Eurowizja 2022 - dyskusje i offtopy - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2022-02-01, 09:32   #61
Timon i Pumba
hakuna matata

Dot.: Eurowizja 2022 - dyskusje i offtopy

Treść usunięta
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2022-02-03, 05:44   #62
Sz05
Zakorzenienie

Prowadzącym będzie m.in. Mika

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2022-02-03, 11:34   #63
robcia
Zakorzenienie

Mnie sie podoba piosenka i wykonanie Byrcyn. Paranoja moze i wpada w ucho ale matko ,to takie umc,umc ...Eurowizja poszla troche dalej niz impreza w klubie

robcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2022-02-03, 14:54   #64
silesianna
Zakorzenienie

Po 3 przesłuchaniach mówię to głośno: Ochman. Tylko i wyłącznie.

Choc Karolina i Ania zostaną ze mną na długo.
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2022-02-03, 17:20   #65
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
Po 3 przesłuchaniach mówię to głośno: Ochman. Tylko i wyłącznie.
Taaak mam nadzieję, że pojedzie. Nie widzę innej opcji.

Link do piosenki; Ochman - River:
https://www.youtube.com/watch?v=WA5d...nel=OchmanVEVO

Teraz Polska na drugim miejscu u bukmacherów, ale wiadomo, że to się zmienia. Niemniej jednak wysoko.
Stary 2022-02-04, 16:23   #66
Voytkova
Zadomowienie

Mnie się podoba Lizer i Ochman .Byle nie Paranoja bo dla mnie ta piosenka jest straszna

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Voytkova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2022-02-04, 17:00   #67
synesthesia
Zakorzenienie

Jeszcze w sumie nieobczaiłam wszystkich polskich piosenek, muszę kiedyś przysiąść

Aktualnie jestem w traksie ogladania Sanremo - Mahmood&Blanco z 'Bravidi' to cudo, mam nie tak cichą nadzieję że wygrają i pojadą Podoba mi się tez 'Ciao ciao' od La Rappresentante Di Lista, ale spadli w rankingu z 3 na 9 miejsce, wiec już raczej szans dużych nie mają....

A co do fińskich preselekcji.... The Rasmus - jak na nich fajna, ale czy na tyle by ejchać na ESC? no nie wiem.
Uwielbiam "Thank God I'm An Atheist" Olivery i chyba moim faworytem na UMK jest Isaac Sene z "Kuuma Jäbä"

Edytowane przez synesthesia
Czas edycji: 2022-02-04 o 17:02
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2022-02-05, 11:06   #68
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

Ochman to będzie bieda na scenie. On, wyłączone światła, wykończone jakieś małe górne białe, on śpiewający w tej poświacie i trzech półnagich tancerzy w tle. Tak to sobie wyobrażam.

Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2022-02-05, 12:08   #69
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Kolejne kraje wybrały.

Macedonia Północna:

Andrea - Circles

https://www.youtube.com/watch?v=SEDn...channel=Andrea

Irlandia:

Brooke - That's Rich

https://www.youtube.com/watch?v=QFiz...BrookeScullion
Stary 2022-02-05, 12:24   #70
robcia
Zakorzenienie

[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;89105309]Ochman to będzie bieda na scenie. On, wyłączone światła, wykończone jakieś małe górne białe, on śpiewający w tej poświacie i trzech półnagich tancerzy w tle. Tak to sobie wyobrażam.

Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]A ja myślę ,że wszystko zależy od ludzi ,ktorzy w tym roku będą odpowiadać za calą scenę. Moim zdaniem tancerze są wręcz zbędni . Natomiast można zrobić wizualizację na wysokim poziomie i ubrać te emocje w obrazy.
Szczerze mówiąc ,im więcej slucham Ochmana ,tym bardziej mi sie podoba.
Jeśli zaśpiewa to czysto i emocjonalnie ,dużo ugra .

robcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2022-02-05, 12:28   #71
Voytkova
Zadomowienie

[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;89105309]Ochman to będzie bieda na scenie. On, wyłączone światła, wykończone jakieś małe górne białe, on śpiewający w tej poświacie i trzech półnagich tancerzy w tle. Tak to sobie wyobrażam.

Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

On mi trochę przypomina Duncana Laurenca.Tez zdaje się była bieda na scenie a wygrał .
Nie przepadam za jego stylem śpiewania ale ta piosenka jest mocno eurowizyjna i uważam ze ma szansę.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Voytkova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2022-02-05, 12:34   #72
mdusia123
Zadomowienie

No właśnie, u Duncana też był tylko on i pianino i pewnie jakieś minimalne wizualizacje za nim, a mimo tego piosenka chwyciła .
mdusia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2022-02-05, 13:10   #73
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Bo do takich piosenek jak Ochmana wystarczy odpowiednia gra świateł (ewentualnie obrazów). Nie potrzeba półnagich, wyginających się tancerzy. W ogóle do tego utworu tancerze mi nie pasują i mam nadzieję, że nikt tam za nim nie będzie ochoczo pląsał. Utwór się obroni bo ma przepiękną warstwę instrumentalną, a Ochman potrafi śpiewać, głos ma jak dzwon, a nawet jeśli ktoś nie lubi tej jego klasycznej techniki to i tak się na chwile zatrzyma bo jest to coś innego. W River mamy połączenie klasyki z bardzo nowoczesnym brzmieniem, a Eurowizja lubi takie inności i nieoczywistości. Dla mnie Krystian spokojnie ma szansę w tym konkursie.

Duncan miał na scenie pianino, niebiesko-czarne tło i taką jakby okrągłą lampę, która dawała lekkie światło. Bardzo prosto i minimalistycznie. W kulminacyjnym momencie była gra białego światła. Tyle. Piosenka wygrała bo to jest naprawdę kawałek dobrej muzyki, chwytającej za serce jeśli ktoś akurat słucha i lubi takie utwory
Stary 2022-02-05, 19:03   #74
ladylajla
Zakorzenienie

Jak pojedzie Krystian, to przynajmniej nie będę się stresowała o fałszywe dźwięki. I uprzejmie proszę bez baleciku
Nie chcę dzielić skóry na niedźwiedziu, ale każdy inny wynik preselekcji będzie rozczarowujący dla mnie.
Stary 2022-02-05, 19:50   #75
Mia Donna
Raczkowanie

Krystianowi też się zdarzały fałsze, np. Sound of Silence w The Voice. Ale zauważyłam, że z czasem się wyrobił i poprawił intonację. Dobrze, jakby w ostatnim refrenie pojechał na całego z jakąś wokalizą czy czymś mocniejszym, bo ten ostatni refren jest zbyt nijaki w porównaniu do np. bridge'a, który jest przed nim.
Mia Donna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2022-02-05, 20:49   #76
synesthesia
Zakorzenienie

Wgl taka ciekawostka - fińskie preselekcje mają prowadzić Paula Vesala i Mmiisas. Paula Vesala jest piosenkarką, ale nie tylko (pisze np sztuki teatralne), ta druga pani to jakaś jutuberka influenserka. Ciekawostka taka, że Paula Vesala... to była partnerka Lauriego z The Rasmus, czyli uczestnika xD (byli ze sobą 12 lat, z czego neicałe 2 małżenstwem). Na szczescie z tego co wiem to nie ma miedzy nimi dramy, wrecz sie wspierają
Stary 2022-02-05, 23:11   #77
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:
Napisane przez ladylajla Pokaż wiadomość
Nie chcę dzielić skóry na niedźwiedziu, ale każdy inny wynik preselekcji będzie rozczarowujący dla mnie.
Takie same myśli mam. Uważam, że Krystian jako osoba i jego utwór to jest kompletny materiał na Eurowizję. Wszystko się tutaj zgadza. Jak dla mnie jest on dwa poziomy wyżej od reszty (oceniając pod względem szans w tym konkursie). Nie znamy jeszcze ostatniej piosenki, ale raczej nic lepszego się tutaj nie zadzieje.

