![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Puder Chanel, LRP,Dior, Bourjois,Avene,Deborah,ko smetyki do w³osow i inne
A czy moglabys podac mi jakiegos linka do niego ??? poczytam sobie o nim, a czy masz go z wymiany czy sama kupowalas???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dot.: Puder Chanel, LRP,Dior, Bourjois,Avene,Deborah,ko smetyki do w³osow i inne
Ja mam podklad Givenchy Subli'mine kolor 104 - do jasnej cery - uzyty kilka razy, ubytek nie widoczny. Interesuje mnie puder Chanel.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
witaj.nadal interesuje Cie kompakt Diora? Chêtnie sie wymienie za ró¿ diora i puder Chanel-a ja dam kompakt Diora i b³yszczyk Diora- z kremem jeszcze nie wiem jak bêdzie ,bo kole¿anka go chcia³a...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Puder Chanel juz niestety nieaktualny- leci do Myszy
![]() Kingo najbardziej zalezy mi na kremie - tylko mam malo czasu bo musialabym miec go max do piatku-soboty bo wyjezdzam na 2 tygodnie do Egiptu i musialabym miec go przed wyjazdem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Roz w kremie Dior So Cheek- ten o ktorym jakis czas temu rozmiawialysmy
![]() ![]() Marsi z kompaku chyba zrezygnuje bo pamietam ze Anetka juz dawno temu chciala go wymienic a myslalam ze to jest inny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Tak my¶la³am i chcia³am sie upewniæ...a co za niego chcesz? b³yszczyk diora mam nowy....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Kingo tak jak mowilam najbardziej zalezy mi na kremie, a co do blyszczyka to ja lubie transparentne kolory, a ten chyba jest bardzo mocny - to fuksja tak???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
przepraszam pomy³ka
Edytowane przez Nikita-v Czas edycji: 2006-09-12 o 08:57 Powód: pomy³ka |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
hej znalazlabys cos u mnie za Ró¿ do policzkow Dior So Cheek- roz w kremie, odcien 558- nadaje sie do kazdej karnacji poniewaz kolorek na policzku wyglada niezwykle naturalnie na opalaonej i na bladej buzce - wersja testerowa- pelnowymiarowa, niczym sie nie rozni od standardowej, ubytek 30 % ?
oto link do mnie : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136699 prosze o odpowiedz u mnie albo na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Zagladam jeszcze raz
![]() Od¿ywka Ultimate Shine z najnowszej serii Hair Dauglas-do farbowanych oraz pozbawionych blasku, nadaje niebywaly polysk i miekkosc, chroni przed wysokimi temp., ulatwia rozczesywanie, ma przecudny intensywny zapach owocow- kupiona w Dauglasie-raz uzyta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.