Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój Ma³y Kramik
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 267
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Mnie chyba najbardziej interesuj± okulary muchy z bia³ymi oprawkami ![]()
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
podobaly ci sie te rzeczy zmojego watku :
Napisane przez pynia15 ***GLICERYNOWY KREM DO R¡K Z SILIKONEM ***B£YSZCZYK DO UST DELISH (4,5G) AVON COLOUR GLAZWEAR, ***ROZ¦WIETLAJ¡CY PUDER SYPKI DO TWARZY I CIA£A PEACH, DODAJE BLASKU (15G) AVON COLOUR, ---SZTYFT NA WYPRYSKI AVON pozosta³o ok 40 % ---SUPERNAB£YSZCZAJ¡CA SZMINKA W P£YNIE 10 pink ruby MAYBELINE kilka razy zobaczylam jaki kolor WIEC TAK :WLASNIE SIE UMAWIAM Z INNA DZIEWCZYNA NA TEN PUDER ROZSWIETLAJACY ALE POZOSTALE RZECZY SA WOLNE :p MNIE Z TWOICH KOSEMTYKOW INTERESUJA : 1.podk³ad MAYBELLINE FRESH MATTE- kolor 021 NUDE- zosta³o 1/3 2.podk³ad ASTOR COLOUR PROOF- kolor 01(sredni bez) 20 ml- ca³y 6.ró¿owy brokat do paznokci- nowy, zabezpieczone pude³eczko 12. PRIVI VELVET- lakier do paznokci kolor 101 (per³owy), poj.13 ml- u¿yty 2-3 razy masz poza tym jakies blyszczyki albo tusze niepotrzebne ? bo to mnie glowinie interesuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
czyli moglybysmy sie tak wymieni ze ty mi dasz te rzeczy :
1.podk³ad MAYBELLINE FRESH MATTE- kolor 021 NUDE- zosta³o 1/3 2.podk³ad ASTOR COLOUR PROOF- kolor 01(sredni bez) 20 ml- ca³y 3.cieñ INGLOT be¿owy- mazniêty kilka razy- równie¿ z wymianki z Irlandi±- dla zainteresowanych wkleje fotê 6.ró¿owy brokat do paznokci- nowy, zabezpieczone pude³eczko 12. PRIVI VELVET- lakier do paznokci kolor 101 (per³owy), poj.13 ml- u¿yty 2-3 razy + te 2 blyszczyki o ktorych mi napisalas a ja tobie: ***GLICERYNOWY KREM DO R¡K Z SILIKONEM ***B£YSZCZYK DO UST DELISH (4,5G) AVON COLOUR GLAZWEAR, ---SZTYFT NA WYPRYSKI AVON pozosta³o ok 40 % ---SUPERNAB£YSZCZAJ¡CA SZMINKA W P£YNIE 10 pink ruby MAYBELINE kilka razy zobaczylam jaki kolor bo puder juz wymienialam .. to jak zgadzasz sie na taki uklad ? Edytowane przez pynia15 Czas edycji: 2006-08-11 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kramik Boomkath- Aktualizacja
moze cos za te okularki (tylko te w bia³ych oprawkach)?????? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1155662309
I go to the rock of my salvation...* Edytowane przez ullkaaa Czas edycji: 2006-08-17 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Boomkath, niestety, nic dla siebie nie znalazlam
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rêkodzie³o https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim co¶ kupisz przez wiza¿ https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
ok mi pasuje!!!! a mo¿e chcesz jeszcze dorzuciæ cien do powiek ten br±zowy???
![]()
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
hehhee ale nie zrozumia³y¶my siê :P mia³am na my¶li ¿e to ja za bluzke brasil wzie³abym te okulary w bia³ej oprawce + br±zowy cieñ do powiek
![]()
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
niestety spinka jest na razie zarezerwowana przez inn± kole¿anke...
![]() ![]() I my¶lê ¿e ta transakcja bêdzie sprawiedliwa ;D
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
HEJ
![]() czy te rzeczy s± jeszcze aktualne? 7. serduszka do paznokci- nowe,zabezpieczone pude³eczko 8. gwiazdki do paznokci-nowe,zabezpieczone pude³eczko - ciemnoró¿owe okulary z du¿ymi szk³ami- nowe zapraszam i bardzo proszê o odpisnie w moim w±tku ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kramik Boomkath- Aktualizacja
Zainteresowa³o mnie u Ciebie:
- AQUOLINA-próbka p³ynu do k±pieli cynamonowego- poj.20 ml - czarna sztruksowa torba kangurka- nowa, ma 2 przegrody,spokojnie zmie¶ci format A4- dosta³am w prezencie ale takich nie noszê ![]() Czy op³aca³oby Ci siê wymieniæ to za tych osiem archiwalnych numerów Glamour (wyrazi³a¶ nimi zainteresowanie w moim w±tku ksi±¿kowym)? Niestety mam tylko te numery archiwalne, które wypisa³am ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
To mo¿e raczej ja dobiorê sobie jaki¶ drobiazg do próbki p³ynu AQUOLINA?
Torba nie jest mi a¿ tak bardzo potrzebna, bym oddawa³a za ni± swoje kosmetyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.