![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy rozkwitające pod wpływem ciepła.
A jak...
![]() Zapodałam na siebie, rzuciłam się na podłogę i dawaj brzuchole... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Z moich obserwacji wynika, że zdecydowana większość perfum rozkwita w cieple. Ale w końcu czego się spodziewać - w cieple skóra paruje, więc i zapachem bucha
![]() Ja przez ostatnie kilka miesięcy zaprzyjaźniam się z Moschino 'I love love' i mimo, że z początku podchodziłam do nich sceptycznie - nie dość, że mają okropny flakonik i nazwę, to mocno zalatują cytrusami, co mnie zazwyczaj męczy...no, chyba że mam jakiś wyjątkowy nastrój...a tu psikus. W cieplejsze dni pięknie się rozwijają, pomarańcz delikatnie wibruje w otoczce cynamonu. Bardzo je polubiłam. Choć są i takie bestie, które to w zimnie są o wiele mocniejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Zdecydowanie Princess V. Wang niezwykle zyskuje w dużej temperaturze. Kiedy aura jest mało sprzyjająca, P. podwija płatki pod siebie, kuli się i szybciutko znika. Ciepło pozwala jej natomiast urodziwie rozkwitnąć i pobyć ze mną całkiem długo.
Mówię Wam, dwa różne zapachy ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Vegemamita
|
Podbijam wątek
![]() ![]() Jakie perfumy , wody toaletowe pasują na te dni. Ja np. lubię w upały nosić DIPTYQUE Philosykos ![]()
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
Zirh: Ikon
W chłodzie może wydawać się płaski, jednowymiarowy. W łagodnym słońcu, w cieple opalizuje bogactwem odcieni brązu i szarości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Philosykos+Vanille Noire ![]() pięknie pachniał Alien EA, ale migrena ![]() Shalimary też pięknie się rozwijają ![]() Nie mam za to ochoty na przyprawowo-paczulowe zapachy, ani na kwieciuchy edit: No i Bronze Goddess - nazwa adekwatna do tego jak pachną w ciepłe dni ![]() za to Prada EDP pachnie źle i męcząco, tak samo OI, CN21, Neonatura, Borneo, Szpilkówna
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2013-06-18 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Dla mnie zapachem, który rozkwita pod wpływem słońca i ciepła (koniecznie słońca), to Sicily D&G. Mam je od kilku lat i zauważyłam, że zaczynam je nosić od czerwca. Wcześniej odbieram je jako płaskie i dość jednowymiarowe, w słońcu rozkwitają!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Nareszcie czuję rozkwitające i utrzymujące sie shalimary, zimą ginęły na mnie w kilka minut.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Widzę, że odważnie z tymi shalimarami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.