![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Klątwa siedmiu lat? Niepewność w długoletnim związku
przykro się czyta Twoje posty, Autorko. nie wiem, co kieruje Twoim chłopakiem i nie ma to dużego znaczenia, bo ludzi się tak po prostu nie traktuje.
![]() nie pozwól sobie na kolejne tygodnie jako persona non grata.
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez TheSunTheMoonTheStars Czas edycji: 2023-12-08 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
przeciez nikt jej nic nie kaze, kazdy pisze wedlug swoich odczuc.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Facet ucieka z domu, chce w nim spędzać jak najmniej czasu, bo nie chce spotykać autorki, nie chce z nia rozmawiać ani jej dotykac, a ona tego oczekuje. Nie będzie więc dumał nad sensem związku na kiblu ani na balkonie, tylko ucieka, tu nie ma co zbierać.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Mnie by chyba po&#&@$lo jakbym miała czekać na decyzję wielmożnego hrabiego tydzień widząc, że wraca do domu o 3 i na wyjście załatwia 3 komplety ubrań. Po prostu bym chyba pojechała za nim sprawdzić tą rzekomą siłownie oraz tego rzekomego "kolegę" i miała bym odpowiedź.
W życiu po 7 latach związku bym nie pozwoliła sobie na siedzenie cicho pod miotłą i na tak bierną postawę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż dziwi mnie za są zaręczeni, mieli sie pobrać, a tu rok nie śpią ze sobą jak dobrze zrozumiałam. To bardzo długo. To nie rozmawiali na ten temat wcześniej? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
No ale raczej ja nie byłabym pozytywnie nastawiona do takiego związku gdzie od roku nie śpią razem. Bardzo dużo czasu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;89657931]jak chcesz z kims byc to cie partner nie dusi i nie przytlacza siedzac obok ciebie,nie potrzebujesz siedziec u kumpla do 3-4 nad ranem i rozmyslac czy ci twoja relacja pasuje ,to jasne ze nie pasuje skoro az takie masz rozkminy
jak sama napisalas mialas takie poczucie ze swoim ex wiec to potwierdza moja teorie ze jak masz takie dylematy zwiazkowe o ktorych musisz godzinami dziennie rozmyslac a obecnosc partnera cie przytlacza to juz prosta droga do konca zwiazku[/QUOTE] Też prawda. Możesz mieć rację. Cytat:
Pytanie, jak to się stało, że śpią teraz osobno? Może żadne nic nie robiło w kierunku poprawy i różnica jest taka , ze autorka w końcu się zebrała, zaczęła się zastanawiać, jak to zmienić i chciałaby jak najszybciej to naprawić. Autorka pisała o oziębłości emocjonalnej i chęci odseparowania się ze swojej strony. Może facet się przyzwyczaił do obecnego stanu, pogodził się ze spaniem osobno itp., dlatego został zaskoczony tą wylewnością i nagłą potrzebą bliskości, więc jednak potrzebuje jednak czasu, żeby to przemyśleć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Wygląda to trochę tak, jakby przed rozstaniem wstrzymywało ich wspólne mieszkanie i kredyt, a może do tego kwestia narzeczeństwa (co ludzie powiedzą, może już zrobili jakieś przygotowania do ślubu). Facet zachowuje się jakby ewidentnie nie chciał już być w tym związku, może liczy na to że Autorka nie wytrzyma, spakuje się i zniknie z jego życia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
No tak to wygląda a planowanie ślubu w sytuacji niesypiania ze sobą przez rok to też nienajlepszy pomysł.
Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Monia, w pierwszym poście jest tylko napisane, ze śpią osobno. Z tego co tu wizazanki na innych wątkach piszą, jest to dość powszechne zjawisko. Nie oznacza ewidentnie, ze ze sobą nie sypiają w sensie seksu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koleś teraz czuje się górą i kozaczy, bo kogoś ma.
![]() |
![]() |
#72 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
[1=0fb2986dc06479a38c396fe 4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a 18ec99;89658136]dla mnie prawdopodobne jest, ze ten czas spedza w jakichs barach albo klubach, one czesto zamykaja sie kolo 2 w nocy, wiec akurat konczy co tam robil i wraca
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] no super miejsce do przemyslen na temat zwiazku i co w tych klunach i barach pije herbatke ? jestem pewna ze ten romans trwa juz jakis czas a ostatnio przybral na intensywnosci stat te calodniowe wypady w soboty a teraz trudne rozstania nad ranem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Też myślę, że on woli załatwić to w białych rękawiczkach. Łatwiej powiedzieć innym, że zwichrowana narzeczona zerwała zaręczyny niż że samemu odeszło się mając potencjalnie inną na boku. Łatwiej, żeby Autorka uniosła się honorem, wyprowadziła ze wspólnego mieszkania i ogarnęła kwestie spłaty kredytu niż miałby z tym wystąpić książę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Konto usunięte
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;89658151]no super miejsce do przemyslen na temat zwiazku i co w tych klunach i barach pije herbatke ?
jestem pewna ze ten romans trwa juz jakis czas a ostatnio przybral na intensywnosci stat te calodniowe wypady w soboty a teraz trudne rozstania nad ranem[/QUOTE]a czy ja mowie, ze super ![]() po prostu nie wypowiadam sie na ten temat tak ekstremalnie jak ty, bylam po kazdej mozliwej stronie tej sytuacji, dla mnie i ona i on nie zachowuja sie tak jak ja uwazam za sluszne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Ja tam też stawiam na bar niż jakąś kochankę. Akurat właśnie to jest godzina na wyjście z klubu niż z łóżka od dziewczyny. To już lepiej albo zostać do rana, albo wyjść jak człowiek wcześniej. O 3 wychodzić z ciepłej pościeli to nie tak łatwo. Wg mnie testuje teraz życie singla i ostatecznie sprawdza czy zatęskni.
