![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
![]()
Może 'zabawa' w alfabet ;> ??
![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój, Twój...Wasz alfabet...;)
Alaska
Bukiet Ciało Dom Ekran Fiołek Gość Honor Igła Jeleń Kwiat Lew Łoś Miłość Noc Okno Palec Radość Sen Tlen Usta Włosy Zawsze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
A - asertywna i to baaardzo
![]() B - Brazylia ![]() ![]() C - ciepło... D - dziewczyna - to ja ![]() E - egoistyczna ehem ![]() F - faceci ![]() G - gwiazdy (te na niebie of kors ![]() H - Hiszpania ![]() ![]() I - internet ![]() ![]() J - jabłuszka ![]() ![]() ![]() K - kwiatki - lubię ję ![]() ![]() L - leniwa - nie da się zaprzeczyć ![]() M - mała - tylko 160 cm mam ![]() N - niecierpliwa nioms ![]() O - ? ![]() P - piłka nożna ![]() ![]() ![]() R - rower ![]() S - skryta troszeczke... ![]() T - towarzyska noo chyba ![]() U - ? ![]() W - wesoła ![]() ![]() ![]() Y - ? ![]() Z - zabawna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
A anoreksja
B ból C cisza D droga E elf F fatum G grzech H honor I inteligencja J jestem K kochać L ludzie Ł łzy M Marcin N nuty O oko P prawda R reka S skrzypce T Ty U uwielbienie W wizaz ![]() Z zazdrosć Powiem wam ze taki alfabet wiele mowi na temat ludzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
A-awersja
B-brat C-ciastka D-dom E-ekran F-fikcja G-głowa H-honor I-inteligencja J-jestem K-kwiatek L-leń [wydało się ![]() Ł-łaska M-mama! N-niemoc O-okazja P-pomadka ![]() R-rodzina S-sytuacja T-temat U-uniwersalny W-wspomnienia, ale i też wesoła(y) X-niewiadoma ![]() Y-yeti? ![]() Z-zamieszanie
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
A - Ambicja (moja największa i chyba jedyna zaleta
![]() B - Barcelona (Miejsce gdzie chciałabym zamieszkać, i z kąd pochodzi moja ukochana drużyna FC Barcelona ![]() C - Cele (uwielbiam sobie je wyznaczać w życiu i wytrwale do nich dążyć) Ć - Ćmy (Nie cierpię ich, i się ich boje, a one jak na złość nawiedzają mój pokój) D - Dzieciństwo (jak narazie najwspanialszy okres mojego życia) E - Efektywność (coś co jest dla mnie na pierwszym miejscu, gdy coś robię) F - Filologia (kierunek który chciałabym studiować ![]() G - GG ( no comment ) H - Hamak (u babci na wsi ... miłe wspomnienia) I - Ignoracja (coś czego nie znosze ... ) J - Jaja (... ale jaja, jajca - moje ulubione powiedzenie ![]() K - Krówki (pychotka... ![]() L - Laapoooo (nasze osiedlowe posiedzonka ![]() Ł - Ł...... (moje nazwisko ![]() M - Mama (osoba dla mnie najważniejsza .. i mam nadzieję, że w przyszłości też nią bede) N - Naturalność (to co najbardziej doceniam u innych) O - Oczy (obraz jest ważniejszy niż słowa ... ) P - Przyjaciele (To cos dla mnie bardzo ważnego i istotnego ... na szczęście mam przyjaciół i moge na nich polegać ![]() R - Ronaldinho (uwielbiam go ![]() S - Sukces (do tego dążę w życiu) Ś - Ścisk (czyli to co przeżywam codziennie w autobusie ![]() T - TŻ (mimo, że go jeszcze nie odnalazłam, wiem że on gdzieś na świecie istnieje ![]() U - Ubrania (mania każdej dziewczyny) W - Wiara (ona sprawia, że sytuacje które wydają sie nie do rozwiązania same się rozwiąują ... i to z pozytywnym skutkiem) X - Xena (naoglądałam sie jej w TV ![]() ![]() Y - Yrło (czyli moje słówko z dzieciństwa ... jak nie wiedziałam co powiedzieć to mówiłam yrło ![]() ![]() Z - ZOO (i'm loving it ![]() Ź - Źrenica ( oko ![]() ![]() ![]() Ż - Życie ( ... )
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez słodka-chwila Czas edycji: 2009-11-12 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
A - ambicja
B - bieganie C - czerń D - dieta E - egoizm F - filmy, fascynacje (mężczyznami - zawsze kończą się tak samo ![]() G - głód H - honor, horrory I - introwertyzm J - jedzenie K - koty, konie, krowy ![]() L - ludzie Ł - łzy M - miłość, martini N - nadzieja (podobno umiera ostatnia...), noc O - orchidea, odchudzanie P - Paweł (obaj mnie zarnili...), piwo R - rozczarowanie S - smutek, Skunk Anansie T - tolerancja U - ubrania W - waga (moja wskazuje za dużo...) X - ... Y - ... Z - złość Ż - żelki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
A - ambicja (czasami mi jej brak
![]() B - babcia -kocham nad życie C - ciocia- wspaniała osoba ![]() D - dom- coś co cenię w zyciu najbardziej E - eutanazja F - fiołki G - gwiazdy na niebie (uwielbiam na nie patrzeć) H - hałas - nieznoszę I - iluzja J - jajecznica (z serem i pomidorami ![]() K - K... moja dawna miłość L - lustro Ł - łazienka M - mama- najwspanialsza osoba na ziemi ![]() N - natura O - opium P - praca R - rozstanie S - sex ( ![]() T - tajfun U - upupienie W - wanna - chciałabym mieć, chciałabym odmoczyć paluchy w wodzie ![]() X - Y - Z - zazdrość Ż - żuk -nie lubię tego paskudztwa ![]()
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
A-alfabet
![]() B-brat(pozdrowionka braciszku ![]() C-czas(tak szybko ucieka...) D-dom(the best place to be) E-emocje(jak ważne w naszym życiu...) F-fasola ![]() G-grypa(oby mnie w tym roku nie dopadła) H-help! I-internet(zawsze się przydaje ![]() J-jedzenie ![]() K-koty(koooocham koty ![]() L-lody(bez skojarzeń prosze ![]() Ł-łaskotki(mam gdzieniegdzie) M-mama(całusy ![]() N-noc(ulubiona pora dnia O-oliwki(nienawidze ich smaku... ![]() P-psy(nie tak fajne jak koty ale nadal lubie ![]() Q-qqryq R-ryby(mój znak zodiaku) S-sumienie(czasami bym się go z chęcią pozbyła...) Ś-świstak(siedzi i wciąż zawija...) T-tata( ![]() U-ulubione(dłuuuuga list w IE) V-vagina? ![]() X-xena!(nigdy nie lubiłam tego serialu ![]() Y-yyyyy...yeti!!! (chyba jedyne słowo na 'y') Z-zdrada(największa zbrodnia!) Ź-źrebak(fika i bryka ![]() Ż-żabawa ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
puk puk..up up!
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
wszystko to pierwsze skojarzenia
A- Ania B- Brokuś (bokser) C- całus D- dopamina E- egzamin F- fitness G- gorzka czekolada H- hałas I - „i” znowu przyjdzie lato - z tym było trudno ![]() J- Jego oczy K- kochać! L- moje nazwisko rozpoczyna się od L M- miłość N- nogi – prowadzą tam gdzie marzę dojść O- orzechy P- Policja R- radość S- słońce T- Tomek U- Ustka W- wyzwanie X - ?? Y- You ![]() Z- zamiłowanie
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
A- alergia, aparat fotograficzny, allegro, anarchia
B- beznadziejna ja ![]() ![]() C- czułość, ciepło, cielesność D- dom, dorosłość, dusza E- emocje, egzaminy F- fotografia, filozofia G- głód, H- haiku, Hey, humor, huśtawka I- internet J- jabłka, K- krew, kosmetyki, koncerty, książki L- ludzie, lustro, lenistwo Ł- łóżko M- muzyka, N- nałogi, O- Owulacja, okres ![]() P- papierosy, piwo, pożądanie, punk, psychologia R- rock, rozterki, S- squat, smakołyki, słodycze ![]() T- tiramisu U- uśmiech W- wegetarianizm, współczucie, Z- zwierzęta, zazdrość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
A - Anglia miłe wspomnienia z wakacji
B - Bóg, bliskość C - Człowiek przez duże C D - Depresja, dziecko E - z niczym sie nie kojarzy F - Fascynacja G - Garou - ulubiony wykonawca mój i mojego TZ ![]() H - hałas I - ignorancja J - z niczym mi się nie kojarzy K - Kochanie ![]() L - Lata M - pierwsza litera imienia mojego TZ ![]() N - moje imię ![]() O - orgazm ![]() P - pustka, para R - radość , razem S - Słowacja ![]() T - trwałość U - umrzyk ![]() W - wiara X - xsiąże ![]() Y - igrek ![]() Z -Zaręczyny ale głupotki mi powychodziły ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
A- ambicja (czasem za wielka..)
B- biologia (rozszerzona..tragedia) C- ciastko ![]() D- dom E- elegancja F- film G- goście H- historia ![]() I- Inność J- jagnie ![]() K- Kochać... L- Lolek ![]() Ł- łzy.. M- Miłość, Marcyś... N- nagość :P O-On, Ona.. P-Papuga, Pies R-racja, rozterka... S-smutek... T-taniec U-Ukochać... W- Wiola (moje imię ![]() Y-Yeti ;D Z-zazdrość.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A - asertywność
B - biżuteria ![]() C - czułość, ciepło, ciemność D - duma, dom E - Espańa ![]() F - filmy G - gra H - humor I - ironia, internet J - jasny K - komputer, kontakt, kot L - ludzie Ł - łudzenie się ![]() M - miłość, muzyka N - nienawiść O - oparcie P - przyjaciele, pewność (w sumie jedno z drugim jest związane ![]() R - rozum S - strach, słuchanie T - trwanie U - uległość W - wahanie, wiosna Z - zawód, zazdość, związki, zrozumienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
A - abstynencja
![]() B - braciszek C - ciało D - dwór E - elementarz, ewa F - filologia G - garnek H - hałas I - igła J - jedzenie K - klawisze L - lupa, lornetka M - majonez N - nogi O - opera P - pieprz R - (heheh nie napiszę tego :P) S - ser T - tata U - ubranie W - wojtek Z - zęby |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
A- Akryle
![]() B- Basen C- Cudownie ![]() D- Dłoń E- Ekonomia ![]() F- Fu G- głód H- hmmm ![]() I- Internet J- joł ![]() K- Kamilek ![]() L- Lato M- Miłość N- Nuda O- Odpoczynek P- Prostownica R- Radość S-Słońce T- Tabletki W- Wizaż X- stadion X lecia Y- yyy... ![]() Z- Zakochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
A ananas
