![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy można byłoby przenieść niektóre wątki na gry?
Cytat:
Tak w ogóle nie ma co tutaj zrzucac winy na drugiego - bo ty udzielasz się tam, a ty tam... Ani też nie ma sensu wypowiadac się z podziałem na my i wy. Zbędne są emocje.. Bo tu zaraz trzeba bedzie kiślu przynieść ;-p ![]() Skoro już się wywiązała dyskusja, to spórbujmy ustalić, gdzie jest miejsce dla wątku maturzystek czy gimnazjalistek czy czegolkolwiek innego - skoro nie na plotkowym, gdzie - według opisu - "zapraszamy do dyskusji na każdy temat - również całkowicie nie związany z urodą ;-)" Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomysł z nowym podforum moim zdaniem nie jest zły. Nie przerzucac tych wszystkich "pogaduszek" na gry, bo to bez sensu. Może lepsze byłoby podforum np. "Rozmówki towarzyskie" i tam moznaby umiescic i mafię i parówki i maturzystki itd. Ja rozumiem, ze ludzie lubia ze sobą gadać i takie watki gdzie parę osób pisze i ze sobą sie dobrze czuje są potrzebne. Ale moze nie na plotkowym?
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
To tak źle,że nasze off topy znajdują się na jednym wątku,a nie na 10 innych?Jeśli komuś to tak przeszkadza to chyba łatwiej mu omijać nasze posty teraz niż gdyby były porozrzucane na całym plotkowym.
Myślałam,że każdy ma prawo sam decydować gdzie,co i ile chce pisać,ale chyba się pomyliłam.Wystarczy,że kilku osobom coś się nie spodoba i od razu kopniak z forum na inne miejsce,tak żebyśmy się 'w oczy nie rzucały'. |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Gdzie jest dawne - ciekawe - Plotkowe?? Dlaczego teraz na Plotkowym są niemal SAME BZDURY?? Kiedyś Plotkowe było dla mnie najbardziej interesującym forum. Teraz watki "powiedz dzień dobry", "gimnazjalistki", "maturzystki", "rocznik xxxx", wątki wymyślane na siłę... Do maturzystek - wasz wątek to takie forum w forum. Szczerze, nie rozumiem dlaczego nie założycie sobie własnego forum na darmowym serwerze, gdzie wszystko byłoby czytelniejsze, zamiast mieć groch z kapustą w jednym wątku ciągnącym się przez 40 tys postów. Gdzie mogłybyście robić co chcecie, nikt by się nie czepiał, mogłybyście mieć takia avatary, jakich sobie zażyczycie i pisać o czymkolwiek. I NIE, nikogo nie wyganiam. Po prostu mnie to zastanawia. Co do "otwarcia" na nowe osoby - Awia już napisała jak miło została przyjęta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Nie wiem czemu, ale im bardziej czytam ten wątek, czuje, ze poprostu nas wyrzucacie z forum.
naprawdę przeszkadza Wam to, że tak dużo piszemy czy co?? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odnosząc się Malalka do Twojego pytania z wątku o maturzystkach: Cytat:
Jestem ciekawa do kiedy chcecie podtrzymywać żywotność wątku o maturzystkach 2006-do końca studiów, do konca życia ![]() I jeszcze jedna rzecz autorstwa Malaki z waszego wątku Cytat:
To jest właśnie to o czym my cały czas piszemy,a wy tego nie rozumiecie. Gadacie sobie, zwierzacie się,ale nie stricte na temat tylko piszecie o wszystkim. Tak jak na gg czy czacie. To nie jest wątek o maturze 2006 i o tym gdzie pójdziecie na studiach,ale wszystko o was-o tym co jecie, gdzie byłyście, co zrobicie. Forum w forum.
![]() |
#69 |
Podróżniczka
|
Skimos i inne maturzystki, skoro nie zalezy Wam na nabijaniu postow, to dlaczego tak zalezy Wam by watek o maturzystkach byl nadal na plotkowym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
skimos - wyobraz sobie ze wiem co to jest ironia. a teraz Cie zaskocze - potrafie ja nawet wyczuć. i użyć.
majka - miloby bylo gdybys TY sie wysilila i zrozumiala o co mi chodzi, a nie czepiala sie jednego zdania. rozumiem ze ty sie nie musisz wysilac. wszystkie twoje watki sa na 1. skimos - raz jeszcze. coz za dyplomacja. zaprosilam wizazanki na plotkowe by poznac ich opinie. kazdy i tak wie o co chodzi...
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Ja sie czepiac nie mam zamiaru, ale jak zrobimy sobie konferencje na gg, to osoby, ktore sa akurat offline nie beda mialy szansy jej przeczytac, a dyskusja ta moze ich dotyczyc w sposob bezposredni (nie mowimy tu o obgadywaniu
![]() A czy nie moznaby wprowadzic takiej opcji, zeby mozna bylo zaznaczyc dany watek i bylby on niewidoczny...? Taki ignor dla watku... Naprawde, dla mnie miejsce, w ktorym ten watek sie znajdzie nie ma znaczenia i pewnie dla wielu innych dziewczyn tak samo. Bronimy tylko naszych racji, bo zostalysmy oskarzone o nabijanie postow, a dlaczego ktos ma nas oskarzac o cos czego nie robimy? Ale tego nikt nie jest w stanie udowodnic, bo i jak? My wiemy swoje, inne Wizazanki swoje... i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do witania nowych osób to to,ze jedna awia nie została przywitana szczególnie entuzjastycznie to od razu znaczy,że inne osoby też?Mamy dziewczynę,która nie jest maturzystką,czesto się u nas wypowiada i nie narzeka na złe traktowanie z naszej strony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
To kiedy nas przerzucą? Tylko żebym wtedy była na forum, bo to bedzie wielka chwila....
