|
|
#61 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nie chcę młodszego chłopaka, czy to takie dziwne?
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak zaczynam podstawówkę, to mój partner studia… i faktycznie dziecinstwo się nieco różni, pamięta inne zabawki, reklamy… Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jako młoda dziewczyna wolałam jeszcze młodszych, by był układ partnerski. Mężczyźnie łatwiej jest dominować, a różnica wieku miała to wyrównywać. Zawsze oczekiwałam od chłopaka szacunku, ale nie dominowałam. A jako dojrzała kobieta nadal wolałam młodszych dodatkowo ceniąc sobie ich młodzieńczy wigor, no i lubiłam mieć w łóżku obok siebie młode ciało. Sama czułam się młodziej dzięki temu. Atrakcyjniej, taki młody chłopak utwierdza kobietę w przekonaniu, że mimo swoich lat jest atrakcyjna. Wiedziałam, że związek czy nawet przelotny romans ze mną zostanie przez takiego chłopaka zapamiętany i że dojrzeje dzięki temu. Z obecnym narzeczonym jest inaczej, bo mimo że on jest ode mnie o 20 lat młodszy, podziwiam w nim nie młodzieńczość, a to jak dojrzała jest jego miłość do mnie. Zwykle związki z młodymi mnie odmładzały, ale w tym związku tego nie czuję - w tym związku to narzeczony przyjął mój punkt widzenia i mentalnie jest bliższy mojemu wiekowi. Może w tym tkwił szkopuł, dlaczego poprzednie związki się nie udały? Edytowane przez 67eve Czas edycji: 2022-03-17 o 17:20 |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
A widzisz, jak ja mowie ze chce mlodszego to sa w szoku😂 ja uwazam, ze kazdy na swoj gust. Mi ze wzglefu na charakter mlodszy pasuje bo ja jesten dyrygentem a starszy sie nie da urobic w ten detal i chce decydowac. Wiec to zalezy od preferencji. A wogole nie wiem dlaczego ktos Ci mowi i za Ciebie chce decydowac- kazdy jest inny. Niech zajmą sie swoim zyciem.
|
|
#66 | |
|
uparta chmura
|
Cytat:
Przecież to zależy od charakteru, a nie wieku.
|
|
|
#67 |
|
Przyczajenie
|
Oczywiście, są i starsi co dadzą się urobić ale dla mnie wtedy są niemęscy i tyle
Jeszcze zależy co rozumiemy przez urobić. Generalnie z wiekiem powinno się nabywac pewnych cech,ale jak się ich nie nabędzie to i facet po 40 może się zachwoywać jak 15 latek. Niemniej nie wiem dlaczego wyśmiewasz rozmówcę, czyż każdy nie ma prawa do swojego zdania i opinii innej niż Twoja? Traktuj ludzi z szacunkiem bo odwróci się to przeciwko Tobie.
|
|
#68 | |
|
uparta chmura
|
Cytat:
Faktycznie z wiekiem robimy się trochę cwańsi i nie dajemy tak sobą manipulować, bo jesteśmy bardziej doświadczeni i mniej naiwni? Czy to miałaś na myśli?
|
|
|
#69 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To jest długi temat w moim odczuciu,bo zależy od czasów. Myślę,że na pewno młodsi mężczyzni w pewnym sensie inaczej podchodzą do życia niż starsi. Pamiętam swoje doświadczenia wcześniejsze i obecne np. facet po 30 dzisiaj wygląda fatalnie i większość kobiet ma podobną opinię. Zawsze zdarzy się wyjątek od reguły ale głownie tak to wygląda a z kolei kiedyś młodzi faceci byli bardziej zadbani a dzisiaj wszyscy wyglądają tak samo i mają rękę przyklejoną do telefonu. Na pewno jest rożnica między 25 latkiem a 35 latkiem i to znacząca. Oczywiście mężczyzna 25 lat moze byc uparty tak,że nie będzie się dało z nim nawet porozmawiać,ale z reguły 30 latkowie mają określoną wizję i dlatego jest im ciężej się ustatkować. Wtedy zazwyczaj łatwiej z młodszym się dogadać, on jest bardziej nastawiony na uczucia. Oczywiście to nie jest regułą. Jak mi napiszesz - ale młodzi to też mogą myśleć "jak nie ta to inna" i znowu zależy o jakim środowisku rozmawiamy. Bo jeżeli chodzi o disco itd to będziesz miała rację Tak jak mowilam jest duzo aspektów w tym temacie a jeszcze dojdzie temat czasów/środowiska/środowiska koleżeńskiego i wychowania to się robi na 100 stron rozmowa
Podróżuj. Żyj. Spełniaj marzenia! Edytowane przez AnnEllenRanon Czas edycji: 2022-03-19 o 14:46 |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli lubisz starszych, to tego nie zmieniaj. Nic na siłę. Mnie nawet pół roku różnicy przeszkadzało
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
No cóż... W końcu każdy żyje swoim życiem i powinien szukać kogoś kto mu najbardziej leży, no nie?
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do "lubisz starszych" - nie, że starszy od razu 8 czy 12 lat, jak kilka dziewczyn tu pisało o swoich doświadczeniach. Najbardziej podobają mi się związki tak do roku, dwóch różnicy, lub równolatków. Mimo że np. moja babcia była starsza od dziadka kilka lat. Ale ja zawsze lubiłam mieć swoje zdanie i przekonania
Edytowane przez morning_coffee Czas edycji: 2022-03-22 o 14:02 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.