![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Powrot do ex podczas mieszkania razem
Powiem tak - facet, który powiedziałby takie rzeczy w złości, starałby się to odkręcić. Na pewno doszłoby do rozmowy, naprostowania sytuacji. Tu tego nie ma. Zerwaliscie i tylko razem mieszkacie, macie układ.
Zgadzam się z dziewczynami wyżej - jemu jest wygodnie. Ma fajne mieszkanie, sprawdzona współlokatorkę i spokój. Czy znam taka historię? Znam. Koleżanka z uczelni zerwała ze swoim chłopakiem kilka miesięcy przed sesją letnia. Mieszkali razem w spoko mieszkaniu, ona miała 5 min z buta na uczelnię. Nie wyniosła się, bo było jej wygodnie, nie chciała szukać nowego mieszkania, gdzie mieli koniec najmu w lipcu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Ja bardzo chciałam się rozstać, ale umowa o mieszkanie mnie blokowała. Znienawidziłam wtedy mojego ex do szczętu, bo dawał czadu.
Przeprowadzka wiąże się ze sporą logistyką, może facet jeszcze nie do końca wie jak chce to ogarnąć. Ja bym z nim pogadała żeby mieć jasność. I wtedy bym też ustaliła co i jak z obecnym mieszkaniem. Gdyby ex chciał zostać to ok, niech mnie spłaci za rzeczy i tyle. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dodam, ze statusu, ze jest w zwiazku tez nie zmienil na fb. Rozumiem, ze to wszystko i tak nie odstraszy potencjalnych kandydatek i powinnam zgrzytac zebami? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez emilia58 Czas edycji: 2021-09-08 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
Ale z ciebie pies ogrodnika. Skup się na tym dlaczego twój związek to była taka klapa, a nie na przyszłych kandydatkach twojego exa.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;88892268]Ale z ciebie pies ogrodnika. Skup się na tym dlaczego twój związek to była taka klapa, a nie na przyszłych kandydatkach twojego exa.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Ja sie skupiam, to tutaj rozmowa zostala poprowadzona w strone jakis potencjalnych panien, ktore rzekomo sprowadzi do domu 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
No cóż, gdyby wizażanka powyżej miała jakiś życiowy problem to pewnie by założyła własny wątek. A Tobie się po prostu odpowiedzi nie podobają ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;88892283]No cóż, gdyby wizażanka powyżej miała jakiś życiowy problem to pewnie by założyła własny wątek.
A Tobie się po prostu odpowiedzi nie podobają ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
Wiecie że ja znam tylko jeden przypadek, w którym ludzie po rozstaniu do siebie wrócili? Szok. Nigdy wcześniej nie myślałam o tym, że statystyki w moim otoczeniu są aż tak niskie.
Aha, i ci ludzie ze sobą nie mieszkali, a zeszli się po 2 latach. I to dziewczyna wtedy zerwała, a chłopak przez 2 lata ciągle na nią czekał, pisał, dzwonił, proponował spotkania itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Ten wątek to perła
![]() Chłop ją rzucił, do tego ma ją centralnie gdzieś, a ta dalej idzie w zaparte, że to wszystko to w sumie z miłości ![]() ![]() Naprawdę, gdyby mnie facet powiedział, że mnie nie kocha prosto w twarz, to sama nie chciałabym go na oczy widzieć. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;88892289]Wiecie że ja znam tylko jeden przypadek, w którym ludzie po rozstaniu do siebie wrócili? Szok. Nigdy wcześniej nie myślałam o tym, że statystyki w moim otoczeniu są aż tak niskie.
Aha, i ci ludzie ze sobą nie mieszkali, a zeszli się po 2 latach. I to dziewczyna wtedy zerwała, a chłopak przez 2 lata ciągle na nią czekał, pisał, dzwonił, proponował spotkania itp.[/QUOTE]A ja nie znam dlugoletniej pary, ktora nigdy w swoim stazu zwiazku nie zerwala Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Lady in red.
|
Cytat:
Do statusu związku na fb w 2021 to już chyba nikt nie przywiązuje wagi 🤷🏽 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() Edytowane przez NocnaWiedma Czas edycji: 2021-09-08 o 16:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
whatever
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Lady in red.
|
Cytat:
Sama nigdy nie ustawiałam na Fejsie, że jestem czy nie jestem w związku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#76 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
Nie ma długoletniej pary, która nie zerwała? What?? Przecież ten facet nie powiedział tego w złości, w nerwach, a potem chciał załagodzić tylko to zwienczylo cały proces odsuwania się. A już unikanie seksu to całkowity gwozdz do trumny. Jak już się odsuwał i nawet zero seksu to znaczy, że można wyciągnąć trumnę i pochować w niej tej związek.
Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Dlatego najlepsze rozwiązanie na ten moment będzie zapytanie go, jak widzi kwestię rozwiązania wspólnego mieszkania. Zagraj po prostu va bank. Po jego reakcji będziesz miała całkowitą jasność.
#80 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mówisz o sobie? Bo ujadasz jak wściekła na wątku, nie dopuszczając do myśli faktu, że Twojemu związkowi z tym panem odegrano już marsz żałobny i pora zamknąć tą trumnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Lady in red.
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;88892361]Mówisz o sobie? Bo ujadasz jak wściekła na wątku, nie dopuszczając do myśli faktu, że Twojemu związkowi z tym panem odegrano już marsz żałobny i pora zamknąć tą trumnę
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
histoire abracadabrante
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
Kierowalam to do agresywnych pan, sorry, ktorych misja jest skopanie by mocniej bolalo.
Proste przeslanie: Jesli nie mozesz odpowiedziec na moje pytanie, nie udzielaj sie. Tak, chce uslyszec pozytywne historie i tylko pozytywne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez emilia58 Czas edycji: 2021-09-08 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Serio dziewczyno, nie masz do siebie żadnego szacunku, serio chcesz tracić czas i nerwy na faceta, który Cię nie kocha? Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Autorka zaczyna trollować, nie szukać porad.
![]()
#89 |
Przyczajenie
|
Rady dla sfrustowanych: czytaj ze zrozumieniem i nie udzielaj nie chcianych rad. I wiecej usmiechu, bo niedlugo zamienicie sie w jadowite gryzonie z duza zmarszczka miedzy brwiami
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez emilia58 Czas edycji: 2021-09-08 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozumiem, ze wiesz z własnego doświadczenia? ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.