![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chętnie oddam w zamian przyjmę inne.
dusiu, interesował Cie u mnie podkład Diorskin, zauwazylam u Ciebie pare ciekawych rzeczy
![]() [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;2683027] 4.Podzielę się również pudrami CLINIQUE ( ilość do uzgodnienia) -gentle light powder nr.03 -blended face powder nr. 03 Pudry przywiezione tydzień temu z Kanady 6. Korektor pod oczy i nie tylko LANCOME Maquicomplete nr.01 Clair dore , zostało ok. 50% 8.Preparat na zmniejszenie porów i wybłyszczania noska Pore Minimizer CLINIQUE nr.02 Naturel Moyen – z wymiany, zostało 60-70% [/quote] czy te pozycje wciaz masz wolne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie? odpowiedz prosze u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=134212&page=7 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
15.Cień BOURJOIS nr.08 ,pozornie biały, opalizuje na błękit.
.Różyk GUERLAIN – Blush Eclat DIVINORA Radiant nr. 285 Rose Passion , zużyte 3-5% może za sliczny (długo utrzymujacy się ) perfumik? ani razu nie użyty.odp u mnie prosze |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
No widzisz, ja się znowu pogubiłam
![]() Co do cieni, to opisałam je lepiej w moim wątku. Pianki się nie spłukuje.
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
Małpeczko, puder Sephory " wmiędzyczasie" już wymieniłam, zostały tylko kredki i reszta z wątku.Twoję cienie są niestety sporo droższe, więc jeśli już nic u mnie nie znajdziesz to muszę zrezygnować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
o qrcze, no sama sobie jestem winna bo zrezygnowałam z subskrypcji i się pogubiłam
![]() ![]()
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
hej;
zerknij czy u mnie cos znajdziesz? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145702 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Lumene Vitamin+ 24 Vita Nectar, krem pod oczy, 20 ml., nieuzywany - Avene Diroseal - 30 ml., nieuzywany a Tobie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;2737195]Magggie podoba mi się:
Lumene Vitamin+ 24 Vita Nectar, krem pod oczy, 20 ml., nieuzywany - Avene Diroseal - 30 ml., nieuzywany a Tobie ?[/quote] mnie to: 3.Podzielę się (ilość do uzgodnienia) pudrem brązującym ESTEE LAUDER Amber Bronze nr. 11 Sun Kiss – jest cudny ( kupiony w lipcu ),ale dostałam Terraccotę dla blondynek i aby wszystko zużyć musiałabym się codziennie robić na murzynkę . 7. Maseczka kojąco-nawilżająca AVENE – KWC, zostało 65-70 % |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przepraszam za zamieszanie, może innym razam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Aktualizacja-chętnie oddam -w zamian przyjmę inne.
Hej!
Interesują mnie u Ciebie: - jasny cień Collistar - puder brązujący Estee Lauder. Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
- YSL Teint De Jour (Tinted Matt Moisturizer) nawilżający krem tonujący z witaminami w odcieniu 2 (naturalny odcień cery)-napisz proszę co właściwie robi dla cery, nadaje kolor, matowi,rozświetla? i ewentualnie emulsja Olay |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
To jest krem nawijący z witaminami, który nadaje cerze kolor (to taki super-lekki podkład). Działa podobnie jak DP Chanela - cera jest matowa, ale nie tak płaso, tylko jest żywa, rozświetlona, ale bez drobinek. Dla mnie jest za jasny. W perfumerii kosztuje 160 zł.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
15.Cień BOURJOIS nr.08 ,pozornie biały, opalizuje na błękit.
18. Kredka BOURJOIS nr. 06 Violet Artiste, 2 razy temperowana - Miniatura ESTEE LAUDER Pleasures , bez oznaczenia ilości , pisknięta 2razy 20.Pędzelek chowany od pudru CLINIQUE , nie używany 22.Zapach CALVIN KLEIN Eternity Moment, tester 100ml EDP , ubytek 10-12% Może znajdziesz coś u mnie na wymiane? Kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...85#post2781285 Ciuchy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...15#post2800015 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.