![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Usidlić podrywacza...
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Widzę, że PP nie cieszy się tu zbytnim poparciem
![]() Chociaż poczucie mięty do kolegi nie byłoby złe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Kiedyś miałam podobną historię z koelsiem, łaził za mną, był miły, super sie z nim gadało no i oczywiście był nieziemsko przystojny. Ale to był typ podrywacza, wystarczyło że mnie na jakieś imprezie nie było a on próbował się dostawiac do innej. Powiedziałam sobie NIGDY WIĘCEJJ ŻADNEGO PODRYWACZA!!!!. Moim zdaneim taki ktoś nigdy się nie zmieni
![]()
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
ojej, ale mi się miło zrobiło kiedy przed chwilą włączyłam gadu
![]() ![]() ![]() ![]() kolegę zapraszam bo naprawdę chcę się z nim zobaczyć. pomyślałam tylko, że jeśli PP ( ![]() ![]() ![]() a kolegą nie jestem zainteresowana ![]() ![]() ![]() Kala, ja nie zauważyłam żeby on na tych imprezach specjalnie podrywał dziewczyny. on właściwie siedzi i nic nie robi, a one do niego przychodzą i zagadują ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#66 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
No widzisz, odezwał się, nie jest źle
![]() Nie dorabiałabym szczególnej ideologii do tego, że zwrócił uwagę na opis. Myślę, ze raczej wybrał najlepszy na gg pretekst, żeby się odezwać. Opis mu się spodobał, więc o tym wspomniał. Gdyby PP zwracał uwagę na opisy "miłosne" częściej, a przykład zapytał do kogo są kierowane/kogo dotyczą ![]() ![]() Z kolegą uważaj, uważaj ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
wiesz, kiedyś kazał mi się tłumaczyć z moich opisów, jak były miłosne to wypytywał itd. ale ostatnio nie pyta. po prostu czasami zagaduje w związku z opisem (najczęściej sama go prowokuję odpowiednim opisem
![]() a teraz jest, ale znów nie pisze do mnie ![]() ![]() ![]() na uczucia kolegi raczej wpływu mieć nie będę. mogę mieć tylko nadzieję, że nie poczuje do mnie nic głębszego niź przyjaźń... już go zaprosiłam na jutro, powiedział że postara się wpaść ![]() Edit: już sobie poszedł. życzeń nie złożył ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ojej, Moonlight, masz urodziny??? I to 18!
Wszystkiego najlepszego, kocie ![]() ![]() ![]() Spełnienia marzeń, niech PP wreszcie zaproponuje spotkanie i się dłużej nie wygłupia, niech kolega się nie zakochuje przypadkiem ![]() ![]() Nie martw się tym, ze życzeń nie złożył ![]() Faceci po pierwsze, nie mają pamięci do dat, a po drugie nie zawsze czytają cudze opisy ![]() ![]() A co do pretekstu, który działa tylko dziś... Napisz, kiedy go nie będzie. Rozwiąże się problem tego ile należy odczekać od jego pojawiania się na gg do momentu, kiedy należy się odezwać, żeby nie wyszło, że się na niego czekało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję za życzenia
![]() ano może i nie przeczytał opisu... ale Ci faceci nieznośni są ![]() a z tym pretekstem się nie uda kiedy go nie będzie... to taki wyjątkowy pretekst, który odpowiednio zadziała tylko w określonych warunkach ![]() ![]() ale jak mi życzeń nie złoży ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#70 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
O, plan jest niezły, nawet niezłożenie życzeń można jakoś wykorzystać
![]() Ehhhh, aż się zrobiłam ciekawa cóż to za wyjątkowy pretekst ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
faceci nie maja pamieci do dat, ale maja telefony, zeby zapisac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Moonlight - STO LAT STO LAT...!!!
![]() kurcze 18-nastka a ty jeszcze trzezwa i co wiecej w domu??? nie ladnie ![]()
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Patryk, zaraz tam "chamskie"... mój opis brzmi "Życzenia przyjmuję przez całą dobę
![]() trzeźwa jestem jeszcze ![]() ![]() ![]() lexie, pretekst mogę Ci zdradzić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
no to nie chamskie, ale mialem na mysli opis: urodzinki mam xx i mam nadzieje, ze nie zapomnicie! - to dla mnie chamski opis...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Moonlight spóźnione ale szczere
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ zdrowia szczęscie pomarańczy niech Ci PP nago tańczy ![]() ![]()
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
dzięki Kala
![]() ale niestety nie zapowiada się żeby PP miał mi w najbliższym czasie tańczyć nago ![]()
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
dzięki Olusiu
![]() kolega właśnie wyszedł. dosyć miło było ![]() ![]() a PP pisze do mnie na gadu. w sumie często ale krótko i nie wiem co to ma oznaczać. zauważyłam że prawie codziennie, czasami kilka razy dziennie, ale o niczym konkretnym nie gadamy. wolałabym żeby gadka się rozkręciła, nawet próbuję jakoś ją prowadzić, ale to on ucina. on coś napisze, ja odpisze i koniec. dziś znów pytał o opis. a opis miałam ten sam co wtedy, co mi napisał że ładny. i pytał konkretnie o co chodzi. powiedziałam że o nic... no bo co miałam powiedzieć? a on że ok i napisał tytuł jakiejś kretyńskiej piosenki Just 5 ![]() ![]() nie mam juz do niego cierpliwości, ale ciągle coś czuję... i nie wiem czy chce mi się walczyć o to uczucie... kiepsko się z tym czuję...