Tak czy siak to czyste teoretyzowanie, a cały sens jest zupełnie gdzieś indziej. Jeśli w grę wchodzą takie szacher machery, jakieś czasy na przemyślenia itd. to już lepiej nie męczyć sobie tyłków i się rozstać z godnością. Gorzej, jak jedna osoba nie chce odpuścić, a druga nie wie jak z tego wybrnąć. Autorka za bardzo napiera wg mnie, nie do końca bym tak wieszała psy na facecie. Stanowczo za mało informacji na temat ich relacji. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
i po tym barze czy clubie jedzie samochodem do domu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
w sumie autorka nie mowila czy wieje od niego fajkami, alkoholem albo perfumami
tak apropo barow albo kochanki edit, doczytalam ze nie pije, to zapach alko mozna skreslic Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 0fb2986dc06479a38c396fe4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a18ec99 Czas edycji: 2023-08-28 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;89658220]i po tym barze czy clubie jedzie samochodem do domu?[/QUOTE]
A czemu nie? Czy obowiązkowo trzeba pić? Znam facetów, którzy też za bardzo nie piją alkoholu. Również mógł być to pub z planszówkami. Autorka pisała o planszówkach jako wspólnej aktywności, a w dużych miastach są takie puby, sama chodziłam do takich i one faktycznie się zamykały najcześciej koło 2 w nocy. No i też autorka wspomniała o fotelu pasażera odsuniętym do tyłu, wiec może jej facet został głównym kierowcą i odwozi większego kolegę czy tam kolegów. ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- [1=0fb2986dc06479a38c396fe 4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a 18ec99;89658226]w sumie autorka nie mowila czy wieje od niego fajkami, alkoholem albo perfumami[/QUOTE] Z drugiej strony pisała, że bierze ze sobą parę zestawów ubrań i chodzi na trening, wiec może na siłowni bierze prysznic? Sa całodobowe siłownie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
uparta chmura
|
Zaraz się okaże, że on w tym pubie na drugą zmianę pracuje xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Przykro mi, ale Twój chłopak jest tchórzem, bo nie chce wziąć na siebie tej odpowiedzialności i czeka na to, aż to Ty go w końcu zostawisz. Od roku się kiepści, a tutaj miał być jeszcze ślub.. a później co, rozwód po miesiącu? Tak jak ktoś już tutaj napisał, wierzyć się nie chce, że codziennie przesiaduje po nocach u kolegów. A co to, koledzy swojego życia nie mają? Dobrą bajeczkę Ci sprzedał, a Ty potulnie czekasz na niego i chcesz jeszcze coś naprawiać, jak tutaj nie ma czego, bo z pewnością ma już inną kobietę. Dla mnie też trochę wieje desperacją z Twojej strony, brzmi to tak, jakbyś uwiesiła się na swoim chłopaku i nie miała własnego życia poza nim. Najwyraźniej go to zmęczyło i znalazł to, czego nie miał w Tobie, u innej.
Edytowane przez evonla Czas edycji: 2023-08-28 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
teraz zaczelam sie zastanawiac co on wlasciwie moze robic w tym czasie
bierze ciuchy na trening + 2-3 komplety ubran + to co ma na sobie, 4-5 zestawow ciuchow na jeden wieczor? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez TheSunTheMoonTheStars Czas edycji: 2023-12-08 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
Ciekawe ile on ma lat...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
[1=0fb2986dc06479a38c396fe 4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a 18ec99;89658287]teraz zaczelam sie zastanawiac co on wlasciwie moze robic w tym czasie
bierze ciuchy na trening + 2-3 komplety ubran + to co ma na sobie, 4-5 zestawow ciuchow na jeden wieczor? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Pewnie tak: 1. To co ma na sobie 2. Ubranie do treningu 3. Świeże ubrania do założenia po treningu, jakiś casual, np. dżinsy i koszulka 4. Zapasowe ubranie na przebranie, np. coś wygodniejszego albo dodatkowa koszulka, jakby mocno się spocił 5. Ubranie na inną pogodę Dużo osób ma różne nawyki i w sumie wożenie ze sobą i trzymanie np. w bagażniku zapasowych ubrań mnie nie zdziwiłoby aż tak. Może mocno się poci albo często gdzies się brudzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
upaly sa/byly w dzien, od 21 do 3 raczej sie juz nie pocil jak swinia nawet jakby to rozciagnac poza norme, dajmy na to wychodzi w jednych ciuchach, wskakuje w dresy na silce, a potem zaklada nastepne ciuchy, to i tak sa tylko ubrania na silke i jeden dodatkowy komplet, a nie 2-3 chyba, ze autorka tylko domniema po wielkosci jego plecaka i to mialo byc wyolbrzymienie (zakladam ze nie patrzy mu codziennie na rece jak pakuje swoje rzeczy) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
no chyba, ze po angielsku sie wyprowadza wynoszac ciuchy i juz z nimi nie wracajac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 0fb2986dc06479a38c396fe4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a18ec99 Czas edycji: 2023-08-28 o 22:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
Tak czy siak kupy to sie nie trzyma z tymi ubraniami cokolwiek by nie robil
Bo przecież nawet jaby siedzial u kochanki to po co mialby sie tam przebierac ? Chyba ze je przenosi do niej ;-) Ja bym sie go zapytala otwarcie po co te zestawy ciuchow bierze Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2023-08-28 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.