|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wiele kosmetyków- pielęgnacja apteczna, włosy, kolorówka i inne- częste dokładki
Kenzo podoba mi sie u ciebie
- Puder brazujaco-rozswietlajacy Kron V.I.P - z wymiany z Angi, niedostepny w PL, zawiera sliczne zlociste drobinki, przepieknie rozswietla i delikatnie brązuje- ubytek to okolo 25%- jest strasznie wydajny,napisy delikatnie sie starly od noszenia w torebce,zalaczonego puszku nie uzywalam tylko nakladalam pedzlem - Róż do policzkow Dior So Cheek- roz w kremie, odcien 558- nadaje sie do kazdej karnacji poniewaz kolorek na policzku wyglada niezwykle naturalnie na opalaonej i na bladej buzce - wersja testerowa- pelnowymiarowa, niczym sie nie rozni od standardowej, ubytek 30 % - Ultradelikatny roz do policzkow,oczu i ciala- Inglot -odcien 91,uzyty kilka razy- link do KWC Błyszczyk powiększajacy usta Sephora gloss repulpant- kolor bezbarwny z bardzo delikatnymi drobinkami rozowymi- ubytek 40% Znajdziesz cosik u mnie za to? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=139509 |
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiele kosmetyków- pielęgnacja apteczna, włosy, kolorówka i inne- częste dokładki
Rachelko u ciebie podoba mi sie tylko blyszczyk do powiek Bourjois ale ja jestem zwolenniczka wiekszych wymian wiec raczej nic z tego nie bedzie
Marta mgielka od wczoraj juz nieaktualna- leci do Vilandry |
|
|
|
|
#64 |
|
Przyczajenie
|
Kenzo tam sa dwa cienie z tym xe jeden też do brwi Bourjois i mam jeszcze róż tej firmy, błyszczyk czekoladowy oriflame, cień perłowy brązik wpadający w złoto (sunlight 04) Pierre Rene. ale nic na przymus pozdrawiam
|
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
Raczelko interesuje mnie walsnie tylko ten ktory nadaje sie rowniez do brwi, nic z tych rzeczy ktore teraz wymienilas mi sie juz nie przyda, moze gdybys miala jakis wysokopolkowy puderek - brazujacy lub matujcy to bym sie skusila
|
|
|
|
|
#66 |
|
Przyczajenie
|
Hmm, jedynie co mam, ale nie wiem czy cie `ainteresuje hypoalergiczny rozjaśniacz makijażu, posiada opalizujące cząsteczki i bogaaty w substancje odżywcze Pierre Rene, zastępuje doskonale podkład ok 38ml/40
|
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
podaje link
http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=2806 Mogłabym jeszcze dorzucic żel do pielegnacji biustu Avon 70/100 ml Edytowane przez rachelka Czas edycji: 2006-08-23 o 17:07 |
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
Rachelko jednak to chyba nie dla mnie niestety bo rozswietlaczy mam sporo a myslalam ze to jednak cos innego
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Hmm, a czy ewentualnie byłabyś zainteresowana pudrem rozświetlającym gentle light clinique?
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Kicala raczej tak, choc muslalabym jeszcze o nim poczytac bo bede miec teraz z wymiany z Madliane puder rozswietlajacy Chanel wiec jesli dzialanie bedzie podobne to wtedy Clinique mi sie raczj nie przyda
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Ale pamiętasz, że ja poluję na podkład?
Mogłabyś opisać odcienie tych, które masz u siebie?
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
hej,interesowałby mnie szampon Revlon,odlewka lub nawet cały,może coś znajdziesz u mnie?http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=133851
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
Tripko niestety nic nie znalazlam
Kicala pamietam pamietam a wiec odcien Diora 202 to taki sredni bezyk, najlepiej sprawdz sobie na stronce diora- to bedziesz miec jako tako orientacje, na pewno nie jest ciemny, nadaje sie raczej do jasniejszej karnacji, choc nie do typowo bialej , to jest taki jasniejszy bezyk A podklad Bourjois to Beige- rowniez najlepeij sprawdz na stronce Bourjois - tak kolory sa ladnie rozpisane, Mysle ze nadaje sie do sredniej karnacji ale nie dla zupelnie jasnej - jest moim zdaniem ciut ciemniejszy niz Dior
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Ok, jutro wybieram się do Douglasa sprawdzać odcienie, wąchać itd, więc jutro dam znać dokładnie. Do jutra
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
up
|
|
|
|
|
#83 |
|
Przyczajenie
|
hej, znalazłabys cos u mnie dla siebie ?? bo u Ciebie jest duzo fajnych rzeczy :P pozdrawiam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nie znalazlam nic co by mnie zainteresowalo.. No moze jedynie
Odżywka Ultimate Shine z najnowszej serii Hair Daughlas-do farbowanych oraz pozbawionych blasku, nadaje niebywaly polysk i miekkosc, chroni przed wysokimi temp., ulatwia rozczesywanie, ma przecudny intensywny zapach owocow- kupiona w Daughlasie-raz uzyta (ona jest koniecznie do farbowanych?) i moze Preparat w sprayu chroniacy wlosy przed suszarka lub prostownica-Henna Plus Dr Scheller Cosmetics- ze 150 ml pozostalo 1/3 Ale nie jestem do konca przekonana bo nie wiem czy to nie beda kolejne kosmetyki nieuzywane przez mnie A moze masz cos jeszcze poza kramikiem z mojej listy poszukiwan? =>http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122019
|
|
#90 |
|
Przyczajenie
|
hej Kenzo
Podoba mi sie Ultradelikatny roz do policzkow,oczu i ciala- Inglot -odcien 91,uzyty kilka razy- link do KWC Błyszczyk sephora
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

a wiec odcien Diora 202 to taki sredni bezyk, najlepiej sprawdz sobie na stronce diora- to bedziesz miec jako tako orientacje, na pewno nie jest ciemny, nadaje sie raczej do jasniejszej karnacji, choc nie do typowo bialej , to jest taki jasniejszy bezyk