![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nie wiem czy się śmiać czy płakać ;) Silva spójrz no tu ;)
Ja też sie czasem smieje przez sen i wtedy sie budze...
![]() a czesto mam tak,ze sni mi sie,ze spadam i momentalnie budze sie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Jakies 5 lat temu bylismy sobie na biwaczku ze znajomymi,nie pod namiotami ale w takim jakby harcerskim hufcu,duza sala z piecem kaflowym,moj kupel za dużo wypił i położył sie wcześniej spać a my jeszcze siedzieliśmy,po paru godzinach snu, wstał,powiedział ze idzie do łazienki i żeby mu drzwi potrzymac bo tam akurat te drzwi sie nie zamykały do końca,więc kumpela wstaje i chce mu pomóc z tymi drzwiami a on...podchodzi do tego pieca kaflowego,rozpina rozporek,otwiera drzwiczki i leje...
![]() Zamórowało nas totalnie,on natomiast zrobił swoje i położył sie dalej spać,rano twierdził ze nic nie pamięta,że to nie możliwe.... Druga historia,brat mojego tż,pobił kiedyś przez sen najmłodszego z barci,jest ich 3,nagle w nocy zrobil sie okropny wrzask,płacz,biegniemy wszyscy do ich pokoju,a ten lerzy z zaczerwienonym policzkiem i okiem i ryczy a ten co go uderzył śpi sobie w najlepsze,rano mówił ze nic nie pamięta,i że nie możliwe dopiero jak zobaczył śliwke pod okiem braciszka uwieżył ![]() Oj przez sen różne rzeczy człowiek może robić jak widać nie tylko gadać,a gadanie to i mi sie zadrza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
O tej ostatniej myśli przed zaśnięciem to różnie. Codziennie myślę o TŻ (z racji ze mieszkamy daleko od siebie) i ...jemu wychodzi a mi nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja kiedyś na wakacjach spałam z moją mamą w jednym pokoju i podobno usiadłam na środku łóżka. Moja mama się pyta "Aniu. Chcesz iść do WC?", a ja na to "Niee. Muszę porozmawiać z moją siostrą!". Ja siostry nie mam ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
A wicie co kofane,nie wiem czy wam sie to zdarza ale może.....
Dla mnie jak przyśni sie osoba której dawno nie widziałam albo zapomniana stara znajomośc,to zawsze po taki śnie wiem że ta osoba sie odezwie,napisze smsa,albo w jakiś sposób czegoś sie o niej dowiem,poprostu przypomnę ją sobie. Miałam juz kilka takich sytuacji,przykład; Miałam chłopaka,ale nasz kontakt się poprostu zerwał,nie było jakiegos powodu poprostu zapadł sie pod ziemie i już,nie odzywał sie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
ja mam tez tak czasami...ktos mi sie przysni a nastepnego dnia go spotykam...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój brat jak był mały to też lunatykował ![]() Ale najśmieszniejsze było, kiedy w nocy wstał, podszedł do telefonu(oczywiscie wlokąc za sobą swoją ukochaną kołderkę ![]() Moi rodzice stali w osłupieniu ![]() Ja nie lunatykuje, ale gadam przez sen. Najcześciej rzeczy zupełnie bez sensu, raczej jakies mruczenie to niż konkretne słowa ![]() ![]() Ale kilka dni temu, byłam z moim TŻ na wakacjach w Egipcie. Mimo mocnego filtrowania się, podczas rejsu statkiem spiekł mi sie dekold ![]() TŻ zdębiał, bo nie miał zielonego pojęcia o czym mówię. Myslał, że mówię to na serio a nie przez sen, wiec docieka o co mi chodzi: "Ale Myszko, gdzie on ma iść".W tym momencie się rozbudziłam i powiedziałam:"Ojj, noo krem, noo..idż spać już" ![]() Kilka dni pózniej spałam na brzuszku, podniosłam się na rękach do góry i tak klęczłam chwile a potem zaczęłam coś mówić, ale to było zbyt trudne do zidentyfikowania i zrozumienia ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Ojej
![]() ![]() ![]() ![]() Jedna historyjka : Połozyłam się wcześnie, koło 22 i zasnęłam. Michał (mój brat) siedział przy komputerze i około 1, cisza w domu, wszyscy śpią, a ja mówię do niego: -Michał! -Co? -Michał! -No co?! -Podaj mi pilota! -Jakiego pilota? Przecież śpisz! -No jak to jakiego? Od telewizora!! /nie mamy telewizora w naszym pokoju ![]() On biedny coraz bardziej przerażony: -Jakiego pilota, przecież śpisz, idź spać /absurd- śpisz, idź spać ![]() A ja coś tam zabełkotałam i odwróciłam się na drugi bok. Dziewczyny, ale wiecie jakie to uczucie jak ktoś Ci coś takiego opowiada, o TOBIE? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
