![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężczyźni i golenie miejsc intymnych
powinno się go dokleić do tego o higienie
![]()
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Mój TŻ raz ogolił ale ile później sie nasłuchałam, że go swedzi bo włoski rosna, że już te nieco podrośniete wloski sie mu wbijaja a na koniec skwitował, że czuje się jak przedszkolak
![]() ![]() ![]()
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sama wypowiadałam się nie tak dawno na wizazu na ten temat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
powinien golić, zdecydowanie, sama też golę i nie cierpię chaszczy , fuj są
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Mój facet ma naturalny gąszcz i wcale mi to nie przeszkadza
![]() ![]() ![]() ![]() Ale takim lekko przyciętym włoskom nie mówię nie, może go kiedyś namówię, w końcu sama dla niego zaczęłam golić na gładko, więc on też mógłby coś dla mnie zrobić ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Kiedyś na początku znajomości TŻ powiedział mi w żartach, że kobieta ma być tam ogolona i koniec. Później oczywiście małe krzaczki mu u mnie nie przeszkadzały i był zdenerwowany, że nie chcę jej "dawać" jak jest trochę zarośnięta. On zawsze sobie tylko podcinał. Ale w końcu przypomniałam sobie jego dawne słowa i stwierdziłam, że musi poczuć jak to jest na zero!
![]() Wzięłam maszynkę, piankę i heja do roboty ![]() ![]() Zdecydowanie lepiej jak ucina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Weźmy takiego Michaela Phelpsa: http://lh6.ggpht.com/_5E4rNe1buYI/SS...LHI/phelps.jpg wychodzi na to że gej i niemęski. Hm. A Tomasz Majewski (stąd: http://sumayse.wordpress.com/2008/08...e-armpit-hair/ ) ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
naturalny busz jest malopociagajacy. Moj maz strzyze miejsca intymne.
![]() Długie wlochy pod pachami u faceta mnei z kolei odrzucaja. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-02-27 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Ależ proszę. Musi być różyczka, czy może być tradycyjnie goździk?
Jeżeli facet chowa penisa i jądra w dżungli kłaków, to nie sprawia to większej różnicy, ale busz u kobiety to już oznaka niezadbania? Cóż za hipokryzja... klasycznie mi już ręce opadają. Ale ok, może inaczej: jeżeli facet nie będzie dbał o siebie dla siebie i przy okazji też dla mnie, to i ja mogę sobie zrobić sobie w tym przerwę bo akurat w majtki mi nikt nie zagląda i nie ocenia, czy jestem zadbana, czy nie, a mnie osobiście włosy na waginie, póki nie są zbyt długie, specjalnie nie przeszkadzają.
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
a jeszcze jak wyłażą z rękawka albo je widać przy uniesionej ręce..
![]() sowom pod pachami mówie stanowcze nie ![]()
![]() |
#71 |
Różowy Jednorożec
|
Fuuuuu!
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Kwestia gustu, ale osobiście też stawiam na golenie ... bardziej seksy, estetycznie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
no i przede wszytskim higienicznie, jesli chodzi o pachy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do wyszukiwarki, przekonasz się jak wiele razy sprawdzano tą tendencję... i uwierz - zawiera się ona w mojej poprzedniej wypowiedzi. dla mnie to już męczące. tak męczące, że nie będę po raz kolejny wyrażać swojej opinii.
