![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: ArtDeco, Dior, Guerlain, IsaDora, Kanebo, L’oreal, LRP, Sephora, Weleda, Vichy
Czesc
![]() interesuje mnie: Goldwell mello goo Stylizacja włosów, mocna pasta modelująca i ArtDeco Camuflage Cream nr 1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ArtDeco, Dior, Guerlain, IsaDora, Kanebo, L’oreal, LRP, Sephora, Weleda, Vichy
Jestem chętna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam jeszcze kilka rzczy na wymiane ktorych nie umieściłam w wątku np: 1)Cienie Lumene podwójne do aplikacji na sucho i mokro nr.18 (brąz i opalizujący beż + aplikator),raz maźniete,prawie nowe 2)Cienie do powiek Revlon Eyeglide kolor sand (złoto beżowy),zuzycie ok.10% 3)Błyszczyk NOWY Avon Extreme Gloss, kolor Rose Shine (pachnie i smakuje truskawkami) 4)Kredka do oczu Sephora, nr 103, kolor miedziano-złoty,zuzycie minimalne 5)Puder brązujący Manhattan, zuzycie ok 15% 6)Maseczka do twarzy Herbapol, bezowa-oczyszczająca, raz uzyta 7)krem do twarzy Avon multi-Boost spf15 na dzień |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
magnum_357
Oj niestety kolorówki mam swojej nadmiar ![]() Najchętniej przygarnełabym cos z pielęgnacji, lista poszukiwanych przeze mnie kosmetyków jest w pierwszym poście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mogłabyś podac mi date ważności tych produktow? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Schwarzkopf Osis Mess Up oraz kamuflarz ArtDeco Goldwell w tej chwili nie wiem, ponieważ wczoraj wpisałam się do innego wątku (zależy mi na filtrach) i wizażanka jest własnie tą pastą zainteresowana. Dat ważności w formie zrozumiałej nie widzę, są tylko kody, oba kosmetyki są świeże za co ręczę własną głową ![]() Oczywiście rezerwuję, zawsze możesz sobie jeszcze coś dobrać, tak, żeby wymianka była adekwatna cenowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
A to wszystko zależy gdzie kupione, najdrożej w salonie fryzjerskim. Oba w zależności od miejsca zakupu kosztuja w granicach 27 (przez net + koszt przesyłki) - 40 PLN (w salonie).
Ostatnio spotkałam się, że wizażanka w salonie za żel Loreala zapłaciła 60PLN, podczas gdy ja taki sam kupiłam na Allegro za 35PLN + koszt przesyłki oczywiście, więc naprawdę rozrzut w cenach przy tych profesjonalnych preparatach do stylingu jest zadziwiajacy ![]() Acha kamuflarz ArtDeco kosztuje 35PLN. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Dot.: ArtDeco, Dior, Guerlain, IsaDora, Kanebo, L’oreal, LRP, Sephora, Weleda, Vichy i inne
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ArtDeco, Dior, Guerlain, IsaDora, Kanebo, L’oreal, LRP, Sephora, Weleda, Vichy i inne
i hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.