Jejku co za sny macie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Ale z tego co widze co raczej jesli ktoś powie "idź spać" to od razu skutkuje no nie? (żebym wiedziała co robić jak mnie coś takiego spotka z kimkolwiek)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Popłakałam się ze śmiechu
![]() ![]() Kiedyś zdażało mi się lunatykować. Pamiętam tylko jedną opowieść, jak to wstałam w środku nocy i pomaszerowałam z kołdrą do łazienki, położyłam się w wannie, przykryłam i poszłam spać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Snilo mi sie ze siusiu mi sie chce i ze trzeba wlozyc 2 zl do kibelka zeby sie otworzyl, ze bylam z kims a mielismy tylko jedna monete pierwsza siusiala moja kolezanka, a ja szybiutko musialam tez, bo kibelek sie otwieral tylko na chwilke. No i sie obudzilam bo cieplo mi sie miedzy nogami ![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
hahaha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Ale się usmiałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak miałam jakieś 13/14 lat spałam u dziadków.W pokoju gdzie spałam,siedzieli dziadkowie i siostra mamy.A ja tak śpie i nagle sie rozdarłam: -Gdzie są moje papierosy Ale mieli ubaw ze mnie ![]() Historia kumpeli.Kiedyś lunatykowała i poszła do kuchni.Zrobiła kisiel po czym obudziła wszystkich domowników.Matka sie jej pyta a co ty robisz,a ona: -Kazałaś mi zrobić kisiel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Też się nieźle uśmiałam
![]() Ja takich akcji nie mam, tylko raz obudziłam się z krzykiem "Zostaaaaaaaw mojego kooooota!!" i BACH! zleciałam z łóżka ![]() ![]() BTW, Lovisa kiedyś założyła podobny wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=66109
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
omg, ale sie uśmiałam
![]()
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Jeżeli ktoś mówi przez sen to podobno jest to zwykły bełkot albo właśnie takie głupoty. Gdzieś o tym czytałam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
świetna sprawa,uśmiałam się jak nigdy :P hehe i humorek mam dzięki temu lepszy
![]()
![]() |
#84 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Ja też czasem mówię przez sen, zwykle dosyć głośno ![]() ![]() ![]() Kiedyś byłam też gdzieś ze znajomymi i rano wypytywały mnie, co mi się śniło, bo ponoć przez kilka minut bez przerwy mówiłam Nie mogę... Nie mogę... Nie mogę... ![]() Śmiać też mi się zdarza. Pamiętam jedną sytuację - śniło mi się, że siedzę na torach, odwracam się i widzę za sobą idące drzewa, krzaki, miotły i nie pamiętam co jeszcze ![]() ![]() Zdarzyło mi się też lunatykowanie, kiedy miałam jakieś 6-7 lat. Zasypiałam w swoim pokoju, a obudziłam się w pokoju rodziców - z prawą nogą i ręką na ich łóżku (było niskie), a lewą na podłodze ![]() ![]() Mój kolega lunatykując wyszedł kiedyś w nocy z pokoju z kołdrą i poduszką i położył się na korytarzu - spał tam kilka godzin ![]()
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wstając kiedyś w nocy do łazienki usłyszałam od śpiącego sobie w najlepsze ex- zdumiewające pytanie: - Kasia, gdzie idziesz? I wszystko by było cudnie, wspólny wyjazd dalej by cieszył... Gdybym nie miała na imię Tamara ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Tamara
![]() masz przezaje biście zaje biste imię ![]() ![]() ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biedny kot ![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
skad ja to znam, tzn nie ja ale moj ukochany gada w nocy, jak peirwszy raz spalismy razem to o tym nie wiedzialam a on zaczal wygadywac cos o napadzie, pobiciu, morderstwie. z krzykiem go obudzilam i kazalam zapalic swiatlo, moze by mnie to tak nie rpzerazilo, ale spalismy w domu zmarlej cioci w jej lozku a przed snem opowiadalismy sobie takie rozne straszne glupoty. ojj najadlam sie wtedy strachu. dokladnie to nie pamietam co za kazdym razem B. gada przez sen, ale czasem jest tak ze zacznie zadawac rozne pytania, nawet i bez sensu i nie odczepi sie dopoki nie odpowiem na nie, a rano jak go pytam, on niczego nie pamieta i jest wyspany a ja ledwo zyje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
wiecie, mi sie wydaje ze pozniej to jest kwestia przyzwyczajenia.Moj maz gada co noc ale ja przestaje zwracac na to uwage,chyba ze slysze "temat dzisiejszej lekcji brzmi..."
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.