![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ja też "Chcę być piękna"...Pelissa zaczyna
Wiem, wiem, ze zaczynam juz marudzic, ale naprawde bardzo mi na tym zalezy.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, takich wątków jak Wasz jest bardzo dużo. Tzn. takich, w których pełno jest przykładów jak nie należy się odchudzać. Nie jestem ekspertem i sama popełniłam wiele błędów w przeszłości próbując się odchudzić, mając dużo dobrych chęci i nawet determinacji, ale raczej chaotyczną wiedzę. Wklejam tutaj post Midi (moderatorki na forum Fitness), może skieruje Was we właściwym kierunku. Zaczerpnięty z wątku "Kto ze mną na diecie 1000 kl od jutra" - wątek ten przekształcił się w krytykę diety 1000 kcal - więc nie sugerujcie się tytułem.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Jeszcze jeden b. użyteczny wątek z sfd:
10 Przykazań Żywieniowych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Pellisa wiesz co ja mam bardzo dobra przemiane materi.. Ja moge jesc ciagle a na wadze jak bylo tak jest 44 kg... Tzn niestety tak sie dzieje po operacji(ale ona byla w marcu i dalej nie moge do siebie dojsc).. Przedtem to do 50 kg to dociagalam. A ja nawet jak przytyje to za bardzo nie widac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Ok jestem jestem melduję się posłusznie. Wczoraj ledwo mieliśmy chwilę wytchnienia i wróciliśmy zmordowani z roboty o 22, potem z psem i spać... No więc jak minęło te kilka dni? Różnie, kilka grzeszków i niestety kalorycznych przegryzek podżarłam...wr... Muszę MUSZĘ się wziąść w garść! mam dlaczego i dla kogo i po co!! Wr... Co do brzuszków - udało mi się zrobić we wtorek, wczoraj jak piszę, nie dałam rady. Dziś po powrocie z psem pbowiązkowo. Napiszę czy wyszło. Miało być codziennie a nie co 2 dni;( Muszę iść na aerobic, tam są brzuszki i bez zmuszania się - robią wszyscy to i ty robisz. Pójdę jutro po karnet, akurat będzie na weekend, pójdę sobie w sobotę na siłkę.
Narazie w miarę się pilnuję, tj oprócz 2 kawałków pizzy i czekoladek i malego rogalikanic nie wciełam takiego bardzo kalorycznego, raczej staram się a to plastry zoltego sera, a to salatke z kurczakiem grilowanym, wcięłam dziś duży jogurt (niestety owocowy) - nie czuje sie na diecie jakos specjalnie... Tj nie czuje bym sobie cos odmawiala czegos szczegolnego. Po prostu staram się mniej jeść. Narazie waga uparcie od 3 dni stoi na 80.5 Ale nie śpieszę się... Po prostu nie moge jesc chleba, ryzu, kaszy, ziemniakow i niestety kluskek;( ukochanych, co narazie (poza rogalikiem i kawalkiem pizzy co zostala chlopakom z obiadu) idzie...Meczy mnei tylko ta rozpoczeta DC - nie wiem - moze w pon sie zacznie znow ![]()
![]() |
#66 |
BAN stały
|
ja sie melduje, ze codziennie cwicze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
pelissa co słychać? dlaczego przestałaś pisać? jak tam dieta?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
niestety moja narzeczona, pelissa, odpuscila sobie sprawe i niestety jest na najlepszej drodze do klubu puszystych
juz mnie trafia ... dziewczyny wezcie jej wyperswadujcie, ze piekno nie lezy w faldach tluszczu! Edytowane przez REN_67 Czas edycji: 2006-10-01 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
REN_67 - Twoja narzeczona??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
ups
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Czesc misiu...groził, groził, spełnił. Ale ja się NIE PODDAJĘ
