![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: moja sunia i jej pierwsza cieczka! Help!
Witajcie, poniewaz temat dotyczy cieczki- mam 1 raz w zyciu miec suczke west highland terrier- nie wiem cio sie stalo ze rodzice sie zgodzili ale ciesze sie jak dziecko a mam 24 lata:P
mieszkam na przedmiesciach miasta mamy dom, podówrko itp itd..ale sasiedzi maja psy...boje sie o moją sunie ze moze stac sie jej krzywda niech ktos nie mysli ze pies bedzie mieszkal w budzie nie ma takiej opcji ale maqm pytanie: czy sterylizacje nalezy podkreslam NALEZY przeprowadzic przed 1 cieczka jak niektorzy piszą czy po 1 cieczce i urodzeniu 1wszych małych? Moja westie nie jest rodowodowa i nie chce rozmnazac piesków dla kasy czy cos... Moj weterynarz powiedzial mi wlasnie kiedys ze u psow po 1 ciazy nalezy ptrzeprowadzic streylizacje...no i w kropce jestem.;/ nie wiem sama...
![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tu znajdziesz więcej info odnośnie sterylki: http://www.zwierzaki-kielce.za.pl/sterylizacja.htm#0
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
no wlansie i dlatego na sterylizacje z suczka pojade do innego lekarza bo tamten do ktorego chodze wmawia mi takie rzeczy
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.