Mam nadzieję, że nie popełnimy błędu (my, Polacy) i nie wyślemy Paranoii, która zginie w tłumie.. mamy szansę (w końcu, po długim czasie) na konkretną, dobrą propozycję. Czekam na 19 lutego i liczę, że to będzie tylko formalność..

A ogólnie pojawiło się już kilka piosenek, które w tym roku jadą na Eurowizję. Powiem Wam - na razie bez szału, jedynie przy Albanii zatrzymałam się na dłużej i przesłuchałam kilka razy
Stary 2022-02-06, 05:33   #78
Platynowa91
Zakorzenienie

Co sądzicie o wyborze Włoch (Mahmood i Blanco - Brividi)?

Jeśli chodzi o Krystiana to moim zdaniem jest fenomenalny. Duży plus jest też taki, że on bardzo dobrze mówi po angielsku z wiadomych powodów, więc będzie mógł udzielać sensownych wywiadów redakcjom zagranicznym. Nie wiem czy widzieliście wywiad z nim dla radia Eska podczas kulisów teledysku do River. Bardzo sympatyczny facet, ale powiedział coś w stylu, że to jego rodzina i wytwórnia uznali, że to dobry pomysł i go namówili na wysłanie piosenki do polskich preselekcji (co zrobił w jeden dzień i w ostatnim dni terminu do zgłoszenia). Dodał, że Eurowizję ogląda w sumie od roku i jakoś tak bez entuzjazmu. Uważam, że przynajmniej do zagranicznych dziennikarzy powinien wypowiadać się w inny sposób, bo taka postawa może być słabo odebrana przez fanów Eurowizji. Tak czy siak kocham i River i Krystiana

Platynowa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2022-02-06, 09:53   #79
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:
Napisane przez Platynowa91 Pokaż wiadomość
Co sądzicie o wyborze Włoch (Mahmood i Blanco - Brividi)?
Zacznę od cyt. z Dziennika Eurowizyjnego: ,,Nie wiadomo na razie czy Mahmood i Blanco zdecydują się na reprezentowanie Włoch podczas Eurowizji 2022 – taką decyzję podadzą na konferencji prasowej po festiwalu. Mówi się, że panowie nie są pewni ze względu na plany koncertowe. Mahmood w maju ma odbyć przekładaną już wcześniej europejską trasę koncertową. W przypadku, gdy nie zdecydują się wystąpić w Eurowizji, telewizja RAI ma prawo wybrać innego reprezentanta spośród całej stawki finału.''

Załóżmy, że oni będą reprezentować Włochy. Właśnie przesłuchałam i.. dobra produkcja, ciekawe głosy itd. ale ni mnie to ziębi ni grzeje (może jestem jakaś dziwna ) bo wiem, że chyba propozycja jest mocno lubiana. W topkach Youtube'owych prawie wszędzie na ten moment na pierwszym miejscu, a dla mnie nadal Albania jest lepsza bo ma to coś ale, ale! dam szansę, po kilku przesłuchaniach może mi się bardziej spodobać.

Linki do utworów:

Włochy:

Mahmood, BLANCO - Brividi

https://www.youtube.com/watch?v=MA_5P3u0apQ

Wyboru dokonał również Izrael:

Michael Ben David - I.M

https://www.youtube.com/watch?v=nqu3...eXFactorIsrael

Edytowane przez leille
Czas edycji: 2022-02-06 o 09:54
leille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2022-02-06, 10:08   #80
mdusia123
Zadomowienie

