![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Tinder - brak wiadomości, co poprawić?
Cytat:
A jak weryfikujesz np gestykulację, sposób chodzenia czy zapach, próbkę potu wysyłają ci pocztą? ![]() Edytowane przez inc0gnito Czas edycji: 2022-11-14 o 10:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Obecnie nie mam konta na apkach, bo jestem w związku, ale o ile dobrze pamiętam, to chyba nigdy czy tam prawie nigdy nie miałam opisu na profilu i jakoś matche były. Dostawałam też zawsze sporo wiadomości. Ale z kolei w realu prawie nikt mnie nie zaczepiał, więc coś za coś.
Zdjęć miałam zwykle z 5, nie miałam chyba zdjęcia całej sylwetki a jeżeli już, to i tak w ciuchach niespecjalnie było widać. Faceci pisali i czasem nawet zwykle "hej" prowadziło do całkiem ciekawej rozmowy. Na początku mojej "kariery" na apkach próbowałam od czasu do czasu napisać pierwsza, ale nic z tego nie wynikało, więc dałam sobie spokój. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie też w realu nikt nie zaczepia, chyba że na jakichś festiwalach się zdarzało ale na ulicy to prawie nigdy. Zazwyczaj jak jakieś komplementy to od facetów z którymi już był jakiś kontakt, znajomych, w takich sytuacjach. Ale już w sumie nie ma czym gadać, muszę dodać te zdjęcie sylwetki i tyle, może też jakieś inne foty mniej "miłe", a bardziej wylaszczone i się zobaczy. Chociaż właśnie wydawało mi się że mam bardzo korzystne te zdjęcia akurat, no ale widać niedostatecznie może ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
Edytowane przez inc0gnito Czas edycji: 2022-11-14 o 11:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak niestety tak to dziala na appkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Kluby raczej odpadają u mnie, może z dwa razy mnie ktoś poderwał w takim miejscu. Jestem raczej introwertyczna i mało otwarta, więc pierwsza nie wykonam kroku, a też podejrzewam że nie zachęcam postawą. Na appkach nie ma tego problemu bo lody są już przełamane gdy przyjdzie do spotkania. ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
Skoro po zdjęciach twarzy widać że nie jestem gruba to domaganie się fotek w pierwszych wiadomościach zalatuje mi małostkowością, czy czasem nie mam 2kg za dużo, a nie czy nie jestem otyła. Edytowane przez inc0gnito Czas edycji: 2022-11-14 o 12:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I nie, po twarzy nie zawsze widać czy ktoś jest gruby czy nie, o czym już tutaj wspominano zdaje się. A skoro ci zalatuje małostkowością interesowanie się twoją sylwetką, to przecież nikt ci nie każe gadać dalej z kimś po pytaniu o fotki sylwetki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie pisałaś wprost, ale widać to po twoich poglądach. Jak ktoś jest serio gruby to widać zawsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może to ty widzisz zawsze czy ktoś jest gruby czy nie. Gratulacje. Ale to jest kolejna nie uniwersalna cecha. Ja nie widzę i muszę zobaczyć całą sylwetkę, żeby to stwierdzić. Zapewniam cię, że nie tylko ja. Nie mówiąc już o tym, że pytanie o zdjęcia sylwetki nie muszą służyć tylko do oceny czy ktoś jest gruby. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może czas przestać się czepiać na siłę, jednocześnie dobrze wiedząc co rozmówca miał na myśli? A jeśli nie, to już nie moja wina że myślisz czarno-biało i dosłownie. Może nad tym warto popracować, bo widzenie szerszego kontekstu bardzo się przydaje w codziennym życiu. Nie wyciągam bzdurnych wniosków, twoja postawa o tym świadczy, nie musisz zawsze czegoś napisać wprost, bo wiele można wnioskować na podstawie innych przesłanek. Jak nie widzisz to trudno, ja widzę i podejrzewam że 99% ludzi również. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakby nie patrzeć, to ty tutaj przychodzisz z problemem, a nie ja, więc nie interesują mnie twoje rady na temat tego co mi się twoim zdaniem przyda w codziennym życiu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak nie rozumiesz to nie mój problem i nie, nie mówię A potem B, tylko ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem widocznie. Mnie twoje też nie interesują. Jeszcze nic konstruktywnego ani przydatnego nie napisałaś, a nie mam ochoty już prowadzić z tobą tej bezsensownej dyskusji. ![]() I nie jest to wielki "problem" życiowy, a zwykła zagwozdka, nie przychodzę tu jak do wielce oświeconych ponad mną, więc chyba się zagalopowałaś. Edytowane przez inc0gnito Czas edycji: 2022-11-14 o 12:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo tak się pisze potocznie? ![]() ![]() Serio zaczynam podejrzewać że masz poważne problemy z komunikacją/czytanym tekstem. No i z tego co widzę to każdego tak na tym forum zaczepiasz i to nie pierwszy raz, więc w sumie nie jestem zaskoczona. Po 2 tak, skoro w jednym zdaniu piszę o chemii i fajnej znajomości to logiczne, że mam na myśli