![]() |
![]() |
#75 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Nawet u siebie zauważam różnicę w utrzymywaniu higieny jak nie ogolę pach np przez trzy dni, co daje króciutkie włoski, a co tu mówić o facecie z długimi włosami i męskim potem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
są gusta i guściki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do miejsc intymnych jest mi to obojętne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Strzyżenie pach wydaje mi się bez sensu, przecież włosy przystrzyżone dają w sumie ten sam efekt, co nieprzystrzyżone
![]() Moim zdaniem większość ludzi już przywykła do widoku nieowłosionych pach u faceta i większość już nawet nie zwraca uwagi na to, jak jakiś nie ma włosów. Za to uwagę budzą bujne kępy owłosienia wystające spod koszulek ![]() Generalnie trochę mnie śmieszy pisanie "to takie niemęskie" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
No właśnie, głównie chodzi o higienę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lexie - kwestię strzyżenia wytłumaczył mi mój kolega. właśnie dlatego to robi, żeby nic mu nie wychodziło z rękawka od koszulki. a ogolony na zero czułby się źle. więc jakiś sens jest ![]() kwestia kobiecości.. są mężczyźni, którzy uważają że kobieta ogolona w miejscach intymnych wygląda zbyt dziewczęco i niewinnie. właśnie mało kobieco. (była o tym wielokrotnie mowa na wizażu) kwestia męstwa - także poniekąd tkwi w owłosieniu. mam znajomych, którzy pomimo przekroczenia 25 roku życia nadal nie mają typowo męskiego zarostu. mają gładkie buzie, które w zasadzie nie wymagają codziennej ingerencji golarki. na pewno wiele z nas zna mężczyzn, którzy nie mają zarośniętej klatki, a na rękach czy nogach mają mniej włosów niż ich koleżanki. przez to są bardziej chłopięcy (a contrario - mniej męscy). włosy na ciele mają związek z poziomem testosteronu (czyli męstwo). odróżniają też obie płcie (cechy płciowe)... ja po raz ostatni wyrażę swój pogląd (i zaraz uzasadnię dlaczego to robię). lubię kiedy mężczyzna goli jedynie twarz (i to nawet niezbyt regularnie). lubię być tą wydepilowaną, wykremowaną, wypachnioną i gładką połówką naszego związku. ale do rzeczy - nie brzydzi mnie owłosienie mojego mężczyzny. jest mi natomiast przykro, kiedy czytam wypowiedzi o tym, że taki facet musi śmierdzieć, że się bardziej poci, że jest zaniedbany, że to brak higieny (tutaj oczywiście odnoszę się całościowo do wątku, a nie do Twojej wypowiedzi Lexie). a właśnie do tego sprowadza się ten wątek. ile osób, tyle gustów. jeśli kogoś brzydzą nieogolone pachy partnera, to wg mnie jest to sprawa WYŁĄCZNIE między tymi partnerami właśnie. a tworzenie nowych wątków, żeby przekonać się czy te pachy (klaty, miejsca intymne) z włosami są be, czy w zasadzie można je zaakceptować (bo niektórych panów nie tak łatwo namówić na depilację) jest dla mnie niesmaczne/dziwne... co więcej - pojawia się po raz wtóry, z tym samym skutkiem. i zawsze sprowadza się do jednego - obrażania opozycji.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
moj TZ nie goli pach ..moze dlatego ze nigdy nie widzialam zeby mial je spocone.(ani nie poczulam
![]() ![]() przypomina mi sie taka sytuacja : w lato gdy bywamy nad jeziorem z przyjaciolmi, a moj luby zdejmuje T-Shirt to kumple smieja sie z niego pytajac "dlaczego znowu zalozyl koszulke na sweter" ![]()
![]() |
#83 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
A, no i nie twierdzę, że facet który pach nie goli musi śmierdzieć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do obrażania opozycji to bym nie przesadzała, pod warunkiem, że się zachowa dystans. Ktoś powie, że dla niego włosy są obrzydliwe i niehigieniczne, a ktoś inny, że brak włosów jest niemęski i obrzydliwy. Ja tam się nie obrażam i nie biorę do siebie, swoje wiem, nie interesuje mnie za bardzo co cudzy faceci mają pod pachami, interesuje mnie jeden konkretny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
BAN stały
|
Cytat:
Raz wole naturalnego raz wole gładkiego ![]() Aktualnie jestem na etapie naturalnego ![]() A tak na serio, mnie to obojętnie ![]() ![]() Ale np. nie chciałabym żeby golił sobie pachy, klate, czy co najgorsze nogi <lol> Ale na szczęście mi to nie grozi <uffff> ![]() ![]() Edytowane przez daafnee Czas edycji: 2010-03-01 o 11:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
A tak na serio, mnie to obojętnie
![]() ![]() brawo bo chyba właśnie o to chodzi ![]() swoją drogą przecież niektórzy sportowcy muszą się golić i to nawet nogi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Depilacja meska mile widziana
![]() ![]()
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
ja jestem za przystrzyżeniem a nie ogoleniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Nie ma nic gorszego jak facet leżący na mnie i widok jego włosów pod pachami (dlatego już ich nie ma). I nikt mi nie powie że włosy pod pachami są estetyczne. Choćby nie wiadomo jak mężczyzna o siebie dbał i jakich antyperspirantów używał... przy mega dużym wysiłku "WŁOSY POD PACHAMI DAJĄ O SOBIE ZNAĆ".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.