Kupujecie/sprzedajecie na allegro? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Jak często korzystasz z allegro?
Regularnie kupuję 14 10,69%
Regularnie sprzedaję 3 2,29%
Regularnie kupuję i sprzedaję 15 11,45%
Kupuję od czasu do czasu 47 35,88%
Sprzedaję od czasu do czasu 1 0,76%
Sprzedaję i kupuję od czasu do czasu 29 22,14%
Raz kupiłam/sprzedałam 5 3,82%
Nigdy 17 12,98%
Głosujący: 131. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-11-01, 20:18   #61
kleo14
Zakorzenienie

Dot.: Kupujecie/sprzedajecie na allegro?

zarowno kupuję jak i sprzedaję

mialam jedna niezbyt ciekawa sytuacje.
moj brat kupil na allegro hulajnoge z silniczkiem. w opisie zawarta byla informacja, ze nosi slady uzytkowania ale dziala i ogolnie jest ok. jedank dla pewnosci napisalam maila z zapytaniem czy silniczek ma akumulatorek, czy jest sprawna. facet odpisal, ze nie ma akumulatorka i nie dziala. to ja podziekowalam za zakup. jednak facet zglosil do allegro to, ze nie wywiazalam sie z transakcji i dostalam ostrzezenie ... wystawilam negatywny komentarz a facet w odpowiedzi bezczelnie napisal, ze mnie nie rozumie i czy 'kilka rys' dyskwalifikuje hulajnoge.... brak slow na takich

aha, konto na allegro ma moj tata (bo jestem niepelnoletnia) ale czesto korzystam
kleo14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-01, 20:23   #62
wskazówka
Zakorzenienie

Nie sprzedaję nic, kupuję od czasu do czasu. Kupuję ubrania (jeśli mi się coś bardzo spodoba, nie jest możliwe do kupienia w sklepie lub jest tańsze, nowe-chociaż czasami zastanawiam się nad tą ich nowością ), czasami kosmetyki (jeśli u mnie są drogie albo niedostępne). Spodni i butów nie odważe się kupić na moje nogi: mam nisko kostki, i ogólnie ciężko mi buty wygodne kupić, a spodnie prawie każde z tyłu mi odstają Nie zdarzyła mi się nieprzyjemna sytuacja, poza jedną - kupiłam bluzke miał być do niej gratis (jakieś majtki) ale ich nie dostałam.
Kupiłam na allegro chyba z 10 bluzek (bardzo sobie chwalę), nie porozciągały się, kolorów nie zmieniły a kosztowały niewiele, tusz do rzęs, perfumy, bieliznę (zawiodłam się całkowicie, w ogóle rozmiar przeze mnie dostany nie był adekwatny do tego w rzeczywistości, tzn. wymiarów na aukcji nie było, rozm. był podany, na bieliźnie też była metka z rozm.z aukcji ale numeracja była jakaś inna, topiłam się w majtkach ale to jakby nie wina allegrowicza, chociaż widać że rozmiarówka jest inna, więc można podać że nie jest standardowa tyko większa). Korzystam z konta TŻ on kupował telefony, jakieś pierdoły do nich, coś do komuptera.
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-01, 20:24   #63
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Kupuję, tylko i wyłącznie, jeszcze nie nie sprzedałam
Jedyna sytuacja, która mi się przydarzyła, a do przyjemnych nie należała, to taka, że czekałam ok. miesiąca na wysyłkę przedmioty i nie mogłam dodzwonić się do sprzedającej, nie mówiąc już o tym, że na maile nie odp. ale wszytsko dobrze się skończyło
Poza tym nigdy nic złego się nie stało i odpukać mam nadzieję- nie stanie
Kupuję regularnie, przeważnie mam coś do zapłacenia, rzadko się zdarza, żebym nie miałą nic za, co muszę zapłącić, potrafię siedzieć na allegro całymi dniami . Ogólnie kupuję ciuchy, biżuterię i kosmetyki, albo to, co wpadnie mi w oko.

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości