Puder Chanel, LRP,Dior, Bourjois,Avene,Deborah,ko smetyki do w³osow i inne - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Og³oszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2006-09-11, 11:00   #61
KENZO
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 856
Przekupka: 49 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Puder Chanel, LRP,Dior, Bourjois,Avene,Deborah,ko smetyki do w³osow i inne

A czy moglabys podac mi jakiegos linka do niego ??? poczytam sobie o nim, a czy masz go z wymiany czy sama kupowalas???
KENZO jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-11, 11:31   #62
roxi_hart
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 50
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
GG do roxi_hart
Dot.: Puder Chanel, LRP,Dior, Bourjois,Avene,Deborah,ko smetyki do w³osow i inne

Ja mam podklad Givenchy Subli'mine kolor 104 - do jasnej cery - uzyty kilka razy, ubytek nie widoczny. Interesuje mnie puder Chanel.
roxi_hart jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-11, 11:32   #63
kinga ³azarewicz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 516
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.

witaj.nadal interesuje Cie kompakt Diora? Chêtnie sie wymienie za ró¿ diora i puder Chanel-a ja dam kompakt Diora i b³yszczyk Diora- z kremem jeszcze nie wiem jak bêdzie ,bo kole¿anka go chcia³a...
kinga ³azarewicz jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-11, 11:39   #64
KENZO
Rozeznanie

Puder Chanel juz niestety nieaktualny- leci do Myszy

Kingo najbardziej zalezy mi na kremie - tylko mam malo czasu bo musialabym miec go max do piatku-soboty bo wyjezdzam na 2 tygodnie do Egiptu i musialabym miec go przed wyjazdem co do kompaktu to raczej juz mnie nie interesuje bo mam inne
Stary 2006-09-11, 11:42   #65
kinga ³azarewicz
Rozeznanie

a jaki masz ró¿ Diora? jaki kolor? co do kremu to jutro bêde wiedzieæ
Stary 2006-09-11, 11:46   #66
marsi11
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 982
Przekupka: 23 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez KENZO Poka¿ wiadomo¶æ
A czy moglabys podac mi jakiegos linka do niego ??? poczytam sobie o nim, a czy masz go z wymiany czy sama kupowalas???
hej
dostalam go od Anety ??? na zyczenie moge zrobic zdjecie, kompakcik ma kremowa konsystencje
marsi11 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-11, 11:53   #67
KENZO
Rozeznanie

Roz w kremie Dior So Cheek- ten o ktorym jakis czas temu rozmiawialysmy ty mialas ten sam tylko odcen rozowy pamietasz???

Marsi z kompaku chyba zrezygnuje bo pamietam ze Anetka juz dawno temu chciala go wymienic a myslalam ze to jest inny

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2006-09-12, 00:39   #68
kinga ³azarewicz
Rozeznanie

Tak my¶la³am i chcia³am sie upewniæ...a co za niego chcesz? b³yszczyk diora mam nowy....
Stary 2006-09-12, 07:54   #69
KENZO
Rozeznanie

Kingo tak jak mowilam najbardziej zalezy mi na kremie, a co do blyszczyka to ja lubie transparentne kolory, a ten chyba jest bardzo mocny - to fuksja tak???
Stary 2006-09-12, 08:54   #70
Nikita-v
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 693
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

przepraszam pomy³ka

Edytowane przez Nikita-v
Czas edycji: 2006-09-12 o 08:57 Powód: pomy³ka
Nikita-v jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-12, 21:17   #71
kinga ³azarewicz
Rozeznanie

Przykro mi,ale kremu ju¿ nie mam-tak jak wspomnia³am wzie³a go moja kole¿anka ,doda³am zdiêcie diora
Stary 2006-09-16, 20:39   #72
karolinusienka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 421
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.

hej znalazlabys cos u mnie za Ró¿ do policzkow Dior So Cheek- roz w kremie, odcien 558- nadaje sie do kazdej karnacji poniewaz kolorek na policzku wyglada niezwykle naturalnie na opalaonej i na bladej buzce - wersja testerowa- pelnowymiarowa, niczym sie nie rozni od standardowej, ubytek 30 % ?
oto link do mnie : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136699 prosze o odpowiedz u mnie albo na PW
karolinusienka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-09-16, 21:22   #73
Emilia1
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 867
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.

mo¿e tym razem co¶ znajdziesz? odp u mnie
Emilia1 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-11-05, 17:37   #74
_Lunka_
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 484
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.

Nie chcia³aby¶ Effaclaru K za Antka AL?

_Lunka_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-11-07, 22:52   #75
Ivvonka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 977
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.

Zagladam jeszcze raz

Od¿ywka Ultimate Shine z najnowszej serii Hair Dauglas-do farbowanych oraz pozbawionych blasku, nadaje niebywaly polysk i miekkosc, chroni przed wysokimi temp., ulatwia rozczesywanie, ma przecudny intensywny zapach owocow- kupiona w Dauglasie-raz uzyta
Ivvonka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.