Mnie jak na razie żadna piosenka nie zachwyciła. Tylko Hiszpania jest W MIARĘ ok, bo klimatem troszeczkę przypomina "Fuego". A tak to...cieniutko. Kurde, a w tamtym roku było tak fajnie i większość piosenek mi się podobała i słucham ich do dzisiaj. O co tu chodzi?
Stary 2022-02-06, 10:19   #81
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:
Napisane przez mdusia123 Pokaż wiadomość
Mnie jak na razie żadna piosenka nie zachwyciła. Tylko Hiszpania jest W MIARĘ ok, bo klimatem troszeczkę przypomina "Fuego". A tak to...cieniutko. Kurde, a w tamtym roku było tak fajnie i większość piosenek mi się podobała i słucham ich do dzisiaj. O co tu chodzi?
Mało jeszcze piosenek znamy, ale no zgadzam się - na razie kiepsko.

Ja to się nie mogę nadziwić jaka słabiutka jest w tym roku Bułgaria. Z reguły (przez ostatnie lata, które oglądam) miała całkiem solidne propozycje, a w tym roku piosenka wyrwana niczym z Camp Rock z 2008 roku..
Stary 2022-02-06, 10:30   #82
mdusia123
Zadomowienie

Mnie chyba bardziej dobiła Mołdawia. Co to było w ogóle ?

A z państw, które jeszcze nie wybrały swoich reprezentantów, to z Finlandii, mimo wszystko, podoba mi się The Rasmus (może i czegoś tej piosence brakuje, ale i tak jest ze sto razy lepsza od propozycji Bułgarii) i...piosenka, której teraz za diabła nie mogę znaleźć (też chyba propozycja z Islandii), ale w refrenie jest "ram-pam-pam-pam" .
Stary 2022-02-06, 11:37   #83
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

Przesłuchałam wybrane już piosenki tak:

Dla mnie ta piosenka Mahmooda jest ok, ale nieporównywalnie słabsza, iż jego poprzednia eurowizyjna.
Albania jest ciekawa.
Hiszpania - taka dziesiąta woda po "Fuego"
Bułgaria - nawet fajne, ale potencjału na wygraną to nie ma
Czechy - musiałabym to przesłuchać kilka razy więcej, ale póki co moje wrażenia są takie, że to jest zaskakująco fajne
Irlandia - takie nijakie
Izrael - ale to jest dziwne ogólnie słabe. Widzę wypływy Netty w tej piosence
Mołdawia - fajnie kolorowe, ale słucha się tego ciężko. Z drugiej strony paczkmatów słuchać się nie dało w ogóle, a były wysoko, więc kto wie
Północna Macedonia - takie typowe eurowizyjne smuty, nie wróżę temu wysokiego miejsca raczej. Myślę, że wiele zależy od oprawy, na video z macedońskich preselekcji wygląda to jak casting do Idola 20 lat temu
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2022-02-06, 12:25   #84
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:
Napisane przez mdusia123 Pokaż wiadomość
Mnie chyba bardziej dobiła Mołdawia. Co to było w ogóle ?
Dla mnie Mołdawia jest zawsze dziwna w złym tego słowa znaczeniu. Kilka razy była już u mnie na ostatnim miejscu. Te saksofony były spoko, pamiętacie? ale nie żeby mi tyłek urywało. Plus za to, że się wyróżniają co roku, tego im nie można odmówić. Natomiast z reguły kaszana.

Bułgaria - kompletnie jestem na NIE. Normalnie Camp Rock z Demi Lovato na czele.

Izrael - ruchy niczym Slavko z Czarnogóry tylko tamten miał kuco-warkocz i prześcieradło w kolorze nieba takie to klubowe trochę, rytm ma nie można powiedzieć, że nie, ale poza tym meh..

Mołdawia - takie to jazgoczące, minuta i jestem zmęczona. Jak tego słucham to jakbym słuchała najgorszej piosenki puszczonej na weselu

Macedonia Północna - typowa, eurowizyjna, smutno-płacząca propozycja. Nic szczególnego.

