|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak rozmawiać z kimś kto dzwoni do mnie z przymusu?
[1=f4dc90dff2e2b615c19266a 8122ebdaa1aaf3285_639bb50 290b9a;89156519]"ODECHCIEWA SIĘ ŻYĆ"? Przecież Ty nawet w związku z tym facetem nie byłaś. Bycie wrażliwym to jedno ale przesadne dramatyzowanie u 30-to letniej kobiety naprawdę jest delikatnie ujmując niezrozumiałe.
Ewidentnie jesteś przyzwyczajona do tego że całe życie ktoś klepie Cię się po plecach i pociesza co jak widać było dla Ciebie niedźwiedzią przysługą bo teraz byle problem utrasta do rangi dramatu. I nie chodzi o sam fakt analizowania sytuacji która Cię spotkała lub też chęci jej zrozumienia a o to że używasz takich pompatycznych sformułowań jak to wymienione wyżej. Dodaj jeszcze że cała ta sprawa zrujnowała Ci życie a będę pewna że masz 16 a nie 30 lat. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Tym bardziej, że sama jestem niewiele starsza i nie potrafię się wczuć w tak głupią sytuację. Rozumiałabym rozczarowanie i chęć wyjścia z tego z honorem, a chyba tu miały paść rady w stylu "poczekaj jeszcze troszkę, teraz dzwoni z musu, ale się przyzwyczai i bedzie ok". Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Z takim trollem to rzeczywiście tylko z przymusu się zadawać, jak ktoś traci czas na kreowanie takich treści w necie, to jak musi wyglądać jego życie
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#63 |
|
Kathy Leonia
|
odpowiedź prosta- nie rozmawiać
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.