|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moje wzorki na pazurkach
Czekam na Nail Tek
Tyle sie naczytalam na forum o tym cudzie ze nie moge sie doczekac. Ciekawa jestem czy rzeczywiscie tak cudownie dziala? Jutro ozdobie stopki to wrzuce. Buziaczki |
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
A mi się strasznie podoba palemka
taka pomyslowa i zadziorna pozdrawiam
|
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
Palemka już jest na moich stópkach i jest cudowna.dzieki za pomysł AnkaL
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
ladniutkie
|
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Misia.m ciesze sie ze podoba Ci sie moj rozmazaniec
Cytrynka_Wawa baaardzo dziekuje! Milo Martini Taniacos Fajnie ze ktos robi sobie wzorek na wzor mojego ![]() Blue sky dzieki |
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że powinnam to pytanie zadać w innym wątku, ale jak się robi krok po kroku mazańce, bo próbowałam co prawda na tipsach ale mi zupełnie nie wychodzą. Pazurki ładne, ciekawe pomysły i jakieś nowe inspiracje dla wizażanek, takich jak ja, czyli nie mających pomysłu na inne wzorki. Pozdrawiam i będę Cię wspierać. Z każdym wykonanym wzorkiem będzie lepiej, jak to, któraś z dziewczyn powiedziała, praktyka czyni mistrza. Wyjeżdżam w środę na dwa tygodnie, będę tworzyć coś nowego, mam zamiar założyć nowy temat tytuł "Moje wzoreczki".
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jezeli chodzi o mazance to w poscie 31 pisalam jak go zrobic. Najwazniejsze zeby lakier byl mokry no i zeby bylo go dostatecznie duzo Jedna warstwa to za malo. Sprobuj jeszcze raz i napisz co Ci wyszlo. Czekam. A jezeli bedziesz potrzebowala pomocy to wal smialo. Jezeli tylko bede mogla to pomoge ![]() Powodzenia i jeszcze raz dziekuje |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Wzorki ciekawe
, rozwijaj dalej swoje talenty artystyczne
"I nawet kiedy będę sam, nie zmienię się, to nie mój świat, przede mną droga którą znam, którą ja wybrałem sam...." MYSLOVITZ ZAPRASZAM NA MÓJ PAZURKOWY WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=134430 |
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Poetko22 dzieki
Czekam i czekam na Nail Tek i nie moge sie doczekac dlatego postanowilam przykleic sobie sztuczniaki Na prawej rece na serdecznym palcu jest jakas nie planowana kropka ale powiedzmy ze tego nie widzimy
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Dorzucam jeszcze moje obiecane stopki
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Frenczyk ciekawie wykombinowany ale mnie nie zachwyca bo za frenczami nie przepadam. Natomiast stópki podobają mi się
|
|
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
stópki są fajne
|
|
|
|
|
#73 |
|
La Moderatoiure
|
Fajne te 'tipsiaki' ładnie wyglądają. Frenczyk też jest OK. Nóżki fajnie pomazane
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Pazury fajne, tylko chyba nie potzrebnie tak na przemian ten wzorek, mogłaś zdezydować się na jedno zdobienie, no i resztki kleju mnie rażą na skórkach .
a stópki są ok, tylko, że na stopach nie przepadam za takimi fantazyjnymi zdobieniami.
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Chociaż obydwa wzorki są w tonacji niebieskiej, to nie dawalabym ich jednocześnie.Jest to pomysł na dwa osobne zdobienia.Sa staranne,ale bez szaleństwa .
Wzorek na stopach bardzo sympatyczny,zdecydownie podoba mi się taki odważny pedicure! |
|
|
|
|
#76 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zapraszam do siebie http://www.wizaz.pl/forum/showthread...49#post2472049 ładne pazurki to podstawa |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Angel@; taniacos; La_Monica bardzo dziekuje
maszka4; Misia_m nakleilam najpierw gwiazdki i pozostale wydaly mi sie jakies takie "gole" no i zrobilam kreski linerem ![]() czerwan84 ![]() Bardzo przepraszam, ale ostatnio mam same zakrety w zyciu i nie mam kiedy usiasc przy kompie. Moze dzisiaj wieczorem nadrobie zaleglosci i zajrze do wszystkich zasubskrybowanych watkow Buziaczki!
|
|
|
|
|
#78 |
|
Przyczajenie
|
mi sie najbardzije podoba zdobienie ostatnie! takie leciutkie i naturalne
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
ladne
|
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Witam po latach
odkurzam moj watek pazurkowy, poniewaz baaaaaardzo duzo sie zmienilo od ostatniego posta Najwazniejsze to zrobilam kurs przedluzania paznokci metoda zelowa Wrzucam pazurki z kursu na modelce z obgryzionymi paznokciami oraz moje pierwsze osobiste zelki ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

Tyle sie naczytalam na forum o tym cudzie ze nie moge sie doczekac. Ciekawa jestem czy rzeczywiscie tak cudownie dziala? 

pozdrawiam