![]() |
#61 | |
(=^‥^=)
|
Dot.: Udawanie orgazmów - za czy przeciw?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
(=^‥^=)
|
Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale nie potrafię czerpać satysfakcji jak partner mnie penetruje, a do tego jeszcze on by jeszcze pieścił łechtaczkę. Nie wiem wtedy na czym się skupić, i takie coś to tylko mnie oddala od orgazmu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
BAN stały
|
Cytat:
Facet się porusza wiec logiczne ze ta ręka nie jest stabilna i nie operuje nià delikatnie tylko chaotycznie… Taka stymulacja w wykonaniu faceta wydaje mi się nieprzyjemna i dla mnie i dla niego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
No to spoko, jak nie podoba Ci się taki pomysł to tego nie rób
![]() I to nieprawda, że każdy facet lubi/potrzebuje ostrego seksu. Sent from my BV9800Pro using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Udawanie.. kiedyś owszem, było tak, ale później po prostu wolałam powiedzieć, ze coś nie gra i były eksperymenty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
BAN stały
|
[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;89504974]No to spoko, jak nie podoba Ci się taki pomysł to tego nie rób
![]() I to nieprawda, że każdy facet lubi/potrzebuje ostrego seksu. Sent from my BV9800Pro using Tapatalk[/QUOTE] Nie mam dużego doświadczenia z mężczyznami miałam 5 partnerów i każdy lubił na ostro .. No właśnie sama pytam o doświadczenia innych.. Mi te orgazmy nie są tak potrzebne i trudno mi je osiągnąć ale gdyby był sposób żeby było łatwiej to napewno bym skorzystała ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
Czyli jednak udawanie pomogło Ci w budowaniu fajnego pożycia ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
(=^‥^=)
|
Ja uwielbiam mieć długie przedłużane paznokcie żelowe, nie zrezygnowałabym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
Jesteśmy już po
Ogólnie widzę ze jest bardziej wyrozumiały ale.., Raz prawie doszłam tak naprawdę ale on nie wytrzymał i niestety zakończył przede mną A potem uprawialiśmy długi seks i tez już byłam blisko ale ciagle mnie cos rozpraszało i udałam orgazm pierwszy raz w życiu ![]() Strasznie się cieszył i widziałam jaki jest z siebie zadowolony .. To było łatwiejsze niż myślałam - trochę więcej krzyków a nie żaden wielki teatr Nie żałuje ze udałam bo było mi bardzo przyjemnie a mój mężczyzna jest szczęśliwy Nie chce udawać non stop bo widzę ze naprawdę zmienił podejście i będę z nim mogła osiągać prawdziwe orgazmy powoli Edytowane przez BimboBubu Czas edycji: 2023-02-19 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Ja jednak za bardzo lubię seks, żeby odstawiać cyrki z udawaniem orgazmów i robić z siebie i faceta debila. Jeśli łatwo dochodzisz poprzez stymulację łechtaczki, to facet powinien to uwzględnić i współpracować z Tobą w tym kierunku. Jeśli tego nie robi, tylko strzela fochy, bo_musi_być_pochwowy, to jest zwyczajnie kiepski w te klocki.
I wtf? Orgazmy u jego rzekomo wszystkich kobiet co parę minut? On czasem nie jest licealistą, któremu ledwo puścił się wąs? Bo poziom wiedzy by się zgadzał. |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Stare wróble ćwierkają, że prawdziwy orgazm to zejście 200kal, udawany 600, więc nie należy za bardzo ufać chudym laskom.