Irlandia - o jak mi się to nie podoba, brzmi jak wszystko inne w kategorii ,,nowoczesne, 2021-2022''. Jakbym miała tak ustawić w top to ostatnia byłabym Mołdawia za nią Bułgaria a następnie Irlandia właśnie.

Włochy - jak pisałam wcześniej, dobra produkcja, fajne głosy, ale ni zębi ni grzeje. Wcześniejszy utwór Mahmooda z Eurowizji 2019 był o wiele lepszy, zdecydowanie.

Czechy - w tym roku całkiem fajne. Ciekawa warstwa instrumentalna, nowoczesne brzmienie, ale o dwa poziomy wyżej od Irlandii. Szybko wpada w ucho.

Hiszpania - piosenka sama w sobie według mnie nie jest jakaś świetna. Dużo daje tutaj występ. Te efekty i taniec. Jakby tak słuchać bez obrazu to zero wrażenia. Ogólnie średniawka, ale jak na Hiszpanię ostatnimi czasy to może się publiczności bardziej spodobać. Klimat Feugo jak nic.

Albania - na ten moment dla mnie to najlepsza piosenka z tej dziewiątki. Najbardziej lubię ten ,,delikatniejszy'' moment/refren, ale całość jest ciekawa, inna i taka albańska. Doceniam.

Dla zobrazowania taka ,,topka'' na szybko:

9. Mołdawia
8. Bułgaria
7. Irlandia
6. Macedonia Północna
5. Izrael
4. Hiszpania
3. Czechy
2. Włochy
1. Albania

Edytowane przez leille
Czas edycji: 2022-02-06 o 12:30
leille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2022-02-06, 14:21   #85
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Stary 2022-02-06, 21:15   #86
Evrith
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Timon i Pumba Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Gdyby były, San Marino po 3 edycjach nie miałoby już kogo wysyłać.

W ogóle jak patrzę na tegoroczny Izrael to mam wrażenie, że oglądam próbę czyjegoś występu w RuPaul's Drag Race.

Edytowane przez Evrith
Czas edycji: 2022-02-06 o 21:20
Evrith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2022-02-07, 20:41   #87
synesthesia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Timon i Pumba Pokaż wiadomość
Treść usunięta
taaaaak xDDDD ta piosenka to totalnie jak coś z RuPawła
Stary 2022-02-10, 02:00   #88
palinnkasia
Zadomowienie