znajomość damsko-męską nieplatoniczną. ![]() Edytowane przez inc0gnito Czas edycji: 2022-11-14 o 13:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moje wypowiedzi wcale do takich wniosków logicznie nie prowadzą, tak samo jak nie ma logicznego związku pomiędzy uważaniem fajnej znajomości za synonim związku. Znowu - to nie jest żadna uniwersalna terminologia. Nikt w moim otoczeniu tak nie mówi. Zresztą to tylko przykład. Tak nawiasem mówiąc nie pisałam nigdzie, że jesteś skreślona z udzielania rad innym ludziom. Pisałam, że JA nie jestem zainteresowana twoimi radami, bo to nie ja przyszłam omawiać swój problem na forum. Naprawdę aż trudno uwierzyć, że ktoś taki jak ty zarzuca mi problem z czytaniem ze zrozumieniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do tego całego związku to już wyjaśniłam w poprzednim poście. Ty widzisz tylko jedno słowo i na tej postawie określasz jego znaczenie? Pisałam też o chemii, ale widocznie to ci umknęło, bo wiedziałabyś że chodzi o znajomości damsko-męskie szeroko pojęte, miłosno-seksualne a nie kumpelskie, żeby wyczerpać temat, bo znowu nie zrozumiesz. ![]() Nie wiem naprawdę, masz może autyzm, że wszystko tak dosłownie rozumiesz? Czy tylko udajesz? ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- . Edytowane przez inc0gnito Czas edycji: 2022-11-14 o 13:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdybyś czytała ze zrozumieniem, to wiedziałabyś, że używam jednego przykładu szerszego zjawiska, o czym tej pisałam wielokrotnie. Takich przykładów było kilka. Pytasz co poprawić na Tinderze, to masz odpowiedź - przejrzystość komunikacji. Bo jeśli z matchami też gadasz tak jak tutaj ze mną i wyciągasz wnioski kierując się takimi samymi zasadami, to prędzej czy później dorobisz się problemów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nielogiczne jest nie to że tu przyszłaś na początku, tylko to że usilnie nadal wypisujesz mimo że wiesz że nie mam ochoty już czytać twoich wypocin, a potem zarzucasz mi brak logiki że odpowiadam ci w MOIM WĄTKU, bo niby miałam nie być zainteresowana. No nie jestem, ale co niby mam robić skoro się tu produkujesz i mnie obrażasz? Idź sobie i wszyscy będziemy zadowoleni, a ty zgodna z logiką. I po raz kolejny powtarzam że nie potrzebuję twoich rad, a tym bardzie o tym jak rozmawiać z moimi matchami. ![]() Edytowane przez inc0gnito Czas edycji: 2022-11-14 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A skoro nie masz ochoty czytać moich postów, to nie czytaj i nie odpowiadaj. Ja robię co mi się podoba i co w danym momencie zapewnia mi rozrywkę (po to przychodzę na forum), a ty sobie rób po swojemu. Będę pisać w każdym wątku w jakim chcę niezależnie od tego co na ten temat myślisz. I póki co ty jesteś jedyną obrażającą osobą. Posunęłaś się już nawet to stawiania mi zdalnych diagnoz psychologicznych, co już nie wymaga dodatkowego komentarza... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Tutaj to pisałaś.
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
Szkoda czasu na dyskusję poniżej mojego poziomu. Tak tak, jestem jedyną, ty jesteś za to bardzo słodka. ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Co w tym poniżej poziomu? Ciężko jest zrozumieć kogoś, komu jak nie wyłożysz kawy na ławę to zarzuca ci, że źle się wypowiadasz, podczas gdy to on nie kuma prostych niuansów. Autyzm wiele by tu wyjaśniał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Bardzo proszę. Z tego powodu również mi zarzucasz totalnie bez sensu. Sama już nie wiesz co chcesz przekazać jak widzę.
Edytowane przez inc0gnito Czas edycji: 2022-11-14 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zarzuciłam ci brak logiki w zupełnie innej wypowiedzi, na zupełnie inny temat. W tej, którą cytujesz nie ma nic o logice. Bardzo dobrze wiem co chcę przekazać tamtą wypowiedzią, a mianowicie poinformować cię, że jesteś niekonsekwentna. ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Dokładnie. Kiedyś pracowałam z człowiekiem, którego znałam tylko z twarzy na spotkaniach z video. Ja i kilka osób z zespołu nieźle się zdziwiliśmy jak na żywo okazało się, że facet ma otyłość III stopnia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak zawsze najwygodniej się tak zasłonić jak teraz to robisz. Owszem o tych związkach po raz setny też bez sensu pisałaś, nie chce mi się już tego tłumaczyć, bo to proste jak budowa cepa, ale nie dociera, ile można się powtarzać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Nie, nic takiego nie jest tam wytknięte. Po prostu wymyślasz, dopisujesz i kombinujesz, żeby interpretacja była taka, jak ci wygodnie, nawet jeśli nie ma miejsca na interpretację. Nawet napisałam ci dodatkowe wyjaśnienie do czego służyła moje wypowiedź, a tobie i tak wydaje się, że wiesz lepiej ode mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.