![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urlopowe mazania ;)
![]() Owocowo - sam makijaż nie przypadł mi do gustu, ale wykonanie i kunszt artystyczny powala, chylę czoła przed mistrzynią ![]() Turkus - ja po prostu Aguś uwielbiam jak Ty maziasz swoje powieki turkuskiem, ubóstwiam, bo wyglądasz przepięknie. I szczerze mówiać przy Twoich makijażach zobaczyłam, że można ładnie połączyć bardzo z pozoru kontrastujące odcienie; Kolorowo - cud, miód i orzeszki, kolorowo i pięknie ![]() Miedź z Turkusem - powalona po raz kolejny, już niedługo przestanę wyraźnie mówić, jak tak będę walić, co chwila szczęką o podłogę ![]() ![]() Seksowny - kocham Cię!!! ![]() No dobra, już więcej nie słodzę...idę zbierać ząbki Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Aguś, co ja będę dużo pisać ... wiesz co sądzę na temat Twoich makijaży ( my siostry rozumiemy się bez słów
![]() Tylko wiesz co? Zdjęcia są podpisane bardzo dużą czcionką i czasami ciężko skupić się na oglądaniu makijażu ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
madziunia80
![]() Marta ![]() ![]() Co do napisów, nie robię małych i dyskretnych bo takie łatwiej usunąć. Kilka razy moje zdjęcia zostały ukradzione z wizażu i wolę je zabezpieczyć porządniej ( to mi przypomina że muszę zrobić rekonesans po starych wątkach i zobaczyć które sa jeszcze nie podpisane) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
po prostu ślicznie, pięknie cudownie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Ło matko!
![]() ![]() Twoje oczka... mmmm....
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
*pierwszy: super podkreśla tęczówki oraz idealnie komponuje się ze szminką i kolorystyką wymodelowanej twarzy
*drugi: mimo, że podobne barwy to jednak dla mnei jest zupełnie inny, bardziej zmysłowy i mniej codzienny nić poprzednik *owocowy: wesoła nektarynka ![]() *turkus: górna powieka-super ale na dolnej naniosłabym takie poprawki: fioletowa kreska wyraźniejszym lekko perłowym cieniem w zewnętrznym kąciku (np.29 APC) plus mocniej wymalowane rzęsy ![]() ![]() *kolorowy: no tutaj się nie czepię artystycznej wizji, świetne przechodzenie kolorów (jak zawsze ![]() *miedź z turkusem: muszę sobie kupić tę miedź IB (tylko napisz mi, czy ona jest pozbawiona odcieni śliwki i cegły). Czepię się dolnej powieki znów ![]() ![]() *seksowny: Jest świetny ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i czekam na następne inspiracje pourlopowe ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2006-08-03 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Aaaaaaaaaaa, skoro tak, to rozumiem i przepraszam bardzo
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Ten wątek to ma powodzenie!!!
![]() ![]() ![]() Czepiłabym się tylko kolorowego. Na zdjęciach całej twarzy cienie na górnej powiece zrobiły się trochę sine, ale może to przekłamanie aparatu, bo na zbliżeniach już tego nie widać. Pięknie i profesjonalnie. Widać, że z pasją. Proszę tak częściej. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() rzyrafko ![]() turkus to ewidentnie makijaż dzienny był ![]() ![]() W miedzi z turkusem turkus był bardzo roztarty, generalnie to taka smuga delikatna koloru, ale na pewno nie sinawy ![]() jo@śka, sama to zauważyłam na fotkach i wspomniałam na samym początku ![]() ![]() Dziękuję pięknie jeszcze raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Aga umiesz przytłoczyć człowieka ilością swoich prac
![]() ![]() Moja lista top 3 to 1.Seksowny 2.Turkus 3.Kolorowo Nie podoba mi się owocowo-technicznie OK,ale nie pasuje mi jakoś do Ciebie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Aguś....
![]() ![]() ![]()
![]() |
#73 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Kilka zdjęć w necie http://www.eastnews.info/news/biulet...idPozycji=3367 I moich ![]() natii ![]() Aphrodisyack ![]() Dziękuję dziewczęta ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-18 o 12:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Niezła z Ciebie tapeciara
![]() ![]() Wszystie doskonałe i prezyzyjnie wykonane...Perfecto ![]() ![]() Mój faworyt to zdecydowanie Drugi w którym b. ładnie wygladasz ![]() W przyblizeniu oka Turkus wypadł wspaniale.
