|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Jak często korzystasz z allegro? | |||
| Regularnie kupuję |
|
14 | 10,69% |
| Regularnie sprzedaję |
|
3 | 2,29% |
| Regularnie kupuję i sprzedaję |
|
15 | 11,45% |
| Kupuję od czasu do czasu |
|
47 | 35,88% |
| Sprzedaję od czasu do czasu |
|
1 | 0,76% |
| Sprzedaję i kupuję od czasu do czasu |
|
29 | 22,14% |
| Raz kupiłam/sprzedałam |
|
5 | 3,82% |
| Nigdy |
|
17 | 12,98% |
| Głosujący: 131. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupujecie/sprzedajecie na allegro?
zarowno kupuję jak i sprzedaję
![]() mialam jedna niezbyt ciekawa sytuacje. moj brat kupil na allegro hulajnoge z silniczkiem. w opisie zawarta byla informacja, ze nosi slady uzytkowania ale dziala i ogolnie jest ok. jedank dla pewnosci napisalam maila z zapytaniem czy silniczek ma akumulatorek, czy jest sprawna. facet odpisal, ze nie ma akumulatorka i nie dziala. to ja podziekowalam za zakup. jednak facet zglosil do allegro to, ze nie wywiazalam sie z transakcji i dostalam ostrzezenie ... wystawilam negatywny komentarz a facet w odpowiedzi bezczelnie napisal, ze mnie nie rozumie i czy 'kilka rys' dyskwalifikuje hulajnoge.... brak slow na takich ![]() aha, konto na allegro ma moj tata (bo jestem niepelnoletnia) ale czesto korzystam
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sprzedaję nic, kupuję od czasu do czasu. Kupuję ubrania (jeśli mi się coś bardzo spodoba, nie jest możliwe do kupienia w sklepie lub jest tańsze, nowe-chociaż czasami zastanawiam się nad tą ich nowością
), czasami kosmetyki (jeśli u mnie są drogie albo niedostępne). Spodni i butów nie odważe się kupić na moje nogi: mam nisko kostki, i ogólnie ciężko mi buty wygodne kupić, a spodnie prawie każde z tyłu mi odstają Nie zdarzyła mi się nieprzyjemna sytuacja, poza jedną - kupiłam bluzke miał być do niej gratis (jakieś majtki) ale ich nie dostałam. Kupiłam na allegro chyba z 10 bluzek (bardzo sobie chwalę), nie porozciągały się, kolorów nie zmieniły a kosztowały niewiele, tusz do rzęs, perfumy, bieliznę (zawiodłam się całkowicie, w ogóle rozmiar przeze mnie dostany nie był adekwatny do tego w rzeczywistości, tzn. wymiarów na aukcji nie było, rozm. był podany, na bieliźnie też była metka z rozm.z aukcji ale numeracja była jakaś inna, topiłam się w majtkach ale to jakby nie wina allegrowicza, chociaż widać że rozmiarówka jest inna, więc można podać że nie jest standardowa tyko większa). Korzystam z konta TŻ on kupował telefony, jakieś pierdoły do nich, coś do komuptera.
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Kupuję, tylko i wyłącznie, jeszcze nie nie sprzedałam
![]() Jedyna sytuacja, która mi się przydarzyła, a do przyjemnych nie należała, to taka, że czekałam ok. miesiąca na wysyłkę przedmioty i nie mogłam dodzwonić się do sprzedającej, nie mówiąc już o tym, że na maile nie odp. ale wszytsko dobrze się skończyło ![]() Poza tym nigdy nic złego się nie stało i odpukać mam nadzieję- nie stanie ![]() Kupuję regularnie, przeważnie mam coś do zapłacenia, rzadko się zdarza, żebym nie miałą nic za, co muszę zapłącić, potrafię siedzieć na allegro całymi dniami . Ogólnie kupuję ciuchy, biżuterię i kosmetyki, albo to, co wpadnie mi w oko.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

... wystawilam negatywny komentarz a facet w odpowiedzi bezczelnie napisal, ze mnie nie rozumie i czy 'kilka rys' dyskwalifikuje hulajnoge.... brak slow na takich 

ale to jakby nie wina allegrowicza, chociaż widać że rozmiarówka jest inna, więc można podać że nie jest standardowa tyko większa). Korzystam z konta TŻ
on kupował telefony, jakieś pierdoły do nich, coś do komuptera.