![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wf na studiach
Ciekawie jak to będzie u mnie :P...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
CABIN CREW
|
ja miałam po prostu na zaliczenia, bez ocen... wybierało się zajęcia na które chciało się chodzić (u mnie oferta była spora- od basenu czy siłowni, poprzez koszykówki, siatkówki aż do pilatesu, tańca towarzyskiego itp. ), szło na pierwsze zajęcia i zapisywało.. warunkiem zaliczenia była obecność na wszystkich zajęciach (możliwa była jedna nieobecność, pozostałe trzeba było "odrabiać" )
mi się bardzo podobało, chodziłam na pilates- który był zresztą rewelacyjnie prowadzony ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
a ja mam dosc glupie pytanie.
co robiłyście ze strojem i obuwiem na wf, bo tak nosic go przez caly czas ze soba to tak niebardzo, szczegolnie jesli nie ma mozliwosci,zeby odrazu po zajeciach leciec do mieszkania/akademika i sie przebierac, szczególnie jeśli ma się spory kawałek do uczelni bądz na basen gdzie odbywaja się zajecia sportowe. tak na marginesie: po co komu wf na studiach :/ tym bardziej,że niektóre uczelnie nie mają tak atrakcyjnych ofert o ktorych większość z was wspomina.
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
HEJ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Nie ma jakiś szczególnych wymagań co do stroju w ćwiczeniach typu areobik?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Dawno nieodwiedzany, ale może ktoś zajrzy
![]() Ktoś się podzieli, jak wygląda wf na UKW w Bydgoszczy?;> łatwo, trudno? jaki strój trzeba mieć? Już niedługo się wszystkiego dowiem, ale jednak wolałabym zdążyć ewentualnie 'przełknąć' złe wieści albo ulżyć sobie dobrymi, bo nieco się obawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.