![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trójmiasto - hurtownia koralików
no moze nam sie wreszcie uda
![]() ![]() tylko porsze, nie o 16, wtedy to mozemy najwyżej na kawe ![]()
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
A właśnie, że -yłaś
![]() Są.
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Po szukaniu w googlach wyszło, że obie formy są poprawne, ale tamta mi nie leży i brzmi nieco po wiejsku.
Dziękuję za (w końcu konkretną) odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
To chyba patrzałaś brzmi bardziej po wiejsku
![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Szukając w google, zwróć uwagę, że słowo "patrzałaś" jest używane wyłącznie na forach, przez przypadkowych anonimowych ludzi
![]() Ale może lepiej skończmy offtop.
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Sklep w GDYNI- kto coś wie:)?
Witam
![]() Czy wiecie może coś na temat jakiegoś sklepu w Gdyni, w którym można nabyć koraliki, półfabrykaty itp.? Z góry dzięki za odpowiedź ![]() I jeżeli taki post juz był, to wybaczcie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sklep w GDYNI- kto coś wie:)?
w Gdyni jest sklep OnyxArt ul. Starowiejska 20/3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Tak, maja strone ( mam nadzieje, ze nie zostanie to uznane za reklame- nie mam z tego zadnych korzysci- jezeli jednak to mozna przeniesc moj post do odpowiedniego dzialu z linkami
![]() jednak ceny w samym sklepie nie są specjalnie zachęcające. W trójmieście znajduje się również hurtownia KatiArt z akcesoriami, koralikami i kamieniami: www.katiart.pl, znajduje się w Gdańsku Oliwie, i chociaż dojście może byc trochę skomplikowane za pierwszym razem, poźniej już nie ma problemu ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
jest wątek o hurtowniach koralików w Trójmieście:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...r%F3jmie%B6cie pewnie tam też będzie o Gdyni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wielbicielki Bizuterii z Trojmiasta:))
A propos Kati Artu... Sklep dosyć dobrze zaopatrzony i za to plus. Przy zakupach wysyłkowych nikt nie powinien mieć problemów, jednak nie polecam osobom, które zamierzają odwiedzić sklep z siedzibą w Gdańsku Oliwie osobiście. Pani, która najczęściej obsługuje klientów nie tylko wam nie doradzi, nie udzieli informacji o produkcie ale nawet będzie opryskliwa, nieprzyjemna i poirytowana. Nieczęsto spotykam się z tak nieprofesjonalną obsługą. Ponadto sklep niestety nie zrodził się z pasji do rękodzieła (właścicielka nie ma nic wspólnego z projektowaniem, wytwarzaniem biżuterii), co przy kontakcie fizycznym niestety jest mocno wyczuwalne i atmosfera w sklepie nie sprzyja twórczemu entuzjazmowi. Aby nie narazić się na komentarze sprzedawczyni (wyrażane za plecami klientów), niepotrzebnie irytować.. najlepiej zrobić błyskawiczne zakupy i wyjść lub zamawiać bezpośrednio ze strony. Ponadto Kati Art nie odpowiadają na maile (nie rozumiem tylko po co tworzą taką możliwość- w zakładce "KONTAKT" skoro ignorują pytania płynące od klientów). I jeszcze jedna sprawa. Kati art rozpoczął właśnie swoją działalność na Allegro, jednak ceny produktów zdecydowanie różnią się od cennika ze strony, dlatego polecam przed zakupem zapoznać się z obydwoma i być może warto w wypadku rozbieżności jakie oferuje ta firma zastanowić się nad złożeniem mieszanego zamówienia?!? Zamiast 8.60zł za bigle Swarovskiego zapłacimy za identyczny produkt zamawiany przez Allegro 7,70zł (niby niedużo, ale przy większych zamówieniach to jednak odczuwalna różnica).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
No proszę. Osoba sprzedająca zawsze powinna starać się służyć pomocą, owszem można być niewyspanym, mieć zły dzień lub jakieś problemy .. ale nie przerzuca się tego na innych. Niestety niektórzy zapomnieli o czymś takim, jak kultura osobista. I niestety coraz częściej się spotykam z takim traktowaniem i sama ostatnio wyszłam z jednego sklepu w niezłym szoku, bo nie dość, że pani była opryskliwa i nieprzyjemna to jeszcze dość niegrzecznie powiedziała, że mamy z koleżanką na zakupy 15 minut, bo pani musi już zamykać kasę i coś tam... (pół godz. przed zamknięciem sklepu!) Były tam też inne hopki, bo jak poprosiłam o paragon to dała mi taki wywód, że ona rachunków nie wystawia itp. i na dodatek wrzeszczała jak opętana.. skąd tacy ludzie się biorą??
