|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Jak często korzystasz z allegro? | |||
Regularnie kupuję |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 10,69% |
Regularnie sprzedaję |
3 | 2,29% |
Regularnie kupuję i sprzedaję |
15 | 11,45% |
Kupuję od czasu do czasu |
47 | 35,88% |
Sprzedaję od czasu do czasu |
1 | 0,76% |
Sprzedaję i kupuję od czasu do czasu |
29 | 22,14% |
Raz kupiłam/sprzedałam |
5 | 3,82% |
Nigdy |
17 | 12,98% |
Głosujący: 131. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupujecie/sprzedajecie na allegro?
zarowno kupuję jak i sprzedaję
![]() mialam jedna niezbyt ciekawa sytuacje. moj brat kupil na allegro hulajnoge z silniczkiem. w opisie zawarta byla informacja, ze nosi slady uzytkowania ale dziala i ogolnie jest ok. jedank dla pewnosci napisalam maila z zapytaniem czy silniczek ma akumulatorek, czy jest sprawna. facet odpisal, ze nie ma akumulatorka i nie dziala. to ja podziekowalam za zakup. jednak facet zglosil do allegro to, ze nie wywiazalam sie z transakcji i dostalam ostrzezenie ![]() ![]() aha, konto na allegro ma moj tata (bo jestem niepelnoletnia) ale czesto korzystam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Nie sprzedaję nic, kupuję od czasu do czasu. Kupuję ubrania (jeśli mi się coś bardzo spodoba, nie jest możliwe do kupienia w sklepie lub jest tańsze, nowe-chociaż czasami zastanawiam się nad tą ich nowością
![]() ![]() Kupiłam na allegro chyba z 10 bluzek (bardzo sobie chwalę), nie porozciągały się, kolorów nie zmieniły a kosztowały niewiele, tusz do rzęs, perfumy, bieliznę (zawiodłam się całkowicie, w ogóle rozmiar przeze mnie dostany nie był adekwatny do tego w rzeczywistości, tzn. wymiarów na aukcji nie było, rozm. był podany, na bieliźnie też była metka z rozm.z aukcji ale numeracja była jakaś inna, topiłam się w majtkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Kupuję, tylko i wyłącznie, jeszcze nie nie sprzedałam
![]() Jedyna sytuacja, która mi się przydarzyła, a do przyjemnych nie należała, to taka, że czekałam ok. miesiąca na wysyłkę przedmioty i nie mogłam dodzwonić się do sprzedającej, nie mówiąc już o tym, że na maile nie odp. ![]() ![]() Poza tym nigdy nic złego się nie stało i odpukać mam nadzieję- nie stanie ![]() Kupuję regularnie, przeważnie mam coś do zapłacenia, rzadko się zdarza, żebym nie miałą nic za, co muszę zapłącić, potrafię siedzieć na allegro całymi dniami ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.