![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Flet poprzeczny
Cytat:
Pozdrawiam flecistów i flecistki : )
I może dobrze, że los nie postawił na nas. W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania. deviantart Jeśli chcesz, abym wyretuszowała Twoje zdjęcie - nie krępuj się! Możesz je podesłać na pw, chętnie się tym zajmę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
ja zaczęłam naukę od tego fletu http://netstore24.pl/pl/p/Cena-Promo...na-glowka/2737 gram na nim od roku i jestem z niego bardzo zadowolona. Ładnie brzmi i łatwo wydobywa się dźwięki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Witajcie ! poszukuję fletu poprzecznego dla córki, 9 lat, dopiero zaczyna naukę i nie wiemy od czego zacząć, stąd moja prośba, jakie flety polecacie, konkretnie marki i wasze opinie, będę bardzo wdzięczna za każdą informację, dodam że interesują mnie instrumenty używane, zakup chińskiego nie wchodzi w grę, z góry dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Zapytaj nauczyciela, co poleca dla Twojej corki.
Gdy ja zaczynalam nauke w podobnym wieku, rodzice kupili mi Yamahe i bylam zadowolona, sluzyla mi wiernie az do konca szkoly II st., choc pod koniec szkoly sredniej zaczelam marzyc o flecie z piekniejszym, glebszym brzmieniem z wyzszej polki. Jednak uwazam, ze na poczatku wystarczy flet ze sredniej polki, na ktory mozna nauczyc sie wydobywac dzwiek i doskonalic technike, oraz ktory oczywiscie ma brzmienie "do zniesienia" ![]() Powodzenia dla corki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Jeśli któraś z Was ma jakies pytania dotyczące gry na flecie, nut, zakupu instrumentu czy czegokolwiek związanego z tym instrumentem, lub może chciałybyście uczyć się grać to piszcie. Skończyłam AM w Katowicach, prowadzę bloga gramnaflecie.wordpress.co m i kanał na Youtube gramnaflecie. Pozdrawiam i zapraszam do rozmowy wszystkich zainteresowanych tematem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.