![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja, zapachy, preparaty do włosów-WSZYSTKIE PÓŁKI --- ZAPRASZAM
AA kakaowe masło
i może jeszcze błotko Apisu I jeszcze kilka kosmetykow do pielegnacji włosów.. znalazłabys cos u mnie? jesli mozesz to prosze o odpisanie w moim watku, bo sie pewnie zgubie :P
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja, zapachy, preparaty do włosów-WSZYSTKIE PÓŁKI --- ZAPRAS
zerknij do mnie może cosik za chaneli "4"
mój wątek jeden w podpisie a drugi tu http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=139561 daj znak prosze u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja, zapachy, preparaty do włosów-WSZYSTKIE PÓŁKI --- ZAPRAS
dziewczyny niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie krem pod oczy norel
znajdziesz cos w zamian w moim watku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
hejka intersuja mnie u ciebie pare rzeczy nie wiem czy wszytsko dostepne wiec napisze kilka rzeczy:
APIS błoto z Morza Martwego - zostało 40% z 200 ml, APIS maseczka błotna energizująco-wygładzająca, zostało ok. 40% ze 100 ml, maseczka oczysczająca Freeman z avocado i owsianką, zostało 25% maseczka rozgrzewająco-oczyszczająca Garnier skin naturals z wyciagiem z ogórka 6 ml Avene Cleanance K - żel do mycia twarzy 5 ml i tonik - 25 ml - nowe, oraz resztka kremu z pełnowymiarowego - zostało jakieś 5 ml, moze znajdziesz cos u mnie podaje linka : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=139771 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
paola, kyo niestety nic, szukam przede wszystkim rzeczy z mojej listy, bo wiem, że je zuzyję, a nie tylko przekażę dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja, zapachy, preparaty do włosów-WSZYSTKIE PÓŁKI --- ZAPRASZAM
Witaj Madlaine
![]() Byłaś zainteresowana moimi cieniami YSL nr 3 - u Ciebie interesują mnie produkty do włosów - MATRIX BIOLAGE ODŻYWKA WZMACNIAJĄCA (do spłukiwania) 500 ml - wzmacnia włosy dzięki połączeniu skoncentrowanych cermidów, wyciągów z trawy cytrynowej i kwiatów hibiskusa - odbudowuje ubytki, ułatwia rozczesywanie i układanie włosów, chroniąc je równomiernie przed wilgocią za sprawą polimerów kationowych - dzięki opatentowanej technologii ceramików i Cerafusion, regeneruje od nasady aż po końce, przywracając maksymalną siłę, witalność i połysk -ZeroFrizz serum wygładzająco-nawilżające, zostało ok. 60 % ze 100 ml Na gwałt potrzebuję czegoś dobrego do włosów - farbowanych, zniszczonych ![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
przede wszystkim cos z mojej listy w pierwszym poście, poza tym szukam tez Wax do ciemnych włosów, szamponów Dermena i Pregaine, Physiogel (ale tylko nowy, bo to dla córki), Xerial 5 - chyba musze to wszystko dopisac do listy życzeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.