B bieda C ciacha ![]() D dom E elegancja F finezja G g...o (sorki ![]() ![]() H haft I igliwie J jagody K krzysztof L lody Ł łyk M mama N nagość O opieka P portfel R R. S strzał T tata U uwaga W wyjazd Z zjawa chyba przydałby się psycholog, który by to wszystko "rozebrał" na części pierwsze... ![]()
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Oto mój alfabet:
A- Anemia :/ B- Banan C- Czułość D- Dziennikarstwo E- Energia (??) F- Fantazja G- Grejpfrut H- Hip Hop I- Internat J- Jedzenie <lol> K- koń L- Leki :/ M- Marcepan, Marzenia N- Noc, Niebo O- Oratorium P- Piotr Rubik R- Rozmowa S- Sobota T- Taniec, Tęsknota W- Wspomnienia ![]() X-? Y-? Z- Zabawa
ni ma tu juz VerQi jako VerQi adje ![]() Edytowane przez VerQa Czas edycji: 2007-06-02 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
A- arbuz
B- błyszczyk, buty ![]() C- ciało D- daleko...jesteś ![]() E- energia F- figielek G- groźba H- herbatka ![]() I- instrukcja ![]() J- Justyna K- kwiatki ![]() L- lód...czekoladowy ![]() M- miłośććć, Mona (przyjaciółka) N- narcyz, namiętność O- oko ![]() P- perfumyy R- róż ![]() ![]() S- Sylwiaa-moja prezyjaciółka Ś-śniadanko ![]() T- tipsy W- wiatr...brrr Z- zdrada ![]()
And I remember all those crazy things you said You left them running through my head You're always there You're everywhere But right now I wish you were here... Edytowane przez Justynka1710 Czas edycji: 2008-01-26 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
A- Arbus
B- biba:P C- cmoki :P D- Dorotka E- Ewan McGregor F- film G- grzyb H- hipopotam I- impra J- jajko K- kartofel L- lizak M- miłosć N- nadzieja O- ojejej P- piła III R- robak S- SOAD T- tato U- umarły W- Wojtek X- xenna Y- yyyyy Z- zazdrość
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
A-Arleta
![]() B-błyskotki:d, Bożena C-całowanie, ciągłe ![]() D-dom E-eklerki, empatia F-fiołki, fioletowy,finezja G-Gotowanie H-hulaszczy tryb życia ![]() I- irys, intuicja, internet J-jedzenie, Ja K-kino L-las M-miłość, Mama, mężczyzna N-normalna O-optymizm P-prostolinijna, pogoda ducha, R-różnie to bywa ![]() S-studia,słońce,sarkazm T-torebki U-uuuuuuups W-winko X-ex Y-yeah ![]() Z-zboczuch ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
A - azyl, antyki
B - ból, Bałtyk C - czekać, czuć D - dom E - empatia, energia F - fikus, Florencja G - Garbus (samochód) H - hamak, herbata I - Islandia, Indie, Internet, Istnienie J - Japonia, Jacek K - kochać, koniec, kosmetyki L - las, lato M - miłość, mama, morze N - napoleonki, naleśniki ![]() O - osa P - pesymistyczny, papryka, poziomki, pomidor R - rak.... , radio, rasizm ![]() S - siatkówka, słonecznik, studia T - taniec U - ukochany W - wino, wieczór X - "Z archiwum X" ![]() Y - yes Z - zachód, zakochać się
![]() |
![]() |
#85 |
Miuoshowa
|
A - Angel (Thierry'ego Muglera)
B - Beata (ja ![]() C - czekolada D - "Dzien swira" E - Egipt ![]() F - Finlandia G - GWSH H - "Hideous kinky" I - Indie ![]() J - jezyki obce K - kolczyki L - lustro Ł - lodz M - Motorola N - Nuno Gomes O - oczy P - Portugalia ![]() R - R. ![]() S - slonko T - truskawki U - urodziny W - wakacje Z - zima ![]()
![]() |
#86 |
Gość
|
A - aniol, ambicje
