STRIPTIZ-jak go zaskoczyć?! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-01-23, 08:20   #61
nastja17
Raczkowanie

Dot.: STRIPTIZ-jak go zaskoczyć?!

Cytat:
Napisane przez ycnan Pokaż wiadomość
Nie ma co. W Walentynki odstawiam show dla mojego TŻ ^^ Mam czas na przygotowanie sie. Naczekal sie chlop 5 lat ale strasznie sie podjaralam )

jasne kochana nie zwlekaj to jest naprawdę coś cudownego zobaczysz jakie będzie miał błogie oczka
ps. sama się teraz zastanawiam czy nie powtorzyc mu tej sceny w walentynki ogólnie to mam szkołe, potem idziemy do kina.. oj będe starała się coś wymyślec.
Stary 2008-01-23, 11:39   #62
201704051255
Konto usunięte

Ja wczoraj usłyszałam, ze chciałby żebym założyła dla Niego coś fajnego do łóżka, coś w czym ja też się dobrze czuję. Dopytywałam, sie co lubi i rozmarzył się na dźwięk słowa gorset. Tak sobie myślę, żeby mu zatańczyć, ale nie chcę żeby to był tam zwykły striptiz. Jeśli gorset, to taki prawdziwy, do niego strusie pióra, pończochy w paski, podwiązka, obcasy, rękawiczki, ale co z muzyką? Jaki rodzaj tańca? Oświetlenie, sceneria, dodatki - na to nie mam jeszcze pomysłu kompletnie. Skucie kajdankami mi nie pasuje do tego klimatu. Hmmm a jakby mu zawiązać oczy jakimś woalem przez który by widział, ale niewyraźnie? Jakieś pomysły Drogie Panie?
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-23, 12:02   #63
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Najtrudniejsze jest przełamanie wstydu, dziwne to jest troche no bo przeciez facet widzi nas naga, dotyka itd. A może to strach przed wysmianiem?

Ja ostatnio klęczałam na skraju łóżka, ruszałam się w rytm muzyki i powoli zdejmowałam bluzkę i stanik. Małymi kroczkami w końcu to opanuje. Ale myślę, że to musi być jakaś szczególna okazja.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-24, 01:34   #64
nagusia
BAN stały

Dot.: jak go zaskoczyć -striptiz

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Dołączam się do prośby Myszaczka... Jak się przełamać ten pierwszy raz? Czy możecie się z nami podzielić (Wy, które wiecie co i jak) jakimiś prostymi wskazówkami? Plizzzzzzz wizażanki!
Na pierwszy raz doskonały jest szampan i świece. Gdy zaszumi w głowie a świece dyskretnie ukryją szczegóły można zrobić ten pierwszy krok. Potem wszystko samo się potoczy!
nagusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-26, 17:38   #65
agata_slomka
Wtajemniczenie

Ja wczoraj pierwszy raz zrobiłam striptiz dla mojego Kochanego

tylko co chwila musiałam zabierać jego rączki ze mnie, albo popychać z powrotem na fotel, tak nim nosiło
mój TŻ już miał ogień w oczach i chciał mnie porwać do sypialni jaki tylko zdjęłam bolerko

podsumowując - striptiz to super sprawa
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe.

S. Mrożek
agata_slomka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-27, 02:32   #66
Smerfetkka
Raczkowanie

Brawo za odwage i reszta dziweczyn nech sie nie wacha..a działa
to naprawde swietan sprawa - dla obojga
Smerfetkka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-27, 12:35   #67
milionmyslii
Raczkowanie

ja chcialam zrobic swojemu TZ striptiz na Walentynki, ale neistety nie bedzie jak ...
dlatego postanowilam ze zrobie mu striptiz jak bedziemy obchodzili nasz rocznice(ktora juz niedlugo) bedzie mile zaskoczony bo to bedzie zupelna niespodziewajka

"Kocham Cię"- Te dwa słowa dają mi to, co ludzie nazywają życiem...
milionmyslii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-27, 17:42   #68
Galadriela
Raczkowanie

ja juz sie zdecydowalam i zrobie swojemu TZ striptiz na Walentynki
pomysl mu sie spodoba na pewno, bo kiedys cos mi na ten temat wspominal, ale ja nie mialam nigdy odwagi. Teraz musze sie zastanowic co na siebie wloze itd.
Galadriela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-27, 19:46   #69
agata_slomka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkka Pokaż wiadomość
Brawo za odwage i reszta dziweczyn nech sie nie wacha..a działa
to naprawde swietan sprawa - dla obojga
też to mogę powiedzieć, nie ma co zwlekać... każdy mężczyzna będzie zachwycony widokiem swojej kobiety, która rozbiera sie dla niego

proponuję założyć ładną bieliznę.. ja jak mam na sobie czarne koronki, to czuję się strasznie seksowna
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe.

S. Mrożek
Stary 2008-01-28, 14:11   #70
nastja17
Raczkowanie

zgadzam się z większością striptiz to fajna zabawa dla obojga a jakie się potem ma "marzenia". Mój TŻ zawsze prosi o jeszcze i jeszcze i jeszcze...
i co do fajniutkiej bielizny to jestem za, pozdrawiam
Stary 2008-01-29, 10:44   #71
Fuxia83
Zadomowienie

popierm striptiz to fajna sprawa, chociaz tez sama sie przy tym smieje

dzis mam dla moojego Ukochanego małą niespodziankę ... i już sie nie moge doczekać na tę chwilę
Fuxia83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-29, 10:49   #72
szugarbejb
Zakorzenienie

Striptiz fajna rzecz,, a jeszcze fajniejsza jak się wie co i jak robić.

Dziewczyny z Wrocławia mają fajnie - W Akademii Ruchu na Ruskiej Ania Krasicka (tancerka zespołu Torres Salsa Group) prowadzi zajęcia z Erotic Dance:

"Zajęcia oparte na kasetach Carmen Elektry, podczas których zaprezentowane zostaną proste elementy sexownego tańca, zmysłowe, kocie ruchy, doprowadzające do szaleństwa mężczyzn!!
Zajęcia dla wszystkich Pań, zainteresowanych nie tylko poprawieniem kondycji ale również, wydobyciem erotyzmu i seksapealu, drzemiącego w każdej z nas. "

i Erotic Dance 2 (czyli kontynuacja ):

Długo oczekiwana kontynuacja .Tańca z Pieprzykiem. sprawi, że zmysłowe kotki pokażą pazur! Podnosimy poprzeczkę dla pań, które mają za sobą kurs pierwszego stopnia. Taniec będzie jeszcze bardziej gorący, do tego stopnia, że zrzucimy część garderoby.
Kurs dzieli się na trzy części:
  1. "Sekretarka" - przydadzą się okulary i wskaźnik, aby zaszaleć "po godzinach",
  2. "Moulin Rouge" - przeniesiemy się w kabaretowy świat kolorowych fatałaszków, wachlarzy i podwiązek,
  3. "Marlena Dietrich" - zamienimy się w seksowne chłopczyce, zaopatrzone w kapelusz i krawat.
Rozciągniemy się jeszcze bardziej, rzucając wyzwanie swojej kondycji, a określenie "ponętna" nabierze nowego znaczenia."

Świetna sprawa, kurs składa się z 8 zajęć. I we Wrocławiu bardzo popularne, wolnych miejsc nie ma juz po 2 godzinach od rozpoczęcia zapisów Musze czekac na nastpną serię, bo na te się nie załapałam.

Macie takie zajęcia w waszym mieście ?

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-29, 11:20   #73
Fuxia83
Zadomowienie

Ja mam e płytki Carmen Electry
fajne cwiczenia sa na rozciąganie i pare przykładów stripteas'u
ale ja i tak wole robic po swojemu, bo po co robic jakies wycwiczone ruchy jak mozna dac cos od siebie, szczegolnie w tak intymnej sytuacji, nie chce zeby mi potem powiedzial ze tancze prawie tak dobrze jak Carmen, lepiej jak powie ze super tancze

P.S. kilka ruchów mi sie przydało, ale to raczej bardzo rzadko je robie
Stary 2008-01-30, 08:46   #74
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fuxia83 Pokaż wiadomość
ale ja i tak wole robic po swojemu, bo po co robic jakies wycwiczone ruchy jak mozna dac cos od siebie, szczegolnie w tak intymnej sytuacji, nie chce zeby mi potem powiedzial ze tancze prawie tak dobrze jak Carmen, lepiej jak powie ze super tancze

