![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Vero Moda, H&M, House, Troll i inne :)
Błyszczyk Guerlain
*Odcień stare złoto *zużycie ok 50% (ale muszę dokładnie sprawdzić) *nie trafiłam z kolorem Puder w kamieniu Rimmel Stay Matt *transparent 001 zużycie ok 60% Pojedyńczy cień Chanel *mam z wymiany *zużycie minimalne max 10% o ile nie mniej *piękny błękit *posiada maleńkie etui ala zamszowe *jasny błękit Pomadka YSL *kolorek ciemniejszy w "okolicach" bordo *zużycie ok 40% Cień Dior *w paletce 5 kolorów *został tylko jeden *turkusowy *zużycie minimalne nie więcej jak 5-10% *nie mój kolor Pojedynczy cień Guerlain Mozais *mam z wymianki *delikatna pastelowa pistacja *śliczny ale niestety nie mój kolor ( ja tylk w brązach) Błyszczyk MAYBELLINE *shiny*licious *fruity gloos *808 peche melba *zużycie o 50-60% Złota kuleczka AVON *zużycie ok 10-15% Pojedynczy cień AVON *colourtrend *zużyie 10-15% Jasny beż z fiołkowym połyskiem Dezodorant w kulce Avon *Pro Activ w szklanym opak. *użyty raz na ręce dla sprawdzenia zapachu i umyty Firm & Sculp Ujędrniający krem do biustu Avon *zużycie niewielkie ok 10% Kilka próbek a cosik z tego plus okulary ![]() heh już nie mam pomysłu co proponować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Vero Moda, H&M, House, Troll i inne :)
mogłabyś podać wymiary?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1157732013 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.