B - Bog, Brazylia C - cialo, ciuchy, czekolada D - Dom, Dziecko E - emigracja F - falsz (nie znosze!!!) G - gotowanie (heh) H -honor I - impreza J - Josh Groban K - kochac, kawa L - lek M -M. - ja, milosc, mama N - Nadzieja O - obgadywanie ( nie cierpie!!!!!) P - Polska, przeznaczenie, przyjaciele R - R. , rodzina S - szacunek, sny T - tesknota, tata U - upominek W -wiara Z -zaufanie, zdjecia, zakupy |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
![]()
A
Alessandro - Imię mojego ukochanego piłkarza. Jak będę miał syna to dam mu tak na imię. Długo to trwało, ale udało mi się dogadać z narzeczoną w tej sprawie ![]() Adidas - Nie, nie... Nie chodzę w dresach z trzema paskami. Bardziej dotyczy to moich ulubionych perfum (patrz Kochanie !!! Poprawnie odmieniłem ![]() B Bóg - No jakby nie patrzeć, to pierwsze, co mi się nasuwa na myśl o tej literze. Zajmuje ważne miejsce w moim życiu i nie wstydzę się tego. C Czekolada - Mógłbym ją jeść w ilościach dowolnych. Od czasu do czasu mam takie "ataki", że mam ochotę zwariować, jak nie zjem czegoś z czekoladą. Całowanie - Heh... To mogę robić godzinami. Nie ma nic przyjemniejszego od całowania swojej kobiety ![]() D Del Piero - Było imię, to teraz jest nazwisko mojego idola... Mojego drugiego Boga !!!!! To tyle na ten temat. E Edward - Mój śliczny, kochany i... powalony koteczek. Ponoć posiada geny żbika, o czym już wspominałem w wiZOOżu. Uwielbiam go. Właśnie śpi ![]() F Football - Niezwykle ważna część mojego życia. Uwieliam kibicować, oglądać, ale i grać. Nie tylko w wirtualny sposób. G Grześ - Moje boskie imię ![]() H Heineken - Ehh... Czymże byłby ten świat bez świętego napoju? Dziękujmy Panu, że stworzył chmiel, a przodkom (bodajże Egipcjanom), że wymyślili co z tym robić. I Internet - Myślę, że największy zjadacz nie tylko mojego czasu. Niektórzy mówią, że jest narzędziem szatana. Moim zdaniem to genialny wynalazek. Pomaga dzieciom w nauce i w ogóle... ![]() ![]() J Justynka - Moja kochana narzeczona. W zasadzie największy sens mego istnienia. Buziaczki dla Ciebie Słońce ![]() Jadzia - Moja mamusia ![]() Juventus - Od 1993 do 2004 moja największa miłość. W tej chwili nadal zajmuje i już zawsze będzie zajmować 2 miejsce... FORZA GRANDE JUVE !!! K Kot - Moje ukochane zwierze. Uosobienie wdzięku, gracji i uroku. Piękne, bystre i... wredne ![]() Kosmetyki - Uwielbiam markowe kosmetyki. Stosuję ich więcej niż przeciętny facet, ale też nie popadam w metro klimaty. Zachowuję umiar, ale dbam o siebie. L Linkin Park - Na dzień dzisiejszy moja ulubiona kapela (jak ja nieznoszę tego słowa). Solidne darcie z porządnymi gitarowymi riffami. M Moda - Bardzo lubię modne ciuchy. Nawet po domu nie zdarza mi się raczej chadzać w porozciąganych dresach, chyba, że robię jakiś remont, czy maluję mieszkanie. Monia - Moja ulubiona szwagiełka. Jakbym nie uwielbiał tak swojej ukochanej, to pewnie bym się za jej siostrą uganiał ![]() N Nerwica - No niestety to jest jeden z moich problemów... Wiecznie się wszystkim przejmuję. A jak już coś mnie serio martwi, to dostaję totalnej nerwicy. Ale od tego są nerwy, żeby nad nimi panować, prawda? O Optymizm - Staram się zawsze być dobrej myśli. Co prawda nie zawsze mi to wychodzi, ale generalnie wierzę, że wszystko się jakoś poukłada... Bo musi. P Praca - Najczęściej po juvepoland odwiedzane przeze mnie strony w sieci. Co zrobić... Taki kraj. Piwo - O tym już było przy kazji litery H, jednak nie mógłbym teraz nie wspomnieć. Porsche - Ehh... Moje marzenie. Nie ma na świecię piękniejszego auta niż PORSCHE... Nie