![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: STRIPTIZ-jak go zaskoczyć?!
Cytat:
jasne kochana nie zwlekaj to jest naprawdę coś cudownego ![]() ![]() ps. sama się teraz zastanawiam czy nie powtorzyc mu tej sceny w walentynki ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Ja wczoraj usłyszałam, ze chciałby żebym założyła dla Niego coś fajnego do łóżka, coś w czym ja też się dobrze czuję. Dopytywałam, sie co lubi i rozmarzył się na dźwięk słowa gorset. Tak sobie myślę, żeby mu zatańczyć, ale nie chcę żeby to był tam zwykły striptiz. Jeśli gorset, to taki prawdziwy, do niego strusie pióra, pończochy w paski, podwiązka, obcasy, rękawiczki, ale co z muzyką? Jaki rodzaj tańca? Oświetlenie, sceneria, dodatki - na to nie mam jeszcze pomysłu kompletnie. Skucie kajdankami mi nie pasuje do tego klimatu. Hmmm a jakby mu zawiązać oczy jakimś woalem przez który by widział, ale niewyraźnie? Jakieś pomysły Drogie Panie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Najtrudniejsze jest przełamanie wstydu, dziwne to jest troche no bo przeciez facet widzi nas naga, dotyka itd. A może to strach przed wysmianiem?
Ja ostatnio klęczałam na skraju łóżka, ruszałam się w rytm muzyki i powoli zdejmowałam bluzkę i stanik. Małymi kroczkami w końcu to opanuje. Ale myślę, że to musi być jakaś szczególna okazja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
BAN stały
|
Dot.: jak go zaskoczyć -striptiz
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Ja wczoraj pierwszy raz zrobiłam striptiz dla mojego Kochanego
![]() tylko co chwila musiałam zabierać jego rączki ze mnie, albo popychać z powrotem na fotel, tak nim nosiło ![]() mój TŻ już miał ogień w oczach i chciał mnie porwać do sypialni jaki tylko zdjęłam bolerko ![]() podsumowując - striptiz to super sprawa ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() to naprawde swietan sprawa - dla obojga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
ja chcialam zrobic swojemu TZ striptiz na Walentynki, ale neistety nie bedzie jak ...
![]() dlatego postanowilam ze zrobie mu striptiz jak bedziemy obchodzili nasz rocznice(ktora juz niedlugo) ![]() ![]()
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
ja juz sie zdecydowalam i zrobie swojemu TZ striptiz na Walentynki
![]() pomysl mu sie spodoba na pewno, bo kiedys cos mi na ten temat wspominal, ale ja nie mialam nigdy odwagi. Teraz musze sie zastanowic co na siebie wloze itd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() proponuję założyć ładną bieliznę.. ja jak mam na sobie czarne koronki, to czuję się strasznie seksowna ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
zgadzam się z większością
![]() ![]() ![]() i co do fajniutkiej bielizny to jestem za, pozdrawiam
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
popierm striptiz to fajna sprawa, chociaz tez sama sie przy tym smieje
![]() dzis mam dla moojego Ukochanego małą niespodziankę ... i już sie nie moge doczekać na tę chwilę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Striptiz fajna rzecz,, a jeszcze fajniejsza jak się wie co i jak robić.
Dziewczyny z Wrocławia mają fajnie - W Akademii Ruchu na Ruskiej Ania Krasicka (tancerka zespołu Torres Salsa Group) prowadzi zajęcia z Erotic Dance: "Zajęcia oparte na kasetach Carmen Elektry, podczas których zaprezentowane zostaną proste elementy sexownego tańca, zmysłowe, kocie ruchy, doprowadzające do szaleństwa mężczyzn!! Zajęcia dla wszystkich Pań, zainteresowanych nie tylko poprawieniem kondycji ale również, wydobyciem erotyzmu i seksapealu, drzemiącego w każdej z nas. " i Erotic Dance 2 (czyli kontynuacja ): Długo oczekiwana kontynuacja .Tańca z Pieprzykiem. sprawi, że zmysłowe kotki pokażą pazur! Podnosimy poprzeczkę dla pań, które mają za sobą kurs pierwszego stopnia. Taniec będzie jeszcze bardziej gorący, do tego stopnia, że zrzucimy część garderoby. Kurs dzieli się na trzy części:
Świetna sprawa, kurs składa się z 8 zajęć. I we Wrocławiu bardzo popularne, wolnych miejsc nie ma juz po 2 godzinach od rozpoczęcia zapisów ![]() Macie takie zajęcia w waszym mieście ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Ja mam e płytki Carmen Electry
![]() fajne cwiczenia sa na rozciąganie i pare przykładów stripteas'u ale ja i tak wole robic po swojemu, bo po co robic jakies wycwiczone ruchy jak mozna dac cos od siebie, szczegolnie w tak intymnej sytuacji, nie chce zeby mi potem powiedzial ze tancze prawie tak dobrze jak Carmen, lepiej jak powie ze super tancze ![]() P.S. kilka ruchów mi sie przydało, ale to raczej bardzo rzadko je robie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale on nie będzie wiedział, że wzorowałaś się na Carmen, wobec czego nie będzie miał porównania i nie powie Ci, że tańczysz "prawie jak ...". Co innego wyćwiczone, kocie ruchy, logicznie ze sobą połączone, a co innego pójśc na żywioł - gdybym była facetem wolałabym zobaczyć to pierwsze (chyba). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Zrobiłam strptiz po swojemu i wszystko maksymalnie mnie zaskoczyło, podziałal nie tylk na Niego ale i na mnie ... od teraz poprostu kocham striptiz i juz wymyślam kolejny
![]() Mam tylko dylemat - w co sie przebrać? Macie jakieś pomyśły dziewczyny?? Oprócz sekretarki i pielęgniarki ... ![]() Kocie ruchy jak najbardziej, ale trzeba być kreatywnym, bo co gdy nagle zapomnisz jaki ruch miałaś zrobić, nagle sie zatrzymasz popatrzysz na chłopaka i staniesz jak słup soli A swoją drogą to ten kurs aerobiku ze striptizem to fajna sprawa, ale troche przereklamowana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
ja powiem Wam, że wzorowałam się na tym co mi do głowy przyjdzie, a wcześniej sobie o striptizie już myślałam ,więc problemu nie było i co najważniejsze w ogóle się nie zatrzymywałam, ani nic podobnego. Mój Misiek patrzył na mnie z takim zaskoczeniem
![]() ![]() a co do takiej szkoły to.... może kiedyś ![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
hmm striptiz - mojemu TŻtowi by sie podobalo
![]()
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
![]()
I ja też mam taki wspaniały pomysł, żeby sie porozbierać. Ostatnio żartowaliśmy, że coś takiego było by fajne... ale to były tylko żarty, jednak zauważyłam, ze miałby ochote popatrzeć.
![]() Więc czemu nie... Pocwicze troche i jakoś pójdzie. A jaką muzyke prponujecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
ja specjalnie nie ćwiczyłam... właściwie, to poszłam na żywioł :P tylko przebrałam się wcześniej w gorsecik i pończoszki
![]() muzyka miała być... ale jakoś zapomniałam o niej i tylko podkręciłam to co akurat nam grało, czyli muzyka z Across the Univerce ![]() hihi.... striptiz przy Beatlesach xD a planowałam "You can leave your hat on" Joe Cocker'a ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie ma się czego bać... nawet jeżeli wypadłoby tragicznie, byłaby jakaś wtopa z Twojej strony to on napewno i tak będzie zadowolony całą tą sytuacją ![]()
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz potrzebna bedie tylko okazja (czyt. wolna chata bez osob trzecich, ktore moglyby przeszkodzic) i jakis browarek na odwage ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Dokładnie
![]() pierwszy raz jest najbardziej stresujący ![]() Najlepiej założyć jakieś seksowne ubranko a pod spodem ładna bielizna i powoli sie rozbierac ![]() Z muzyki to moge polecić Free your mind - En Vogue i Christina Aguilera Nasty Naughty Boy i w tej kolejności Najpierw coś szybkiego a potem spokojne ![]() Ja już szykuje kolejny pokaz tym razem urodzinowy dla mojego TŻ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Gość
|
striptiz dla ukochanego mężczyzny co coś wspaniałego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Heh też mam dostać okres na walentynki
![]()
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
w Walentynki mój ukochany ma zbója z wydymały [wytrzymałość materiału]... chyba nie będzie w nastroju do igraszek...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
![]() musi zaliczyć ćwiczenia z przedmiotu, który nazywa się Wytrzymałość materiału, a potem jeszcze egzamin będzie miał z tego... echhh... czy wszyscy studenci podczas sesji tak mają? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Gość
|
hehe no widocznie wszyscy :P mój TŻ właśnie dzisiaj to zaliczył
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja tez bym chetnie zrobila striptiz mojemu facetowi - juz nie raz i on cos o tym wspominal ale mimo tego ze jestesmy ze soba ponad 4 latka, mieszkamy razem to ... jakos sie wstydzę... boje sie ze on zacznie sie smiac, ze nie zrobie tego jak on sobie to wyobrazi poprostu ze wyjde na glupia... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.