![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szybkie randki (speed dating) czy Tinder. Co lepsze?
No to już naprawdę zalezy. Jeśli ktos ma np. nadwagę (a na profil wstawił stare zdjęcia z czasu niższej wagi) i sam tego nie widzi, to czy usłyszenie tego od obcej osoby w czymkolwiek pomoże? Raczej nastapi dalsze wypieranie problemu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mowa ciała, ton glosu, sposób w jaki sie usmiecha, jak wtedy wyglądają jej oczy, jak brzmi gdy wybuchnie śmiechem, w jaki sposób mnie uwodzi, jak się wtedy zmienia jej mimika, gestykulacja, itp. Wszystkie takie rzeczy są dla mnie istotne w kontekście chemii. A to czy się pojawi czy nie... nigdy nie wiem i nie mam na to wpływu, więc się tym nie przejmuje. Po prostu jak jej nie czuje to nie stworze z tą osobą związku i tyle. Nic złego się nie dzieje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przez takie osoby właśnie co raz bardziej obniża się zaufanie do ludzi na takich aplikacjach i co raz trudniej będzie o pozytywne skutki pisania na Tinderze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A przecież jest wielu takich, którym to nie przeszkadza i to w nich powinny celować. A co do Twojego wcześniejszego postu, to jeszcze mi się nie zdarzyło, żebym po tinderowym spotkaniu "stracił dla kogoś głowę", jak to ująłeś. Miałem takie, które mega mi się podobały jak je zobaczyłem i wtedy po prostu bardzo liczyłem, że to pójdzie w dobrą stronę, a po spotkaniu, że też będzie chciała to kontyunować, ale myślę, że takie sformułowania są zarezerwowane na dalsze szczeble znajomości, a nie na pierwsze zetknięcie z osobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tamten post był odpowiedzią i wyjaśnieniem chemii, której nie jestem w stanie przewidzieć bez spotkania, a jest dla mnie decydująca w kontekście tworzenia relacji romantycznej. Kobieta może być według mnie atrakcyjna, jednak brak chemii spowoduje, że skończy się to na pierwszym spotkaniu. A jeśli jest chemia, to mogę stracić głowę i zdecydować, że chce się oddać temu uczuciu, kontynuując dalszą relacje. Nie wiem czemu jakiekolwiek emocje miałyby być zarezerwowane na jakieś konkretne szczeble znajomości. Przecież nie jestem w stanie kontrolować co i kiedy czuję. Odczytuję moje emocje, akceptuje je takimi jakie są, a następnie mam wpływ jedynie na moje zachowanie. No ale nic więcej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie widzialam ani jednego profilu faceta z informacją o malym penisie i zarobkach poniżej średniej tracą tylko czas przyzwoitych kobiet bez nadwagi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez TheSunTheMoonTheStars Czas edycji: 2023-12-08 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
Portal randkowy xxx Ja na portalu 2 lata temu poznałam wspaniałego człowieka. Obydwoje jesteśmy po rozwodzie, nasze dzieci w podobnym wieku bardzo się polubiły.
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2025-01-02 o 10:45 Powód: linki po edycji post |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.