![]() |
#79 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() Otóż mój obiekt też często tak robi - zacznie rozmowę, ale nawet się nie stara jej prowadzić dalej. Konwersacja urywa się w pół zdania niemal. No, jeśli zadam pytanie, to jednak odpisze. Czasem po godzinie, ale odpisze ![]() I tak naprawdę, moja cierpliwość się już wyczerpała i jestem na etapie "odpuszczania sobie" ![]() Co do pytania o opis - nie wiem jak ów opis brzmiał... ale może trzeba go było nieco naprowadzić. Napisać, że myślisz o kimś cieplej ![]() ![]() Co za tytuł podał? ![]() ![]() Wiem, że cierpliwość Ci się kończy. I że trwanie w takiej sytuacji nie jest fajne. Jeśli w którymś momencie poczujesz, że dość tego, nie chcesz dłużej bawić się w kotka i myszkę... pozostanie albo odpuścić, albo już jasno i klarownie mu pokazać, że coś czujesz. Nie czekając na jego domysły i ryzykując, że tym samym on straci zainteresowanie. Ale, w sumie, z czasem on je i tak straci, jeśli nic się nie wydarzy... Więc chyba nie ma nic do stracenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() opis miałam taki: "Kiedy myślę, że Cię kocham, kiedy czuję, że Cię chcę..." ON: to wtedy? JA: nic ON: ok ON: Just 5 - Kolorowe sny no i potem troche się pośmiałam z tego że Just 5 to niezły klimat i w ogóle ![]() coś mi się wierzyć nie chce, że coś takiego jak piosenka Just 5 ma być jakąś sugestią ![]() ![]() ![]() ![]() jakbym napisała że myślę o kimś cieplej i bym sobie zaczęła marudzić na ten temat to pewnie by się pośmiał i poszedł. on jest raczej z tych "twardzieli" co nie lubią o miłości słuchać... a ja nie jestem z takich co lubią o miłości mówić osobie którą tym uczuciem obdarzam... szczególnie jesli nie jestem pewna uczuć i intencji tej osoby. ech... już sama nie wiem czy mu powiedzieć (zasugerować) co czuję i narazić się na ośmieszenie, odrzucenie i na tę całą resztę nieprzyjemnych rzeczy. czy zostawić to tak jak jest i samo się wyjaśni, liczyć że on przejmie inicjatywę... czy może sobie odpuścić, darować, zrezygnować zupełnie... nie wiem. muszę to poważnie przemyśleć... PS: masz śliczny avatarek ![]() PS2: ale by była lipa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#81 | ||
Przyjaciel wizaz.pl
|
To niestety racja, że faceci to inny gatunek... Ciężko ich czasem zrozumieć
![]() Cytat:
![]() I rzeczywiście, sugerowanie czegoś piosenką "kolorowe sny" jest nieco... dziwne ![]() Poza tym ta piosenka ma taki tekst.... ![]() ![]() ![]() Zdecydowanie musisz przemyśleć... Zawsze poniesiesz ryzyko. Albo ryzyko odrzucenia, albo ryzyko stracenia szansy. Decyzja należy do Ciebie ![]() Cytat:
![]() Ad. PS2 - Oj, co facet by robił na takim forum ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
znaczna część naszych rozmów jest tej własnie długości
![]() ![]() ![]() jeśli już by się uprzeć że "kolorowe sny" coś znaczą to dorobiłam sobie do tego ideologię ![]() ![]() ![]() ![]() INTERPRETACJA: a) dotycząca refrenu "Kolorowe sny kiedy ja dotykam ciebie, zwariowany świat kiedy w nas tańczy pragnienie..." właściwie choć mało się widujemy, mało ze sobą gadamy to dotyk miał kluczowe znaczenie w naszej znajomości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() b) dotycząca zwrotek tej jakże cudnej piosenki ![]() zwrotki (podobno) brzmią tak: Pozwól mi świecić, kiedy słońca brak Być nadzieją, gdy szukasz dnia Pokaż mi niebo, a wtedy ja Będę tęczą gdy otworzysz swe oczy Pozwól mi świecić, kiedy słońca brak Być nadzieją kiedy szukasz pomocy Dla mnie Ty, ja dla Ciebie We mnie Ty i my w nas Kiedy wszystko proste jest jak dawniej I wiecznie będzie trwać Ty i ja, Ty-ja Pokaż mi niebo a ja będę tęczą Kolorów wstęgą co dnia Pozwól być blisko i świecić dla Ciebie Na zawsze będę w Tobie Ty we mnie i my w nas Dla mnie Ty... i tu już interpretacja mogłaby być całkiem ciekawa ![]() ![]() i może faktycznie nie powinnam się martwić, że on tu zawita. to musiałoby być naprawdę wredne zrządzenie losu żeby mu się chciało to wszystko przeczytać ![]()
