne i takie połączenie czyni go "nierandkowalnym". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja tak serio to nie wierzę w to. Przecież u Marcina nie sam wygląd jest problemem. Nawet kasa pewnych rzeczy nie przykryje i nie wynagrodzi. Mam kolegę, który jest specyficzny, prawdopodobnie w spektrum autyzmu. Ma sporą wiedzę, można się z nim pośmiać, pospacerować. Generalnie dobry kolega. Zarabia bardzo bardzo dobrze (kwoty nieraz powyżej 10 tysięcy miesięcznie) jak na polskie warunki (jest świetny w swojej wąskiej dziedzinie) i sorry, na kasę żadna dotąd nie poleciała. Żadna. Niestety jego specyficzność (no bo szybko ludzie zauważają w rozmowie, w jego ruchach, w gestykulacji, że... no jest inny) sprawia, że ma koleżanki (ale też trzymające go na dystans, aby sobie za dużo nie pomyślał), ale brak chętnych na związek z nim. Pomimo tego, że kobieta żyłaby sobie przy nim jak przysłowiowy pączuś w maśle. I wierz mi - swatałam go już z przeróżnymi dziewczynami, żadne ą ę. Nic z tego. Są ludzie, którym niestety nie jest pisane być z kimś. Jedyną szansą mojego kolegi byłoby poznanie jakiejś dziewczyny równie specyficznej jak on, może również ze spektrum.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2021-02-10 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
Myślę, że jakaś dzieciata laska by się pokusiła na takiego "specyficznego", taką "bezpieczną przystań".
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lloyd, wiesz co? Za dużo myślisz. Nie, przez 36 lat jego życia jakoś żadna dzieciata się nie napaliła na "bezpieczną przystań". Masz naprawdę zaburzony obraz relacji międzyludzkich. Kobiety mające dzieci, te z szukających "bezpiecznej przystani", też nie wezmą sobie kogoś, kto im kompletnie nie odpowiada. Jak długo ukryjesz niechęć do kogoś? Przez dzień? Tydzień?
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
Kobiety są w związkach z pijakami, narkomanami, zadłużonymi alimenciarzami, leserami, przestępcami itd. To nie wiem co musi być z tym nie tak, że żadna go nie chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo najczęściej jednak coś do nich poczuły - czasami wiedząc od początku o problemach, czasami nie. To jest często efekt współuzależnienia - tkwienie w takich związkach. Efekt bezradności, czy strachu itp. Kończąc OT, bo robimy niechcący: mylisz pewnie zjawiska i pojęcia. Zrozum, są ludzie dobrzy, ale jednak mający w sobie coś na tyle nieciekawego, irytującego (na dłuższą metę), czy odstręczającego ogół, że żadne pieniądze świata nie pomogą (bo nie mylmy związku ze sponsoringiem z doskoku). W świecie zwierząt niektóre jednostki są odrzucane - czemu wśród ludzi ma być inaczej? Jakaś komunistyczna sprawiedliwość ma obejmować miłość? No nie. Twoje wizje, że wystarczy kasa i każdy znajdzie nie są prawdziwe, co potwierdza życie - jest jednak sporo samotnych (nie z wyboru), a majętnych osób. Tylko podkreślam: pomijając sponsoring z doskoku.
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
Strasznie się uczepiłaś tej kasy, a przecież wymieniłem też inne cechy. Np. tę bajerkę "Szczerby", która mu jakieś laski nastręczała.
![]() Poza tym mówisz, że podkreślam jak to kobiety mają lepiej, ale czy powstał kiedyś program w stylu "Dziewczyny do wzięcia"? Jak myślisz, dlaczego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 7A przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Powstał film w 1972 roku ale w zupełnie innych realiach i nijak tego porównywać nie powinno się.
kiedyś byłem piękny i młody a teraz, no cóż... Edytowane przez wokster Czas edycji: 2021-02-11 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
powstał też serial który można porównać do chłopaków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
Z chęcią zobaczę, masz może jakieś namiary?
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
https://www.ipla.tv/wideo/serial/Pan...ydaniu/5003086
powstało tylko tych kilka odcinków, szkoda, ale pewnie oglądalność niska, bo normalne dziewczyny/kobiety, a nie tacy kolesie jak w chłopakach. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
Dziękuję, sprawdzę po pracy.
![]() |
#77 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
Szczena i Asia zostali rodzicami - na grupie jest zdjęcie dziecka, ale każdy jest osobno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Asia była w domu samotnej matki. Jej siostra tak pisała
Wysłane z mojego Redmi 7A przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
BAN stały
|
[1=b7753a44a1c10c338a67ce6 272119e056bc3ccd0_6090807 1ee455;88506862]Szczena i Asia zostali rodzicami - na grupie jest zdjęcie dziecka, ale każdy jest osobno.[/QUOTE]
Oj oj, to wcześniej musiał ją boleć ząb. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Idealna Źona; )
|
[1=b7753a44a1c10c338a67ce6 272119e056bc3ccd0_6090807 1ee455;88506862]Szczena i Asia zostali rodzicami - na grupie jest zdjęcie dziecka, ale każdy jest osobno.[/QUOTE]Widziałam właśnie....
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
Jaruś na ostatnich odcinkach ostrzega przed fałszywym profilem na Facebooku: https://www.youtube.com/watch?v=oESV2n3iHko
"Szczena" wraz z Asią odpisują w swoim stylu na komentarze widzów: https://www.se.pl/wiadomosci/gwiazdy...eaRG-TyTQ.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jestem dzieciata a właściwie bylam, bo dzieci mam już dorosłe. Sama je wychowałam, sama zapracowałam, sama wykształciłam. Moje dzieci ukończyły zagraniczne uczelnie, jedno z wyróżnieniem. Teraz czekam, co Ty w życiu osiągnąłeś? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Normalne babeczki mnie bardzo lubią, ale ich nie rusza "brzydka prawda". ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.