P.S. kilka ruchów mi sie przydało, ale to raczej bardzo rzadko je robie

Ale on nie będzie wiedział, że wzorowałaś się na Carmen, wobec czego nie będzie miał porównania i nie powie Ci, że tańczysz "prawie jak ...". Co innego wyćwiczone, kocie ruchy, logicznie ze sobą połączone, a co innego pójśc na żywioł - gdybym była facetem wolałabym zobaczyć to pierwsze (chyba).

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-30, 13:41   #75
Fuxia83
Zadomowienie

Zrobiłam strptiz po swojemu i wszystko maksymalnie mnie zaskoczyło, podziałal nie tylk na Niego ale i na mnie ... od teraz poprostu kocham striptiz i juz wymyślam kolejny tym razem urodzinowy

Mam tylko dylemat - w co sie przebrać?

Macie jakieś pomyśły dziewczyny?? Oprócz sekretarki i pielęgniarki ...

Kocie ruchy jak najbardziej, ale trzeba być kreatywnym, bo co gdy nagle zapomnisz jaki ruch miałaś zrobić, nagle sie zatrzymasz popatrzysz na chłopaka i staniesz jak słup soli
A swoją drogą to ten kurs aerobiku ze striptizem to fajna sprawa, ale troche przereklamowana
Stary 2008-01-30, 15:03   #76
nastja17
Raczkowanie

ja powiem Wam, że wzorowałam się na tym co mi do głowy przyjdzie, a wcześniej sobie o striptizie już myślałam ,więc problemu nie było i co najważniejsze w ogóle się nie zatrzymywałam, ani nic podobnego. Mój Misiek patrzył na mnie z takim zaskoczeniem, że ruchy bardziej odważne, takie bardziej pociągające i kuszące same mi przychodziły

a co do takiej szkoły to.... może kiedyś
Stary 2008-01-30, 20:58   #77
blue_mysecka
Zakorzenienie

hmm striptiz - mojemu TŻtowi by sie podobalo tylko ze ja niewiem jakos tak ciezko sie przelamac..... a nawet myslalam o tym zeby na walentynki z czyms takim wyskoczyc - tylko ze to raczej niewypali bo niema warunkow (i u mnie i u niego w walentynki pełna chata), moze kiedy indziej.....
Stary 2008-02-02, 14:16   #78
eeewwwcikkk
Przyczajenie

Talking Dot.: STRIPTIZ-jak go zaskoczyć?!

I ja też mam taki wspaniały pomysł, żeby sie porozbierać. Ostatnio żartowaliśmy, że coś takiego było by fajne... ale to były tylko żarty, jednak zauważyłam, ze miałby ochote popatrzeć.
Więc czemu nie...
Pocwicze troche i jakoś pójdzie.
A jaką muzyke prponujecie?
eeewwwcikkk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-03, 12:20   #79
agata_slomka
Wtajemniczenie

ja specjalnie nie ćwiczyłam... właściwie, to poszłam na żywioł :P tylko przebrałam się wcześniej w gorsecik i pończoszki

muzyka miała być... ale jakoś zapomniałam o niej i tylko podkręciłam to co akurat nam grało, czyli muzyka z Across the Univerce
hihi.... striptiz przy Beatlesach xD
a planowałam "You can leave your hat on" Joe Cocker'a

S. Mrożek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-03, 19:57   #80
Mrówaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blue_mysecka Pokaż wiadomość
hmm striptiz - mojemu TŻtowi by sie podobalo tylko ze ja niewiem jakos tak ciezko sie przelamac..... a nawet myslalam o tym zeby na walentynki z czyms takim wyskoczyc - tylko ze to raczej niewypali bo niema warunkow (i u mnie i u niego w walentynki pełna chata), moze kiedy indziej.....

