|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WRACA POBÓR - wszyscy zdrowi 19-latkowie do wojska!!!!
Cytat:
Obowiązek nie obowiązek, ale ludzie teraz masowo zaczną uciekać za granicę, symulowac choroby... ehh.. juz ja wiem do czego ludzie sa zdolni aby uniknąc wojska (znam czlowiek ktory dal sie umiescic na pol roku w zakladzie zamknietym).
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakis czas temu slyszałam, ze płaskostopie dyskwalifikuje się kandydata do sluzby wojskowej! nie wiem ile w tym prawdy a ile nie
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Zuziuniu13 wiesz tez mam takie zdanie jak Ty!!!Ale cóż mój chłopak poszedł do wojska w sierpniu, wychodzi okolo 24 kwietnia jakos tak.Ale Ty tam wspomnialas ze pija, powiem Ci ze jesli o to chodzi to tam nie maja czasu chlać trunkow ale to tez zalezy od jednostki! bo tam gdzie mój poszedł to maja strasznie maloczasu na cokolwiek. Caly czas ma jakies durnowate słuzby i takie tam. Rzadko kiedy przyjezdza.Ale stwierdzilam ze będę czekac na Niego bo bardzo Go Kocham....Ty tez musisz byc dzielna jesli Ci Go zabiorą.Buziaki pozdrawiam
|
|
#64 |
|
KWC
|
Jezus Maria! A do którego roku biorą tych chłopów? Mój jeszcze studiuje, ale zaraz mu stuknie 25 lat.. To chyba już go nie wezmą, co?
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Głupie wojsko tez go nie cierpie!
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek podbity - a mi się coś przypomniało
Mam znajomego - 24 lata, żona, kilkumiesięczne dziecko, jedyny żywiciel, Pod koniec wakacje został wcielony, nie na własną prośbę Czy to znaczy, ze nie było wystarczającej ilości młodszych chłopaków? Jak mój chłopak chciał odsłużyć wojsko to nie było pieniędzy, a tutaj taka niespodzianka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

Głupie wojsko tez go nie cierpie!