|
|
#61 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Aktualizacja i dokładka - kolorówka i reszta od kasiulki
- Karmel brązujący do ciała Dax, pięknie pachnie ale nie mam czasu używac - została połowa, wazny do 11.2007 i Dove polowa z 400ml
znajdziesz cos?
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz u mnie coś za którąś z tych rzeczy :
- Karmel brązujący do ciała Dax, pięknie pachnie ale nie mam czasu używac - została połowa, wazny do 11.2007 - Asia Beauty Gliss Kur - odżywka bez spłukiwania Hydra-oil z olejkiem z kwiatu lotosu - zostało 80 % - Maybelline Sky High Curves - tusz czarny, kupiony w zeszłym miesiącu, użyty jakies 5-6 razy, nie spasował mi ??? |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! W którymś wątku rzuciło mi się w oczy, że oferowałaś odlewkę kryształków Alfaparfu? Czy to nadal aktualne? Znalazłabyś u mnie coś interesującego?
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
*Juicy Tubes - Fraise Tagada, błyszczyk o poj. 7 ml, zużyte ok. 10 %
*Revlon cienie rozswietlające kremowe Va Va Bloom, paletka 4 cieni - jasny i ciemny róż, złocisty i śliwka, zużycie ok. 70 %, * Maybelline Sky High Curves - tusz czarny, kupiony w zeszłym miesiącu, użyty jakies 5-6 razy, nie spasował mi *Błyszczyk Silk Touch MF, użyty ze 3 razy, 325, malinowy<to ta oststnia pomadka na 3 zdjeciu????> moze wybierzesz cos ode mnie ?http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=2481533 |
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
Witaj może znajdziesz coś u mnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=137140 u Ciebie bardzo zainteresowało mnie: - Asia Beauty Gliss Kur - odżywka bez spłukiwania Hydra-oil z olejkiem z kwiatu lotosu - zostało 80 % Effaclar, miniaturka toniku zwężającego pory, 15 ml, nieużywana |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny przepraszam, jutro wyjeżdżam na krótki urlop, własnie sie pakuje - dam znac po powrocie
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Kasienko czego bys szukala za
Juicy Tubes - Fraise Tagada, błyszczyk o poj. 7 ml, zużyte ok. 10 %
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Hexxanko, w tej chwili najbardziej pożądam Dermablendu
, ale napisz co masz |
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dermablend sama niedawno kupilam zeby miec na zime podklad wiec nie do konca chce sie z nim rozstac a reszta rzeczy w watku.A Dermablend mam w kolorze Sand gdyby zmienila mi sie opcja a wszystko jeszcze zalezy czy uda mi sie kupic odpowiedni odcien podkladu Mary Kay.
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
hehe a ja wlasnie szukam Sand
- jakby opcja sie zmienila to chetna jestem , mam sporo kosmetyków z którymi moge sie rozstac dla Dermablenda |
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mozesz wstepnie zrobic liste przemysle propozycje na spokojnie i przejrze stan moich szafek podkladu uzylam ze dwa razy zeby zobaczyc jak zachowuje sie na twarzy,poniewaz nie do konca ufam probkom
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Hexxanko sama nie wiem czego szukasz
- ja mam np. prawie nowy balsam migdałowy Aquoliny, niedawno kupiony w Sephorze, cudnie pachnie migdałami, albo 5 Aleje Ardenki ale nie wiem czy lubisz, albo jeszcze jakies błyszczyki - np. różowy Givenchy albo taki nowy Glam Shine Crystals z nowym aplikatorem, podkład Artdeco, jakis rozswietlacz tez sie pewnie znajdzie - musze jeszcze przejrzec zbiory
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To teraz mam zagwozdke ![]() ale cos mi sie wydaje,ze poprzez sympatie dogadamy sie ![]() Przejrzyj na spokojnie zbiory i jezeli nie zrobi Ci to problemu to zarezerwuj mi tego JT Lancome;ja sobie zrobie rachunek sumienia czego potrzebuje i czego chce
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Hexxanko mam jeszcze nawilżający podkład w kompakcie Diorskin Diora - w puderniczce z gąbeczką, zużycie niewielkie, taki sredniojasny beżyk, moze Cie zainteresuje - ja niestety nie umiem używac kompaktów. Aha, moglabym tez dorzucic kilka kuleczek Meteorytów fresh pink na wypróbowanko
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

a reszta rzeczy w watku.