Nie ma się czego bać... nawet jeżeli wypadłoby tragicznie, byłaby jakaś wtopa z Twojej strony to on napewno i tak będzie zadowolony całą tą sytuacją
Stary 2008-02-04, 09:21   #81
blue_mysecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mrówaaa Pokaż wiadomość
Nie ma się czego bać... nawet jeżeli wypadłoby tragicznie, byłaby jakaś wtopa z Twojej strony to on napewno i tak będzie zadowolony całą tą sytuacją
dzieki za slowa otuchy w sumie masz racje, niewazne jak wyjdzie bo profesionalistka nie jestem hehe
teraz potrzebna bedie tylko okazja (czyt. wolna chata bez osob trzecich, ktore moglyby przeszkodzic) i jakis browarek na odwage no i mozna by cos poprobowac
Stary 2008-02-04, 15:54   #82
Fuxia83
Zadomowienie

Dokładnie
pierwszy raz jest najbardziej stresujący ale warto naprawde sie opłaca

Najlepiej założyć jakieś seksowne ubranko a pod spodem ładna bielizna i powoli sie rozbierac

Z muzyki to moge polecić Free your mind - En Vogue i Christina Aguilera Nasty Naughty Boy i w tej kolejności

Najpierw coś szybkiego a potem spokojne

Ja już szykuje kolejny pokaz tym razem urodzinowy dla mojego TŻ w czerwonej bieliznie, akurat urodziny ma na dwa dni przed walentynkami, więc czerwoną bielizne wykorzystam na dwa stripisy
Stary 2008-02-05, 18:29   #83
diamencik18
Gość

striptiz dla ukochanego mężczyzny co coś wspaniałego ale też żeby nie robić go za często bo się przyzwyczai ja dzisiaj poraz pierwszy zrobiłam swojemu TŻ striptiz był wpatrzony we mnie jak nigdy nie mół nacieszyć oka i oderwać ode mnie wzroku ubrałam ładną czarną bieliznę z koronki i czarne kabaretki kiedy tylko skończyłam porwał mnie w ramiona hihi bardzo Wam dziewczyny polecam to jest super uczucie kiedy wiecie, że wprawiacie waszego ukochanego w chwilę zapomnienia, kiedy skupia na was całą swoją uwagę, zrobi w tym momencie dla was wszystko mmmmmmmmm uwielbiam tylko żałuję że będę miała okres w walentynki ale wynagrodze mu to innym razem
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-05, 19:04   #84
Mrówaaa
Rozeznanie

Heh też mam dostać okres na walentynki (tzn. termin mam na 14-15luty)
Stary 2008-02-06, 10:14   #85
agata_slomka
Wtajemniczenie

w Walentynki mój ukochany ma zbója z wydymały [wytrzymałość materiału]... chyba nie będzie w nastroju do igraszek...

S. Mrożek
Stary 2008-02-06, 12:37   #86
Shady44
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agata_slomka Pokaż wiadomość
w Walentynki mój ukochany ma zbója z wydymały [wytrzymałość materiału]... chyba nie będzie w nastroju do igraszek...
WTF ?? prosze nie używać gwary nic nie kumam
Stary 2008-02-06, 12:42   #87
agata_slomka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shady44 Pokaż wiadomość
WTF ?? prosze nie używać gwary nic nie kumam

musi zaliczyć ćwiczenia z przedmiotu, który nazywa się Wytrzymałość materiału, a potem jeszcze egzamin będzie miał z tego... echhh... czy wszyscy studenci podczas sesji tak mają? :P

S. Mrożek
Stary 2008-02-06, 18:05   #88
diamencik18
Gość

hehe no widocznie wszyscy :P mój TŻ właśnie dzisiaj to zaliczył
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 00:43   #89
misty82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agata_slomka Pokaż wiadomość
hehe tez sie głowiłam o co kaman

19.IX.2009 Nasz dzień
misty82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-08, 16:59   #90
owieczka86
Zadomowienie

Hej dziewczyny
Ja tez bym chetnie zrobila striptiz mojemu facetowi - juz nie raz i on cos o tym wspominal ale mimo tego ze jestesmy ze soba ponad 4 latka, mieszkamy razem to ... jakos sie wstydzę...

boje sie ze on zacznie sie smiac, ze nie zrobie tego jak on sobie to wyobrazi poprostu ze wyjde na glupia...
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości