![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Fitness-Szczecin
justytutka dzieki za info
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
masz na myśli "Do 15 listopada dla wszystkich studentów do 50% zniżki na zajęcia aerobiku. Przez wszystkie soboty i niedziele października oraz listopada wejście do klubu tylko 5 zł za okazaniem legitymacji studenckiej!" ? moim zdaniem 50% zniżki na karnety dotyczy całego tygodnia, w weekendy jest promocyjne wejście bez karnetu za 5zł. bo niby jak miałabym wykorzystać 16 wejść w miesiącu tylko w weekendy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Na Mazowieckiej karnet miesięczny kosztuje 187 zł normalny i 177 zł studencki. W karnecie fitness, siłownia i sauna.
Też chce się gdzieś zapisać, tylko nie wiem gdzie. Polecacie Universum? A może ktoś korzystał z RKF na Jagiellońskiej? Jak tam jest? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
W activie w kupcu studencki karnet miesieczny 99zl w tym sauna
![]()
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Universum ma niestety zabójcze ceny, zadnych zniżek dla studentów ponadto
![]() ![]() Cytat:
Polecano mi tą siłownie na Cukrowej ![]() Mankament:daleko A jakie macie doświadczenia z fitness clubem na ul Monte Cassino? Ceny maja całkiem zachęcające, w opcji z rowerami i sauną jest już sporo drożej ![]() A na coś trzeba sie w koncu zdecydować ![]() Może jeszcze jakiś fajny klub, o którym nie slyszałam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, odgrzebuję stary wątek.
Tyle mamy klubów w mieście, a tutaj tylko active i active ![]() Interesuje mnie też gauthier- fit, ale niestety mają bardzo skromną stronkę www. Czy któraś z Was ćwiczyła tam kiedyś? Z opisu wynika, ze jest tam dość luksusowo no i mają szczególnie interesujące zajęcia z tańca... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Bylam ostatnio w nowym klubie fitness w szczecinie. Nazywa sie fit rose, co ciekawe jest tylko dla babek. maja naprawde fajne ceny i urzadzenia. polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
hej, chcialbym zaczac cwiczyc i mam do wyboru cztery silownie/fitness i zajecia z trenerem personalnym:
Fitness Studio ul. Koński Kierat 14/15 Universum Fitness Club Al. Wojska Polskiego 39a Fitness Team 23 ul. Cukrowa 12 Fitness ul. Mazowiecka 13 ktory wg was bylby najlepszy? wiecie cos moze? jak np przysznice (czy sa kabiny? wolalbym zeby byly, cenie sobie prywatnosc:P) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Może trochę pomogę:
- Fitness studio Koński Kierat byłam kilka razy, bo ceny zachęcające. miejsca przeraźliwie mało, dusiłam się na sali podczas aerobiku, Panie deptały sobie po nogach. Nie polecam - Universum chodziłam z pół roku. Dobry dojazd -w samym centrum. Zajęcia ok. Sala do ćwiczeń odpowiednia. Osobna sala cardio z kilkunastoma maszynami. Siłownia dobrze wyposażona. Siłownia koedukacyjna, jak dla mnie za dużo facetów. Szatnia mała, 4 prysznice z zasłonami. - Mazowiecka 13 Korzystałam z treningu ułożonego przez tamtejszą trenerkę p. Anię. Później ćwiczyłam sama wg tego planu. Mała siłownia. Ok godziny 18 kolejka do urządzeń cardio. Ale jakoś dawałam radę ![]() lub w innych godzinach czasami bywałam sama. Zajęcia aerobiku bardzo fajne. Duży wybór. Szatnia, mała kilka pryszniców z zasłonami, 2 bez zasłon. Klub jest tylko dla Pań. Ceny wysokie. O Fitness Team nic nie wiem. A rozważałaś też inne kluby? Ja chwilowo mam przerwę. Ale od grudnia zamierzam wrócić na ćwiczenia. Zastanawiałam się nad Mazowiecką i nad RKF (ul. Jagiellońska). Któraś chodzi do RKF? Jak klub po remoncie wygląda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
szkoda, ze tylko dla pan :P akurat dla mnie byloby fajnie, bo blisko centrum.
zastanawiam sie nad jakims klubem, ale nie wiem ktory. chodzilbym najprawdopodobniej na trening indywidualny najpierw, a potem moze sam. w godzinach rannych, np 10-14, fajnie gdyby bylo malo osob. ktory polecacie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Z tych co wymieniłam poleciłabym właśnie Mazowiecką.
Dziewczyny ze Szczecina co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
Ja polecam Fitness World w Radissonie.
O Końskim Kieracie ciężko mi się wypowiadać, gdyż byłaby to bardzo subiektywna ocena. Za bardzo jak dla mnie. W Universum nie byłam już dawno i nie wiem, czy się coś zmieniło, jednak do tego co napisała koleżanka mogę dodać, że przejście z szatni do sauny było zawsze trochę... jakby to dobrze określić - mało intymne. Zwłaszcza gdy ma się do tego siedzącą na ławeczkach widownię. ![]() Sauna koedukacyjna, teoretycznie na tak zwanym zachodzie zawsze spotykałam się z sytuacją - sam ręcznik - bez zbędnej krępacji, tutaj nawet nie dziwią mnie specjalnie stroje kąpielowe - patrz zdanie wcześniej. ![]() Mazowiecka - aktualnie nie bywam, ale słyszałam, że zmienili wystrój, sala mniejsza stała się większą ![]() O Fitness Team niewiele wiem, ponieważ zwyczajnie nigdy tam nie byłam. Nie byłoby mi to w żadnym wypadku po drodze. W Fitness World najwięcej osób przychodzi mniej więcej do 9.00 i między 16.00, a 19.00, takie odnoszę wrażenie. Najlepsza sytuacja jest zupełnie wieczorem. W godzinach 10.00-14.00 na siłownię raczej nie chodzę, może poza weekendami i dniami gdzie wyjątkowo mogę sobie na to pozwolić. Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 Czas edycji: 2010-11-23 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Widze, ze pojawiło sie pare osób majacych porownanie odnosnie wielu klubów w Sz-nie
![]() ![]() Edytowane przez Shee'naz Czas edycji: 2010-11-24 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Widzę, że ja to już chyba najwięcej klubów zwiedziłam hehe. Powiedzmy, że jestem wybredna i ciężko mi dopasować grafiki zajęć w klubach do mojej reszty zajęć
![]() Shee'naz na zajęciach aerobiku byłam kilkanaście razy. Zajęcia w porządku , ale oczywiście to zależy głównie od prowadzącej osoby. Fajne zajęcia spinningu. Chociaż sala bardzo mała. Szatnia mała i duszna okrutnie, prysznice - hmm lepiej unikać ![]() Ja chodziłam na Vacu i naprawdę polecam. Cena chyba najniższa w Szczecinie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
czy ktoś wie czy na prawobrzeżu Szczecina odbywają się jakieś zajęcia fitness? bo jako takiego klubu to tu raczej nie zauważyłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
Witam!
Jeśli chodzi o prawobrzeże to ja chodzę do sensual body, które znajduje się w hotelu Zbyszko na vacu i wibrę, jestem bardzo zadowolona w 1,5 miesiąca schudłam 5 kg, ćwiczenia na vacu trwają 30 minut a na wibrę 10 więc nie musimy temu poświęcać dużo czasu a rezultaty są duże, Polecam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
dzięki za odpowiedź w sprawie fitnesss, własnie w sieci odnalazłam hotel Zbyszko, w sumie chudnąc to ja nie chcę, tylko chodziło mi raczej o zajęcia aerobiku itp.. ale chyba skorzystam z sauny , czy korzystałaś tam z sauny? jesli tak to jakie wrażenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
lidiaz - oczywiście jest klub, w którym są zajęcia aerobiku.
Lokalizacja - hala MTS wejście z boku. Klub nazywa się fitness ultra (nie wiem czy mogę podać linka do strony- google napewno znajdzie). Chodziłam przez kilka miesięcy. Aktualnie ze względów zdrowotnych nie mogę. Spory wybór zajęć, duża różnorodność. Także spinning, boks. Jest siłownia i sauna. Sala do ćwiczeń spora w przeciwieństwie do mikrusiej szatni. Ceny mają bardzo zachęcające. Polecam! Jeśli jeszcze coś chcesz wiedzieć to pytaj-może uda mi się pomóc. W szkole na Bukowym też są zajęcia aerobiku ale zdaje się że są 2 razy w tygodniu tylko o wyznaczonej godzinie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
a w tej szkole to dokogo powinnam zadzwonić żeby się dowiedzieć o szczegóły?
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- szkoda, ze już tam nie chodzisz w towarzystwie byloby mi milej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Oj nie znam niestety ani nazwiska pani prowadzącej ani telefonu .
Polecam szczerze ten ultra fitness. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
dzieki, już dzwoniłam do szkoły i się dowiedziałam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- z ultra fitnessu pewnie kiedyś skorzystam , ale teraz jak córeczka jest jeszcze mała to wolę coś bliżej domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
z tego wszystkiego w universum mi sie najbardziej podobalo. w activie w tym w heliosie, jakos zawsze mi sie wydaje ze jest przepelnienie i wogole pelno ludzi - nie bardzo mi to odpowiada. w universum mi sie najbardziej podobalo - jakbym miala wrocic do ktoregos z tym to prawdopodobnie bym universum wybrala. ale z drugiej strony, chyba raczej nie jest tam tanio - w porownianiu do activa czy fitness team. tzn nie wiem jak to teraz tam z ceniami dokladnie. w fitness team chyba jest najtaniej z tego co sie orientuje. i jeszcze dodam ze wlasciwie to mnie zajecia tanczecne interesowaly, takie wiecie, zwiazane z fitnessem, chociaz na zajeciach typowo fitness tez bywalam.
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Ja też chodzę do universum, ale tylko na siłownię. Na zajęciach zorganizowanych jeszcze nie byłam, ale czaję się na Zumbę
![]() Śmiało mogę polecić ten klub, jest dużo urządzeń kardio, sama siłownia też bardzo dobrze wyposażona no i podoba mi się, że w środku panuje fajna atmosfera ![]() Trener ułożył mi plan treningowy no i cóż... bardzo szybko zaczynam widzieć efekty (chociaż ponoć zawsze na początku najwięcej się traci) Prawdą jest, że nie jest to najtańszy klub fitness, ale myślę że wart swojej ceny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
lidiaz czyżbyś mieszkała na Bukowym?
Ja jestem z Bukowego. Na te zajęcia w szkole chodziła moja siostra, mogę się podpytać, może ma jakiś kontakt do instruktorki. Na Bukowym są też przynajmniej 2 siłownie - własnie w szkole jedna i druga naprzeciw szpitala na ul. Mącznej. Może to Ciebie zainteresuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
hej
![]()
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
![]()
Ferra, tak mieszkam na Bukowym,
podpytaj siostrę, wybieram się tam w poniedziałek, siłownia na razie śrendio mnie interesuje ale może za jakiś czas, na razie zrobię rozeznanie w zajęciach . Czekam na info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Chodziłam do Uniwersum. Dużo sprzętu? Nawet teraz po rozbudowie klubu nie widzę w ich galerii nowych maszyn. Wrócilam do activu w Kupcu. Przepełnienie, ciasno, ale tu jest wlasnie sprzed o wiele bardziej urozmaicony. Moze byc po 1 sztuce ale jest w czym wybierac. W Unwiwersum maszyny zepsute, lipa. Chociaz jest to o wiele sympatyczniejszy klub. Kameralniej, lepsza obsluga. DO uniwersum mozna jeszcze bylo chodzic na aerobik, a na siłowni co? orbiterek na zmiane z rowerkiem ew bieżnią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
A znajdzie się ktoś co potowarzyszy mi na siłowni na kilińskiego?Zawsze raźniej we 2 osoby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam.Poszukuję osób chętnych na siłownię.Może chce ktoś schudnąć ze mną?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.