No coż, mnie tam przez nast. rok na pewno nie zobaczy ![]() Edytowane przez naila Czas edycji: 2009-02-19 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale się cieszę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Darkling - padłam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Tu sie nie zgodze - na wszelkie maile, nawet nie zwiazane z zamowieniem, zawsze dostawalam szybka i rzeczowa odpowiedz
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
a, no tak. pisalam na austriackim sprzecie i zapomnialam trybu klawiatury przelaczyc na polski - sorry za listrowki w poprzednim poscie
![]()
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
odswiezam.. jak to dokladnie jest z korallo? zamawia sie przez inetrnet, odebrac mozna osobiscie i przy odbiorze zaplacic...?
i gdzie mozna znalesc w gd tanie druciki kolor srebrny lub posrebrzane...? 0.8, 0.6 i 0.4 lub 0.25... w empikach jeszcze maja...? bo ja jakos znalesc nie moge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
uhhh wreszcie dokopalam sie do jakiegos aktualnego watku o Trojmiescie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
pokuszę się o odgrzebanie wątku i zestawienie tego, co udało mi się biżu, około-biżu itp. znaleźć.
nie mam na celu reklamy, moderatorzy nie bijcie... tak po prostu patrzyłam dzisiaj na swoje googlemapy i wyszło mi, że w cholerę i jeszcze trochę tego znalazłam w trójmieście ![]() po kolei, idąc na południe: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wszystkie te punkty zaznaczone są na mapie: http://maps.google.pl/maps/ms?f=q&so...,0.694885&z=10 mapa zawiera też trochę innych miejsc, + podobnie opracowany Kraków, gdzie też często bywam, więc mapa była potrzebna ![]() proszę o uwagi, poprawki, sugestie i inne takie - jeśli byłyście w którymś z wymienionych punktów, dopiszcie coś! jeśli znacie jakiś nowy... ponawiam - to NIE JEST reklama ![]() się zmachałam ![]() Edytowane przez kocuria Czas edycji: 2010-02-04 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() dzieki!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
znalazłam kolejną hurtownię/sklep z półfabrykatami, tym razem wyłącznie bursztynowymi:
![]() drogie moderatorki - to nie jest reklama ^.^ to tylko mój perfekcjonizm i uzupełniactwo. Edytowane przez kocuria Czas edycji: 2010-02-04 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
kocuria nie no ja Cie podziwiam... pol roku mieszkalam w tym zoltym bloku kolo jantaru, drugie pol po drugiej stronie skrzyzowania i ja o tym nie wiedzialam...?
![]() a jeszcze pytanko-czy we wszystkich tych sklepach mozna poogladac rzeczy na miejscu...? oprocz korallo? edit: a to nie przypadkiem www.kabOszony.pl ? Edytowane przez ojejka89 Czas edycji: 2010-02-04 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
kaboszony, masz rację
![]() wiesz, nie wiem - większość z nich wyczaiłam przez net, wrzuciłam sobie na mapę coby wiedzieć, gdzie się wybrać, i potem wrzuciłam tutaj - z wypisanych znam korallo, onyxart (na starowiejskiej mają sklep normalny, ale hurtownia działa niejako osobno), modelarski to normalny sklep w Kwiatkowskim, jEmpik sam przez się się mówi... są adresy www, jeśli nie ma, da się ich znaleźć wpisując nazwę w trójmiasto[dot]pl albo inne lokalne cuś - będzie numer telefonu. a jak sama coś wyczaję, to uzupełnię, chwilowo uziemionam lekko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
ahm, no ja tez uziemiona, ale jak znajde tylko czas po sesji to sie wezme za wedrowki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
uwaga: oferta pracy w trójmieście dla biżuteryjki! (nie, nie moja, zauważyłam, raczej nie dla mnie, przekazuję dalej):
http://praca.trojmiasto.pl/praca-zat...gl2285020.html dla kogoś, kto ma jakieś doświadczenie z metalami i kamykami, bo ja takowego niet, niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
hej, odświeżam trochę ten stary temat, czy znajdzie się coś w Gdyni? pasmanteria na starowiejskiej mnie nie urządza za bardzo, szukam fajnego srebra (bali, oksyda, satyna..) ktoś coś widział ktoś coś wie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
odkopię temat:
słyszałyście o hurtowni koralików gdzieś na grunwaldzkiej, i czy może orientujecie się czy sprzedają w detalu? i jeszcze jedno zasłyszałam o nowym sklepie z koralikami we wrzeszczu, gdzieś w okolicach galerii bałtyckiej, ktoś coś wie może? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
O, super wątek!!! Jako, że Słupsk zamieniałam na Gdańsk z chęcią się wybiorę którąś razą na podbój hurtowni Trójmiejskich
![]()
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
yep, znalazłam, na grunwaldzkiej 147 to labera.pl, ale sprzedają tylko w hurcie, a we wrzeszczu to Koralium, na lendziona 15
jako uzupełnienie listy kocurii up cóż Cię skłoniło do zmiany Słupska na 3City? - sorki za offtop |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.