![]() Ma rację, znów wyłączył mi się instynkt samozachowawczy, może za mało chodzę "do ludzi" nie wiem - spoczęłam na laurach...Ale - nie zaprzestaję. Idę na spokojnie....Nie ma co się rwać...te wielkie głodówki, te nic_nie_jedzenie - tydzień się wytrzymuje, potem tydzień omija wagę z daleka. Wyciszyłam się ostatnio, poczułam się szczęśliwa, zabawna, lubiana - i to nie wiem skąd to uczcucie ![]() Moje kochanie dołącza się z dietką do MNIE PRAWDA RENIKU KOCHANY? Skądś się ten beerceps oraz 96 kilo przy 178 wzięło ![]() ![]() ![]() ![]() Eh, dodatkowo malutka, ale wstrętnie egoistyczna pobudka: ![]() ![]() 3 miesiące = ~12 tygodni - 1 kg tygodniowo = waga poniżej 70kg. I tak będę się czuła dobrze, bo po prostu zdrowo, akuratnie. Nie będę pisać codziennie, szkoda mi zaśmiecać. Ale jak już mój miś się nawet zalogował, będę zdawać co kilkudniowe raporciki ![]() ![]() W zeszłym miesiącu chodziłam 2x tygodniowo na aerobic. No i codziennie godzina z psem (no, czasem stania i gadania z innymi psiarzami ![]() Mam w sobie znów malutki plan - codziennie się ważyć. To jedna z tych rzeczy, ktore kopią w tyłek. Codziennie podczas przebierania się, przed jedzeniem. - mam karnet OPEN AEROBIC i KOLEZANKE na niego, bedziemy sie motywowac we 2 bo ja kocham i chce widywac jak najczesciej ![]() - nie jeść po ostatnim posiłku ( u mnie późno wypada, k. 21, ale idziemy spac o 1 a wstajemy o 9-10 taka pracka ![]() - nie czuć się głodna. W życiu nie jadłam 5 posiłków dziennie, raczej mały, mały, wielki. Zmiana. - raz na tydz/dwa mam zamiar isc na impreze i wyskakac sie przez 6h, hehe. Taki para aerobic ![]() Buziaki wam kochane dziewczyny
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Radze tez zrobić badanie tarczycy - ja sie męczyłam z waga ponad dwa lata po tym jak przytyłam ok 14 kg, a ćwicze i jem NORMALNIE. I teraz jest ok, miałam niedoczynnośc i waga sama spada i jest super. Pisze to tak asekuracyjnie, bo wiem jak sam sie męczyłam. Powodzenia w zdrowym odchudzanku!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
HejKa
![]() Gratuluje samozapracia i wierze w Ciebie ![]() Tez mam plany ktore zamierzam zmeinic... A to co polecam na dobry poczatek ![]() idz na zakupy... kup wszystko co pomoze ci przetrwac 1 tydzien, chodzi mi o produkty spozywcze... same zdrowe, z domu wyrzuc slodycze i do dziela.... we wszystko trzeba wlozyc wysilek... nie ma nic za darmo. I jeszcze chciabym Ci napisac fajne zdanie ktore nie raz sobie przypomnisz ![]() Najlepiej napisz je na lodowce;d "2 minuty w ustach całe zycie w biodrach" POWODZENIA!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Fajne to zdanie-hasło
![]() Pelissa życzę Ci dużo wytrwałości i w ogole wszystkiego najlepszego. Mam nadzieję że osiągniesz swoje cele. Pozdrawiam ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
No i 2kg mniej
![]() ![]() ![]() Wogole zupa to cudowny wynalazek. Mama zrobi i mam na prawie tydzien dzien w dzien cieply posilek, sycacy, zdrowy a wlasciwie duzo cieplej wody. Teraz mialam pieczarkową ![]() ![]() Chodze na aerobic/silownie. W tym tygodniu bede codziennie lub co drugi dzien. Musze tez skonczyc karnecik na solarium. Trzymajcie kciuki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Witaj Pelissa! dawno mnie tu nie bylo,,,ale moze mnie pamietasz..Ty walczysz z nadawga a ja nie dowaga:P hehe..i tak naprawde to nie wiem co jest latwiejsze... Ja waze teraz 45 kg...wazylam nie dawno 48 kg,ale stres w school i znowu schudlam
![]() Trzymaj sie cieplo...podziwiam Cie naprawde... Bedzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Przyczajenie
|
Pewnie kochana ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja Tobie tak.że ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Pelissa moim zdaniem zabierasz się do tego odchudzania w niewłąściwy sposób. Masz już za soba wiele głupich i szkodliwych diet.
Twój metabolizm jest spowolniony. Moja rada porządna dieta i trening, a nie kolejne głowówki. P.S. SB to nie dieta ketogeniczna, tylko niskowęglowodanowa. ŻYCZĘ POWODZENIA
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.