Sory, za ironię, nie mogę sie powstrzymać. |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Powinny byc takie watki wrzucone na gry tak jak wiosennomafijny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
TAK jestem Maturzystką 2006...TAK udzielam się na tym wątku i NIE nie zależy mi na nabijaniu postów. Według definicji forum to chyba jesteśmy w odpowiednim miejscu. Jednak jeśli Wam to przeszkadza możecie nas przenosić, prosze bardzo. Mi nie zależy
![]() Mówicie, że na Plotkowym nie ma nic ciekawego. Ale co się dziwić. Ostatnio powstało tyle podforów, że właściwie wiele wątków jest umieszczanych lub przenoszonych na forum, które bardziej pasuje tematycznie. Chcecie, przenoście wielowątkowe debaty o niczym. Na Plotkowym pewnie niedługo i tak nic nie zostanie, bo wielokrotnie rozmowy o najprzystojniejszym aktorze, tez niektórym nie pasują. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Maturzystki jedego nie rozumiem. Skoro się tak lubicie i chcecie ze sobą gadać to dlaczego nie jest Wam wszystko jedno czy to na grach, targowisku czy wizaZOO? Przecież to o ludzi chodzi (albo nie zrozumiałam).
Ja mam metode- odpuszczam te wątki których tematy mnie nie interesują nawet jeśli dotyczą moich zainteresowań, wiem że nic ciekawego w nich nie znajde. I tak sobie omijam,i omijam, i omijam....już niemal brak tematów do poczytania ![]() Najbardziej dobijający jest fakt że jedni sobie flaki wypruwają, nerwy psują i tracą czas na takie dyskusje żeby to forum trzymało jakiś poziom a inni rozwalają wszystko w 30sek "bo tak", bo im się należy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
BAN stały
|
magdziaS, skoro zalezy CI na niektórych watkach, czemu nie włączysz ich subskrypcji, do czegoś ona służy w końcu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Niech Złoś zadecyduje co z tym wszystkim począć.Ja tak i tak forum nie opuszczę ani nie przestanę pisać na maturzystkach.
EOT |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
Subskrybuje wiele watkow, ale ciezko zebym subskrybowala te, ktore dopiero sie pojawily, przypuszczalnie by mnie zainteresowaly, ale ja nie moge ich znalezc w plotkowym gaszczu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Maturzystki w jednym momencie cieszycie się w swoim wątku,że macie bardziej rzeczowe argumenty od reszty,a w następnym piszecie coś takiego
Cytat:
Nic dodać nic ując. Kultura, rzeczowość i wszystko na temat.
![]() |
#81 |
BAN stały
|
Nie wiem czemu Tobie sprawia problem znalezienie nowych wątków a mi nie.
Witch ma racje, Złoś decyduje. |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może stworzyć podforum "Najpopularniejsze wątki"- gdzie automatycznie przerzucane beda wątki powyżej pewnej ilości wpisów /chociaż to chyba nie rozwiązuje sprawy, bo watki "w pewnym typie" moga sie tam mimo wszystko nie znaleźć.
![]() |
#83 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
Nie bede sie klucic EOT |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | ||
Podróżniczka
|
Cytat:
No pogratulowac ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
A myślisz, że nie szukam innych wątków?
Poczekajmy na decyzję Złosia... |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
wiecie, ja nie rozumiem o co WAM chodzi.
pojawila sie propozycja, by przeniesc tego typu watki na gry. tak jak trafila tam mafia parówkowa nikt nie chce wam watzku zamknac, skasowac, ograniczyc. tylko przeniesc do podforum przeciez bedziecie sobie mogly spokojnie tam pisac. wiec o co chodzi? najprostsza konkluzja - o posty na grach nie sa naliczane. wy se oburzylyscie ze nie ale dziwne to nie, gdy wszystko wskazuje na tak nie rozumiem tego, naprawde.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
Wiesz o co się oburzamy- o to, ze nas oskarżono, że sobie w taki sposób nabijamy posty.
Przecież przenieść można nas na gry. |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | ||
Zakorzenienie
|
Na waszym wątku są takie "perełki" maturalno-studyjne,że szok.
Cytat:
Cytat:
Od wczoraj do chwili obecnej napisałyście w swoim wątku 319 postów. Nikt nie nabija postów ![]() ![]()
![]() |
#89 |
BAN stały
|
Myśl jak chcesz natii, przenieście nas, a i tak będziemy tam pisać, a moze znajdziemy sobie inny wątek by nabijać posty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przeszkadza WAM ilosc wpisow w naszym watku (co oczywiscie oznacza nabijanie postow ![]() bo tez sama nie rozumiem ... a to, ze bronimy naszego watku jest chyba normalne - czy nie? niech i powstanie nowe podforum czy cos tam cokolwiek ... nie chcemy na GRY, bo nasz watek nie jest grą ..tak trudno to zrozumiec?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.