![]() |
#75 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() w owocowym czułam się najlepiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Aga przepieknie cieniujesz ,subtelne przejscia kolorystyczne i sam dobor barw -super!!!!Zreszta Twoje poczynania sledze nie od dzis !!!Masz duzy talent!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
jak zwykle powalasz Aguś na kolana, Twoje makijaże to arcydzieła, nigdy wcześniej nie widzialam nic tak pięknego (no oprócz makijaży Karo-li, bo we dwie jesteście moimi faworytkami). najbardziej urzekł mnie miedziano-turkusowy, cudooooooooo!!!!!!!
a nie przypadł mi do gustu Kolorowy, ja bym go zatytuowała " bo zupa była za słona"(lub jak kto woli " bo w zupie była zasłona"), tylko bez obrazy proszę,ale moje pierwsze skojarzenie było "podbite oko". buziaków 350 pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
ostatni poprostu boski marze o takim i na marzeniach sie kończy heh ślicznie naprawde
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
No i ląduję daleko daleko
![]() Aga- wszystkie rewelacyjnie technicznie- moi faworyci w kolejności- Turkus, Drugi,Pierwszy- w takich odcieniach i połaczeniach bardzo cię lubię i zdecydowanie są stworzone dla ciebie, wiele podkreślają.. Zgrzyta mi: Miedż z turkusem--turkus jakiś taki brudny wyszedł, nie dodaje uroku Seksowny- cieniowanie jest mistrzowskie ( jakbym maiał taaaakie powieki...) ale przeszkadza mi pusta plama na oku- może coś tam jest, ale -widać tylko czerń. Kolorowy- już bym sobie darowała ten cień zielono-niebieski nad różem w załamaniu powieki- bez tego byłoby super, a tak to tylko- bardzo ładnie. ![]() Owocowy- nie. Nie dla ciebie takie ciepłe odcienie. Pomarańcz- tak- ale ja widziałabym chłodny.Ten temperaturowo gryzie się i z włosami i z kolorytem cery. ![]()
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Przepraszam Karola ale musze odpowiedziec NIE ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK CHLODNY POMARANCZ!!!!!!!!!!!!to kolor najcieplejszy z cieplych.Owszem moze sie roznic stopniem natezenia ale nigdy nie bedzie barwa zimna!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
okrutnica jakaś... |
tytkis
![]() Anulkaa ![]() ![]() kami828, ostatni nie jest trudny ![]() karo-la , w seksownym celowo nie dodawałam innego koloru tylko jasny naturalny beż by makijaż wprew tej mocnej czerni był dzienny ![]() Spokojnie można dołożyć coś jeszcze ale to zrobi z niego raczej wieczorówkę, a mnie chodziło o makijaż spokojny, prosty. Owocowy zaś jest oparty na pomarańczy, ale czystej i soczystej, nie jest ona wyraźnie ocieplona. Zresztą ![]() Dziękuję za komentarz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
alez prosze Cię bardzo, moge jeszcze dodac, że masz piękny avatarek;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Omg jakie cudowne makijaze.Gratuluje ci talentu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
tytkis sorry tytkis, ale akurat o kolorach mnie nie musisz uczyć
![]() Rozróżniam barwy zimne i ciepłe, podstawowe i pochodne-bez tego nie studiowałabym tego co studiuję. I to nie jest kolor najcieplejszy z ciepłych, a natężenie to nie odcień, tylko ilość koloru w stosunku do bieli-czyli nasycenie. ![]() -------------------- Agabil soory za off topic ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy i drugi-cudo
![]() Owocowo-cos mi zgrzyta-chyba Twoja bluzeczka-nie pasuje mi do makijazu.Ogolnie wole Cie w innych kolorach ![]() Turkus- b ladnie. Kolorowo-sama niewiem-na zblizeniach oka wyglada to ladnie ale na pozostalych zdjeciach tak jakby ten cien w zalamaniu powieki dawal brudna plame koloru.Moze wina swiatla. Turkus z miedzia-ladnie ale jakis "przybrudzony ten turkus wyszedl-chyba wina swiatla. Sexownie- bardzo ladnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Monikita-chyba nie ![]() karo-la-przeżyję ![]() Elfiku, khem, khem ![]() ![]() Dziękuję pięknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
Karola sorry ale nie musisz mnie pouczac o kolorach wiem prawie wszystko .I nie istnieje cos takiego ja k zimny pomarancz.Ten kolor zawsze jest cieply no a jezeli zimny to juz nie pomarancz.Ja rowniez rozrozniam barwy na cieple i zimne ,kolory podstawowe i dopelniajace ,komplementarnosc barw i cala teoria barw ,ktora wywodzi sie od Goethego ,potem Bauchaus i Prof.Jtten no ale dosc wykladu.Pozdrawiam i sprawdz to !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.