Tak dla przypomnienia: Daria była chyba w 10 sezonie Voice of Poland, trafiła do drużyny Margaret lecz odpadła na bitwach xd
https://www.youtube.com/watch?v=Ia750EQvas4
potem coś trochę koncertowała to tu to tam, zaczęła nagrywać dla niemieckiej wytwórni i w ogóle miała początkowo być promowana tylko na kraje niemieckojęzyczne ale w ręce kogoś z Eski ponoć przypadkiem wpadło Love blind bodajże i tak to się potoczyło xd
Siostry Szlachta (często śmieszkowo przekręcane na Sisters of Nobility/Sisters of Glory) były w tej Szansie na sukces co miała wybierać na Eurowizję 2020 w odcinku z piosenkami zespołu ABBA ale nie wygrały: https://www.youtube.com/watch?v=9XgJIVbmMqM , potem były w Szansie na sukces na wybór do opolskich Debiutów 2020 i wygrały któryś odcinek i znalazły się w Debiutach 2020 (w tym samym koncercie była też inna uczestniczka tegorocznych preselekcji, Karolina Lizer), ale nie wygrały...w ogóle siostrunie są w Impresariacie TVP, co by w sumie tłumaczyło ich obecność na tych wszystkich wakacyjnych koncertach itd.
Co do preselekcji czyli słynnego Tu bije serce Europy itd. - będą w TVP2, 19 lutego (co już w sumie wiadomo) od 20:00-22:05 w Studiu 5 na Woronicza (tam nagrywane jest Jaka to melodia?, była tam realizowana Eurowizja Junior 2020 i kilka poprzednich koncertów preselekcji tam było - na pewno 2008 i być może 2007, co do 2003-2004 i 2006 nie mam pewności...czyli nie słynny hol xd),
poprowadzą: Brzoza, Ida Nowakowska i Małgorzata Tomaszewska (czyli ci sami co prowadzili Juniora 2020, najlepiej to podsumować tak: https://www.youtube.com/watch?v=JBbyWnfYaHs ),
w jury będą: Marek Sierocki, Halina Frąckowiak, Marcin Kusy, Krystian Kuczkowski i Szymon Orłowski (żeby było śmieszniej, Orłowski jest wśród kompozytorów piosenki Ani Byrcyn bo grał tam na basie ),
W trakcie przerwy na głosowanie wystąpią: Blue Café, Justyna Steczkowska, Kasia Moś, Viki Gabor, Sara James...no i niestety Brzoza też chyba będzie śpiewał xD
Jako zagraniczną gwiazdę ściągnięto zwycięzców Eurowizji z...2011, czyli azerski duet Ell&Nikki (serio, jednych z gorszych zwycięzców ever? XD nie starczyło hajsu na tę Dunkę co wygrała w 2013 albo chociaż na Gjona czy Huraganki??? od razu piszę: tej z San Marino się nie dało bo tego samego dnia jest tam finał ichnich preselekcji i ona prowadzi z jakimś gościem xd)
https://eurowizja.org/eurowizja-2022...abor-selekcje/
ale poziom piosenek w konkursie...zaczyna się dziwnie, lubię Czechy i Albanię a potem polubiłam dopiero...Mołdawię XDDD Irlandia ok, Hiszpania może być choć aż taką fanką nie jestem, Macedonia Północna też okej, ale revamp potrzebny na już
Izrael - no nie lubię jakoś tej piosenki...
Włochy też mnie do siebie nie przekonują, mimo że bardzo lubię Soldi...
Bułgarii o dziwo dam radę słuchać xd

---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 02:00 ----------

Z innych krajów: wiadomo kto będzie walczył o bilet do Turynu w barwach San Marino xD
Otóż biorących udział podzielono na debiutantów (ktoś z Polski próbował się dostać, ale nie przeszli przez przesłuchania iirc) i "big" artystów, wśród których znaleźli się m.in.: Miodio (pierwsi reprezentanci San Marino, Eurowizja 2008), Ilana/Ivana? Spagna (wokalistka italo disco, miała trochę hitów w latach osiemdziesiątych ubiegłego wieku), Cristina Ramos (wygrała któryś sezon hiszpańskiego Mam Talent, ma operowo-rockowy głos), Burak Yeter z jakimś włoskim wokalistą (Burak to ten DJ od kawałków jak np. Tuesday), Achille Lauro (jak ktoś oglądał Sanremo w tym roku może go kojarzyć) czy... Francesco Monte (tak, ten koleś który czasem pojawia się na koncertach TVP wykonując covery włoskich kawałków) XDDDDDDDD
https://eurowizja.org/eurowizja-2022...ancesco-monte/
Stary 2022-02-10, 04:34   #89
palinnkasia
Zadomowienie

a, i jeszcze co do polskich preselekcji: napisałam kto prowadzi ale jakby coś to jeszcze w tzw. greenroomie (tam gdzie wykonawcy oczekują na wyniki) będzie Olek Sikora i niektórzy podają że z Sierockim...ale skoro Sierocki ma być w jury to albo będzie ktoś za niego do jury i ktoś się pomylił z podawaniem albo Olek sam będzie w greenroomie, bez Sierockiego xd
Do tego już oficjalnie mamy że Konkurs w Turynie będą komentować znowu Marek Sierocki i Olek Sikora
Stary 2022-02-10, 05:58   #90
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości