|
|
#61 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Brak prespektyw na miłość
Cytat:
No właśnie kobietom odwaliło w tych czasach. Oczekiwania i wymagania kobiet dotyczą wyglądu, pieniędzy i statusu. Musisz być przystojny, a oprócz tego mieć sporą kasę i pozycję ![]() No tak drogie panie, to na pewno wina facetów że są sfrustrowani. To ich wina że poprzeczka została założona niezwykle wysoko. To na pewno wina ich charakteru że nie są bardzo przystojni i nie zarabiają po 10 tysięcy na rękę. A i na pewno to że odrzucanie przeciętnych z wyglądu facetów to nie znaczy że lecicie na wygląd. Ależ skąd, na pewno nie wy
|
|
|
|
|
#62 | ||
|
Śnięta Mucha
|
Cytat:
Rozumiem, że znasz setki kobiet, choć i to by była zbyt mała próba, by być reprezentatywną, że wysnuwasz takie teorie jak powyżej. Właściwie tylko nas obrażasz jako te bezmózgie co przed byle ciachem zdejmują majtki i nie liczy się dla nich nic więcej. A jeśli mamy ochotę na sam seks z kimś po prostu atrakcyjnym, to również nic Ci do tego. Z takim podejściem chcesz mieć dziewczynę? Mógłbyś być młodym Keanu Reeves'em i jakbyś się tak odezwał, 90% odwróciłaby się na pięcie i odeszła. Do tego jesteś typem, który chce objaśniać kobietom świat. Poczytaj historię słowa mansplaining - gość próbował wytłumaczyć autorce, że wie lepiej o czym napisała swoją książkę. To właśnie robisz i Twój poziom atrakcyjności osiąga okolice Rowu Mariańskiego. Przed chwilą rozmawiałam z internetowym znajomym - taki facet co go interesuje świadoma zgoda, edukacja seksualna, prawa kobiet, prawa mniejszości. Mówiliśmy jaka niska jest poprzeczka dla obecnych mężczyzn - wystarczy szanować kobiety i już jesteś jednym z tych cennych rodzynków. I popatrz, to zdanie mężczyzny! Tylko on raczej nie stołuje się na braciach samcach i wykopie ![]() Cytat:
Jeśli ktoś jest sfrustrowany, to jest to jego uczucie i nikt za nie nie odpowiada.
Everyone you meet is fighting a battle inside you know nothing about Be kind. Always Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26) Wyzwanie Filmowe 5 / 100 100 książek w 2023 92 / 55 Edytowane przez Pani_Robot Czas edycji: 2021-02-01 o 16:32 |
||
|
|
|
#63 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieszkalam w srednim miescie, duzym miecie, teraz mieszkam w metropolii i obracam sie w miedzynarodowym srodowisku. moi znajomi to nie 20lastki ale ludzie okolo 40stki. wiadomym jest ze na wyglad zwraca sie wieksza uwage w mlodosci ale czy to oznacza ze jestes sam bo dziewczyny szukaja pieknisi? wnioski z dupy, jak u wszystkich blackpill.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#65 | |
|
Lady in red.
|
Cytat:
Sama osobiście nie chciałabym być w związku z facetem, który wymagań względem swojej partnerki nie ma. Liczyłabym, że dla drugiej połowy są podobne kwestie tymi decydującymi o związku, a nie że jest ze mną bo oddycham i ładna jestem.
|
|
#66 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Twój znajomy to typowy białorycerz. Czytałem o takich. Widzą bajki na jawie. Żyją w matrixie. Gdyby było jak pisze to chłopacy nie mieliby takich problemów. Skoro tak wielu z nich ma kłopoty z dziewczynami, to może niekoniecznie w nich leży wina, tylko w Waszych wymaganiach? Medusa napisała, że nie tylko wysokie wymagania z wyglądu czyli macie ogromne wymagania związane z wyglądem faceta + jeszcze wymagania charakteru No i to potwierdza że blackpill nie został wymyślony Sama Medusa przypadkowo potwierdziła że to co głoszą to prawda A co do badań: Kobiety znacznie bardziej zwracają uwagę na wygląd niż mężczyźni. W badaniu aż 70 procent kobiet i tylko 31 procent mężczyzn przyznało, że zignoruje lub będzie unikać osobę płci przeciwnej tylko z powodu wygląd |
|
|
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
Nom, mam wysokie wymagania, chyba mi wolno? Jestem ładna, wykształcona, sporo zarabiam, nieźle gotuję, mam swoje pasje i całkiem niezły charakter. Nie widzę więc powodu, dla którego miałabym być z facetem, który nie jest na tym samym poziomie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 | |
|
BAN stały
|
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;88479501]Nom, mam wysokie wymagania, chyba mi wolno? Jestem ładna, wykształcona, sporo zarabiam, nieźle gotuję, mam swoje pasje i całkiem niezły charakter. Nie widzę więc powodu, dla którego miałabym być z facetem, który nie jest na tym samym poziomie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Czyli co te teksty dziewczyn, że charakterem idzie nadgonić to bajki tak? ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
BTW w Polsce laski sobie zawyżają wygląd, taka 6/10 lubi myśleć "jestem ładna mogę sobie wybrzydzać", a nie patrzy że nie jest 9 czy 8. Za to faceta który jest 7/10 lub 6/10 ocenią jako nieatrakcyjnego lub nie na ich poziomie |
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
Słuchaj koleś. Kobiety nie mają wspólnego mózgu. Jedna woli nudnego przystojniaka, a inna przeciętniaka z magnetyczną osobowością.
Ale, że nie możesz znaleźć partnerki to jest tylko twoja wina. Nie kobiet, twoja. Z każdym twoim postem wylewa się coraz więcej incelowskiego jadu. Więc sorry, jak nie zmienisz swojego podejścia, to nie licz, że jakaś się nad tobą zlituje. Wybuduj maszynę czasu i cofnij się do XVIIIw. Tam, żadna ci nie odmówi. |
|
|
|
#70 | ||
|
Śnięta Mucha
|
Cytat:
Uśmiałam się. Patrz, mnie, niby byłą modelkę, więc zapewne nie z przymusu braku fizycznych walorów kręcą właśnie faceci, którzy szanują kobiety i tylko z takimi się umawiam. Jak to w ogóle możliwe? Pewnie kłamię Do tego goście często pod 40stkę (jak nic na bank sami milionerzy albo szejkowie)!W naszych niewysokich wymaganiach typu "niech mnie szanuje"? No bardziej poprzeczki obniżyć się już nie da Ale my nie mamy przecież problemu z poznanie faceta, więc co ty za problem kobietom wciskasz? Znowu tłumaczysz nam świat?No, co do badań. Dostanę jakieś rzetelne materiały, czy tylko przeklejki z wykopu? ![]() Szacunek do ludzi, to się po prostu aż z Ciebie chlopie wylewa ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
Szacunek, nie traktowanie kobiet jak przedmioty... Taaaak
|
|
#71 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | |
|
BAN stały
|
Słuchaj, problem jest w kobietach, jako dziewczyny nie mają problemów jak faceci. Jesteście okrutne bo wiecie że zawsze macie wybór wiec wybrzydzacie, ale to wina tindera
tak jak to ktoś napisał na wykop Cytat:
---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- [1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;88479523]Sam piszesz, że wszystkie laski mogą wybrzydzać, to się zdecyduj xD ja akurat na brak powodzenia nigdy nie narzekałam, więc tak, uważam, że jestem wystarczająco ładna. I sobie się podobam, a to najważniejsze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Bo macie tinder i zawsze się jakiś trafi więc wybrzydzacie Może i jesteś ładna ale bije od Ciebie buta jak od jakieś super ślicznotki A pewnie nie jesteś brzydka, ale też nie jakaś bardzo ładna. Może i Twój wygląd jest ok ale na pewno znajdzie się wiele ładniejszych, a zachowujesz się jakbyś Ty była tą najładniejszą |
|
|
|
|
#73 | |
|
Śnięta Mucha
|
Cytat:
I to my jesteśmy okrutne? Kiedy jednocześnie wklejasz cytat poniżający kobiety? Skąd Ty się urwałeś chlopie!?
|
|
#74 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#75 |
|
Lady in red.
|
Odwieczna masakra w tematach gości tego pokroju. Te kobiety takie zue, straszne, wszystkiemu winne są kobiety, problem w kobietach.
Gościu, jak nie lubisz kobiet to po wuj chcesz być z kobietą? Jak to takie straszne istoty są to daj spokój i żyj sobie szczęśliwie bez tych strasznych osób.
|
#76 |
|
Śnięta Mucha
|
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;88479538]Nom, są na pewno ładniejsze. I co z tego, mam chodzić z workiem na głowie? Czy być z kimś z litości? Bo nie wiem czego oczekujesz, skoro nie jestem miss Polonia
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Samiec Alfa wytłumaczył Ci, gdzie twoje miejsce
|
#77 |
|
BAN stały
|
![]() To do Pani Robot. Medusa nie chodzi mi o to abyś zakrywała twarz ... ale piszesz w sposób jakbyś była chodzącą miss świata. Nie twierdzę że jesteś nieładna, ale chodzi mi o to że Twoje wymagania są zbyt wielkie względem Twojego wyglądu. Przyjmuję że jesteś maksymalnie 7/10 a zachowujesz się jakbyś była 10 I o tym piszą w blackpillu, że kobiety są hipergamiczne chcą lepszych od siebie a mniej urodziwych odrzucą, Ty to potwierdzasz bo sama celujesz w kolesi 8/10 albo więcej a 6/10 odrzucisz No i masz wysokie wymagania jakbyś była 10/10 a jesteś 7 albo mniej |
|
|
|
#78 |
|
Konto usunięte
|
wlasnie, skoro kobiety sa nie dosc, ze okrutne, zle, zepsute, a do tego wszytkiego glupie (bo tego nie zauwazaja) to po co w ogole chcesz jedna w swoim zyciu
|
|
|
|
#79 |
|
BAN stały
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;88479551]wlasnie, skoro kobiety sa nie dosc, ze okrutne, zle, zepsute, a do tego wszytkiego glupie (bo tego nie zauwazaja) to po co w ogole chcesz jedna w swoim zyciu[/QUOTE]
Zwracam uwagę na rosnący problem społeczny. Co raz więcej kolesi sobie nie radzi w kontaktach z dziewczynami. Dziewczyny mają zbyt wysokie wymagania o czym mówił nawet Starowicz. Ale nie wolno zwrócić nawet uwagi bo zaraz krzyk, że mają prawo do wysokich wymagań. Zabrać tindera, zabrać inne aplikacje randkowe, uciąć szeroki dostęp do przystojnych facetów i zaraz narracja pań się zmieni. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a i tak sama będę szczęśliwa niż z pierwszym lepszym frustratem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#81 | |
|
Śnięta Mucha
|
Cytat:
|
|
#82 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#83 |
|
Lady in red.
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;88479576]skoro wszytskie kobiety maja takie wysokie wymagania, ze chca byc w zwiaku tylko z chadami, a chadow jest, jak pisales 5%, pisales takze, ze w Twojej miejscowosci wszytskie sa zajete wychodzloby, ze jeden chad jest w zwiazku jednoczesnie z 20 kobietami. ktore to poznal kiedy mial 16-21 lat[/QUOTE]On mieszka w alternatywnej Narnii gdzie mieszkają poza nim same Chady i wszystkie laski są zajęte
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#84 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#85 |
|
BAN stały
|
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;88479565]Ale ty nie wiesz, jak wyglądam xD no i chyba moje wymagania nie są zbyt wielkie, skoro umawiam się z tymi, którzy mi się podobają
a i tak sama będę szczęśliwa niż z pierwszym lepszym frustratem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Spotykasz się z tymi którzy Ci się podobają bo faceci mają niższe wymagania. Gdyby przyjęli Twoją startegię to cóż .... Dziewczyny, przyjmuję że jesteście mądre, bystre i potraficie wyciągać wnioski. W takim razie posłuchajcie tego. Pojawia się na Waszym forum jakiś chłopak. Pisze że poznał teorię blackpilla, że kobiety skreślają z powodu wyglądu, a on wygląda przeciętnie. Napiszecie mu, że to nonsens, że teoria jest wyssana z palca. Wtedy ten chłopak z uśmiechem wyjdzie na miasto. Spotka znajomych i zauważy pewną dziewczynę. Zagada do niej. Starał się będzie ją poznać, ale dziewczyna odrzuci go. Potem na Wizazu ktoś pisze post "podszedł do mnie facet, ale go zignorowałam bo nie pasował mi z wyglądu, był zbyt mało przystojny". Autorką tego posta będzie Medusa, która sama wcześniej pisała że teoria blackpill jest nieprawdziwa. Widzicie tu brak logiki? Medusa odrzuci kogoś z powodu wyglądu, bo jak twierdzi ma wysokie wymagania. A jednak zaprzecza teorii która odkrywa prawdę o kobietach. |
|
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
Seksualność większości kobiet jest inna i nie działa tak jak seksualność większości mężczyzn, jest bardziej skomplikowana i takie biedawykresy jej nie oddają jej natury. Więc bez sensu są twoje statystyki i biadolenie jak to kobiety się zepsuły i rozpuściły - one zawsze takie były tylko teraz mogą żyć tak jak chcą i dążyć do szczęścia jakie im odpowiada - przez to że mogą zarabiać i się kształcić oraz nie są ograniczone dzieckiem w wieku 20 lat to nie trwają w bylejakich związkach. To że nie jesteś odpowiednim kandydatem na związek jest twoją winą i twoim niedostosowaniem się do rzeczywistości, a nie winą massmediów czy złych kobiet które wzięły odpowiedzialność za własne szczęście, z facetem lub bez niego.
|
|
|
|
#87 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co Ty gadasz za bzdury. Kobiety teraz mają zdecydowanie za wysokie wymagania. Oczekują wiele, zbyt wiele. Wybrzydzają. To wina tindera. Mają łatwy dostęp do wielu facetów, którzy się o nie biją więc wybrzydzają. Gdyby tinder zniknął wraz z innymi portalami to wtedy przestałyby cwaniakować |
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#89 | |
|
Śnięta Mucha
|
Cytat:
Skarb Widzicie tu brak logiki? Zresztą posłużę się memem, pismo obrazkowe powinno do Ciebie lepiej trafić. Świeżutko z wykopu. https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/co...yXDDSKrlkp.jpg
|
|
#90 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Przecież to faceci są wzrokowcami i od wieków wiadomo, że lecą na wygląd, a kobiety na serduszko dobre :P A na serio, widzisz róznicę między przeciętna dziewczyna chce przystojnego a przeciętny nie chce brzydkiej? Bo to jest tak że facet nie chce nieatrakcyjnej kobiety, a dziewczyna odrzuca średniego na swoim poziomie faceta no i poza tym idzie niby nadrobić charakterem to jak to się ma do prawdy? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.

a i tak sama będę szczęśliwa niż z pierwszym lepszym frustratem.