A co do teorii i praktyki, to przecież Prezesa można używać zarówno do walki w pochwie, jak i ataku na łechtaczke i nie tylko, wtedy wychodzi w praniu, gdzie akurat jest bardziej pożądany i skuteczny, bez żadnej potrzeby wyciskania, na siłe sztucznych uniesień. Jak są z tym jakieś problemy, to bez żadnych uświadamiających rozmów, podczas n.p. "kowbojskich" akcji możecie facetowi, w sposób naturalny pokazać, że podczas stosunku nie muszą go trzymać cały czas wbitego w pochwę. Nawet ci mało lotni powinni uchwycić istotę zagadnienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
BAN stały
|
Cytat:
Bez problemu osiągam z nim orgazmy lechtaczkowe tylko dla niego to jakby nie wystarcza ![]() Ale po ostatnim razie praktycznie doszłam dwa razy pochwowo ale już mi nie chciało się âmęczyćâ i udałam chyba z własnego lenistwa ![]() Przyznan ze chvialam tez sprawdzić czy on da się na to złapać i jak bardzo jest nieuświadomiony w tym jak wyglada prawdziwy orgazm i jak bardzo te jego opowieści o wielokrotnych orgazmach jego byłych mogły być naciągnięte .. i jestem w szoku .. zaczęłam poprostu głośniej krzyczeć a on już myślał ze mam orgazm i zaczął mocniej pracować wiec pociągnęłam to już dalej⌠![]() Był wniebowzięty i dumny jak paw a mi trochę go było zal w pewnym sensie .. ze tak malo wie o kobiecym orgazmie i tak łatwo go âoszukaćâ I ze prawdopodobnie całe jego życie seksualne może nyc kłamstwem :/ Myślałam wcześniej ze będę musiała odstawić prawdziwy teatr żeby go wkręcić ⌠To wszuxtko jest bardzo dziwne bo on naprawdę ma fantazje w łóżku , wie jak dotknąć i gdzie, jak rozbudzić; robi ze mną rzeczy których inni mi odmawiali albo nie umieli, czuje się z nim genialnie i swobodnie a jednak o samym orgazmie wie bardzo niewiele⌠Ale jestem zachęcona bo naprawdę lepiej nam idzie i może wcale nie będę âmusiałaâ nic udawać :jupi Problemem z mojej strony jest to ze w trakcie jak już jestem blisko nagle mnóstwo rzeczy zaczyna mnie rozpraszać, robi mi się niewygodnie, zaczynam o czyms myśleć i przez to nie osiągam tego orgazmu. Nie wiem jak to wyeliminować . Gdyby nie to to wcale to udawanie nie byłoby âkonieczneâ:/: Edytowane przez BimboBubu Czas edycji: 2023-02-23 o 07:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak samo nigdy u mnie dziala, jak ja sama mam sie w tym czasie piescic. No nie umiem sie skupic ani nawet jakby odpowiednio dosięgnac lechtaczki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;89510661]Mam tak samo.
Tak samo nigdy u mnie dziala, jak ja sama mam sie w tym czasie piescic. No nie umiem sie skupic ani nawet jakby odpowiednio dosięgnac lechtaczki.[/QUOTE] Czyli nie tylko u mnie tak jest.. już myślałam ze jestem jakaś dziwna xD |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kobiety same sobie psują rynek i zakrzywiają rzeczywistość |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale to ze mu powiedziała ze jest pierwszym z którym dochodzi to już wyższy level wyrachowania :/ Pewnie każdy jej facet to słyszy⌠Ma dziewczyna opracowana cała strategie jak pompować ego facetom Nic dziwnego ze jest wiecznie sama bo pewnie w innych rzeczach tez ściemnia :0 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;89510661]Mam tak samo.
Tak samo nigdy u mnie dziala, jak ja sama mam sie w tym czasie piescic. No nie umiem sie skupic ani nawet jakby odpowiednio dosięgnac lechtaczki.[/QUOTE]Ja to uwielbiam, doznania się poteguja i są dużo silniejsze niż obie te rzeczy osobno Sent from my BV9800Pro using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Seks jest przyjemny. Nie ma co udawać. Uda się orgazm, to się uda, nie uda, to trudno.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez robcia Czas edycji: 2023-02-23 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wcześniej nue udawałam, próbowałam go uświadomić nawet badania naukowe podsylalam i jak grochem o ścianę .. Chodził zdołowany i seks był coraz gorszy Nie chce mi się drugi raz przechodzić powtórkę z rozrywki i słuchać jak to on niemęsko się czuje Teraz już i tak jest lepiej i podchodzi w miarę normalnie do seksu w porównaniu do tego co było wcześniej Teraz jak udałam to widzę Ze dostał motywacji i zadziałało to na niego jak takie pozytywne wzmocnienie ⌠i naprawdę mi z nim było dużo lepiej i byłam blisko prawdziwego orgazmu a wcześniej rzadko to miało miejsce Tak jak to opisywał drdoom tylko on proponował dosypanie mu czegoś żeby nabrał pewności siebie ![]() Widzę ze udawany orgazm tak na niego właśnie podziałał Jeszcze pare razy i niczego nie będę musiała udawać :0 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.