![]() |
#83 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Moonlight
![]() Przepraszam, ale przy... o matko... przy szturchaniu ![]() ![]() ![]() Jesteś fantastyczna, jeśli on Ciebie nie chce, to to jakiś kretyn jest ![]() A może on miał na myśli niejako odpowiedź na Twój opis? Zapytał "co wtedy", Ty mu nie odpowiedziałaś, więc dorobił sobie odpowiedź sam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
po prostu się jeszcze na mnie nie poznał
![]() ![]() może faktycznie sam sobie odpowiedział na swoje pytanie ![]() ![]() już sobie zrobiłam nowy prowokujący opis ![]() ![]()
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Monnlight a jaki to opis
![]() ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Kurcze.... szkoda ze nie znalam wizazu jak podrywalam facetow (teraz jestem w stalym zwiazku
![]()
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
opis z piosenki Łez
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: kurcze, znudził mi się ten opis ![]() ![]() ![]() ![]() ZNÓW EDIT: nie no, wszystko mi już jedno... prawie sie umówiliśmy, nawet na konkretną godzinę i w określonym miejscu. nie mogłam się zdecydować, ale jednak się zgodziłam. potem wyszło że on zmęczony jest, najchętniej film by obejrzał i spał i takie tam pierdoły gadał... JA: no to decyduj. film czy ja? ON: sama musisz wiedzieć czego chcesz JA: teraz pytam czego Ty chcesz ON: spać JA: Twój wybór no i lipa ze spotkania. wyjeżdżam i nie bede miała z nim kontaktu przez ponad tydzień. znając moje głupie szczęście później on gdzies pojedzie i już w ogóle sie nie zobczymy. nawet tych durnowatych rozmów na gg bedzie mi brakowało. ale trudno, jego sprawa. najpierw zaproponował spotkanie, zaczął mnie namawiać, a kiedy się zgodziłam on zrezygnował. buc ![]()
Czasami starczy tylko splunąć na szczęście. Edytowane przez Moonlight Czas edycji: 2006-07-17 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Hmm.. lubie takie wyzwania jak Twoj "obiekt" Kochana.. i cos mi sie czuje, ze nie bedzie go tak trudno rozkochac. Co prawda musisz byc cierpliwa bo nie ma nic od tak na pstrykniecie.. ale wydaje mi sie, ze jest to mozliwe. WIec po opisach jego zachowania i po kilku krotkich rozmowach moge nakreslic jego "typ osobowy"
![]() ![]() Zgrywa twardziela, w srodku jest lagodny. Zgrywa bo przylgnela do niego taka "otoczka". Jaki to z niego twardziel, podrywacz, uwodzciel, musi miec kazda itd, itp. Teraz sam do tego przywyknal i trzyma sie tego. Wydaje mi sie, ze jest ciekawa osoba, wydaje mi sie, ze podrywa tak hm, madrze. Ma wszystko zaplanowane. Wie co i jak i kazde jego slowo jest scisle przemyslane. Tak jak just %-kolorowe sny. Kazdy inny na twoja odpowiedz "nic" napisalby "aha" albo "ale jak to nic" drazylby dalej o co chodzi. a on napisal Ci tylko tytul niby tandetnej piosenki ale jednak wydaje mi sie, ze byl w tym ukryty podtekst. Podrywa tak, ze to jest czasami niezauwazalne. Jest pewnie z tych co potrafia rano zostawic wiadomosc na gg "milego dnia" albo napisac niby nic nie znaczace slowa "ladny opis" wie, ze to nie pozwoli Ci o nim zapomniec i ze choc przez chwile pomyslisz o jego slowach.. sprytny jest. ![]() ![]() Dziekuje za uwage. wszystkiego naj naj. Calej tony szczescia i powodzenia i cierpliwosci dla naszej kochanej Wizazanki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.