ważne jakie. Carrera, 911, GT... Wszystkie są cudne. R Red Hot Chili Peppers - Do niedawna mój ulubiony zespół. Pamiętam stare dobre płyty "Blood Sugar Sex Magik", "Uplift mofo party plan", "One hot minute", "Mothers milk", czy choćby ostatnią wielką płytę w ich wykonaniu - "Californication". Niestety potem już przestali wydawać nowe albumy, tylko zaczęli je popełniać. Aktualnie słucham tylko ich starych utworów. Rachunki - To czego nienawidzę całym sercem. Kiedy widzę w skrzynce kopertę z pomarańczowym logo, robi mi się niedobrze. S Sport - Czyli to co tygryski uwielbiają najbardziej. Bo oprócz piłki lubię także inne sporty. Sam trenowałem 8 lat karate, grywam w piłkę, chodzę na siłownię, niegdyś grywałem w kosza... Teraz trochę mniej mam na to czasu, ale bardzo to lubię. Jak tylko zima się skończy wrócę do mojego codziennego porannego biegania. Seks - Doskonałe uzupełnienie dobrego związku. O tym chyba nikogo przekonywać nie muszę. Wbrew temu co niektórzy mówią, on też się w związku liczy. Nie jest najważniejszy, ale istotny. T Teściu - Hehe... Żeby mieć takiego teścia jakiego będę miał wkrótce ja, to trzeba być w czepku urodzonym. 100% swojego chłopa. Bez dwóch zdań znajdziemy wspólny język... Będę go uczył przeinstalowywać system ![]() Tyskie - Moje ulubione piwo zaraz po Heinekenie. Jak dla mnie najlepszy polski produkt spożywczy. Za PRLu mieliśmy dwa towary eksportowe, którymi mogliśmy się pochwalić - Manaam i Wyborową. Teraz Tyskie rulz. Tatuaż - Mam bzika na punkcie "dziar". Sam posiadam jednego triballa na całe prawe ramię, ale mam zamiar go powiększyć i dorobić sobie jeszcze napis JUSTYNA jakąś ładną czcionką na lewym przedramieniu. U U2 - Absolutnie WIELKI zespół. Uwielbiam zwłaszcza te żywsze kawałki (Vertigo, Elevation), ale i te wolne potrafią poruszyć (One, Sunday Bloody Sunday) Upór - Hehe... Cecha którą dobrałem się ze swą TŻ najlepiej. Dwóch tak upartych osłów świat nie widział... Ale i tak Cię Kotku kocham ![]() W Wisa - Duma Krakowa i całej Polski !!! Jazda, jazda, jazda !!!! BIAŁA GWIAZDA !!!!! Z Zdrada - Coś czego nienawidzę i czego bym nie wybaczył... Chyba.
Jak widać nie wszystko może być idealne... ![]() Edytowane przez Lorduś_Słonko Czas edycji: 2007-01-30 o 10:44 Powód: Zapomniałem o czymś ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ja od A do Z, czyli osobisty alfabet.
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ja od A do Z, czyli osobisty alfabet.
Cóż... A tak się naszukałem. No trudno. W takim razie pewnie trzeba to zamknąć, albo podpiąć. Ale jakby komuś się mimo to chciało, to niech pisze
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
A - ahinsa - nie czyń krzywdy; agnieszka (imię)
B - Beksiński, biernota, Bałkany C - czarny humor, ciekawość D - dom, dobro, dźwięk E - energia F - fotel, fizyka G - głupawka H - hektolitry herbaty, harmonia I - inteligencja, irytacja, intuicja J - języki K - kawa, koncert, krew, księżyc, książki, konie, kajaki L - lody, ludzie Ł - łasuch M - muzyka, miłość, mama, mózg, morze N - noc O - ognisko, odwaga P - podróże, piesio, podświadomość, Peter Gabriel, pepsi R - radio, rower, równowaga S - sztuka, sny, słońce, szybowce T - taniec, teatr, twórczość U - usta V - Van der graaf generator W - Witkacy, woda, X - ES ![]() Z - zło Ż - żtspum ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.